מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקדים נפוחים זמן רב ללא כאב לא חידקברק10/04/2013
שלום,
השקדים שלי נפוחים מאוד (גדולים מאוד,ניתן לראות בקלות במראה אפילו כמעט בלי להזיז את הלשון).
בהתחלה הייתה עליהם מוגלה לבנה אך היא נעלמה תוך מספר ימים.
עשיתי משטח גרון אצל רופא והתוצאה יצאה שלילית לסטרפטוקוקוס.
אין לי כאב גרון או תסמיני מחלה אחרים (כגון חום, חולשה וכדומה).
השקדים במצב הזה כבר קרוב לחודש, ולא נראה שהמצב משתפר (בהתחלה חשבתי שכן עקב היעלמות המוגלה אבל הם נשארו באותו גודל).
מה זה יכול להיות? האם כדאי לחזור לרופא שביצע את משטח הגרון או לפנות לרופא אף אוזן גרון ישירות? מה הטיפול במקרים כאלו?
האם הדבר מסוכן? האם יש סכנה בשקדים נפוחים? חוץ מהמראה שלהם כשמסתכלים לא נראה ששום דבר חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים נפוחים זמן רב ללא כאב לא חידק - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013ישנם אנשים שלהם השקדים גדולים מאור ללא קשר לדלקת. אין מקום לדאגה רק אם השקדים הינם חלק מחסימה הגורמת לנחירות או לתסמונת דום נשימה לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקדים נפוחים ללא כאב
קרן07/11/2016שלום רב
הבת של בת 9 יש שקדים נפוחים היא מדברת כאילו יש לה גולה בגרון נוחרת הרבה
אין דלקת אין כאבים אין חום
זה ככה בערך 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון מתגבר בלילהנגה10/04/2013
שלום,
אני סובלת מזה 3 ימים מכאב גרון בעוצמה משתנה. בדרכ מתגבר מאוד בלילה ומקשה מאוד על בליעת רוק.
כמו כן אחת לכמה שעות יש תחושה גם של מעין גרגר אבק שנכנס לגרון ומוביל לשיעול מתמשך עד שהגרון נרגע...
בדיקה ביתית לאיתור סטרפטוקוק יצאה שלילית כך שאני בנתיים מנסה לטפל עם שתיה חמה (שמקלה מעט) ובאמצעות טבליות אקטיפלוס.
האם יכול להיות שעדיין מדובר בדלקת כלשהי למרות התוצאה השלילית של הבדיקה?
האם יש תרופה טבעית שאוכל לקחת כדי להקל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון מתגבר בלילה - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013יכול להיות שמדובר בדלקת ( שמשטח שלילי בד"כ מדובר על דלקת ויראלית)
בלילה בד"כ שמצוננים נשמים מהפה , מה שמחמיר את כאב הגרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת שקדים או הוצאת שקדים. מה עדיףאמא מבולבלת10/04/2013
שלום,
בתי בת השנה וחצי סובלת מהפסקות נשימה בשינה, עיכוב בגדילה ומנוזלת כל הזמן. לאחרונה גילינו שהסיבה היא שקדים מוגדלים +++.
רופא אף אוזן גרון אחד הציע ניתוח להקטנת השקדים (+ הסרת האדנואיד) ורופא א.א.ג בביה"ח הציע הסרת שקדים. שאלתי היא: האם יש יותר סיכונים בהוצאת השקדים לעומת הקטנתם בלבד? מה עדיף?
תודה מראש,
אמא מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת שקדים או הוצאת שקדים. מה עדיף - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013אם יש דלקות גרון חוזרות בנוסף לדום הנשימה צריך להוציא את כל השקדים. אם אין דלקות אפשר להשתמש במכשיר הפועל בטכניקה " קובלציה" שמאפשרת להקטין את השקדים. מדובר על ניתוח פשוט יותר עם החלמה מהירה יותר . ניתוח זה מבוצע רק בבתי החולים הפרטיים ולא בבתי החולים הציבוריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בלשוןדוד09/04/2013
כבר קרוב לשנה מידי בוקר מתעוררת עם פס דם על הלשון וליחה כהה בצבע חלודה אפורה. במהלך היום התופעה לא קיימת. ברקע: אנמיה, תלסמיה מינור ושחפת ריאה שטופלה. בבדיקות סיטי ריאות הכל תקין וכן תרבית לשחפת תקינה. ממה יכול להגרם? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בלשון - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013יש להבדק בדיקה מקיפה ע"י א.א.ג על מנת לאתר מקור עליון לדימום אולם יש לי הרושם שהדימום נובע מהריאות ולכן יוצא בליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דוד17/04/2013סיטי ריאות יצא תקין וכן תרביות כיח. זה לא שולל מקור ריאתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר רועי הוד17/04/2013לרב זה שולל אך יש עדיין צורך בבדיקה מקיפה של א.א.ג ואולי של מומחה לריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לחץ נפשי יכול לגרום לטנטון?גל09/04/2013
שלום, אני אדם בריא וצעיר (26). בעקבות טנטון באוזן ימין (סוג של טנטון פועם, כמו שריר קופץ) פניתי לרופא אא"ג. הפנה אותי לבדיקת שמיעה וטימנפנומטריה שיצאו תקינות ב-100 אחוזים.
הטנטון הופיע לי בתקופה מאוד לחוצה מבחינה אישית, לקראת שינויים גדולים וכו. האם יכול להיות קשר בין הופעת הטנטון ללחץ? האם טיפול בלחץ הנפשי בהכרח יעלים את הטנטון?
רוצה לציין שמאז הופעת הטנטון גם סבלתי מסחרחורות שנעלמו.
בברכה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לחץ נפשי יכול לגרום לטנטון? - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013לרוב טינטון אינו נגרם מלחץ נפשי אולם הוא יכול להיות מוחמר בשל מתח חרדה ולחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזניים ודלקות -בן שנה וחצילילי09/04/2013
שלום, לבן שלי בן השנה וחצי יש כל הזמן דלקות ונוזלים באוזניים מאז שהלך לגן (לפני כחודשיים וחצי). מאז קיבל כבר 3 פעמים אנטיביוטיקה (מוקסיפן ואוגמנטין). יש לציין שלפניכן היה לו דלקת רק פעמיים.
בנוסף יש לו ירידה קלה עצבית בשמיעה והנוזלים כמובן לא מוסיפים לשמיעתו...
יש לו גם רגישות בדרכי הריאה (אסתמה של תינוקות) ומטופל במשאפים - (האם קשור?)
שאלותיי הן:
1. הוא גם מנוזל - אם נייבש לו את הנזלת עם טיפות כמו "אף קאר", האם זה יכול להפחית את הנוזלים באוזניים (פחות נוזלים יעברו לאוזניים)?
2. אנחנו משתדלים כמה פעמים ביום לשים לו תרסיס של מי מלח באף (כדי לשמור על הרירית לחה) - שמענו שרופאים ממליצים... האם זה באמת מומלץ או שזה מוסיף לנוזלים באוזניים?
3. האם אתה מכיר טיפולים הומאופטייים שבאמת עוזרים לזה? (לא רוצה לדקור ילד בן שנה וחצי סתם... וקשה להאמין לכל התגובות באינטרנט)
4. כפתורים בגיל כזה - מומלץ או מוקדם מדי ונצטרך לעשות מאז כל שנה?
5. האם להוציא אותו מהגן ולהביא מטפלת? - האם יעזור?
יש לציין שיש לו תאום זהה, ומצב אוזניו טוב יותר....
סליחה על כמות השאלות, אבל אנחנו מאוד דואגים לאור בעיות השמיעה הכפולות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזניים ודלקות -בן שנה וחצי - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013שיש נוזלים באוזניים זה מצב שגורם לנטיה לדלקות ולירידת שמיעה. אחד הטיפולים היעילים הוא השמת כפתורי איורור בתופיות האוזניים.
יש לגשת לבירור א.א.ג ולדון עימו על דרכי הטיפול השונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזילה כרונית מהאףנטלי09/04/2013
שלום
בת 35. מזה מספר שנים יש לי נזילה כרונית מהאף בכל שעות היום.
האם צריך לבדוק את זה? אני שואלת כי לאמא שלי היה גידול בראש ואחד הסיפטומים שלה היתה נזילה מהאף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזילה כרונית מהאף - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013בכל פעם שיש נזילה כרונית מהאף רצוי להגיע לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש פנימי באףאבירם09/04/2013
שלום וברכה,
יש לפעמים נזלת יבשה באף והיא חוסמת לי במעט את האוויר. הספרי שקיבלתי ללחך את האף לא ממש יעיל. האם יש משהו אחר שיכול לעזור והאם זה יכול לעוות/להאריך את הצורה של האף בכך שני מכניס את האגודל ומוציא את הלכלוך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש פנימי באף - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/04/2013ניתן לרסס מי מלח לאף לריכוך ההפרשה.
חיטוט באף על אף שאינו אסטטי אינו משנה לרוב את צורת האף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה לרוב? מהניסיון שלך יש
אבירם22/04/2013תופעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לא ברור באוזןאלון08/04/2013
שלום רב
לפני 15 שנה נפצעתי בלבנון מפגיעת פצצת מרגמה.
מאז יש לי פעמים בודדות בחודש צפצוף באוזן,אבל לא זאת הבעיה..
אני לא יכול לישון על האוזן השמאלית,ברגע שאני שוכב על האוזן
יותר מחמש דקות,האוזן מתחילה להתחמם ולכאוב,והתחושה היא
כאילו האוזן לא מצליחה לנשום ומתחילה להיחנק? כאילו אני צולל
לעומק שיוצר לי לחץ כבד מאוד על האוזן.
אני לא מצליח לישון לילה אחד נורמלי כבר 15 שנים.
אשמח לעזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לא ברור באוזן - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013הטינטון שזה הצליל שאותו אתה שומע הוא יכול להיות בהחלט לאחר חבלת רעש. אולם שאר התלונות של החום והכאב, הם נובעות מבעיה נוירולוגית במערכת העצבים ולא ממש מבעיה באוזן. פנה לנוירולוג לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באוזן שמאל מאחר האוזן ובצאוורכחלון סטלה07/04/2013
מזה כחודש סובלת מכאב באוזן שמאל ומאחור בעצם הגולגולת מקרין לצאוור מקדימה בצד שמאל ויורד עד ללשכם מצד שמאל ולאחרונה כואב גם בבית השחי.
הרופאה המשפחתית המליצה על פניה לרפא אף אוזן גרון, מה דעתכן לאיזה רופא אני צריכה לפנות? אודה על תשובה מהירה המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באוזן שמאל מאחר האוזן ובצאוור - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013נראה לי שמדובר בביעה אורטופדית ולא ממש בעיה באוזן עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באוזן שמאל מאחר האוזן ובצאוור - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013נראה שקיימת בעיה אורטופדית ולא ממש בעיה באוזן עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח כריתת שקדיםיניב06/04/2013
שלום רב,
ביום רביעי עברתי ניתוח כריתת שקדים.
האמת, שלעת עתה כאבי הגרון בהחלט נסבלים אבל מה שקשה
זה שבנוסף לכאבי הגרון יש לי חתכים על הלשון ונפיחות, שפתיים יבשות ויצאו לי מלא אפטות על השפה הפנימית ובחלל הפה. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בזה?
דבר נוסף, מה אוכלים? חוץ מגלידות/מעדנים איי אפשר לאכול כלום.
אשתי ניסתה להכין לי פירה, הוסיפה מזולה וזה שרף (מכיל קצת מלח כנראה).
הכינה שייק פירות וזה שרף (היה שם תות). בקיצור, לא כיף. מה אפשר לאכול?
תודה,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח כריתת שקדים - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013ההתאוששות לאחר ניתוח שקדים היא איומה ומדובר בתקופה כואבת מאוד אולם היא תחלוף. לאחר הניתוח האזור מכוסה תפליט לבן שאינו אפטות ואינו מוגלה. זה חלק מהריפוי של הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לשירמאשה06/04/2013
שלום רב. בליל הסדר האחרון בזמן שירת "אחד מי יודע" הרגשתי שאני לא מסוגלת לשיר יותר, וכי שירה דורשת ממני מאמץ גדול מלווה בכאב. היתה לי מעט בעיה גם בדיבור, אך זה הסתדר כבר למחרת. אתמול בליל שבת שוב, בשירת "שלום עליכם מלאכי השרת" חזרה התופעה של קושי לשיר, מלווה בתחושת מאמץ וכאב, ואמנם הפסקתי לשיר. האם יש פה סימן לדאגה? עלי לציין שהתקופה של פסח, כולל הימים שלפני ואחרי החג, היתה תקופה עמוסה ביותר ומאמצת פיזית ורגשית גם בעבודה וגם בבית. ואמנם הייתי עייפה ומתוחה מאוד גם בליל הסדר וגם וגם אתמול בליל שבת תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לשיר - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013בהחלט עייפות ומתח משפיעים רבות על מיתרי הקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטירת לחי, קרע בעור התוף וטנטוןיוני05/04/2013
ד"ר שלום. לפני שלושה ימים, עקב סטירת לחי תועה - נקרע לי עור התוף, קריעה שמלווה בירידה בשמיעה. כשעה אחרי האירוע בדקה אותי רופאת אוזן גרון שאבחנה את הקרע וסביבו סימני דם קלים. קיבלתי טיפות אנטיביוטיות למספר ימים והסבר שהקרע אמור להסגר מאליו, ויש לחזור לבדיקה עוד שבועיים. בינתיים אני נמנע מלהרטיב את האוזן וכיוב'.
יום אחרי האירוע הופיע טנטון באוזן הפגועה, ורציתי לדעת אם יש סיבה לדאוג מהטנטון שלא הופיע מיד עם החבלה, ומה, מהיכרותכם- הסבירות שהטנטון לא יחלוף מעצמו.
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטירת לחי, קרע בעור התוף וטנטון - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013הקרע בד"כ יחלוף לגבי הטינטון אין לדעת בשלב זה, נקווה שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזן שמאל וסחרחורותיוסי04/04/2013
בס"ד
שלום,
אני בן 37
לפני כשבוע התחיל לי כאב גרון ולאחר יום עלה לי החום ל38.
יום למחרת התחילו לי סחרחורות ממש חזקות שהייתי חייב לשכב.
בהמשך היום הרגשתי שאני לא שומע טוב ושהאוזן השמאלית שלי סתומה.
איני שומע כלל באוזן ימין וישנו נקב קבוע בעור התוף באוזן ימין כתוצאה מתאונת דרכים לפני הרבה שנים, כך שנוצר מצב עכשיו שאני בקושי שומע. האוזן השמאלית שלי אטומה לגמרי ועדיין מלווה בסחרחורות ואני שומע צפצופים וכשמדברים איתי אני שומע את הדיבורים במעין צליל "טרבל" גבוה וזה ממש צורם לי!
הייתי אצל רופא אאג שאמר לי שיש לי נוזלים באוזן שמאל והמליץ לי על זינט 500 + פליקסונז 2 ריסוסים לכל נחיר * 2 ביום.
הוא אמר לי שזה יכול לקחת חודשים (לא האמנתי!!) ושאם לא יעזור יעשו ניתוח כפתורים!
איך ניתוח כפתורים אם אני בכלל לא שומע באוזן ימין? הם יגרמו לי לאבד לגמרי את השמיעה!!
אני חסר אונים וחייב עזרה וייעוץ בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזן שמאל וסחרחורות - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013נוזלים באוזניים הינם סיבוך של אחרי שפעת אולם בד"כ חולף לגמרי
אכן אם זה לא חולף לאחלר חודשיים אז בהחלט ניתוח כפתורים מחזיר לגמרי את השמיעה שהיתה. אולם כאמור רוב הסיכוי שזה יחלוף לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא עור התוף:ג'ובניק דחוי04/04/2013
רציתי לשאול אם וכאשר יש חור בעור התוף, אפשר לשתול (בניתוח) חתיכה קטנה של סיליקון על מנת לכסות את עור התוף.
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא עור התוף: - תגובה
ד''ר דן גוטמן08/04/2013לא, שותלים ריקמה מהגוף עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)