מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור בכדוריות דם לבנותדנה15/03/2011
שלום רב!
בשנתיים האחרונות אני מרגישה מאוד מאוד חלשה, אני כל הזמן נידבקת בוירוסים וחולה המון, בממוצע פעם בחודש אני חולה יומיים עד שבוע אם זה בקירור, דלקות בגרון, שפעת ועוד...
ערכתי בדיקות דם וגיליתי שיש לי מחסור בכדוריות דם לבנות
2.9 K/ul WBC מה שמסביר את התחושות שלי ואת הנטייה שלי לחלות הרבה אני מניחה...
הרופאה שלי רוצה לערוך לי שבוע הבא עוד פעם את הבדיקות ולאחר מיכן אולי להפנות אותי להמטולוג.
האם חוסר בכדוריות לבנות הוא מסוכן? האם יש טיפול לכך? אני בחורה צעירה בת 27 וזה מאוד הלחיץ אותי, האם יש סיבה לדאגה או שניתן לטפל בזה כמו שמטפלים באנמיה?
האם יש מידע או קישור אמין בתחום זה שאפשר להפנות אותי איליו.
תודה רבה מרוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה
לילי12/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנמיה
לילי12/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTBNHV
לילי13/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור בכדוריות דם לבנות - תגובה
פרופ` אלן ברבי14/05/2015טוב לחזור על הבדיקה . יש מצבים קבועים כמו לתמנים אטיופים או בודדים אחרים ויש מצבים זמניים קשורים בדרך כלל למחלה וירלית. רצוי לבדוק גודל הטחול ב US ותפקודי כבד ולפגוש המטולוג לערכה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור בכדוריות דם לבנות - תגובה
פרופ` אלן ברבי18/03/2011מספר נמוך של לוקוציטים יכול בהחלט לגרום לזיהומים חוזרים.
רצוי לחזור על הבדיקה ולהגיע להמטולוג בהתאם לתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)