סוג דם נדיר + הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג דם נדיר + הריון
    ק
    23/12/2007

שלום,
    אני נמצאת כרגע בשבוע 10 של הריון רביעי. עברתי כבר שני הריונות בסיכון בעקבות סוג דם נדיר. בדם שלי נמצאים נוגדנים מסוג אנטי E. כרגע ברמה של 1:132. שזו רמה גבוהה מאד יחסית לרמת הנוגדנים בהריונות הקודמים. (הכי גבוה היה 1:64). האם כדאי לי להמשיך את ההריון. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי מזורזת ללידה בשבוע 30 בגלל חשש לאנמיה בעובר. בהריון קודם התחלתי עם טיטר של 1:32 ובאמצא ההריון הטיטר ירד פתאום ל-1:8.

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג דם נדיר + הריון

הוספת תגובה

• אנטי E והריון

ד''ר אשר וינדר
    23/12/2007

אני מקווה שלא תביאי בחשבון חוות דעת מהאינטרנט בבואך להחליט עם להמשיך בהריון. אני לא הייתי נותן חוות דעת כזו. זה בהחלט סוגייה לדיון בין ההורים, הגניקולוג והמטולוג מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי E

ק
    23/12/2007

תגובתך לא ברורה לי. אני לא מבקשת אישור להפסקת הריון.
    מדובר על מצב נדיר ואני כן מטופלת ע"י רופאים מן השורה הראשונה ומתחשבת בדעתם ורציתי לקבל מידע נוסף מאחר והצוות שמטפל בי נתקל במקרה הזה לראשונה...שוב כי מדובר בסיטואציה נדירה. רציתי בסה"כ לקבל אינפורמציה נוספת מתוך נסיונך האישי לגבי התנהגות האנטי אי במצבי הריון. אולי למשל בכלל אין מצב לדאגה כי טיטר גבוה באנטי E לא בכרח יגרום לאנמיה של העובר. הרי אין זריקה נוסח אנטי D במצב שלי ואני בסה"כ מודאגת ומנסה לדלות אינפורמציה.
    בהריונות הקודמים הטיטר היה נמוך בהרבה ולכן לא דאגתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי E

ד''ר אשר וינדר
    24/12/2007

בדיוק בשל כך, בשל נדירות המצב, אני מייעץ לך לקבל יעוץ פנים אל פנים. בדיוק בגלל נדירות המצב אני מייעץ לך לא ללקט מידע באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו