מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה במשקל בתחילת הריון...קליל01/07/2008
שלום, בשעה טובה אחרי נסיונות ותפילות אני בהריון (שבוע שישי) די בהתחלה אני קצת בלחץ כי משקלי כעת הוא 69 ולהתחיל הריון עם משקל כזה זה מלחיץ ומפחיד מאד. הייתי מעוניינת להוריד כמה קלוגרמים כמה שאפשר כדי שלא יעלה המון (בהריון הקודם התחלתי הרבה פחות והעלתי בסה"כ 9 קלוגרם אבל היום אני מתחילה עם משקל עודף מה אפשר לעשות ? אם אפשר לקבל איזה תפריט או כיוון מסויים אפשר להתעמל גם בשבוע כזה של הריון? זה לא יזיק נכון?? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה.. יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בהריון
רוני גוטליב06/07/2008שלום.
ראשית- מזל טוב!
שנית- בזמן הריון לא מומלץ לעסוק בהרזייה אלא בשמירה על תזונה נכונה. עזבי עכשיו דיאטות והתמקדי בבריאותך. לרדת- תמיד תוכלי אחרי הלידה.
פעילות גופנית מתונה ומאוזנת מומלצת מאוד בזמן הריון אלא אם כן רופא ייעץ לך להמנע ממנה בגלל סיבות מיוחדות היא תסייע לך לשמור על מדדי גוף תקינים, להמעיט עלייה במשקל ולהרגיש טוב.
בהצלחה.
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)