טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת גובולינים יצאו 2 תוצאות חורגות.אלבומין בי-אפ 55.1 בסקלה 55.8-66.1.גלובולין אלפא 2 12.3 בסקלה 7.1-11.8.יתר הגלוביני ם בסדר גמא-17.1 בסקלה 11.1-18.8.אלפא 1 - 4.7 בסקלה 2.9-4.9.בטא 1-6.1 בסקלה 4.7-7.2.בטא -2 -4.7 בסקלה 3.2-6.5.תוצאות אלו היו גם לפני חצי שנה ושנה.הבדיקות ניתנו לי כי ערכי הwbc לי מזה שנים 13-14 בסקלה של 4.8-10.8 .שאלתי למכובדי האם יש בעיה בגובולינים המצריכה טיפול? אגב אני מעשן כבד בן 63.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר