לויקוציטים נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לויקוציטים נמוכים
    שילה
    20/04/2011

שלום,
    בתאריך 06/04/11 בצעתי בדיקות דם והתוצאה יצאה: בס"ד 2.6 נוטרופילים 800 ,אני ממוצא תימני,גם בעברסד לויקוציטים נמוכים עד 3000,אך אז הנוטרופילים היו יותר גבוהים,בעקבות כך בוצע סונר בטן-יצא תקין עם תחול תקין בעקבות כך פניתי למיון,
    לא היה לי חום וללא סימפטומים רספירטוריים או אחרים, במיון יצא בס"ד 2800 ו- NET 52% +מעקב לבדיקה חוזרת בעוד שבוע
    לאחר שבוע בוצע שנית בדיקת דם במרפאה ו- WBC יצא 2.4 HB יצא: 13.3 שוב הפנו אותי למיון באיכילוב, במיון בוצע משטח גם עם מעט לימפוציטים אטיפים בודדים, נויטרופניה קלה, סה"כ משטח תקין ללא עדות ללימפוציטים צעירים, הומטולוג ציין שניתן לשחרר אותי אך יש להפנותי למעקב במראה המטולוגית להמשך ברור

שאלתי היא מה זה יכול להיות ומה ההשלכות לזה? אני קצת מודאגת מהמצב שכן בתקופה האחרונה אני חשה בתופעה של סחרחורות יש לציין שבצעתי את הבידקת דם כבדרך שגרה וככה עלו על הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לויקוציטים נמוכים

הוספת תגובה

• לויקוציטים נמוכים - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    21/04/2011

לפני הכל מדובר בלוקופניה אטנית של התימנים. יתכן בנוסף הדבקה ווירלית כל שהיא.
    המספרים משתנים בספירות חוזרות .מציע מעקב רגיל אצל רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויקוציטים נמוכים - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    21/04/2011

טוב שציינת שאת ממוצא תימני מאחר וידוע כי אצל תימנים ספירת הדם הלבנה יכולה להיות נמוכה על רקע תורשתי ולא בגלל מחלה כלשהיא. בכל מקרה כדאי להיות במעקב לוודא שאכן הספירה הלבנה הנמוכה היא יציבה וקבועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו