מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להיות אמאטליה28/03/2013
אני נשואה 7 שנים לאחר אין ספור טיפולי פוריות ללא הצלחה.
רוצה כל כך להגשים את החלום ולהיות אמא לאור מצבי הכלכלי אין לי את הסכום הנדרש
בכדי לממן את הפונקאות ,אשמח אם מישהי מעוניינת לעשות מצווה גדולה ולעזור לנו תמורת סכום סמלי וליווי צמוד להגשים את החלום ולהיות הורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פסיכולוג בירושליםקרן אור17/03/2013
מחפשת המלצה על פסיכולוג בירושלים שמכיר היטב את דרישות הועדה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוג בירושלים - תגובה
פרופ` יונה תדיר17/03/2013כדאי לנסות לפנות לוועדה ולברר אם יש להם המלצות כגון אלה.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרתכםקוקולה17/03/2013
שלום לכם, אני אמא לילד מדהים בן 4.5 ומזה כשנתיים וחצי מנסה להרות ללא הצלחה. לפני כחצי שנה בערך אובחנתי כחולת אנדומטריוזיס ועברתי ניתוח להסרת נגעים והידבקויות קשות באגן לרבות ברכי השתן וברקטום. איבדתי חצוצרה אחת ולצערי אני עדיין סובלת מכאבים קשים.
למרות שהרופא שניתח אותי נטע בי תקוות שאוכל להרות לצערי היו אלה תקוות שווא. הזמן שעובר לא ממש עוזר, אני בת 36, והתסכול והצער מתחילים להשתלט עליי. אני רוצה לציין שלאחר לידת בני אובחנתי כבעלת גן פגום - קרישיות יתר ולכן היריון הוא סיכון בשבילי ועליי להזריק מדללי דם (קלקסן) למשך כל תקופת ההיריון ומשכב הלידה ולהיות במעקב למשך כל תקופת ההיריון.
למרות כל זאת אני ממשיכה לחלום שאזכה לחבוק עוד תינוק או תינוקת
לא תהיה מאושרת ממני בעולם הזה אם אוכל לחוות זאת שוב
אין לי צורך בשום דבר מלבד ילדים!!!! אין לי מספיק מילים לתאר את האושר שנפל בחלקי עם בני הקטן אבל כל פעם שהוא שואל מתי יהיה לו אח או אחות קטנים - הלב שלי מחסיר פעימה, כל פעם שאני רואה אישה עם תינוק בעגלה עיניי מתמלאות דמעות.
אחרי כל הסיפור הארוך שכתבתי רציתי לדעת האם יש סיכוי לעבור את הוועדות שלכם ולהגשים את הנס הזה בשבילי ובשביל משפחתי? אנא עיזרו לי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרתכם - תגובה
פרופ` יונה תדיר17/03/2013מקרה רפואי כמו שלך מצדיק עיון רפואי קודם לפניה לוועדה. בעיית האנדומטריוזיס (כפי שוודאי ידוע לך) אינה מהווה עילה לשימוש בחלופה של פונדקאות, והפריה חוץ גופית מהווה פתרון טוב במצבים כאלה. ואשר לבעיית הקרישיות, גם זה לא תמיד מהווה הוראת נגד להריון אלא אם כן הרופא המטפל שלך (המטולוג, רופא פנימי, או מומחה אחר העוקב אחרי מצבך) ממליץ על סיכון בלתי סביר להריון. במקרה זה עליך לרכז את כל החומר ולפנות לוועדה המוסמכת לאשר זאת. יש כמובן בעיות של זמינות פונדקאיות וכיוב' בישראל, והנסיון לבצע טיפול זה בחו"ל תמיד סביר. במקרה כזה ניתן גם לשלב נסיון הפריה של הביציות שלך בישראל ושימוש בפונדקאית בחו"ל (במידה וכל משאלתך לא ניתנת חמימוש בישראל מסיבות טכניות.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרתכם - תגובה
מינה יולזרי18/03/2013מנסיונו אנו יודעות שהוועדה גמישה ביחס לאישור עקרוני במצבים רפואיים כמו שאת מתארת..
כדי לפנותת לוועדה עלייך לשלוח מס מסמכים בינהם טופס מס 6 שאותו ממלא הגניקולוג המטפל.
אם את רוצה מידע נוסף, אשמח לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרתכם - תגובה
מינה יולזרי18/03/2013מנסיונו אנו יודעות שהוועדה גמישה ביחס לאישור עקרוני במצבים רפואיים כמו שאת מתארת..
כדי לפנותת לוועדה עלייך לשלוח מס מסמכים בינהם טופס מס 6 שאותו ממלא הגניקולוג המטפל.
אם את רוצה מידע נוסף, אשמח לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה
אתי19/03/2013הנני אישה נשואה +3 כל ההריונות היו תקינים אני כל כך רוצה להעניק את החלום של כל אישה ולהעניק לה ילד ,[שכחתי לציין שאני אתיופית ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
אור02/04/2013היי
אני אשמח אם תוכלי ליצור עימי קשר ב
ponda123
תודה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה פרופ' יונה תדירעדן13/03/2013
קודם כל איזה כיף שהצטרפת לפורום היה חסר פה רופא :)
מאיזה ערך ביטא זה היריון ? יש אתרים שאומרים מעל 5 ויש אומרים מעל 10 ?
ותוך כמה זמן לאחר החזרה ( אני פונדקאית ) יש השתרשות וניתן לעשות בדיקה ביתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פרופ' יונה תדיר - תגובה
פרופ` יונה תדיר13/03/2013תודתי. תאלתך טובה ויש בה כדי להבהיר את הדברים בעידן בו בוחנים את שאלת ההריון באופן כה מדוייק, ואולי אפילו "קצת היסטרי". למה "היסטרי", כי להבדלים אלה המשתנים מידי יום אין חשיבות של ממש, ואם לא היום, אז אפשר לדעת בודאות רבה יותר מחר.
1. יש להבהיר את המונח שנכנס למילון הרפואי מאז עידן הפריות המבחנה והוא "הריון כימי", כלומר, מצבים בהם בדיקות Beta hCG היו חיוביות, אך ההריון לא הגיע לשלב של הריון הנראה באולטרהסאונד, והווסת הופיעה באיחור. כלומר היתה השרשת עובר אשר לא התקדמה לכוון של הריון "קליני".
2. התשובה החיובית נחשבת אכן להיות מעל 10 יחידות. מתחת 7 זה שלילי ובגבול שבין 7-10 זה מתחיל להיות חיובי. יצרה מזאת, כל יומיים ערך זה מכפיל את עצמו. כלומר אם היום זה 9, בהריון תקין זה צריך להיות אחרי יומיים 18, ואחרי יומיים נוספים כ 36 יחידות, וכך הלאה בשלבי ההריון המוקדמים. קצב התקדמות זה אמור להעיד על התפתחות הריון תקין, יותר מזה יתכן ומעיד על הריון מרובה עוברים, ופחות מזה על הריון שאינו תקין, ואולי אפילו הריון מחוץ לרחם. אבל יש לקחת גם ערכים אלה כמסגרת כללית ולא להכנס להיסטריה אם יש סטיה מסויימת כלפי מעלה או מטה. ביולוגיה אינה מתמטיקה.
3. הבדיקה הביתית הרבה פחות רגישה. ערכים אלה מתייחסים לבדיקות דם מעבדתיות.
בהצלחה, פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהלירן11/03/2013
שלום רב , אשמח לדעת האם יש גוף שיכול לממן כהלוואה הליך פונדקאות לזוג חד מיני ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
עדה אטיאס13/03/2013אין גוף מיוחד לנושא אבל אם תפנה למנהל הבנק שלך ותשתף אותו במטרת ההלוואה מנסיונם של זוגות רבים הבנק בא לקראתם בנושא התנאים להלוואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא הפורוםיאירה04/03/2013
אם לידתי הייתה במועד וחודש לפני הלידה היו לי צירים מדומים או מוקדמים וקיבלתי פרוזולט האם אוכל לשמש פונדקאית? לידה תקינה משקל תקין היריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא הפורום - תגובה
מינה יולזרי05/03/2013אם את רוצה לבדוק את הדברים לעומק כדאי להעביר את המסמכים לוועדה כי הם הפוסקים בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא הפורום - תגובה - תגובה
פרופ` יונה תדיר05/03/2013צירים מדומים או מוקדמים הם תופעה שכיחה וספק עד כמה הטיפול שקבלת היה זה שמנע את הלידה המוקדמת. העובדה שילדת תינוק בריא במשקל סביר במועד היא החשובה יותר. במקרה של ספק ניתן לברר את תקינות הרחם שלך (האם יש אי ספיקת צואר רחם או מראה בלתי שגרתי לרחם) אבל בהעדר כל אלה אין כל סיבה מדוע שלא תהיי פונדקאית עבור נשים הנזקקות לשרות זה. בכל פונדקאית נכון לברר את תקינות הרחם.
בהצלחה,
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאיתאני28/02/2013
האם אחותי יכולה לשמש כאם פונדקאית עבורי ועבור בעלי?
לאחותי 2 ילדים משלה ומדובר בביצית מופרית שלי ושל בעלי.
האם יש אפשרות לעשות זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס28/02/2013לצערי לא אסור קירבת משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לאחר רעלת הריוןMD25/02/2013
שלום,
האם הועדה מאשרת פונדקאית לאחר שבהריון האחרון שלה ילדה מוקדם (שבוע 30) עקב רעלת הריון או שזה לא משפיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לאחר רעלת הריון - תגובה
עדה אטיאס25/02/2013הועדה לא תאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריוניםחסוי23/02/2013
שלום אני בת 21 וחצי בספטמבר ימלאו לי 22 , עברתי הריון אחד תקין ובני כרגע בן שנתיים . אני מעונינת להיות פונדקאית להורים שאינם יכולים להביא ילדים מכל סיבה שהיא. האם אני עומדת בקריטריונים?הבנתי שהפונדקאית צריכה להיות בתווך גילאים של 22-38 אני מאוד קרובה לגיל האם אפשר להתחיל תהליך ולהכנס להריון בגיל 22?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
עדה אטיאס24/02/2013תוכלי עוד כמה חודשים ביוני לערך להתחיל בבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השהות עם הילד לאחר הלידה בהודו?אילנה20/02/2013
לאחר הלידה, כמה זמן עלי לשהות בהודו עם התינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן השהות עם הילד לאחר הלידה בהודו? - תגובה
עדה אטיאס21/02/2013במידה ומדובר בעוברים מזרע וביצית שלכם בממוצע שבועיים עד 4 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוד השאלהאחת17/02/2013
עברתי שני תהליכי פונדקאות בארץ. כעת ברצוני לעבור עוד תהליך אבל ללא תמורה האם יאשרו אותי ? רק להבהרה הייתי פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד השאלה - תגובה
מינה יולזרי17/02/2013אם את עד גיל 38 ולא עברת יותר מ3 לידות ואת עומדת בכל הקריטריונים של הוועדה תפני לוועדה אולי יאשרו אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה להיות פונדקאית ללאאחת17/02/2013
ללא תמורה ? האם יאשרו אותי ? או שחייבים לקבל תמורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני יכולה להיות פונדקאית ללא - תגובה
מינה יולזרי17/02/2013לא נראה לי שהוועדה תתערב בנושא כספי אלא במניעים להחלטה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הכרחי לחיפוש אם פונקדאיתנירות11/02/2013
היי
לפי מה שקראתי, בכדי לקבל אישור עקרוני נדרש להוכיח לוועדה שחיפשתי אם נושאת לא נשואה כחצי שנה - האם זהו תנאי הכרחי?
כיצד ניתן להוכיח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הכרחי לחיפוש אם פונקדאית - תגובה
עדה אטיאס11/02/2013מדובר על פונדקאית נשואה,דרך מודעות בעיתון או באינטרנט שפירסמתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הכרחי לחיפוש אם פונקדאית - תגוב
נירות11/02/2013במידה וניתן להוכיח רק 3 חודשים,
האם ידרשו ממני להמשיך לחפש 3 חודשים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הכרחי לחיפוש אם פונקדאית - תגוב - תגובה
עדה אטיאס11/02/2013נראה לי שלא ....לפעמים מחפשים קודם דרך מכרים זה גם חיפוש.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחדוה10/02/2013
שלום לכן, רציתי לדעת האם גיסה יכולה להיות אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עדה אטיאס10/02/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אני06/04/2013האם יש אפשרות לעשות זאת במדינה בחו"ל?
ואם כן, האם יש עו"ד מומחה בתחום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית רישום מרשם האוכלסיןנירות04/02/2013
שלום
באחד מן השלבים לטובת בקשה עקרונית נדרש להמציא טופס זה.
* מה נדרש למלא בשאלה: "דרושה למטרת________".
מה נדרש למלא בשאלה:"הפרטים המבוקשים- פרט______".
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית רישום מרשם האוכלסין - תגובה
עדה אטיאס04/02/2013למטרת עבודה, פרטים מבוקשים פרטים אישיים ופרטי ילדים (לא צריך שינוי כתובות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית רישום מרשם האוכלוסין
נירות05/02/2013תודה על התגובה,שאלה נוספת ברשותך באותו נושא:
מדוע לרשום למטרת עבודה? ולא למטרת פונדקאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית רישום מרשם האוכלוסין - תגובה
עדה אטיאס05/02/2013את יכולה השאלה אם את רוצה לשתף בנושא אם לא ממש נחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)