טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי תוצאה חריגה פעם שניה בחודש חצי האם אני סובל מבעיה כרונית cardiolipin IGG שלילי ב2 הבדיקות cardiolipin IGM AB 17.9 שהתקן הוא 0-7 ןפעם הקודמת 21.1 complement c-3 בתקן complement c-4 43 התקן 10-40 IMM-313 התקן 40-230 פעם קודמת 336 IMg-1620 התקן700-1600 פעם קודמת 1710 IMa-191 בתקן 70-400 בבדיקה קודמת ESR בתקן ו INR-1תקני הופנתי עקב כאבים חזקים בברכים,חשד לAVN נבדקתי עי ראומטלוג עברתי MRI ונקבע שיש לי שברי מאמץ,אין לי כרגע כאבים אבל תוצאות המעבדה מדאיגות אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר