דיאטת אטקינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אטקינס
    מעיין
    07/03/2008

מה את חושבת על הדיאטה הזאת?
    האמת שבהתחלה ירדתי ממש יפה במשקל ועכשיו אני ממש תקועה.
    אני אפרט. אני בת 30 אחרי 4 לידות 1.60 ושוקלת היום 70.6 ירדתי מ-77
    בוקר: 2 ביצים קשות עם טחינה + מלפפוון
    צהרים עוף\ חזה עוף בגריל\ סטייק מה שיש ממית + ירק מבושל למשל קישואים \ שעועית ירוקה.
    ערב: טונה מביונז + כרוב\ פלפל ירוק
    מה את חושבת על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אטקינס

הוספת תגובה

• למעיין

רוני גוטליב
    07/03/2008

שלום,
    אישית אני מתנגדת לדיאטה שהיא לא מגוונת בכל אבות המזון ושיש עליה הגבלים.
    באורח חיים בריא צריך שלגוף לא יהיו איסורים, ולאכול מגוון מכל המזונות.
    ישנם מחקרים המראים שדיאטת אתקינס מעלה רמות חלבונים בשתן, ועלולה ליצור נזק לכליות.
    אם את צריכה תמיכה, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתיתן לך ייעוץ אישי ומעקב פרטני.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעבר....

מעיין
    07/03/2008

בעבר זה מה שהייתי אוכלת..
    בוקר סלט-עגבניה מלפפון פלפל בצל+ 2ביצים קשות
    צהריים: עוף שיש בבית או 2 צניצל טבעול דל שומן + עגבניה + כף חומוס עם 5 פרכיות אורז או 2 כפות אורז
    ערב: כנ"ל
    האם זה טוב מבחינה קלורית? יש לציין שאני לא צורכת מוצרי חלב כלל ולכן הגיוון בדיאטה מאוד קשה.
    האם זה טוב מבחינת ערכים תזונתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעיין

רוני גוטליב
    07/03/2008

בעיקרון המזון מגוון. יחד עם זאת מספר הצעות לשיפור:
    בצהריים נסי להוסיף ירקות מבושלים (תירס, קשואים, כרוב).
    הוסיפי בין הארוחות הגדולות ,ארוחות קטנות שכוללות פרי , מעדן או חטיף אנרגיה. הם יגרמו לך להגיע לארוחות שבעה יותר. ויעזרו במיתון רמות הסוכר בדם.
    נסי בערב לגוון בארוחה ישראלית הכוללת למשל טונה, סלט, לחם קל מלא, במקום הארוחה החמה הדומה לזו שבצהריים. ארוחות זהות מפחיתות את הגיוון ואף יוצרות שיעמום.
    הפחיתי בבוקר את מספר הביצים (ביצה אחת כל יום זה מצויין). במקום הביצה השנייה הוסיפי 2 פרוסות לחם קל. ארוחה זו תשמור עליך שבעה יותר, תאזן את רמות הסוכר, ותגרום להפרשת הורמונים היוצרים שובע עמוק לטווח ארוך. חומצות האנמינו המרכיבות את החלבון, כשהוא נאכל ללא פחמימה, נקלטות ומתפרקות טוב פחות.ולכן חשוב לשלב תמיד חלבון+פחמימה באותה הארוחה.

בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו