מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופרסור ובחילותאירית22/06/2013
שלום רב
התחלתי לקחת לופרסור לפני כמה ימים מאז מרגישה בחילות כל בוקר (נוטלת את הכדור בערב)האם קשור?אם כן יחלוף?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופרסור ובחילות - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/06/2013נדיר אבל יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לופרסור ותופעות לוואיאירית20/06/2013
שלום רב
הרופא נוירולוג רשם לי למיגרנה לופרסור דיויטבס ,איזה תופעות לוואי צפויה והשכיחות ביותר?האם עליה במשקל היא תופעת ללואי לתרופה הנל???
לא מסוכן ליטול אותה אם אין לחץ דם גבוה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופרסור ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013לא גורמת להשמנה יכולה רק לגרום לירידה בדופק לא משפיעה על לחץ דם אם הוא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בגוף שבוע לאחר מכה בראשדלית19/06/2013
האם יש קשר בין מכה בראש לנימול בידיים ורגליים תחושת חום בראש ומעט סחרחורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה על מכה בראש
דלית19/06/2013ברצוני לציין שהנימול בידים היה גם לפני אבל זה התגבר עבר גם לכפות הרגליים וכאבי גב ודקירות מדי פעם בראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול בגוף שבוע לאחר מכה בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013מכה בראש ללא איבוד הכרה ו לא קשורה לתלונות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ct ראשליאור19/06/2013
שלום.
אודה לך באם תוכל לפרש לי בשפה לא רפואית את הממצאים שנמצאו בבדיקת CD ראש :
הדגים איזור היפודנסי עם מעט שוליים מואדרים באיזור טמפורלי מדיאלי מימין ".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013לא ניתן לפרש במדויק מה זה יש צורך להשלים הבדיקה במרי מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש דם פנימייפעת18/06/2013
האם יש קריש דם פנימי וקריש דם חיצוני או שפשוט יש קריש מסוג אחד שהוא פנימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם פנימי - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013יש קריש דם פנימי או באיברים פנימיים בגוף או ברגלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש גם חיצוני?
ענת28/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחלק מהפניםענת17/06/2013
האם לחץ רק בצד שמאל של הפנים במשך שעה/שעתיים ולסירוגין חזק יותר וחזק פחות ולסירוגין גם עבר וחזר במשך שעה/שעתיים, יכול להעיד על שבץ מוחי קל וחולף וזאת לאור העובדה שפקטור 8 מעט גבוה וללא טיפול תרופתי. זה קרה לפני כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחלק מהפנים - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013לא כאבי ראש לא קשורים לארוע מוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לתקן את הפרטים שמסרתי
ענת28/06/2013זה לא היה לחץ בצד שמאל של הפנים, אלא לחץ רק בצד שמאל מקדימה מתחת לעין שמאל כולל את העין כלפי פנימה.
אני חייבת לציין שאני לא סובלת אף פעם מכאבי ראש וגם בפעם הזו לא כאב לי הראש.
אודה לך על תשובתך כי התופעה הזו מפחידה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לתקן את הפרטים שמסרתי - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/06/2013כאב מתחת לעין זה או בעיה של סינוסיטיס או בעין אז נא להתייעץ עם אאג ועינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתדנה17/06/2013
אני בת 18 וחצי , התחילו לי סחרחורות בבוקר ב6 לחודש הזה , כששכבתי לצד במיטה וכשהסתכלתי למעלה עם הראש , זה היה ממש חזק , אחרי כמה ימים זה הפך כשאני מטה את הראש למטה וכשאני שוכבת על צד שמאל , אבל בכללי כל היום אני מרגישה מוזר , הייתי מאז 3 פעמים אצל אף אוזן גרון שעשה לי את הטיפול פיזיותרפיה וזה לא עוזר , אני ממש בלחץ אני מפחדת שזה אולי קשור בכלל למשהו מסוכן ולא לאוזן , כי זה לא עובר ושום דבר לא עוזר דבר נוסף כשאני מתכופפת בעמידה וגם בישיבה אל הברכיים אני מרגישה טיפה לחץ וכאב ראש עשו לי MRI אבל מזמן לפני שנתיים וגם האיכות חיים שלי יורדת בגלל זה מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה ? אני ממש מפחדת כי זה משולב לפעמים גם עם כאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013נשמע כבעיה אזניות תחזרי על הטיפול הפיזיותרפיה עם טלטול הראש אני מקוה שזה מה שעשו לך אולי הטיפול לא היה ממש מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
דנה21/06/2013אני ממש בלחץ ! יש לי גם כאבי ראש מלווים לזה , וזה החמיר , אתמול שתיתי טיפה אלכוהול ויש לי את אותם סימפטומים רק יותר חמור , מדאיג אותי שזה בשילוב עם כאבי ראש , רציתי לדעת אם לדעתך יכול להיות שזה קשור למוח ?! ומה הסיכויים שיעשו לי שוב MRI , עשיתי לפני שנתיים בשנתיים יכול להשתנות משהו ? אני ממש מרגישה שיש לי משהו מסוכן כי זה מה6 לחודש כבר ולא עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למצב למעלה -דחוף ממש
דנה23/06/2013הייתי אצל נוירולוג , הוא מכיר אותי הרבה זמן כבר ויודע שאני לחוצה אך אני חוששת שבגלל זה הוא פחות יסודי . למרות כל הסימפטומים שרשמתי לך למעלה , ושכואב לי הראש שאני מתכופפת הוא אמר שהוא דווקא לא חשב שזה ורטיגו והוא בדק אותי אמר לי לגעת באצבע שלו לעקוב אחרי האצבע שלו עם העין ועוד ואז רשם בדף ״ Romberg תקין cn תקין טונוס כח גס תקין ללא סימני פיראמידאלים או סאראבילארים״ אני ממש היתי רוצה גם את חוות דעתך , האם להתעקש על MRI כי יש עדין תחושת חוסר איזון וסחרחורות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי להרגיש גם עקיצות בקצות
דנה24/06/2013האצבעות ביד ימין שלי אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשאירה15/06/2013
שלום רב,
אני בת 30 בריאה בדרך כלל.
כבר חמישה ימים רצוף אני קמה בבוקר עם כאב ראש ובחילה קלה.
הכאב מלווה אותי כל היום כאשר מידי פעם הוא נחלש או מתחזק.
לפני כחודשיים וחצי עקב בעיה אחרת עברתי בירור כולל MRI מוח וארובות עיניים ללא שום ממצא פתולוגי.
קראתי שכאבי ראש בבוקר הם סימן ישיר לגידול מוחי.
אני נורא לחוצה.
חשוב לציין שהכאב הוא לא ממוקם וכל פעם אני מרגישה אותו בחלק אחר של הראש.
כמו כן לפעמים גם כאבים בצוואר.
אשמח לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אירה16/06/2013היום הייתי אצל נוירולוג. הסברתי לו על כאבי ראש ובחילות שיש לי, שגם מטרידים אותי בלילה.
הוא אמר שאין צורך בבדיקות נוספות מכוון שעברתי MRI לפני שלושה חודשים והיה תקין.
השאלה שלי, האם באמת תוך שלושה חודשים מאז שעשו לי MRI, לא היה יכול להתפתח גידול במוח?
האם יש מקום לבדיקה נוספת?
אני ממש לחוצה, אשמח לקבל הסבר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013אם מרי היה תקין אין לך כלום תבדקי עיניים קרקעית וזהו יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גלעד
אירה23/06/2013תודה. רבה על תשובתך,
הייתי במיון ובוצע סי טי מח ללא חומר ניגוד.
האם mri תקין לפני שלושה חודשים וסי טי ללא ניגוד לפני שבוע שולל גגידול?
האם יש אפשרות שצומח גידול בשלושה חודשים מאז שעשיתי mri?
ושאלה אחרונה, אם סי טי ללא חומר ניגוד הוא בכלל מראה משהו? כי קראתי שהוא בכלל לא אינפורמטיבי.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה?
אירה26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גלעד - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/06/2013כן סיטי בלי חומר ומרי מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גלעד היקרה
אירה03/07/2013המון תודה על תשובתך.
מאוד מרגיע.
מאחלת המון בריאות וסבלנות בעבודת קודש שאת עושה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשים עיצה - ארוע שהתחיל שלשוםאורן14/06/2013
לד"ר שלום רב, נודה אם נוכל לקבל את עיצתך.
אבי אושפז לפני יומיים לאחר שהתקשה לפתע בהליכה (תפקוד רגל ימין). במשך היום שלאחר מכן מצבו התדרדר וקושי בהליכה כעת מרגיש קושי לשלוט ברגל ימין ולא מתהלך. כמו כן יש רושם לעווית קלה בצד פרצופו הימני. לחץ הדם אינו סדיר וגבוה מאד (גבול עליון 180-220 משתנה). האם נוכל לקבל את עיצתך על אילו בדיקות וטיפולים להתעקש (מאחר ואנו חוששים שמצבו יתדרדר בימים הקרובים) ? למיטב ידיעתי מטופל במדללי דם ותרופות להורדת לחץ הדם. לדעתי נעשו בדיקות CT שלא העלו דבר אך לא נעשה MRI. כמו כן כמה דחוף להתחיל בשיקום כדי למקסם את הצלחת השיקום ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשים עיצה - ארוע שהתחיל שלשום - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013יש לחזור על סיטי מוח אולי אפילו בשיטת cta לבדיקת כלי דם מוחיים אין צורך במרי שקום רק לאחר שמצבו יתייצב גם מבחינת לחץ דם וגם מצבו הנוירולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נימול בשמאל הפניםד``ר מרינה בוקסר14/06/2013
בת 39 לפני מספר ימים הרגשתי תחושה מוזרה בצד שמאל של הפנים העפעף ירד מעט נסעתי לבית החולים עשו לי בדיקת סיטי ובדיקת אולטרה סאונד של עורקי הצוואר שהיו תקינות . לאחר מספר שעות התחושה בפנים חזרה . לאחר יומיים הופיעה לי תחושת נימול ברגל שמאל מהברך ומטה, התחושה מופיעה במשך מספר שעות ונעלמת ולאחר מכן שוב חוזרת . מה עושים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת נימול - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2013יתכן על רקע לחץ נא לבדוק רמת בי 12 בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקולונוס של החיךירדנה14/06/2013
בהמשך לפנייתי הקודמת לגבי רטט של בית הבליעה והצוואר, יעצת לי להיבדק ע״י אאג ואמרת כי ייתכן שזה מיקולונוס של החיך.
נבדקתי ע״י אאג, נעשתה אנדוסקופיה וסיטי. עברתי גם גסטרוסקופיה ואקו לב. הכל תקין. היה לי התקף של ריפלוקס לפני כחודשיים, ועבר באמצעות נקסיום.
איזה בדיקות נוספות עלי לעבור כדי לאבחן מיקולונוס של החיך ?עד עתה נבדקתי ע״י רופא משפחה, גסטרולוג בכיר וידוע, ורופא אאג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקולונוס של החיך - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/06/2013אם באנדוסקופ לא נצפה מעוקל ונוס אז לא זו האבחנה ואין לי עוד רעיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוע מוחי קלמנחם13/06/2013
שלום.
אני מבקש לשאול האם אירוע מוחי קל - חולף לאחר כ 10 - 20 דקות יכול לגרום לכאבי ראש במשך יומיים .
האם בעיות בעמוד שדרה צווארי להקטין זרימת דם / חמצן למוח .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוע מוחי קל - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/06/2013כן יכולים להיות כאבי ראש אבל גם יש לבדוק את לחץ הדם שינויים. בעש יכולים ללחוץ על כלי הדם אבל רק בגיל מאד מבוגר עם. שינויים מאד קשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף פירכוסמירי11/06/2013
בן 80 עבר לראשונה התקף פרכוס, הגיע לבי"ח ושם בוצעו בדיקות דם CT מח , תקין.
בבדיקת EEG : איטיות פרונטו טמפוראלית משמאל בלתי ספציפית.
המליצו על התחלת טיפול בלמיקטל 25 מ"ג, ולעלות כל שבוע 25 מ"ג עד למינון 100 מ"ג*2.
בקרוב יעבור בדיקת MRI מח אמבולטורי בפרוטוקול אפילפסיה.
שאלתי היא:
בביה"ח אמרו שיתכן והפרכוס היה מאחר שלקח על דעת עצמו תרופה כלשהי והשילוב בין התרופה לכלל התרופות שהוא נוטל יתכן וזה מה שגרם לפירכוס.
או שזה היה התקף אפילפסיה, והתחילו בטיפול למרות שעדיין לא עבר בדיקת MRI, הבעיה גם שהתרופה גורמת לו לישנוניות מרובה, ומצב רוח ירוד. והוא כרגע רק עם 25 מ"ג, מה יקרה כאשר יעלה את המינון? והאם בכלל כדאי לעלות את המינון? ולמה לא מחכים עם הטיפול עד לקבלת התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף פירכוס - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/06/2013גם אם מרי מוח תקין לא שולל שהיתה אפילפסיה לכן יתכן ויש מקום להתחיל טיפול כדי למנוע ממנו התעלפויות בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש מרתק עבר על עמותת הביתעמותת הבית11/06/2013
חודש מרתק עבר על עמותת הבית לחולי טרשת נפוצה ובני משפחותיהם - במהלך החודש האחרון ציינו את יום המודעות לטרשת נפוצה, קיימנו מפגש מהנה של חברי העמותה, ערכנו יום עיון בשיתוף "מעגלים", השתתפנו בכנס מרתק של עמותות בחו"ל ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש מרתק עבר על עמותת הבית - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת PSPלואי09/06/2013
שלום
רציתי לשאול בבקשה האם אתם מטפלים במחלת PSP. ואם לא האם תוכלו להפנות אותי למשהו שיכול לעזור ללרפא או להאיט את קצב המחלה
תודה רבה מראש
המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת PSP - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/06/2013נוירולוגים שבעיקר מתעסקים עם הפרעות תנועה מתעסקים עם מחלה זו אבל אין לה טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)