מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום באףמארק27/05/2013
קיבלתי מהרופא 2 תרופות והן: loratadine ,fluticasionpropionate
האם התרופות האילו מיועדות להפסקת הדימום? כי מי מה שקראתי הן נגד דברים אחרים... הרופא בדק אותי ואמר שהריריות שלי אדומות מאד וצריבה לא תהיה אפקטיבית במצב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום באף - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013התרופות האלו הם לאלרגיה ולא מטפלות בדימום, אולי הוא חשב שהאלרגיה גורמת לדימום ולכן נתן אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתשירן27/05/2013
יש לי שאלה שמציקה לי מרד אך מרוב "מוזריותה" לא העזתי לשאול ולדבר עם אף אחד על כך.
ובכן, כשאני מקנחת את אפי מידי לילה לפני השנהיש בנזלת שלי חוטים שחורים קטנים. בהתחלה חשבתי שזה מאבק, אבל זה נמשך כבר במשך שנה. ואני לא מעזה לומר למישהו על כך כי אני בטוחה שיגידו שאני מדיימנת.
השאלה שלי: האם התופעה קיימת? ומהי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013האם את חשופה לחומר כלשהו בסביבת עבודה או מגורים? יש צורך בבדיקה כדי לראות אם קיימת סיבה לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלת ה"נזלת"
שירן02/06/2013אני גרה בדירת מרתף, ומעל אחד החדרים יש עובש. יכול להיות קשר לצבע בנזלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלת ה"נזלת" - תגובה
ד''ר רועי הוד05/06/2013אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגרון, בשקדים, חום ופצעים בפהירון27/05/2013
שלום רב,
במהלך טיול בחו"ל התחלתי להרגיש רע לפני כשבוע, בתחילה כאב גרון קל שהתלווה יום לאחר מכן בחום וכאבי ראש.
יום נוסף לאחר מכן הרגשתי כאבים בשקד השמאלי בלבד.
ברצוני לציין שלא הלכתי לטיפול רפואי, גרגרתי מי מלח ושתיתי מאז מים הם מיץ לימון טרי ושן שום על מנת לעזור כמה שאפשר...
הם הימים גם השקד השני החל לכאוב, כרגע כשבוע לאחר תחילת הכאבי גרון,
החום ירד, וכך גם כאב הגרון, רמת הנפיחות והכאב בגרון גם ירדו
אך נשארו לי פצעים בכל הפה , בערך 5-6 פצעים וכמו כן פצע אחד תוך האף ופצע מעל ומתחת לשפה - שלושתם מוגלתיים.
אומנם אני מרגיש הרבה יותר טוב, אבל עדיין מתקשה לאכול, ומוכרח לציין שהפצעים המלווים מלחיצים אותי יותר ויותר, הפצע באף לדוגמא קרה רק היום..
אני מרגיש מצד אחד שהכל טוב אבל שזה לא מתקרב לסיום
רציתי לדעת חוות דעת של רופא ישראלי, והאם ישנה תרופה מסויימת שאוכל לצרוך ללא מרשם רופא.
אנמי נמצא בארה"ב ואני מוכרח לציין שלרוב התרופות פה ממש לא עושות לי טוב. אפילו התרופות שניסיתי נגד הכאבי גרון והראש גרמו לי להרגיש רע...
אני רגיש G6PD
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגרון, בשקדים, חום ופצעים בפה - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013קשה לענות ללא בדיקה. אם מדובר בדקלת גרון ויראלית, רק נוגדי כאב מקומיים (סטרפסילס) או סיסטמיים (אדויל וכו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו בבקשהבדוי27/05/2013
שלום אני לפני 3 חודשיםמצאתי בצוואר לימפה נפוחה כממה9 מלמטרים בצוואר צד שמואל באזור 5 הלכתי לרופא עשה בדיקה דם ושלח אותי לעשות צילום ולרופא אף אוזן גרון <בבדיקה דם יצא הכל תקין ואף אוזן גרון הכניס צינור דרך האף ואמר אין לי כלום ובצלום יצא שיש נפחות כמה לימפות בצוואר יש תת לסתי שמאלי 24 ממ וימין 19 ממ אבל תקין אני נכנסתי בטראןןמה מרוב שקראתי דברים באנטרנט והתחלתי לקחת אנטביוטקה אמרו שזה זהום באנטרנט ואחר מכן הלשון שלי נהיתה לבן ויבשה והפסקתי לקחת אנטביוטקה ונתן לי הרופא נססטטין וגיל לא עוזרים ללשון לחזור רגיל ואת הלימפות עדיין נמצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013קשה לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקב בתופיתdaniel25/05/2013
בגלל שימוש חזק מדי בקיסם יש לי נקב קטן בעור התוף עם ירידה קלה בשמיעה.
נאמר לי שאין מה לעשות מלבד לחכות וחשוב להקפיד שלא להרטיב את האוזן. שאלותיי
1. האם אכן אין מה לעשות ?
2. הרופא אמר לי לשים צמר גפן באוזניים במהלך מקלחת. אבל צמר גפן אם נרטב בצד אחד הוא מוליך מים ישירות לתוך האוזן. אז מה לעשות ? איך למנוע את הרטבת האוזן במקלחת ?
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקב בתופית - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013אם הנקב על רקע ניקוי והוא קטן,רב הסיכויים שיסגר לבד. אם לא- הטיפול הוא ניתוחי. בינתיים יש לשמור ממים כדי שלא תתפתח דלקת. ניתן להשתמש באטם או בצמר גפן עם וזלין עליו שימנע כניסה של מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון שלא עובר חמש שניםמירי24/05/2013
אני בת 25 ולפני כ-5 שנים הופיע אצלי צינון, ומאז הוא הולך וחוזר לסירוגין-
לא הצלחתי במשך השנים למצוא מה הבעיה, הייתי אצל אלרגולוג אבל הוא לא מצא כלום, מדי פעם רופאי אף אוזן גרון נתנו לי כדורים/תרופות וכו', אבל זה עזר לי רק בזמן לקיחת התרופה.
הצינון תוקף אותי בעיקר כשאני קמה בבוקר ולפעמים גם סתם כך באמצע היום-
זה מאוד מפריע לי, זה מתיש אותי, אני מטושטשת כל הזמן בגלל זה, מרגישה עייפות, כאבי ראש, זה גורם לי לדמוע... הרגשה ממש מעצבנת של גירוי באף... בקיצור- זה כבר ממש בלתי נסבל!
שמעתי ממישהו שיש אולי חיסון נגד זה. כאמור, אני לא יודעת מה זה ואף רופא שביקרתי אצלו לא עלה על הבעיה. יש באמת חיסון כלשהו שאפשר לעשות כדי להימנע מכל הבלאגן שהצינון הזה עושה לי??? או פתרון אחר, שיפתור את זה אחת ולתמיד ולא רק באופן זמני?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון שלא עובר - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013נשמע שמדובר בתופעה אלגית, הייתי מתחיל אצל רופא משפחה ומשם מופנה למרפאת אלרגיה שיאבחנו את הבעיה ויתנו טיפול במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סונרמיכל24/05/2013
ד"ר שלום,
היום ביצעתי בדיקת US עקב בלוטת לימפה קטנה במישוש (באזור צוואר עליון/עצם בריח):
"ברקמות רכות של הצואר הקדמי לא הודגם גוש מוגדר.
תת לסתי דו צדדי ,מאחורי שריר SCM דו צדדי ובשרשרת דגוגולרית בצוואר עליון דו צדדי הודגמו מס' בלוטות לימפה בגודל עד 1.9 ס"מ עם מבנה סונוגרפי שמור".
מה משמעות תוצאות הסונר? הרופא אשר ביצע הבדיקה לא שש לשוחח עימי.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סונר - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013ככה"נ מדובר בבלוטות לימפה תגובתיות לזיהום/דלקת שהיתה באזור. לרב חולפות לאחר מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת חתיכת גזרתמר22/05/2013
דר' שלום רב,
שאלה לי אליך בבקשה.
אכלתי סלט שבתוכו היו חתיכות גזר מאד גדולות ובלעתי חתיכה שנתקעה לי בגרון ולא ירדה. ניסיתי לבלוע ולא יכולתי ודי נבהלתי, התלבטתי אם להקיא ואז לקחת שתיה וזה ירד והרגשתי כאב חד בקיבה שנעלם לאחר מכן. מאז יש לי כאבי גרון והיום זה החריף.
שאלתי היא אם זה יכול לגרום לנזק למיתרי הקול מזה אני מאד פוחדת.
או שהגרון כואב לי מאחר הוא נסרט ללא קשר למיתרי הקול.
תודה רבה על תשובתך, שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת חתיכת גזר - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013כנראה מדובר בשריטה או פצע, אמור לעבור לאחר יום-יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיבין תרסיס אףיוגב20/05/2013
שלום,
האם נסיבין אכן מומלץ יותר משאר תרסיסי אף לגודש כרוני כי לא מכיל חומר משמר?
והאם פעולת החומר הפעיל שבתרסיס אכן לא הורס את רירית האף וניתן להשתמש בו לאורך זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיבין תרסיס אף - תגובה
ד''ר רועי הוד22/05/2013זה תרסיס מהארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי
יוגב22/05/2013בוודאי, התרסיס משווק בארץ. הוא עשוי ללא חומר משמר בנזלקוניום כלוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמיעה.מיקי19/05/2013
שלום רב, האם תוצאת בדיקת שמיעה יכולה לצאת לא חד משמעית עקב גודש באף ובגרון?והאם יכולה לצאת תוצאה שונה בבדיקה חוזרת לאחר תקופה? דבר נוסך,ממה נגרמים נוזלים באוזן?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה. - תגובה
ד''ר רועי הוד02/06/2013כן. נוזלים באוזניים יכולים להיות לאחר דלקת, צינון,גודש ועוד סיבות רבות ומגוונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באף ובראש לאחר טמפונדהענת18/05/2013
שלום
לפני כחודש היה לי דימום מסיבי מעורק אחורי באף.
אושפזתי בבית החולים ועברתי ניתוח לצריבת העורק שלא הצליח לעצור את הדימום וצינתור בניסיון למצוא את העורק המדמם שגם לא עזר.
לבסוף הכניסו לי בהרדמה מלאה טמפונים מקדימה ומאחורה (טמפונדה) כדי לעצור את הדימום.
השתחררתי לפני שלושה שבועות מהבית חולים ועדיין יש לי כאבים בשעות הבוקר בלסת העליונה, בגרון, באוזניים, בצידי הראש, מעל העורף ובעצמות מתחת לעיניים. אני לוקחת כדור לכאב ואחרי שעה-שעתיים זה עובר אך לפעמים חוזר במהלך היום.
הכאבים בבוקר מקשים עלי לחזור לפעילות רגילה.
בביקורת בבית החולים שהייתה לי לפני שבוע וחצי נאמר לי שאין דלקת בסינוסים ולכן אין טעם לקחת שוב אנטיביוטיקה (לאחר שבועיים שלקחתי אנטיביוטיקה) .
אני לוקחת רק אופטלגין (אני בהריון) לכאבים ודקסמול לייבוש הגודש באף.
האם זה נורמלי שיהיו כאלו כאבים כל בוקר כבר שלושה שבועות אחרי?
מה עושים? האם יש טעם לתת עוד זמן לגוף להחלים לבד או שיש לעשות פעולה רפואית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באף ובראש לאחר טמפונדה - תגובה
ד''ר רועי הוד20/05/2013קשה לי לענות ללא בדיקה. כאבים אמורים לחלוף לאחר מספר שבועות. פני לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברנכיאליתמתן14/05/2013
שלום, אני בן 24 בריא בדרך כלל
ב25.12 עברתי CT בעקבות מישוש (לא בולט) של גוש בצד שמאל בצוואר, באזור התת לסתי.
להלן התוצאה:
" עם הזרקת חומר ניגודי תוך ורידי.
אוורור תקין של מערות המצח, לסת, ספנואיד ותאי האטמואיד מלבד התעבות פוליפ ואידית קלה במערת הלסת משמאל.
איזור נזו, אורו, היפופרינקס ולינקס הודגמו סימטרים תקינים.
באזור תת ליסתי משמאל ממצא ציסטי בגודל כ3 ס"מ.
בלוטת הרוק , פרוטיס ותת לסתיות הודגמו ללא סטיות.
נוספו בלוטות לימפה קטנות בודדות בתחנות הצוואר משני הצדדים.
בלוטת התריס הודגמה תקינה.
לסיכום:
ממצא טומוגרפי מתאים לBRANCIHAL LEFT CYST.
בעקבות תשובה זו הרופא אמר לי להרגע ושזו רק ציסטה ושלח אותי לרופא אא"ג, עדיין לא ביקרתי אצל מומחה זה,
אבל מה שמדאיג אותי זה שהגוש כעבור חודש וחצי התנפח ובולט מאוד מצד שמאל מתחת ללסת.
אשמח לדעת אם זה האופי של ציסטה ברנכיאלית אם אכן היא מתנפחת ונהיית בולטת או שאכן יש לי מקום לדאגה?
חשוב לציין שבחודש האחרון הייתי עם חום בעקבות דלקת גרון ואחרי הטיפול האנטיביוטי שמתי לב שהגוש התנפח יותר
השאלה האם אופי של ציסטה זו היא אכן לגדול או שיש חשש לתהליך ממאיר?.
אשמח לתשובתך בנושא,
תודה מראש. וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ברנכיאלית - תגובה
ד''ר רועי הוד20/05/2013אם זאת ציסטה היא יכולה להתנפח ולהזדהם, הטיפול אמור להיות אנטיביוטי. בסופו של דבר הטיפול האולטימטיבי הוא ניתוח לכריתת הציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום מערות האףמירי12/05/2013
שלום!
השלחתי להיוםלצילום בית החזה תוצאהריאות וצל הלב תקינים
וכמו כן גם צילום מערות האף תוצאה
עכירות שלמה בסינוס מקסילריס שמאלי.
היתעבות רירית בסינוס מקסילריס ימנית
מה פשר התוצאה?
אודה לך מאוד באם תאומר לי מה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום מערות האף - תגובה
ד''ר רועי הוד14/05/2013מה מפריע לך? כאבי ראש? היית מצונן? צילום כזה ללא תלונות לא אומר דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש הטעם והריחאבי11/05/2013
שלום רב.
לפחות פעם או פעמיים בשנה יוצא לי הרפס על השפתיים,דבר שידוע כלא נעים בכלל.
עקב איבוד חוש הטעם והריח בעקבות שפעת שהייתה לפני 3 חודשים,המליץ לי רופא א.א.ג לקבל זריקה אחת של סטרואידים(דיפרוספן)ובמקביל להשתמש במשך 3 חודשים בתרסיס לאף בשם סטרונאז שגם מכיל סטרואידים.
קראתי בתופעות הלוואי של התרופות הנ"ל כי לא כדאי לקחת תרופות אלה למי שסבל או סובל מהרפס בעיניים ובמקביל התרופות ידועות כמחלישות את המערכת החיסונית ומומלץ גם למי שלוקח את התרופות הנ"ל להתרחק מחולים עם אבעבועות רוח ושחפת.
שאלתי היא,אם אקח תרופות אלא,האם יגדל הסיכוי להופעת ההרפס על השפתיים בתדירות יותר גדולה מאשר יש לי היום או שאין קשר??? האם אזהרה זאת מיועדת למי שסובל רק בהרפס בעיניים?האם תרופות אלה אכן מחלישות את המערכת החיסונית?בנוסף רשום גם שהתרופות הנ"ל יכולות לגרום לגלאוקומה וקטרט,האומנם?
תודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חוש הטעם והריח - תגובה
ד''ר רועי הוד14/05/2013סטרואידים בזריקה או כדור יכולים להחליש את המערכת החיסונית. סטרואידים מקומיים נספגים בכמות מזערית ולכן ללא תופעות לוואי סיסטמיות ברב החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טינטון - רעש באוזניים תשובה בהקדםסוניה11/05/2013
שלום ,
לבת שלי (בת 29) יש לה רעש באוזן ימין , לפני כמה ימים
היה לה סחרחורת בלתי פוסקת ובנוסף בחילות ובדרך לבית החולים היה לה לחצים בחזה וכאבים ביד שמאל שכוללים נימול ביד . בבית החולים עשו לה בדיקות ושללו אירוע לבבי , עשו לה גם בדיקות אף אוזן גרון כולל בדיקות ניורולוגיות , יש לציין שאחרי מתן חמצן ביתי חזרה לעצמה .
תוצאות הבדיקות היו תקינות והיא חזרה לביתה ,
כמובן ששלחו אותה לעשות המשך בדיקות אצל רופא משפחה .
אינני שלמה עם כך שלא היה דיאגנוזה למצבה
אני מאוד חוששת ממצבה.
זוהי הפעם הראשונה שתופעה זו קרתה,
העם תוכלו לייעץ לי איזה בדיקות ספציפיות צריך לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון - רעש באוזניים תשובה בהקדם - תגובה
ד''ר רועי הוד14/05/2013צריך בדיקת א.א.ג מלאה. בנוסף כדאי לבצע בדיקת שמיעה כשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאי בדיקה
ל.ק.09/07/2013ד''ר שלום!
אודה אם תוכל בבקשה להסביר לי מה זה אומר שיש טינטון כרוני ואין אפקט האדרה של טינטון עם אוזניות-ללא שינוי עם אוזניה?ומה זה אומר תגובה שיורית חיובי (בבדיקת טינטון)?
אודה אם תוכל בבקשה להסביר לי את ממצאי הבדיקה.
האם ניתן לטפל בטינטון בצלילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)