מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשתי שבלעתי עצם של דגטל30/06/2013
לפני כחודש אכלתי ארוחת דגים והרגשתי שבלעתי עצם של דג, מיום זה יש לי תחושה שיש משהו תקוע בגרון ולא זז באותו המקום.. הלכתי למיון כמה פעמים הפעם הראשונה הרופא אמר שלא מצא שום דבר אבל אם זה יחמיר אז צריך לחזור למיון,זה החמיר ולא יכולתי לנשום ,הגרון התנפח והיו לי בחילות אז חזרתי למיון...בפעם השנייה לא ראו שום דבר למרות שהגרון מנופח ועשו לי טמוגרפיה ממוחשבת לצוואר ובית החזה (למרות שהגוש בגרון מעמעלה) אבל לא מצאו שום דבר..הלכתי לרופא אחר והוא אמר לי שיש לי אלרגיה וזה גורם לי להרגיש שיש לי גוש בגרון ולבחילות וקוצר נשימה... לקחתי אנטיביוטיקה למשך שבועיים ותרסיס אף אליגרו.. אבל עדיין יש לי קוצר נשימה,בחילות,משהו תקוע בגרון וקשה לי לבלוע.. האם זה אכן אלירגיה או שיכול להיות שעדיין יש עצם של דג תקוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד01/07/2013הכל יכול להיות, יש צורך בבדיקה, אי אפשר לענות ללא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחות עם דםמנדי27/06/2013
שלום,
מזה כמה ימים שיוצאות לי ליחות עם דם.
אני לא מצונן, אני בריא לגמרי.
בלי קשר כמעט כל השנה יש לי ליחות גם בלי להיות מצונן, אבל השבוע האחרון פתאום יוצאות עם דם..
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחות עם דם - תגובה
ד''ר רועי הוד01/07/2013פצע,דלקת וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה שלא נפסקת באוזןהודיה26/06/2013
שלום רב
לבני בן החמש יוצאת מוגלה מהאוזן כבר שבוע שלם בכמויות בלתי נתפסות ממש יורדת כמו מים. כבר הייתי פעמיים אצל רופא הילדים שאמר מי חמצן וטיפות וזה יעבור לבד. אבל אנחנו כבר חמישה ימים עם טיפול ואין שיפור, מה עוד שהילד עם חום קבוע של 38 ולא אוכל כבר שבוע. מה לדעתך ניתן לעשות? לציין שעבר בגיל שנה וחצי ניתוח כפתורים ויש לו נקב קבוע באוזן המדוברת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגלה שלא נפסקת באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013צריך בדיקת א.א.ג לניקוי, שאיבה, תרבית וככה"נ התחלת אנטיביוטיקה דרך הפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לחו"ל לאחר ניתוח אדנואידיםאיילת23/06/2013
שלום רב
ברצוני לדעת האם יש בעיה לטוס לחו"ל 12 יום לאחר ניתוח אדנואידים לילד בן 6 ( בהנחה שהכל תקין כמובן )
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחו"ל לאחר ניתוח אדנואידים - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013בדר"כ לאחר 10 ימים-שבועיים ניתן לחזור לפעילות רגילה כי סכנת הדמם קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסטואידיטיס שהתפתח על רקע דלקת אוזן תיכונהולד23/06/2013
שלום רב.
יש לי מסטואידיטיס שהתפתח על רקע דלקת אוזן תיכונה. אני מטופל באנטיביוטיקות וגם הוכנסה צינורית איוורור לאוזן. ההפרשות מהאוזן לא פוסקות למרות הטיפול התרופתי וניקוי האוזן, אמנם יותר קטנות ממה שהיה בהתחלה. הסיפור נמשך יותר מחודש וחצי.
לפני שבועיים עשיתי MRI, ובפענוח כתוב שיש הרס תאי המסטואיד. האם זה אומר שמדובר על דלקת עצם המסטואיד? האם יש טיפולים חוץ מניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטואידיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013שלב ראשוני טיפולי בלבד כולל אנטיביוטיקה, ניקוי יומי, טיפות. אם לא יסתדר ניתוח הוא אופציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון עם לקיחת אנטיביוטיקהאושרת22/06/2013
שלום רב,
לפני כשבוע התחיל לי כאבי גרון, ניגשתי לרופא משפחה , והוא אבחן אצלי התחלה של דלקת גרון.
הוא נתן לי אנטיביוטיקה ראפאפן 500 מיליגרם ל 10 ימים. אני לוקחת את התרופה,
במהלך השבוע פסק הכאב ,אך כעבור 5 ימים שוב כואב לי הגרון וקשה לי לבלוע.
מה זה יכול להיות.
האם יתכן וזה ויראלי, או שאולי מדובר במשהו אחר.
האם להפסיק את הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון עם לקיחת אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013יכול להיות ויראלי או חיידק שלא מגבי לטיפול. אם ממשיך או שיש חום גשי לבדיקת א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטון ורגישות בלתי מוסברת..עידן20/06/2013
שלום רב,
אני סטודנט לרפואה באיטליה בן 25, כבר חמישה ימים שאני סובל מרעש "סטטי" באוזן שמאל, שהחל לפני חמישה ימים כשפתאום התחיל צפצוף נורא חזק באוזן שמאל בשלוש שעות הראשונות היה גם חוסר שיווי משקל וזהו (בזמן שזה החל, ישבתי על כסא שצד שמאל שלי חשוף למזגן קר). כרגע בימים האלו אני עם רגישות לרעשים חדים שממש מערפלים את השמיעה (סכו"ם שנוגע אחד בשני, זכוכית שנוגעת במשהו וכדומה..), והרעש הסטטי הזה שמזכיר ממש את הסיטואציה כמו אחרי מסיבה או חשיפה לרעש חזק, כשהאוזן מרגישה סתומה ויש רעש סטטי (שבדרך כלל עובר תוך שעה) ולכן השמיעה שלי מרגישה פגועה. כאב אין, אולי קצת מדי פעם אבל לא רציני, סחרחורת אין וכשאני בולע יש רעשים שאני מזהה מימים של אחרים צלילה של "נוזל" באוזן כאילו היא סתומה או משהו.
הלכתי למומחה אף אוזן גרון (ואחריו לעוד 2 רופאים). עשו לי מספר בדיקות. ובגדול אין להם מושג. הם שוקלים לעשות גם בדיקה לעצב השמיעה ולטענתם אולי הייתה איזשהי טראומה בעבר או בהווה שפתאום התחילה.
קצת רקע עליי. מעולם לא היו לי בעיות אוזניים (רק לחצים חזקים כשאני טס), אני צולל המון (ולא צללתי כבר חצי שנה), סבלתי המון מסינוסיטיס כשהייתי ילד, ויומיים לפני שהאירוע התחיל הייתי בהופעה ועמדתי קרוב לבמה.
צירפתי את בדיקת השמיעה שעשינו ובה ירידה בתדרים מסויימים באוזן שמאל. אני נורא מודאג, במיוחד לאור העובדה שאני לא מקבל פה תשובות. לטענתם, בבדיקה ויזואלית, אין לכלוך או פגיעה באוזן שנראית לעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון ורגישות בלתי מוסברת.. - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013הבדיקה שעשית חלקית. צריך בדיקת שמיעה שבודקת גם את הולכת העצם כדי לדעת אם יש בו בעיה. הייתי מבקש גם בדיקת ABR.
IN BOCCA AL LUPO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתך..
שואלת11/07/2013גם אני סובלת מטנטון ורגישות בשמיעה.
ידוע לי שזה בגלל בעיה בלסת, ואולי גם צוואר.
אם יש לך קליקים בלסתות ממליצה לך לבדוק בכיוון הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון לא מוסבריםאמנון20/06/2013
לום ד"ר
מספר חודשים יש לי כאב ממוקד בחלק התחתון של הגרון, הבעיה נגרמה מרפלוקס כנראה והוא מטופל, בבדיקת סיב אופטי אצל רופא א.א.ג הוא לא מצא כל בעיה, הכאב חזק בזמן דיבור, פיהוק, בליעה או הוצאת נזלת, איפה לדעתך יכולה להיות הבעיה, האם יש אפשרות לפגיעה בקנה הנשימה או בוושט?
תודה אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון לא מוסברים - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013קשה לענות ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרנולציה בקנה הנשימה עקב הנשמהאורה14/06/2013
שלום
אבי היה מונשם כחמישה חודשים כרגע גמול מהמכונה ועם מסכת חמצן בטרכוסטומי ומתוכנן לגמול אותו גם מהחמצן.. הוא נמצא במסגרת שיקומית. לפני שבועיים הייתה חסימה בקנולה, הוא הופנה לבית חולים שם הוחלפה הקנולה על ידי רופא אף אוזן גרון שכתב בסיכום שיש גרנולציה חוסמת חלקית את הקנולה עם קרע בדופן הקדמי של הטרכאב. אין עדות ל TEF עם עדות קלינית לטרכאומלציה.אנו מקווים להגיע איתו למצב שיוכל לדבר כי כרגע אינו מסוגל לכך וזה מאוד מקשה עליו רגשית. אני הבנתי משיטוט באינטרנט שיש אפשרות לצרוב את הגרנולציה בעזרהת לייזר. האם התהליך של הצריבה מסובך? האם זה דורש הרדמה כללית? האם יש רק בתי חולים ספורים שעושים את התהליך או שכל רופא אף אוזן גרון בבית חולים ציבורי יכול לבצע את הצריבה? מהי המלצתכם לגבי המשך הטיפול שמטרתה גמילה מהקנולה? האם יש דרך אחרת לוודא קיום של טרכאומלציה בעזרת מכשור או סיב אופטי ולא רק כממצא קליני?
תודה רבה
אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולציה בקנה הנשימה עקב הנשמה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013גרנולציה תלוי מה מקומה, חלק מהן ניתן להסיר בניתוח חיצוני וחלק ע"י לייזר מכיוון שהן פנימיות. בכל בית חולים גדול יוכלו לעזור ולבדוק כיצד להתקדם. בדר"כ הרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימה אפיתבן14/06/2013
שלום רב!
לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח אף לאחר שנים של אומנויות לחימה. במהלך הניתוח סידרו את הסחוסים הקדמיים והקטינו מעט את הנחיריים. לאחר הניתוח הפסקתי לנשום בצורה תקינה מהאף דבר שגורם לשינה גרועה ועייפות במהלך היום. התייעצתי עם אאג (2-3) והומלץ לי לבצע ניתוח ליישור המחיצה והקטנה של הקונכיות (נפוחות). ביקרתי אצל רופא נוסף שאמר שהניתוח הנ"ל לא יפתור את הבעיה אלא יש לבצע תיקון של המסתם הפנימי מאחר שיש קריסה פנימה וזאת על ידי השתלת סחוס ובנוסף לבצע את שאר הדברים. הניתוח נשמע הרבה יותר מורכב מה גם שהוא יכול לשנות את האף מבחינה חיצונית. אינני יודע למי להקשיב. כשאני מושך את האף לצדדים במרכזו (יש מבחן כזה אם אני לא טועה) אני נושם יותר טוב אבל גם עם אוטריווין אני נושם יותר טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה אפית - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013קשה לי לענות ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשדנה13/06/2013
שלום רב. לפני מספר ימים היו לי כאב ראש חזקים (הלכו והתחזקו לקראת הערב) בקצב של פעימות, וכאבי בטן. כאבים הבטן נעלמו, אבל כאבי הראש נשארו (קצת חלשים יותר, אומנם). כאבי הראש מופיעים כשאני מתכופפת,או קמה ממנוחה. יש לציין שדווקא בבוקר כשקמתי מהשינה לא היו לי כאבי ראש והם כאילו הופיעו יותר מאוחר. ממה זה עלול לנבוע? האינטרנט ישר מפחיד עם גידול מוחי. אני בת 21, בריאה בדר"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013יכול להתאים לסינוסיטיס, במידה וימשיך פני לבדיקת א.א.ג. לא הייתי קופץ למסקנות לגבי ממצאים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצף בעיותיונתן13/06/2013
ד"ר שלום,
שמי יונתן, בן 26.
אני פורס כאן פירוט רחב של תופעות רפואיות שפקדו אותי בחודשים האחרונים ועניינן פה ולסת ו\או אף אוזן גורן. ייתכן שחלקן אינן קשורות אחת באחרת, מקריות, אבל לתחושתי בסופו של דבר יש גורם מרכזי.
ראשית, לפני כמה חודשים ביצעתי עווית כלשהי בפי וכתוצאה מכך זעזע אותי גל כאב חזק וחד, באזור העליון של מפרק הלסת (פחות או יותר במקביל לשיניים). בארבעה ימים שלאחר מכן בכל פעם שניסיתי לפתוח פה מעבר לכמה סנטימטרים בודדים, כאב חזק החריד אותי, כולל בזמן אוכל. זה הרגיש כמו מתיחה\התכווצות\היפגעות של שריר או סחוס. לאחר שבוע זה נרגע, אבל עד היום בכל פעם שאני פותח את הפה אני נאלץ כאילו "לעבור" שלב מסויים במפרק, שמרגיש שהשתבש, ולשמוע רעש דמוי-חול, כאילו משהו התפורר או נשחק. עם תחושה של אוויר שזז לא רחוק מהאוזן. בלי כאבים.
במקביל לתופעה הנמשכת הזאת, כבר כמה שבועות שבחלקים הצמודים ללסת התחתונה (ממש מתחת לחניכיים התחתונות), כואב לי במהלך היום והלילה כאב "לוחץ" שלא מזכיר בשם צורה כאב גרון. בא והולך.
