קרישתיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישתיות יתר
    אחת...
    12/05/2011

אני לפני ivf ראשון {לבעל אין תאי זרע} עם תת פעילות של הבלוטה שמטופלת ב800 מק"ג אלטרוקסין בשבוע {כנראה השימוטו}

אני מתיעצת בקשר לבדיקות קרישתיות נרחבות.

לאחותי נתגלה בבדיקות פרפור בלב ועקב זה היא מופנית לבדיקה הכוללת מכות חשמל ובדיקה בהרדמה מלאה דרך הוושת, נאמר לה שיש חשד לקריש דם בלב- בנתיים ניתן לה לטיפול מדללי דם.
    לפי 3.5 היה לה חשד לתסחיף ריאתי.
    אבא שלי חולה לב וסכרת ועבר כמה פעמים צינטורים.
    במשפחה של אימי {כולל אימי} יש הסטוריה של הפלה אחת לכמה מבנות {לפי מה שידוע לי} בסוף השליש הראשון תחילת השני להריון. לסבתי היו מספר הפלות.
    לסבא שלי היתה בעיה עם הקרישה בדם אבל אני חושבת שכאן זה היה ההפך וזה היה דם שלא נקרש.

לכולנו יש מכות כחולות גדולות תמיד מכל מכה קטנה {אפילו כאלה שלא זוכרים} ואנמיה תמידית לחלקן הברזל נמוך {לי יש 23} ולחלקן ההמוגלובין נמוך {סביב ה8}

רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות בדיקות דם לקרישתיות יתר הנרחבות {ptt עשיתי ויצא בסדר}
    אני ממש מפחדת להכנס להריון ובסוף שיפול לי בגלל בעיות קרישתיות כי אני חוששת שאולי בקבוצת סיכון וחשוב לי לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישתיות יתר

הוספת תגובה

• קרישתיות יתר - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    14/05/2011

סיפור של אחותך לא קשור
    ליתר הפרטים רצוי לתת אנמנזה מפורטת לרופא משפחה/נשים/המטולוג איזורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו