שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    שירה
    11/01/2011

שלום ד"ר,

מראש אני מתנצלת על האריכות..

אני בת 30. לפני כחודשיים וחצי, גיליתי שחליתי לראשונה ב cmv. בדיקת ה igg הראתה 200 ו ה igm היה בסביבות ה2.00. כיום הigm ירד ל1.65 והאוידיטי שעשיתי עכשיו עמד על 35%.
    כמו כן, לפני כחודש וחצי הופיעו לי שטפי דם על הירכיים. הרופאת משפחה לא התרגשה מהם, והם נעלמו. לפני כשבועיים הופיעו שוב שטפי דם, אמנם מעטים יותר מאלו הקודמים, במקומות אחרים בירכיים.
    בעקבות זאת עשיתי בדיקות דם, וגם בדיקה לקרישיות, שיצאה תקינה.
    שאר הערכים שיצאו בבדיקת דם יצאו בטווח הנורמה, מלבד mpv שיצא 12.2 (כאשר הטווח העליון הוא 12), lymphocytec% יצא 49.4 (כאשר הטווח העליון הוא 45).
    אני לא יודעת אם זה משנה, אבל ה neutrophils% יצא 38.6 (כאשר הטווח התחתון הוא 37, וה- hgb יצא 12.7 (כאשר הטווח התחתון הוא 12.3. ).
    רופא משפחה ראה את התוצאות ואמר שהחריגות הן בגלל ה- cmv, ושאין לי מה לחשוש לגבי מחלות אחרות.
    אבל אני מאז לא נרגעתי.. אמנם הסימנים הכחולים כמעט עברו- אבל מה יכול להיות ההסבר להם?
    כמו כן, בימים האחרונים הידיים כואבות לי, בעיקר יד שמאל. האם גם זה יכול להיות קשור ל cmv? אני זוכרת שלפני כ- 8-9 חודשים, (כחודשיים לאחר שילדתי את ביתי), היו כשבועיים שזרועות הידיים ממש כאבו, כאב פנימי בעצמות, כך שבקושי יכולתי להרים משהו, אפילו קל.

לאחר כל "המגילה", מה דעתך? האם אכן ניתן לייחס הכל ל cmv? האם עלי לעשות בדיקות דם נוספות? אני מאוד לא רגועה..

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• שאלה.. - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    12/01/2011

בעצם הבדיקות מראות שינויים קטנים שיכולים להתאים למצב אחרי זיהום ב CMV
    לחזור על הבדיקות בעוד 3חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו