טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום כבר מעל 3 חודשים ה-HB שלי נמוך.8-10.7.מקבל מנות דם ללא שינוי.בדיקות מח עצם,ביבוסיה של בלוטת לימפה ובדיקות דם רבות אחרות ללא איבחון הבעיה..אני לוקח סימבסטאטין 40 עקב אוטם לב. תפקודי כבד תקינים.קראתי שהתרופה הנ"ל יכולה לגרום במקרים נדירים לאנמיה.האם זה הגיוני במצב שלי להמשיך עם התרופה? ואם לא האם יש חלופה ללא תופעת לוואי של אנמיה. בברכה צביקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלה זו יש להפנות לרופא שרשם לך את ה- סימבסטאטין ובמידה ומצויין כי הוא גורם לאנמיה יש להחליפו בתרופה אחרת. במידה ורצונך בחוות דעת יותר מורחבת יש לראות את כל תוצאות הבדיקות שעשית כולל ספירות וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר