טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר 3 הפלות וערכים גבוהים מהנורמה הוחלט פעם הבאה בהריון קלקסן+אספרין. מאחר יל והדופאה אמרה שאחרי שיראו שק הריון אפשר להתחיל בטיפול.אני שוקלת 49 קילו ואמרו לי או 20 או 40. ועכשיו שהייתי אצל הרופאה אמרה לי 40 כי 20 בכלל לא ישפיע.זה לא הרבה למשקלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני משתגעת.היא הביאה לי מרשם של קלקסן 40 ואמרה לי שרק אחרי שרואים שק הריון להתחיל.. ו-ש20 זה מעט.ואני מפחדת שאני צריכה להתחיל כבר לפני.ועכשיו אתה אומר ש-20 זה מספיק.מה לעשות???? מה זה המילה אינטרמדיאלי?ומה זה פירקולטי--מה שרשמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר