מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טנטון פועםריקי12/08/2012
שלום, אני בת 30 סובלת כבר כמה שנים מאורטיקריה סולרית וכבר שנתיים מטופלת בפלקווניל 400 מ"ג.
לאחרונה (במקרה שמתי לב לזה יום לאחר אירוע בר מצווה) התחלתי להרגיש כמה פעמים ביום תחושה של כמו דופק באוזן הימנית (הבנתי שזה נקרא טנטון פועם).
האם יש לכך קשר לאורטיקריה או לפלקווניל (קראתי מאמר שמצאו פעם קשר לאורטיקריה)? אם כן - אני אמורה לומר משהו לרופא המטפל שלי או שאין מה לעשות עם זה גם ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון פועם - תגובה
ד''ר רועי הוד14/08/2012דרושה בדיקת א.א.ג. ישנן סיבות מגוונות לטנטון פועם. לא מכיר קשר לאורטיקריה. האם קראת בעלון של הפלקווניל שיכולה להיות תופעת לוואי שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב משהו אחר
אריאלה15/08/2012כתוב שיכול לגרום לבעיות שמיעה...
אבל קראתי מאמר באנגלית שעשה מחקר ומצא קשר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדים ושקד שלישי.סיון11/08/2012
לפני שבוע בידיוק הבן שלי בן השנתיים ושבע עבר ניתוח להסרת השקדים והפוליפים מאז הוא מסרב לאכול כל דבר אפילו לא גלידות , הוא שותה שוקו ומים אבל לא אוכל כלום. הוא חלש מאוד וחוץ מזה מקבל גם אנטיביוטיקה , אני מודאדת מאוד כמה זמן אפשר לחיות בלי אוכל זה ממש מפחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים ושקד שלישי. - תגובה
ד''ר רועי הוד11/08/2012מה שחשוב שישתה ויאכל דברים בעלי ערך קלורי רב כגון גלידות, יוגורטים וכו, במידה וזה לא המצב ואת רואה כי אינו נראה טוב, ליצור קשר עם רופא או מחלקה מנתחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגרון, קושי בבליעהאורי10/08/2012
כואב לי הגב כבר כמה ימים. הגרון יבש ויש הרבה ליחה שכואב מאוד להוציא. לא מצליח לאכול כמעט שום דבר ומכריח את עצמי לשתות; בחלק מהזמן אפילו בזה מתקשה.
הייתי אתמול אצל רופא משפחה והוא לקח משטח גרון שתוצאותיו יגיעו בעוד שלושה ימים.
הכאב התחיל בצד ימין ועכשיו נמצא בכל הגרון, גם בלקיחת נשימה עמוקה. הכאב מקרין גם לאיזור האוזניים, הרופא אמר שזה בגרון ולא באוזן.
יש חום קל מאוד - בסביבות 37.1 מעלות, וחולשה כללית.
ניסיתי לגרגר במי מלח, זה עזר לכמה דקות נגד הליחה. תה עם דבש ולימון (או כל דבר עם מים חמים) אני לא יכול לשתות וקל לי יותר לטבול ביסקוויטים ולאכול. סטרפסילס לא עזר כלל.
מקווה שהתיאור מספיק.
מה זה יכול להיות?
מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בגרון, קושי בבליעה - תגובה
ד''ר רועי הוד11/08/2012קשה לי לדעת ללא בדיקה, אולי מדובר בדלקת חיידקית או ויראלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוןעלמה10/08/2012
שלום לפני מספר ימים התחיל לכאוב לי הגרון ויש לי מוגלה בעינבל ומסביב לא נילקח תרבית ללא חום קושי בבליעה עם טיפול של זינט האם זינט מתאים לדלקות בגרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד11/08/2012מתאים אך פחות טוב מסוגים אחרים של אנטיביוטיקה כגון מוקסיפן/אוגמנטין וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול תרופות עם מיםעידן10/08/2012
שלום.
אני בן 22, ללא שום מחלות, בריא לחלוטין, וההויטמנים והמינרלים חוגגים תודה לאל.
כחלק מהעניין אני לא משתמש בתרופות. לא טבעיות ולא רגילות, פשוט לא נוגע והגוף שלי שומר על רמת בריאות אופטימלית.
רק דבר אחד מפריע לי - אלרגיות. יש לי אלרגיה קשה מאוד לאבק.
פעם היה 5 פעמים בשבוע, אבל בעקבות שינויים בריאים מצוינים ומזון ואורח חיים איכותי ובלתי מתפשר - נרפאתי מכל דבר,היתושים אפילו לא עוקצים אותי.
היום, יש לי התקפה 3 פעמים בשבוע והיא קשה - ומצריכה משאף.
ניסיתי את כל הכדורים, המשאפים והשמנים ושאר הפתרונות.
רק המשאף של פליקסונז עובד בשבילי טוב.
ובכל זאת, אני לא נוהג להכניס רעלים לגוף - ועם זאת רוצה לחיות בנוחות.
לכן הייתי מאוד רוצה לדלל את התרופה פליקסונז במים
האם יש בכך טעם?
ההשפעה שלה מאוד חזקה, הייתי מסתפק ברבע ממנה (:
(כמובן שאני מסתפק במין חצי לחיצה אחת בכל נחיר, עושה את העבודה שלו מצוין, מרגיש קצת יבש בריאות קצת מעצבן)
האם זה בטוח להכניס מי ברז למיכל, לערבב
ולהמשיך להשתמש?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול תרופות עם מים - תגובה
ד''ר רועי הוד11/08/2012לא יודע על דילול פליקסונייז, ככה"נ ההשפעה תהיה פחותה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס לאף "אבאמיס"ניראל10/08/2012
ד"ר שלום רב. ברצוני לדעת האם התרסיס "אבאמיס" יעיל להקטנה של פוליפים באף שהתפתחו על רקע אלרגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס לאף "אבאמיס" - תגובה
ד''ר רועי הוד11/08/2012יכול לכווץ אותם אך לאחר הפסקת טיפול סביר להניח שיחזרו לגודלם המקורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזוקורט לטיפול בפוליפים
שואל26/09/2015האם נזוקורט יעיל יותר מאבאמיס בטיפול בפוליפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור חלקי בחושיםיאיר09/08/2012
שלום. אני בן 30 ובשנים האחרונות יש לי ירידה בחוש הריח וחוש הטעם.
בדיקת רופא א.א.ג העלתה תמונה של דלקת אלרגית.
נרשם לי טיפול בתרסיס סטרואידים פליקסונייז 2 לחיצות בכל נחיר.
אני משתמש כבר 3 שבועות ויש שיפור בחושים אבל לא יציב:
כלומר יתכן כי בבוקר אני מריח ולעומת זאת בערב לא מריח כלום.
האם המשך שימוש בתרסיס יגרום להתייצבות החושים או שהיות ויש שיפור חלקי מומלץ כבר לשקול מתן סטרואידים חזקים יותר כדוגמאת דיפרוספאן בזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור חלקי בחושים - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012צריך לבדוק מה הסיבה לירידה בחוש הריח,אם זה רק בצקת שמונעת מהריח להגיע לגג האף ניתן לטפל בבצקות על ידי ספריי סטרואידים או טיפול אחר כגון דיפרוספן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס שהסתבךמעיין09/08/2012
שלום,
לפני כ-8 שנים היתה לי התפרצות של סינוסיטיס לתוך העין (הדלקת היתה כמה סנטימיטרים בודדים מהמוח..) ונותחתי מיד. עקב דימום רב שהיה לא יכלו לנקז דרך האף ונאלצו לעשות חתך ליד העין ומשם להעביר את צינורית הניקוז. מאז הניתוח עברתי עוד 2 ניתוחים. הניתוח השני היה ניתוח סגירה (סגירת המקום שנותר פרוץ לאחר הניתוח הראשון). לאחר הניתוח השני היו שנתיים של שקט ואז שוב חזר הסיפור על עצמו ועשו וניתוח סגירה חוזר.
ועדיין בכל פעם שאני מתקררת העין נסגרת, העפעף מתנפח מאוד ומאשפזים אותי.
ממה שהבנתי מהרופאים, אין לזה פתרון ושפשוט אזהר שלא להצטנן..
כרגע אני שוב מצוננת ואני לא רוצה שוב להתאשפז ולעמוד מול רופאים אובדי עצות. כל הסיפור הזה מתפרס על 8 שנים מלאות באישפוזים ארוכים וב-3 ניתוחים אשר לא הביאו לידי פתרון.
שאלתי היא, האם יש פתרון שיביא לכל זה סוף או שפשוט אצטרך לחיות עם זה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס שהסתבך - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012יש לך היסטוריה עשירה ולכן קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה מקיפה ובירור כל הניתוחים והטיפולים שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה מנהל פורום או מה?גיא09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש פה מנהל פורום או מה? - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012איך אפשר לעזור בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו בגרוןגלי09/08/2012
שלום
מזה כחודש סובלת מתחושה שמשהו תקוע בגרון
מציק נורא נורא בבליעה אין לי צרבות
האם אפשר לאבחן רפלוקס בבדיקה הסתכלותית ??
מה הטיפול לתופעה.........
האם רק סימפטום אחד מספיק כדי לתת אבחנה או שיש צורך ביברור מקיף יותר
מציק לי נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012יש צורך בבדיקה,יש אפשרות לאבחן רפלוקס לפי תסמינים וממצאים בבדיקה עם סיב אופטי. מציע לגשת לבדיקת אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסיעל רוזנברג07/08/2012
שלום!
אני סובלת כרוני מסינוסיטיס, לאחרונה זה ממש חוזר אחת לחודש, היה אפילו חודש אחד בו זה חזר שוב אחרי שבועיים, אני כבר לא יכולה לסבול את זה וזה מקשה עלי בעבודה ובכלל בהכל.. שמעתי שיש כל מיני ניתוחים,
האם מומלץ? מה הסיבוכים / הסיכונים?
האם זה באמת עוזר רק לשנה עד שנים?
האם יש כאבים חזקים אחרי הניתוח וכמה זמן ההחלמה?
אשמח מאוד לעזרתכם, אני מאוד רוצה לדעת אם להתחיל לבדוק את העניין ברצינות או שכלל לא מומלץ, אשמח גם לעצות מכאלה שעברו את הניתוח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012ישנם טיפולים תרופתיים ובמידה והם לא עוזרים ניתן לנתח בגישה לרב אנדוסקופית לפתיחה וניקוי של כל הסינוסים. סיבוכים עלולים להיות של דמם,נזק עיני,העדר שיפור בתלונות,כאב וכו. פני לרופא אדאג להמשך בירור וטיפול. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספוג בגרון כתוצאה מחומציות מהקיבהקרן07/08/2012
שלום,
אני כחודש אחרי ניתוח שרוול קיבה, אני סובלת מתופעה בלתי נסבלת של כאילו יש לי כדור פרווה או חתיכת ספוג בגרון, ולפי מה שהבנתי מרופא אף אוזן גרון זה תוצר של בצקת בגרון כתוצאה מחומציות והפרשות מהקיבה. עכשיו, חשוב לציין שגם לפני הניתוח לפני כשנה היה לי איזה שבועיים שסבלתי מזה אבל זה עבר ולא ידעתי מה זה אז וגם לא יחסתי לזה איזו משמעות מיוחדת. בכל אופן הייתי אצל רופא גסטרו והוא רשם לי לקחת נקסיום פעמיים ביום לפני הארוחות, ועוד איזה כדור בלילה לפני השינה - הבעייה שאני משתמשת בזה כבר שבועיים וזה לא עוזר, והדבר הזה מטמטם לי את השכל, זה פשוט בלתינסבל הכדור פרווה הזה בגרון!!! מה ניתן לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספוג בגרון כתוצאה מחומציות מהקיבה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012קשה לי לענות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח טימפנופלסטירפואה שלמה07/08/2012
שלום רב, אני עברתי ניתוח טימפנופלסטי באוזן שמאל אצל ד"ר לונץ לפני כשבוע והיום הורידו לי את התחבושת מהאוזן שהייתה שם לאחר הניתוח. שמתי לב שהאוזן המנותחת (שמאל) מזדקרת החוצה יותר מאשר האוזן הלא מנותחת..
מבחינה אסתטית זה לא נראה יפה..
האם זה האוזן תחזור להיות כמו שהייתה, כלומר סימטרית לאוזן ימין?
אם לא מה ניתן לעשות?
ובנוסף אני מרגיש שאוזן שמאל "רדומה", מצב זה יחלוף?
תודה רבה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח טימפנופלסטי - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012מציע שתפנה עם השאלות למנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח טימפנופלסטי
ירושה22/10/2012שלום דן , הייתי מעוניינת לדעת אם יש שינוי באוזן מאז הניתוח האם יש שיפור בשמיעה והאם הצורה החיצונית של האוזן חזרה למה שהיתה.
אשמח לקבל את תגובתך בנושא אני אמורה לבצע את אותו ניתוח אך אני בחששות.
תודה וערב טוב
ירושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירות ודום נשימה לבן 6מרינה06/08/2012
שלום,
בני בן 6 עבר לפני שבוע ניתוח לכריתת אדנואידים בגלל הסיבה הנ"ל, נכון ללילה שעבר, עדיין נוחר ויש עצירות נשימה.
יום לפני הניתוח המנתח המליץ גם על ניתוח שקדים (מוגדלים אבל אין היסטוריה של דלקות חוזרות בגרון).
לא הינו ארוכים להחלמה ארוכה לאחר ניתוח שקדים ולכן החלטנה לעשות רק את הניתוח אדנואידים.
במשך היום אף שלו לא סתום, יכול להכניס ולהוציא אוויר דרך האף.
האם יש טיפול להקלה על נשימה בזמן השינה, לפני שחושבים על ניתוח שקדים?
האם מכשיר אדים קרים יכול להקל?
תודה מראש,
אמא מאוד דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות ודום נשימה לבן 6 - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012שבוע אחרי ניתוח זה עדיין מוקדם להגיד אם צריך להוציא גם שקדים,יכול להיות ועדיין יש הפרשות ובצקת במקום ולכן הילד עדיין נוחר.תמתינו עוד שבוע שבועיים ואז גשו לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!סיוון06/08/2012
שלום רב
אני ובן זוגי גרנו כשנה בדירה שהיו בה פטריות שחורות על הקירות.
בעלת הדירה סירבה לטפל בעניין והפטריות ברובן נשארו.
מאז אנחנו חשים קשיי נשימה, אותם לא חשנו לפני כן, ולי יש תחושת כבדות תמידית
בדרכי הנשימה וכשאני מנסה לאוורר את האף (ע"י גירודו מבפנים בעזרת טישו) האף מדמם
קלות.
האם נגרם לנו נזק כתוצאה מהפטריות?
וממה נובע הדימום מהאף?
אודה מאד לתגובתכם המהירה.
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה..
סיוון06/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה??
סיוון08/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!! - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2012קשה לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)