מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעתךליאור29/04/2013
שלום אני בת שמונה עשרה וסבלתי מלחץ תוך גולגןלתי שעבר...כעת אני בריאה ולא לוקחת כדורים...מאז שהחל הלחץ אני סובלת מטינטון מתמשך כמו ציפצוף כזה שלאעובר...לאחרונה מזה כחצי שנה החלתי לשמוע כמו מפל מים רק באוזן שמאל וזה בדכ מופיע בשכיבה...עשיתי beraוmri ושניהם תקינים ברוך ה' , ממה המפל מים יכול לנבוע?אני ממש סובלת ומודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתך - תגובה
ד''ר רועי הוד30/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה אך רב הסיבות לטנטון לא ידועות והטיפול לא תמיד עוזר, בשלב מסוים המוח לומד לחיות עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן סינוסיםקרן29/04/2013
שלום רב
הופנתי לבדיקת רנטגן של הסינוסים בעקבות כאבי ראש חוזריםץ
בתשובה נכתב:
מערות הפנים מאווררות היטב.
הסתיידות בסמוך ל-flaxcerebri משמאל.
רציתי להבין מה משמעות התוצאות
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רנטגן סינוסים - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013נראה תקין למרות שצילום לא רגיש מספיק למחלות סינוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפתע בגיל 46 הפרשה דמית מהאףד.29/04/2013
שלום...
כשהייתי קטנה היו לי מידי פעם דימומים מהאף.
לפני כמה ימים קינחתי את אפי (אני מודה שלאחר חיטוט אף מסיבי...) וביחד עם הנזלת הקרושה יצאו סימני דם קרוש.
כך כבר שלושה ימים...
אני מסבירה, זה לא מדמם, רק לאחר חיטוט באף, בנחיר אחד...
האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפתע בגיל 46 הפרשה דמית מהאף - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013נשמע שלא, קורה לאחר חיטוט. במידה וממשיך פני לבדיקת רופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומהשי29/04/2013
שלום רב
בעקבות כאבים באוזן הימנית גיליתי שיש לי דלקת חריפה בחניכיים מעל הניב הימני. התחלתי אנטיביוטיקה לפי המלצת הרופא שבדק ואמר גם שהאוזן נקייה.
הבעייה שהאוזן סתומה לגמרי עם הרגשה כמו שנכנסו לי הרבה מים.
האם להלחץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, יכול להיות ומדובר בנוזלים באוזן, לרב נספג לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל רופאת המשפחה בדקה ואמרה שה
שי29/04/2013שהאוזן נקייה- צריך בדיקה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל רופאת המשפחה בדקה ואמרה שה - תגובה
ד''ר רועי הוד30/04/2013בינתיים לא, אם ימשיך אז בדיקת א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור תוף שקועDee29/04/2013
שלום,
לבת שלי יש ירידה משמעותית בשמיעה ולאחר ביקור אצל רופא הוא אמר שיש לה עור תוף שקוע ואולי גם דבוק. הוא אמר שהיא צריכה ניתוח דחוף.
האם תוכל בבקשה להסביר לי מה זה אומר ואיזה השלכות יש לזה אם לא נצליח להכניס אותה לניתוח בחודש הקרוב?
תודה,
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור תוף שקוע - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה שלה וצפייה בבדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנק בבליעהגדעון29/04/2013
אבא שלי בן 75,חולה סכרת ולחץ דם.איננו מקפיד על כללי אכילה נכונים ואוכל מעל למותר ולכן אצלו הסוכר תמיד גבוה למרות שתי זריקות ביום ונטילת כדורים.
כמעט מידי יום ובזמן אוכל,הוא מתחיל להשתעל וכמעט נחנק מהאוכל,פניו נהיות אדומות והוא משתעל מעל לעשר דקות.זה תמיד קורה לו ואני מפחד שחלילה ייחנק יום אחד.
אני פונה אליכם בשאלה אם ישנו טיפול לבעיה הזו ולמי לפנות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנק בבליעה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013צריך לבדוק את תיבת הגרון ולראות אם ישנה בעיה במנגנון הבליעה ורק אז להחליט אם יש מקום לטיפול ואיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאף ולידהענת29/04/2013
שלום
לפני כעשרה ימים הופיע לי באמצע הלילה בלי שום סיבה דימום מאוד חזק מהאף, ממש שטף של דם וקרישי דם שיצאו מהאף ומהפה.
האירוע חזר על עצמו כמה פעמים בהפרש של כמה שעות ולכן אושפזתי בבית החולים שם עברתי ניתוח צריבה של עורק שמזרים דם לאף, הניתוח לא עצר את הדימום ולכן עשו לי צנתור וסתמו עוד כמה התפצלויות של העורק. גם זה לא עזר ולבסוף עשו לי טמפוניידה (טמפונים קדמיים ואחוריים באף) שעזרה בעצירת הדימום. איבדתי הרבה דם בשבוע הזה, בלעתי הרבה דם וקיבלתי מנת דם.
הסבל הנפשי והפיזי (!) היה כמובן גדול ויצאתי מכל הסיפור בטראומה.
עכשיו אני מתאוששת בבית אך מאוד חוששת שהדימום יחזור בכל רגע.
אני בהריון וצריכה ללדת עוד חודשיים.
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש צורך לבצע בדיקה מיוחדת לבדוק מה גרם להתפרצות הדם? (לפי בית החולים בדיקת תפקודי קרישה יצאה בסדר).
2. האם יש סיכוי שהלחיצות החזקות בלידה יגרמו שוב לדימום. ואם יש חשש לכך האם לא כדאי לעשות ניתוח קיסרי? אני לא רוצה לאחר הלידה להתאשפז שוב במחלקת א.א.ג.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף ולידה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013יש צורך בבדיקת א.א.ג מקיפה וייעוץ רופא נשים- הריון בסיכון גבוה כדי להחליט אם קיימת בעיה, איך פותרים אותה והאם יש צורך בהכנה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
ענת01/05/2013תודה, ושאלה נוספת -
יש לי עדיין המון דם קרוש באף בשני הנחיריים, אמרו לי בבית החולים לא לגעת, לא לנסות להוציא לבד כדי לא לגרום חלילה לדימום לחזור אלא רק לעשות שטיפות מי מלח שלוש פעמים ביום עם מזרק וזהו.
אני עושה את השטיפות מלח שלוש פעמים ביום ועדיין יש המון ליכלוך כך שהאף שלי עדיין סתום בלילות דבר שמקשה עלי מאוד מאוד לישון.
יש לי פצעים בגרון מכל הטיפולים בבית חולים והנשימה מהפה רק גורמת להם לכאוב יותר.
האם אין פיתרון יעיל יותר מרק לשטוף במי מלח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2013מי מלח זה טיפול הבחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על כאב טורדני באוזןמיטל27/04/2013
היי אני בת 34, עם רקע של ורטיגו (לא ודאי) סובלת מכאבי צוואר (עשיתי בעבר סיטי צוואר נראה בקושי בלט דיסק בסי 4-5, וכרגע שלחו אותי שוב לסיטי צוואר ומוח)
שנים אני סובלת מכאב ותפיסות בצוואר עם השלכה לאוזן וליד ו ללחי ימין ותחושת חוסר שיווי משקל והכי חשוב ולכן אני פונה אליך- דקירות באוזן כמו חצקון שדופק לי הכאב עד הראש בקו ישר מהאוזן, ותפיסות בצוואר בא והולך...
הייתי אצל נירולוג אמר שאין כל בעיה , אורטופד שלחנאותי לאי אמ גי יצא תקין ושולח אותי לסי טי עכשיו
וגם אף אוזן גרון לא מצא כלום רק שלח אותי לבדיקות לגבי ורטיגו וטען שהאוזן נקייה והוא לא התייחס לדקירות באוזן שמתחילות מחוץ לאוזן עד בפנים
כשאני שותה מוגז זה כואב לי
ולפעמים בזמן הכאב אני אפילו לא יכולה לישון על האוזן או להזיז אותה
הא.א. ג אומר שאולי זה הלסת...
למי לפנות אולי לרופא עור? למרות שנראה שאין כלום באוזן מה לעשות כשזה תוקף אותי הדקירות זה כואב בטירוף ומוציא אותי מריכוז
האם יש בדיקה שנותנת אינפורמציה על האוזן מבפנים?
האם הסיטי שאני צריכה לעשות השבוע בראש וצוואר יכול לתת לי אינדיקציה לגבי מצב האוזן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על כאב טורדני באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה. לכאב אוזן סיבות רבות ומגוונות, חלקן קשור לבעיות א.א.ג וחלקן לנוירולוג,פה ולסת וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר ניתוח מחיצה באף.מילה27/04/2013
שלום רב לכל הרופאים הנמצאים.
עברתי ניתוח לפני שבועיים וחצי ליישור מחיצה אפית.
Nasal septoplasty + Inferior Turbinotomy
בזמן האישפוז ללילה במחלקה הוצאתי את הטמפונים מהאף למרות שהאחות הפצירה בי לא לעשות זאת מפני שהטמפונים תפקידם לייצב וליישר סופית את המחיצה.
בגלל שלא יכולתי לסבול את החנק והסבל הזה בתוך האף ולא יכולתי לישון בגללם היתי חייבת להוציא את הטמפונים מלאי הדם מהאף וכך עשיתי.
לאחר מכן הרופא הכניס לי טמפונים חדשים.
אחרי שחזרתי הביתה פעלתי כמה ימים לפי ההנחיות אשר נדרשות לאחר ניתוח כזה.
לא ממש התייחסתי לרב הדברים בכובד ראש למרות שנזהרתי ועשיתי את רב עבודות הבית בעדינות ובזהירות.
במיוחד לא ממש הקפדתי לעשות שטיפות עם מי מלח בתוך הנחיריים והזנחתי את זה מעט אחרי כמה שטיפות ביום למרות שלפי ההנחיות היתי צריכה לעשות שטיפות כאלה ארבע פעמים ביום.לאחר שבועיים וחצי הרגשתי תחושת לחץ בנחיר הימני איפה ששם היה סתום לי כל חיי ואז עשיתי שטיפה ויצא משם גוש דם מוקרש עם נזלת,כשהסתכלתי לתוך האף במראה בבית הבחנתי במן בליטה כזו של עצם אשר נוטה לצד ימין של הנחיר הימני ואליה צמודה חתיכת עור בצורת כונכיה מעוגלת בפנים,מה שלא הבחנתי בצד השמאלי של הנחיר,בצד השמאלי של הנחיר היה בין העור לעצם פתח ושום דבר לא בלט ולא האדים כמו בנחיר הימני.
האויר יוצא ונכנס ממש טוב בנחיר השמאלי ובנחיר הימני גם אבל פחות מהנחיר השמאלי.
כעת אחרי שהסברתי לכם במה מדובר,אשמח אם תועילו בטובכם לענות לי על השאלות אשר מטרידות את שלוותי.
א.אחי גם עבר ניתוח דומה לפני הרבה שנים וניתח אותו ד"ר נועם פרט מה שלי לא רצה לעשות אבל זה לא העניין,העניין הוא שאחי זכר שהיו לו טמפונים בתוך האף לאחר הניתוח בערך לתקופה של שבוע או שבועיים,לא זכור לו אם עשה שטיפות עם מי מלח כמו שהמליצו לי ויכול להיות שכן עשה ואז החדיר שוב את הטמפונים.
השאלה שלי כעת היא כזו,אם לאחי לאחר ישור מחיצה היו טמפונים באף לתקופה של שבוע או יותר,האם גם לי לפי המונח הרפואי שציינתי לכם פה לפני היו צריכים להיות מוחדרים טמפונים עד שהמחיצה נראת כבר מעוצב במקומה וישרה?
ב.מה קורה עם החוט אחרי שתופרים את המחיצה?
הרופא שניתח אותי אמר לי שהחוט יבלע בתוך העור.
והשאלה שלי האם זה אכן כך או שהוא צריך להוציא לי את החוט הזה?
אני מפחדת כרגע שהמחיצה שלי לא ממש ישרה כעת בגלל מה שציינתי לכם לפני.
האם יש לי סיבה לדאגה או שהכל בסדר והכל יסתדר והתיישר בסופו של דבר אחרי תקופה?
ועוד דבר ששחכתי לציין זה שגם האוזן הימנית נסתמה לי מעט,אני מרגישה בה תחושת אי נוחת,לחץ,אולי זה נובע מהנחיר הימני שבו יש בליטה ונראה מוזר מהנחיר השמאלי שנראה טוב.
תודה לכל הרופאים מראש וסליחה אם זה היה ארוך.
מילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאחר ניתוח מחיצה באף. - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013זה היה ארוך והלכתי לאיבוד. מציע שתפנה לרופא המנתח שיסביר לך ויענה על שאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה בצוואר נפוחה 3 שנים כמעAA25/04/2013
שלום רב,
אני בת 26, בריאה בד"כ.
לפני כשלוש שנים הבחנתי במישוש בבלוטת לימפה צווארית נפוחה בצד ימין
רופא אא"ג שבדק ידנית אמר שאין סיבה לדאגה ו"הגוף שלנו לא תמיד סימטרי" כאשר שאלתי למה אין בצד השני.
יש לציין שהבלוטה לא כואבת, לא רגישה, ואין לי איזה דלקת שאני יודעת עליה או מחלה חו"ח.
היום ביקרתי שוב אצל רופא אא"ג אחר שמישש את הבלוטות וטען כי אין סיבה לדאגה אך כדי להרגיע אותי שלח אותי לUS צוואר.
בנוסף במלך השלוש שנים בדקו במישוש את הבלוטה גם 2 רופאות משפחה ומומחה אולטראסאונד שביקרתי אצלו לצורך אחר כולם טענו אותו דבר.
בדיקות דם בשנתיים האחרונות תקינות.
הבלוטה לא שינתה גודל או צורה בשלוש השנים אחרונות
האם קיים דבר כזה של א-סימטריה בין בלוטות הלימפה בצורה כזו מורגשת?
ואם מס' רופאים טוענים אותו דבר האם ניתן לוותר על הUS?
בילדות סבלתי הרבה מסטרפטוקוקים ודלקות גרון לפחות פעם בשנה האם יתכן שהבלוטה "נתקעה" בגודל הזה מאז?
אני נורא מפחדת עד כדי חרדה מדברים שקראתי באינטרנט בנושא.
אשמח לתשובתך הכנה
תודה רבה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה בצוואר נפוחה 3 שנים כמע - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013אם המצב סטטי הייתי בכל זאת עושה סונאר צווארי רק כדי לקבל תשובה לגבי מבנה הבלוטה, אם הוא תקין שוקל רק מעקב, אם לא- מתקדם לניקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
AA09/05/2013תודה על תשובתך, אבל בכל זאת נניח והמבנה תקין מה יכולות להיות הסיבות לכך שהבלוטה נפוכה במשך כך כך הרבה זמן? (רק הבחנתי בזה לפני 3 שנים יכול להיות שהייתה שם קודם)
האם יכול להיות שזו בלוטת שומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד14/05/2013יכול להיות ומדובר בבלוטת לימפה שגדלה ואף פעם לא חזרה למימדיה הקודמים, בלוטת שומן בדר"כ רכה למגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק עם דם בבוקר אחרי השינהמירי25/04/2013
שלום רב,
הנני בת 55 ומעשנת. במשך החודש האחרון כשאני מתעוררת יש לי דם ברוק.
אני מצחצת שיניים בלילה ובבוקר ועושה גרגור עם מים ומלח. במשך היום
אין את התופעה הזאת.
אודה לכם על תשובתכם מה יכולה להיות הביעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם ברוק בבוקר אחרי השינה
מירי25/04/2013שלום רב,
בהמשך לשאלתי רציתי לשאול האם זה קשור חלילה לראיות?
לציין שאין לי בעיות חניכיים.
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם ברוק בבוקר אחרי השינה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013סיבות רבות לדמם ברוק/ליחה. אם מתמשך לפנות לבדיקת א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח בפהאור25/04/2013
שלום, בעת צחצוח השיניים אני יורקת בתדירות גבוהה מעין נזלת, אני גם סובלת מריח בפה לאורך כל היום מס׳ שנים-רציתי לדעת אם יש קשר בין השניים, האם זה מצביע על בעיה מסוימת ומה הטיפול בד״כ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח בפה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, הסיבות לריח פה רע רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיעת מוזיקה ואוזניים סתומותבני25/04/2013
אתמול שמעתי מוזיקה באוזניות (כאלה שמכניסים לאוזן). המוזיקה הייתה לא חזקה, אני מאוד מקפיד, אבל אחרי שהורדתי את האוזניות ועד עכשיו בעצם, אני מרגיש כאילו יש לי צמר גפן באוזן.
התור לאא"ג הוא רק עוד שבועיים, ולרופא משפחה רק בראשון, ואני ממש לחוץ! ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמיעת מוזיקה ואוזניים סתומות - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013יכול להיות שהיה באוזן לכלוך שנדחף כלפי פנים ע"י האוזניות ולמעשה סתם את תעלת האוזן. יכול לנסות שמן פרפין כדי להמיס אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 1.7 דלקות אוזניים חוזרותיעל25/04/2013
שלום רב,
בני סובל מדלקות אוזניים חריפות בתכיפות גבוהה, הומלץ ניתוח כפתורים ושקד שלישי.בחודש האחרון חל שיפור פתאומי.
הבנתי שבקיץ יש תמיד שיפור במצב נוזלים באוזניים ודלקות.
שאלתי היא : איך הקיץ עוזר לייבוש הנוזלים? האם בגלל שיש פחות וירוסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 1.7 דלקות אוזניים חוזרות - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013בקיץ יש פחות מחלות ויראליות, יותר זמן בחוץ, פחות גודש אפי, פחות דלקות וזיהומים ולכן לרב המצב משתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה מוגברתליאור24/04/2013
שלום ד"ר, מזה כשבוע יש לי ליחה מוגברת וצמיגית בגרון וכשאני מנסה להוציא אותה דרך שיעול וכו' שום דבר לא יוצא... וזה מרגיש ממש כמו משהו שתקוע לי בגרון. אני חייל, והלכתי לרופא בבסיס והוא נתן לי 2 סוגי כדורים, אחד בשם מיקל להפחתת צמיגות הליחה ומכייח והשני לטיפול בגודש באף. כדורים אלו לא עוזרים לי, והמצב עדיין כמו שהיה.
רציתי לשאול האם יש לך עצות לתת לי כמו אכילת מזון מסוים או/ו כדורים אחרים? כי לוקח זמן לקבוע תור בבסיס לרופא וזה ממש מפריע לי...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה מוגברת - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013עדיף להמנע מכל מוצרי החלב, להפחית בקפה, בדברים חמוצים וחריפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)