מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסחיף ראיתי האומנם?קר28/03/2011
שלום שמי קרן לפני כשבועים וחצי ילדתי בן מקסים בלידה רגילה
זוהי לידה שניה שבראשונה הכל התנהל כשורה
והלידה הנוכחית היתה תקינה בדיקות תקינות ההריון הנ"ל הינו הריון עם טיפול הורמונלי בסופו הצליח בפעם השלישית דרך הזרעה
לאחר שהשתחררתי מבית החולים הגעתי הביתה וחשתי קצת משהו לא נוח בנשימה
הגעתי למיון ושם קיבלו אותי ועשו לי סיטי שבצילום הסיטי ראו משהו בגודל 9 ממ משהו מאוד קטן ולא ברור בעורק הצדידי
למחרת כבר התחילו טיפול מסיבי של קסילוקסן 100 ויום למחרת התחילו לשלב קומדין
ואז בא רופא ואמר שהסיטי לא כל כך תקין והם בכלל לא בטוחים שהיה תסחיף אולי בשל בעיה תכנית של הסיטי עם החומר ניגודי וזה היה מאוד קטן והציע לי לעשות צילום חוזר של סיטי
בצילום החוזר של הסיטי היה תקין לחלוטין עשו לי גם צילום של הגפיים ולא ראו כלום הכל היה תקין , מכאן החליטו לרדת מהטיפול לקסילוקסן 40 מ"ג והפסיקו את הקומדין ואמרו הטיפול הוא רק מניעתי ל 4 שבועות
הרופא שמטפל בי להמטולויגיה לא מבין את משמעות הדבר היה או לא היה תסחיף ?
עם היה אז איך זה נעלם לאחר 3 ימים
הכל לא ברור בכלל ואני לא יודעת עם אני מקבלת את הטיפול הנכון
כי אם אין כלום אז הכל בסדר שמטפלים בי ל4 שבועות ויפיסיקו לי את הקסילוקסן
ואם היה משהו אז אולי הטיפול שאני מקבלת לא מספיק טוב
חשוב להגיד שאני מרגישה טוב כרגע שזה גם צריך לקחת בחשבון
מהם ההשלכות של כל הטיפול הזה ואיך מפסיקים את הטיפול
והאם זה נכון שלא אוכל לטוס בעתיד
אני מאוד מוטרדת מאי בהירות הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה לאורך כל הכיתוב לקלקסן
קר31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסחיף ראיתי האומנם? - תגובה
פרופ` אלן ברבי01/04/2011טוב שיש לך המטולוג שמטפל בך.
בסך הכל הבירור הייה סביר וגם ההחלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)