מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא תשובתכם הדחופה.א28/08/2012
שלום,
לפני כ-3 חודשים עברתי בדיקת קולונוסקופיה מאחר והיה לי ריח רע בפה ומצאו שיש לי את החיידק הליקובקטר פילורי , טופלתי בכדורים למשך 10 ימים.
בנוסף, אני סובלת מגושים שנראים כמו קוט'ג בצבע ירוק שנפלטים לי לפעמים מהגרון והם בעלי ריח רע כשלוחצים עליהם- ריח בואשי. מה ניתן לעשות כדי להיפטר מהם? האם ניתוח הסרת שקדים יפטור את הבעיה הזו?
אנא תשובתכם המהירה היות וזה מפריע לי מאוד. אני כל היום נאלצת להיות עם מסטיקים בגלל זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם הדחופה. - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/08/2012מדובר באבני שקד שרק ניתוח להסרת השקד או שיוף עם מכשור מתאים יפתרו את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעלת, צרידות וכאבי גרוןש.28/08/2012
שלום רב,
בת 42.
מזה כחודש ימים שיעול, שאובחן בבדיקת PCR מלפני כשבועיים כחיובי לשעלת. טופלתי באזניל, פרדניזון, ואינהלציות. השיעול בהטבה חלקית (פחות התקפי ועוצמתי, תודה לאל !).
ב- 3 השבועות האחרונים - צרידות ותחושת בצקת במיתרי הקול (אושר גם בבדיקת א.א.ג). בנוסף, כאבי גרון לא טיפוסיים (מעין אי נוחות בגרון, וכאבים שעוצמתם משתנה. בבוקר הם קלים יחסית, אבל מתגברים לאחר שינה ובלילה) - לא כמו הכאבים שמאפיינים סטרפטוקוק, למשל.
האם ייתכן ששעלת גורמת לכל התסמינים הללו בגרון ? (צרידות, בצקת, ליחה בגרון וכד') או שבכלל מדובר במשהו אחר שמתפספס ??
חודש ימים אני עם התמונה הזו. (התחיל כשיעול מאוד קשה, גדוש, מלא ליחה... היום בעיקר יש התקפי שיעול מדי פעם, בעיקר יבש, אבל צרידות מתמשכת וכאבי גרון בעוצמה משתנה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת, צרידות וכאבי גרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/08/2012שיעול עז וממושך גורם לבצקת ולפגיעה במיתרי הקול. כאשר השיעול ירגע אני מניח שתיהיה הקלה בצרידות. אם ימשיך יש לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקתכרמי27/08/2012
אובחנתי אצל רופא א.א.ג. בבצקת בגרון הגורמת להרגשת מחנק, כאבי גרון וצרידות.
התרופה שניתנה לי היתה אמפרדוקס 180 כדורים/ 3 חודשים. בתום הטיפול חלה הטבה אולם הבצקת חזרה. שוב קיבלתי אמפרדוקס לתקופה נוספת של 3 חודשים.
הבעי'ה: אני לא מסתדרת עם הטיפול. לפי הבנתי אני אמורה לקחת את הכדור חצי שעה לפני הארוחה ובערב לאחר הארוחה עלי להיות לפחות 4 שעות ערה ורק אז אני יכולה ללכת לישון.
סדר היום שלי מקשה עלי מאוד להכתיב לקיבה שלי מתי להיות רעבה ומתי לא. יוצא שאני בערב לוקחת את הכדור יחסית מאוחר ואז אני לא אוכלת למרות תחושת הרעב כי אני לא יכולה להחזיק מעמד 4 שעות לאחר הארוחה. אני נרדמת הרבה לפני.
"אני לא מסתדרת" עם התרופה. עכשיו למשל אני מאוד רעבה ועלי ללכת לישון עם רעב עצום עד הבוקר דבר המעיר אותי בלילה ומציק לי מאוד. הרופא מאוד מאוד מאוד הזהיר אותי לא לאכול לפני השינה כ-4 שעות!
מה עושים? האם אין טיפול אחר או תרופה שונה? לפי דברי הרופא שלי אין. קצת קשה לי להשתכנע....... אם כך לעולם לא אוכל לגבור על הבצקת הנוראית הזו..
בברכה כרמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/08/2012את הכדור הכי טוב לקחת חצי שעה לפני האוכל אולם אם זה ממש משבש את סדר היום ניתן לקחת אותו עם האוכל- לא קורה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעי'ה היא
כרמי28/08/2012הבעי'ה היא שעות השינה ולא הכדור.
אני אמורה לפי ההזהרות של הרופא לא לאכול 4 שעות לפני השינה.
הרעב מציק לי - כי קשה לי לאכול מוקדם מאוד בפעם האחרונה ביום או להישאר ערה עד שעות מאוחרות בלילה בכדי לא להירדם לפני שעברו 4 שעות מתום ארוחת הערב.
האם אין טיפול יותר "גמיש"......
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירות בעקבות צרבתירון27/08/2012
שלום
לאחרונה אני סובל מנחירות בזמן השינה.
הלכתי לרופא אף אוזן גרון אשר בדק אותי.
מבדיקתו עולה כי אני סובל מצרבת אשר גורמת לסתימת האף.
הוא נתן לי כדורים נגד צרבת ואמר לי לשנות את הרגלי התזונה שלי.
הדבר המוזר הוא שאני לא מרגיש צרבת כלל במהלך היום או הלילה אך הרופא אמר שבכל זאת זאת כנראה הבעיה.
האם הדבר הגיוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות בעקבות צרבת - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/08/2012יש אמנם צרבת יותר נכון רפלוקס שזה חזרת מיץ קיבה מעלה לגרון הגורמת לאי נוחות בגרון. לא נאה לי שיש קשר משמעותי בן הנחירות לבן הרפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסיהב26/08/2012
שלום,
מזה כשבועיים אני סובל מכאבי ראש מעל עין ימין לכיוון מרכז הראש. היום הייתי אצל רופא המשפחה והוא אמר שזה כנראה סינוסיטיס. אחר כך הוא שלח אותי לצילום וזאת הייתה תוצאת הצילום: "סינוס מקסלרי ופרונטלי ימני מוצלים ברובם. נפיחות רירית בצורה פוליפואידית בסינוס מקסלרי ימני".
אפשר בבקשה לקבל הסבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012נשמע כסינוסיטיס לפי צילום ותלונות, הטיפול בדר"כ אנטיביוטי. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמיעהאייל26/08/2012
לפני מס חודשים האזניים שלי נסתמו אני לא שומע טוב אני שומע אקו קבוע (רחש גלים)
הלכתי לרןפא א א ג ועשיתי בדיקת שמיעה ואמרו לי שאני אצטרך בהמשך מכשיר שמיעה ואין אופציה אחרת.
האם זה נכון??
מה זה EARPOPPER??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012לא בטוח שזה נכון, כנראה מדובר בנוזלים באוזן אחת ובעיה בניקוז באוזן שניה, צריך לבדוק אותך שוב ולראות מה הסיבה לירידה ההולכתית בשמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אייל27/08/2012אני מודה לך על התשובה המהירה
אני אנסה ללכת לרופא א א ג אחר ואני איידע אותו לגבי הההסבר שאמרת לי
הרגעת אותי
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצופים באזניים - חודשיםשירה26/08/2012
בעלי כבן 61 לאחרונה מרגישה לעיתים קרובות צפצופים באזניים. גם בזמן עירנות וגם תוך כדי שינה זה מעיר אותו. מה זה יכול להיות? מה עושים?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצופים באזניים - חודשים - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012צריך לבצע בדיקת שמיעה ובדיקה גופנית לראות אם קיימת סיבה שיכולה להסביר את הטנטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים נקרעורון25/08/2012
שלום
ביום ראשון עשיתי ניתוח להוצאת השקדים.
לאחר שהתעטשתי חשתי כאבים חזקים באזור של הניתוח והבחנתי שנקרעו התפרים בצד השמאלי ונוצר לי חור. לא קיים דימום או משהו בסגנון.
דברתי עם המנתח והוא לא הביעה חשש.
האם עליי לגשת למיון לבדיקת האזור? האם החור הזה ישאר ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים נקרעו - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012החור כנראה לא ישאר, אם אין דימום אין מה לרוץ למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה בבלוטות הרוקענבל25/08/2012
שלום רב.
לבני בן ה-6 היה דימום באף כתוצאה מנים גדול והרופא צרב לו את הנים.
לאחר כמה שעות בני התעטש ויצא לו מהנחיר ממש קריש דם מאוד גדול.
לא ייחסתי לכך חשיבות אבל למחרת בבוקר התנפחו לו בלוטות הרוק באותו הצד של הנחיר שבו צרבו לו ומשם יצא הקריש דם.
ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים והאם הצריבה גרמה לו לסתימה ולהתנפחות בבלוטות הרוק?
תודה מראש
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה בבלוטות הרוק - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012אין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרונית אצל ילד בן שנה ואחד עשררועי24/08/2012
בני בן השנה ואחד עשר חודשים סובל מזה עשרה חודשים מנזלת כרונית שאינה פוסקת. הנזלת משנה את צבעה, לעיתים שקופה ולעיתים צהובה/ירוקה.
רופא א.א.ג שבדק אותו מצא שקדים מוגדלים מעט אולם סבור כי הנזלת נגרמת בשל מיצי קיבה העולים חזרה בזמן השינה בשל חולשת השריר העליון בושט. המלצתו הייתה ליצור הפרדה של שעתיים לערך בין זמן הארוחה לזמן השינה.
אציין כי כיום בני אוכל בגן לפני שנת הצהריים ואוכל בערב בקבוק סימילאק מיד לפני השינה.
האם יתכן כי זו הסיבה לנזלת הכרונית לאורך חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית אצל ילד בן שנה ואחד עשר - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012קשה לי לומר ללא בדיקה, הוא בדק אם יש שקד שלישי מוגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת כרונית
רועי27/08/2012הוא בדק. לדבריו היה גדול אבל לא משהו דומיננטי.
יש לציין כי היינו מאוד סקפטים לגבי האבחנה אך החלטנו בכל זאת לנסות את ההפרדה בין האוכל לשינה במהלך הסופ"ש האחרון.
באופן מפתיע באמת חל שיפור בכמות הנזלת ובסמיכותה. הבעיה שכעת, כשהוא חזר לגן, קשה יותר להמשיך הפרדה זו גם בצהריים.
האם באמת יש מקרים שמיצי הקיבה גורמים לנזלת כרונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מחיצת אף עקומהיותם24/08/2012
האם בגילאים 16-17 אסור לעשות ניתוח מחיצת אף בגלל שעצמות הפנים עוד לא הפסיקו לגדול ומומלץ לחכות לגיל 20 ומעלה? גם אם הסטיה של המחיצה מאפשרת נשימה רק מנחיר אחד ומקשה על אורח החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מחיצת אף עקומה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012לדעתי אין מניעה מניתוח יישור מחיצת אף בגיל 17-18 אם יש אינדיקציה לבצעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמפוםאביב שלמה23/08/2012
שאלתי היא האם כאשר מוצאים אוויר מהאוזניים ע"י סתימת האף אמורים לשמוע טוב יותר וצלול יותר.
אני מרגיש שהשמיעה שלי לא בשמיים, אך שאני מפמפם פתאום הכל נשמע חזק יותר ונפלא.
האם כל בן אדם שיעשה כרגע פמפום ישמע יותר חזק באותו זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמפום - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012בדר"כ כן, במיוחד שיש נוזלים באוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אביב שלמה27/08/2012רק תחדד לי..בדרך כלל כן מה? כלומר אם אני עושה פמפום ושומע צלול יותר בדרך כלל כל האנשים זה יהיה ככה אצלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון מתמשכים מלווים עם צרידותאדוארד23/08/2012
שלום רב,
אני בן 30 וכבר הרבה זמן מלווים אותי כאבי גרון, מלווים בצרידות. אני התחלתי לקחת חיזוקית גולד כי אני מרגיש שהייתה לי מערכת חיסונית חלשה בחודש מרץ הייתי הרבה זמן חולה. גם כאשר המשכתי עם חיזוקית גולד, נמשכו הכאבים. התחלתי לקחת פרופולנטום פלוס וזה התחיל לעזור לי, ואני עדיין מרגיש שאני נוטה להתקרר אם אני שותה קר. בפעם אחרונה שהייתי אצל אף אוזן גרון, היה לי דלקת בגרון הוא רשם לי רפריתריצין וכמה ימים היו לי כאבי גרון השאלה שלי אם יש טיפול חדשני יותר לגרון שיכול ממש לחזק אותו. לא ייתכן שבן 30 כל זמן סובל מבעיות של כאבי גרון. בכל אופן, שמעתי שכאשר אתה מצונן לא לשתות קר ואני מנסה להקפיד על זה. רק עכשיו קיץ ולא פשוט ליישם את זה. עצות או משהו?
תודה רבה,
אדוארד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון מתמשכים מלווים עם צרידות - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012אין לי עצות מכיוון שאני לא יודע מה הבעיה ללא בדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון וראששולה גרינברג23/08/2012
שלום,
יש לי כאב גרון שמקשה על הבליעה וכאב ראש כבר יומיים ואין לי חום. הייתי אצל הרופא והוא נתן לי moxyvit forte והפניה למשטח גרון. אמר להתחיל אנטיביוטיקה רק אחרי המשטח או, אם לא אספיק, לקחת אנטיביוטיקה ולהפסיק כשארגיש טוב יותר.
אני מתחתנת עוד ארבעה ימים ולא אספיק לקבל את התוצאות של המשטח עד אז, מה גם שזה אומר שאצטרך להתחיל לקחת את הכדורים רק ביום ראשון. מה לעשות? פשוט להתחיל את האנטיביוטיקה? לוותר עליה?
חשוב להוסיף שיש לי דלקת בגיד ולקחתי celcox בשביל זה. יכול להיות שזה קשור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון וראש - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012לא יכול לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מנייר?גלי23/08/2012
שלום רב,
לפני 8 חודשים לאחר לידה התחרשתי פתאומית באוזן אחת ,אושפזתי 10 ימים לשלול דברים אחרים(הכל יצא תקין)
מלבד בדיקה ברא שמראה שהעצב של אוזן ימין נפגעה בדיקת eng מראה שיתוק מוחלט בצד ימין,בדיקת שמיעה מראה שאין תגובה ביכלל באוזן ימין,
אוזן שמאל מראה ירידה חמורה של השמיעה,אף.אוזן גרון חושד כרגע שיש לי מחלת מנייר אשמח לדעת מהי המחלה,כי השמיעה באוזן שמאל הולכת וחוזרת,האם יש לה טיפול?האם השמיעה יוכולה להחמיר?אני סובלת מחוסר איזון כמעט תמידי נעזרת בהליכון על מנת לא ליפול.
אני צריכה לציין שעדין לא חזרתי לעבוד ועדין לא חזרתי לחיי!
השאלה שלי היא:האם מגיע לי נכות?האם יש טעם לתבוע?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מנייר? - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2012לא מבין בנכויות ולכן לא יכול לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)