קלקסן בהריון -דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן בהריון -דחוף!
    ליאתי
    03/01/2008

בחודש מרץ 2007 -הפרדות שילייה והפסקת הריון בשבוע 25.
    בבירור פטלוגי הומלץ לבדוק רמת קרישיות.
    כששישה שבועות לאחר הלידה, נערכו בדיקות והמדד היחיד שסטה מהנורמה הוא PROTEIN S ברמה נמוכה.
    כיום אני בשבוע 19 בהריון חדש וחוששת לגורל העובר.
    בפגישה עם פרופסור בי-ם הומלץ לי להתחיל בטיפול עם קלקסן 40 מ"ג ליום למרות שהנתונים לא מצביעים בבירור על קרישיות יתר.
    הבנתי שטיפול כזה עלול לגרום לדימומים ונזק לעובר מה דעתך?. אני נמצאת בפרשת דרכים ואינני יודעת איך לפעול!
    אודה לך על הכוונה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן בהריון -דחוף!

הוספת תגובה

• קלקסן בהריון

ד''ר אשר וינדר
    06/01/2008

רמה של PROTEIN S תמיד נמוכה בהריון וחוזרת לנורמה רק כמה חודשים אחר כך. באופן עקרוני קלקסן יכול לגרום לדימומים, אך הסיכון לעובר הוא נמוך כי למיטב ידיעתינו התרופה לא חוצה את השלייה.
    את בהחלט בפרשת דרכים. אם את רוצה חוות דעת נוספת לזו של "הפרופסור מ- י-ם", לפחות את שלי, אם תרצי, לא תקבלי דרך האינטרנט. יש דברים , כגון הריון, שצריך לשמוע פנים מול פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

ליאתי
    06/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו