הורדה במשקל בתחילת הריון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל בתחילת הריון...
    קליל
    01/07/2008

שלום, בשעה טובה אחרי נסיונות ותפילות אני בהריון (שבוע שישי) די בהתחלה אני קצת בלחץ כי משקלי כעת הוא 69 ולהתחיל הריון עם משקל כזה זה מלחיץ ומפחיד מאד. הייתי מעוניינת להוריד כמה קלוגרמים כמה שאפשר כדי שלא יעלה המון (בהריון הקודם התחלתי הרבה פחות והעלתי בסה"כ 9 קלוגרם אבל היום אני מתחילה עם משקל עודף מה אפשר לעשות ? אם אפשר לקבל איזה תפריט או כיוון מסויים אפשר להתעמל גם בשבוע כזה של הריון? זה לא יזיק נכון?? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה.. יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטה בהריון

רוני גוטליב
    06/07/2008

שלום.
    ראשית- מזל טוב!
    שנית- בזמן הריון לא מומלץ לעסוק בהרזייה אלא בשמירה על תזונה נכונה. עזבי עכשיו דיאטות והתמקדי בבריאותך. לרדת- תמיד תוכלי אחרי הלידה.
    פעילות גופנית מתונה ומאוזנת מומלצת מאוד בזמן הריון אלא אם כן רופא ייעץ לך להמנע ממנה בגלל סיבות מיוחדות היא תסייע לך לשמור על מדדי גוף תקינים, להמעיט עלייה במשקל ולהרגיש טוב.
    בהצלחה.
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו