מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות דם קרישהמירי14/02/2011
שלום,
נשלחתי לעשות בדיקות דם לקרישה עקב הופעת פטכיות קטנות על העור המופיעות במקומות שונים בגוף (בודדים, לא במקבצים) ולא בזמנים קבועים.
אודה לפענוח תוצאות הבדיקה להלן, במיוחד לאור העובדה שבאינטרנט כתובים ערכים אחרים מאשר באתר של קופת החולים שלי (לפי הערכים באינטרנט, התוצאות אינן תקינות):
PT-INR: 0.97
PT-SEC: 10.5 sec
PT%: 100
APTT-SEC: 25.7 sec
FIBRINOGEN: 330
דרך אגב, מה משמעות ה PT%? טווח הערכים הוא 70-100 ואני בדיוק 100. האם זו בעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש....
מירי14/02/2011אני בת 31
מנסה מזה כשנה להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם קרישה - תגובה
פרופ` אלן ברבי14/02/2011בדיקות אלא תקינות
צריך לעשות גם ס.ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אכן עשיתי
מירי14/02/2011עשיתי ספירת דם, הכל בסוגררים למעט תוצאות שמדאיגות אותי:
1. כדוריות דם אדומות 4.37 - קרוב מאוד לגבול התחתון וירד מהבדיקות הקודמות שעשיתי לפני שלושה חודשים. האם יש מה לדאוג?
2. MCH - יצא מהסוגריים - 31.9 - האם זה מדאיג?
3. באתר של הכללית יש אפשרות לראות גרף של התוצאות לאורך השנים. בבדיקת הגרף של PLT נראה שרמות ה PLT יורדות כל הזמן כאשר לפני שנה וחצי עמדו על 280 וירדו כל פעם 270, 260 והיום 240. האם יש לכך משמעות?
דרך אגב, פרופ' - האם התוצאות גם תקינות לקרישיות יתר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)