מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלקסן בהריון -דחוף!ליאתי03/01/2008
בחודש מרץ 2007 -הפרדות שילייה והפסקת הריון בשבוע 25.
בבירור פטלוגי הומלץ לבדוק רמת קרישיות.
כששישה שבועות לאחר הלידה, נערכו בדיקות והמדד היחיד שסטה מהנורמה הוא PROTEIN S ברמה נמוכה.
כיום אני בשבוע 19 בהריון חדש וחוששת לגורל העובר.
בפגישה עם פרופסור בי-ם הומלץ לי להתחיל בטיפול עם קלקסן 40 מ"ג ליום למרות שהנתונים לא מצביעים בבירור על קרישיות יתר.
הבנתי שטיפול כזה עלול לגרום לדימומים ונזק לעובר מה דעתך?. אני נמצאת בפרשת דרכים ואינני יודעת איך לפעול!
אודה לך על הכוונה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן בהריון
ד''ר אשר וינדר06/01/2008רמה של PROTEIN S תמיד נמוכה בהריון וחוזרת לנורמה רק כמה חודשים אחר כך. באופן עקרוני קלקסן יכול לגרום לדימומים, אך הסיכון לעובר הוא נמוך כי למיטב ידיעתינו התרופה לא חוצה את השלייה.
את בהחלט בפרשת דרכים. אם את רוצה חוות דעת נוספת לזו של "הפרופסור מ- י-ם", לפחות את שלי, אם תרצי, לא תקבלי דרך האינטרנט. יש דברים , כגון הריון, שצריך לשמוע פנים מול פנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
ליאתי06/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)