מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך את עזרתכםליטל03/03/2011
אני בן 72 עברתי ניתוח החלפת מסתם ביולוגי פעמיים ,כאשר במהלך הניתוח השני קיבלתי ארוע מוחי קל מה שהתבטא בשיתוק קל בצד שמאל ולאחר פיזיוטרפיה צד שמאל פעיל אך יש לי רעידות במהלך הליכה ברגל שמאל. אחרי 6 חודשים מהניתוח ההמוגלובין התחיל לרדת עד להמוגלובין 9.2 (כשהיה 12),נתנו לי פעמיים מנות דם וזה לא עזר ,לכן הרופאה החליטה על נתינת זריקת אקרמון 30,000 מ"ג פעם בשבוע.השאלה שלי האם יש אפשרות להעלות רמת המוגלובין בדרך אחרת מלבד הזריקה שהיא משאירה אותי על רמת המוגלובין 10.9 ? אוכל מסויים,תרופה טבעית או כול דבר אחר אפשרי? אשמח לעזרתך ולעצתך ,הנני מיואש מהמצב הנוכחי בשל העובדה שאני מלווה בסחרחורות ובתחושת כבדות. אם אינני נמצא במקום הנכון אשמח להכוונה למי לפנות. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך את עזרתכם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ03/03/2011השאלה למה ההמוגלובין ירד ל- 4.2 ? האם נבדקה הסיבה ?
מה ערכי כ.אדומות ? WCV , MCH ?
האם יש עדות להרס דם ? ברזל ?
האם יש דימום בעקבות קבלת נוגדני קרישה ?
כל זה צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה -אשמח לעזרתך
ליטל03/03/2011תודה על תשובתך המהירה ,אני מוסיפה נתונים לפי בקשתך
הסיבה היא כנראה בגלל שמח עצם אינו מספק דם לכדוריות האדומות
mch-31.2
יש דימום מהאף ומאגר של ברזל גם כן יש .
אשמח לעזרתך כעט אם חסרים עוד פרטים אשמח לתת
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)