מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בבדיקותinr והסבר על טיפולליא28/02/2011
שלום,אני בת 32,עברתי תאונת אופנוע שבעקבותיה גילו לי קריש דם ומאז(31/12/10)אני מטופלת בקלקסן אח''כ עברתי לקומדין ועכשיו כבר שבועיים אני גם עם קומדין וגם קלקסן כשתוצאות הinr רק יורדות: 17/2 - 1.60, ב-21.2- 1.36 והיום 28.2- 1.27
לפני התאונה הייתי אדם בריא לחלוטין, אני מדריכת כושר גופני,אף אחד לא נותן לי תשובה ברורה ,לפי דעתי הקלקסן והקומדין משבשים לי את המערכות בגוף,(בבדיקות הדם יש ירידה בתפקודי הכבד) באופן כללי אינני לוקחת כדורים.לפני התאונה עישנתי סיגריות לסירוגין ונטלתי גלולות. מאז התאונה הפסקתי לעשן וליטול גלולות. יכול להיות שהגוף שלי דוחה את הקומדין?המינון הוא 4 ימים כדור אחד בכל יום ויומיים 2 כדורים ליום.יתכן שהקריש דם כבר עבר ואני סתם מכניסה לגוף חומרים. מתי ואיך ניתן לדעת מתי להפסיק.מתי אוכל להתאמן אירובית?אין לי שום רקע משפחתי של קרישת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בבדיקותinr והסבר על טיפול - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ02/03/2011טיפול בקומדין צריך להיות ע"י רופא המתעסק בבעיות קרישה , נכון להיום המינון אינו מספיק מאחר והמטרה להגיע ל- IWR בין 2-3 ולכן ממשיכים עדיין בקלקסן.
בדר"כ אין תופעות לוואי לקומדין ולוקחים אותו במשך שנים ללא בעיות.
הפסקת עישון - רק לטובה.
הפסקת גלולות - רצויה בעיקר לנוכח העובדה שהיה לך קריש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)