איך לא להתייאש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לא להתייאש
    הודיה
    26/08/2007

היי,
    אני בעולם של הדיאטות הלוך-חזור כבר כמה שנים: עושה דיאטה כסחנית, מרוצה מעצמי ואז מעלה בחזרה. החלטתי שנמאס לי ואני הולכת לשנות את אורח החיים שלי. אז בניתי תפריט שיש בו ארוחת בוקר עם לחם קל, גבינות דלות שומן ופירות, ארוחת צהריים של סלט עם גיוון (למשל כמה פרוסות של חזה עוף) ולחם קל, וארוחת ערב כנ"ל. באמצע אני אוכלת עוד 2-3 פירות ויוגורט. חוץ מזה אני גם הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע שעה כל פעם. אני מרוצה מזה שאני עושה דברים בריא, אבל יורדת במשקל כל כך לאט... יש לכן עצות איך לא להשבר ולא לחזור לדיאטת כסאח כמו תמיד כי בדיאטות כאלה הייתי רואה תוצאה מיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לא להתייאש

הוספת תגובה

• איך לא להתייאש

לילך קמנמן
    27/08/2007

שלום הודיה
    אני מאוד מעריכה את ההחלטה שלך לעשות משהוא אמיתי ונכון.
    כידוע לך עד כמה שזה מפתה לעשות משהוא מידי עם תוצאות כביכול מהירות,את שם בפנים מבינה שאין קיצורי דרך!!!!
    אני מבטיחה לך שהסבלנות והאמונה אכן משתלמת,בכדי שנוכל לשנות הרגלים לא טובים,של שנים חייבים לתרגל ולתרגל עד שזה יהפוך להרגל.
    אני מבינה את הרצון להיות רזה כבר אתמול,אך לא נשכח שאת עודף המשקל שלנו לא העלנו ביום אחד.
    זכרי גם שמכל דיאטה לדיאטה קשה יותר לרדת לכן,את בהחלט עושה את הדבר הנכון.
    אני מאחלת לך המון המון הצלחה כל יום שתצליחי לעבור עם ההחלטה שאת הולכת לכיוון המטרה.הוא יום נהדר שמקרב אותך לא רק אל המשקל הרצוי אלא,גם אל איכות וסגנון חיים טוב יותר.
    אז קדימה להמשיך,את בכיוון הנכון!!!
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו