מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת ...דנה08/04/2009
שלום,
ילדתי לפני כמעט שנתיים ואני עדיין מניקה ..גובהי 1.64 ומשקלי כרגע 58 ק"ג.
סיימתי את ההריון במשקל תקין ואף נמוך במקצת ממה שהייתי בד"כ (50-51 ) ומאז הלידה ועד כה עליתי בסה"כ כ 7-8 ק"ג.
בשנה וחצי האחרונות התחלתי דיאטות (שפויות ) אינספור פעמים , הצלחתי להתמיד כחודש-חודש וחצי בכל פעם (עם תפריט של 1300 קלוריות בערך + פעיות גופנית פעמיים בשבוע למשך 45 דקות ), בכל פעם ירדתי כ 2 ק"ג אך לאחר מכן עליתי אותם בחזרה לאחר התקף זלילה ...
מפעם לפעם היה לי קשה יותר לרדת המשקל אך הצלחתי לרדת את 2 הק"ג ההתחלתיים ושוב עליתי בחזרה עם ריבית ..
לפני חודש וחצי שוב התחלתי לשמור עם תפריט של 1300-1400 קלוריות שקיבלתי מדיאטנית אבל אני לא מצליחה לרדת אפילו גרם !!!! אני לא יודעת מה קרה לגוף שלי ואני ממש מיואשת , פשוט נתקעתי על המשקל ואני לא זזה . אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר כיוון שאני מאוד מקפידה על התזונה ועל הפעילות הגופנית ובכל זאת המשקל לא זז!!!! אנשים סביבי אומרים לי שרזיתי קצת אך אני לא מרגישה , היום נשקלתי וגיליתי שאף עליתי חצי ק"ג !!! מה קורה פה???
האם בגלל ה יו-יו שעשיתי בשנה וחצי האחרונות הגוף שלי לא מגיב? האם יש סיכוי לראות תוצאות?
עשיתי בדיקות דם לפני כחודשיים והן יצאו תקינות .
אולי אני צריכה לרדת לתפריט של 1200 ? (הבעיה שאני נשארת רעבה בתפריט זה - אני עדיין מניקה ..) הדיאטנית הציעה לי לאכות 1500 קלוריות אך זה נראה לי מופרז ואני לא רואה תוצאות גם בתפריט של 1300 ...בקיצור- יאוש
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת שלום. אכן מצב מאוד מתסכל
עינת לב ארי12/04/2009אך השאלה למה את לא יורדת בדיאטה של 1300 ק"ל? בדרך כלל הסיבה היא שלא ממש מקפידים על התפריט ואולי אוכלים מבלי לשים לב. האם את אוכלת בלילה, אולי מתעוררת ומנשנשת מבלי לזכור?
אני יכולה לאמר לך שאם כל הבדיקות שלך תקינות אין סיבה שבתפריט 1300 מוקפד, ופעילות גופנית מתאימה תרדי בהיקפים ובמשקל בהדרגה. אין ספק שצריך להתמיד ולמדוד נכון את השינויים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)