עוד בשבועות האחרונים, תחושת מטרד בגרון – לא מהסוג של "כאב גרון", אלא כזו הבאה והולכת גם היא ולא מפריעה לאכול\לשתות.
מה האפשרויות הקליניות של העניין? לאיזה רופא מתאים לפנות בנושא?
נ.ב
לא יודע אם זה יימצא רלבנטי – לפני כמה חודשים לקיתי בשפעת שהתאפיינה בעיקר בכאבי שרירים, כאב גרון עז ותסמין נוסף של הצטברות חוזרת ונשנית של כמות גבוהה של רוק בפה, שהוא שגרר אחריו, אולי, גם תופעה של לשון לבנה. בלי נזלת ובלי שיעול. הרופאים שאליהם פניתי (משפחה ואף-אוזן-גרון) מצאו "פיזור יפה" של פצעים בחלק העליון של הגרון אבל היו חלוקים במקור השפעת: דלקת ויראלית\חיידקית. טופלתי אנטיביוטית. עם או בלי קשר, המחלה עברה. כמה שבועות אחר כך חזרו כאבי הגרון הקלאסיים, הרוק המוגבר והתופעה על הלשון, והרופאים אמרו ש"יש אדמומיות, כנראה ויראלי". גם התופעות האלה חלפו עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצף בעיות - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013מציע שתתחיל אצל רופא משפחה שיתרשם ויפנה אותך למי שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 5 - חשש לשבר באףאמנון213/06/2013
שלום.
בני בן 5, קיבל מכה באף שלשום בלילה.
אתמול בערב, לאחר שהאיזור התנפח ונראה כחול מעט, היינו במיון.
בוצעו 2 צילומים - חשש לשבר (לא וודאי).
שוחררנו לביקורת אאג בקהילה ביום א'.
האם יש דרך כגון MRI לוודא ? אם נדע שיש שבר, האם יש איך לטפל ?
תודה.
אמנון2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 5 - חשש לשבר באף - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013MRI לא טוב לשבר, אם כבר CT אך לא נראה לי שיש צורך, צילום רגיל יכול להדגים. במקרה כזה מחכים מספר ימים שבצקת האף תרד ואז יהיה אפשרי להתרשם ממבנה האף/סטיה/שבר וכו ולהחליט עם התערבות במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס.. דחוף..טל13/06/2013
בוקר טוב..
אני בת 22 , בריאה.. ומעשנת.
לפני כחודשיים הופיע אצלי לראשונה סינוסיטיס. טופלתי באוגמנטין כשבוע וזה עבר.
לפני 4 ימים התחילה עוד פעם נזלת סמיכה בצבע צהוב וקצת כאבים בעיניים..
הייתי אצל אא"ג שבדקה עם סיב אופטי, אמרה שיש הרבה מוגלה ונתנה אנטיביוטיקה מוקסיפן לשבועיים.
זה היה אתמול.עוד לא התחלתי את האנטיביוטיקה והיום בבוקר קמתי ללא כאבים בכלל , אמנם האף עדיין מרגיש די גדוש אבל אין שום כאב שמעיד על סינוסיטיס ואפילו קצת שיעול שלפי הבנתי אין לו שום קשר לסינוסיטיס.ההרגשה היא שיש שיפור. האם עדיין לפי דעתך יש צורך בטיפול אנטיביוטי או שניתן להמתין ולראות מה קורה בהמשך? הסיכוי לסיבוכים מאוד מרתיע אותי.. תודה רבה ובוקר מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה עוד משהו
טל13/06/2013נכון לעכשיו הנזלת בצבע שקוף וכבר לא צהובה. מה שכן יש לי כאבי גרון , גרון תחתון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוסיטיס.. דחוף.. - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013אם יש שיפור ללא טיפול הייתי ממתין, אם יסתדר טוב, אם לא תתחילי אנטיביוטיקה עם עדיפות לאוגמנטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעת עור התוףגיא11/06/2013
שלום,
רציתי בבקשה לשאול לגבי קריעת עור התוף. אני שומע רעשים כמו של ים. הלכתי להיבדק ואמרו לי שקרעתי את עור התוף ולחזור לבדיקה עוד כשלושה שבועות.
כמה זמן עוד אני אשמע את הרעשים האלה? מה הסיכויים שזה יתאחה לבד?
תודה לעונים,
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריעת עור התוף - תגובה
ד''ר רועי הוד27/06/2013תשמע רעש כל עוד יש חור וכל עוד המוח לא למד להתגבר על הרעש. סיכוי הסגירה של החור תלוי בגודל החור שהיה בהתחלה, אם קטן סיכוי טוב ואם גדול פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)