התייעצות לגבי דיאטה - חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי דיאטה - חשוב
    קרן
    24/07/2009

שלום עינב,
    אני בת 31 מחיפה
    גובה: 1.72
    משקל: 88 ק"ג
    מצב משפחתי: נשואה ללא ילדים
    עברתי מס' דיאטות בחיים שלי דרך רז קל עם תפריטים וכדורים במהלך הדיאטות ירדתי דרסטי ועליתי לאחר מכן דרסטי, אני הגעתי לשיא של משקל: 88 ק"ג מעולם לא הגעתי למשקל כזה המקסימום שהייתי זה 72 ק"ג. יש לי גם כולסטרול גבוה בנוסף לעודף משקל שזה קשור להרגלי אכילה שלי. לאחרונה לא הולך לי לעשות דיאטה אני מנסה ונשברת חשוב לי לציין שאני לפני הריון ובהריון עולים המון ויש לי פחד שאני ישקיע ארד יפה במשקל ושוב אעלה את הכל בהריון ואהיה דובה שוב .....
    (היה לי גוף יפה אפשר להגיד עד גיל 25 בערך) שקלתי בין 65 ל- 69 ק"ג אני מתפללת להגיע למשקל הזה.
    אני מנויה במכון כושר אך לא כל כך אוהבת את זה, אני מכורה לשוקולדים וגלידות וכל פעם זה תוקף אותי מחדש בעקבות זה אין לי חשק לכלום וגם כמובן להתלבש בגלל המשקל ולכן אני הגעתי למצב שאני מזניחה את עצמי ומוצאת את עצמי מסתכלת ומקנאת מבחורות אחרות שנראות טוב ויכולות ללבוש הכל .
    השומן אצלי מתרכז בבטן הבטן נפוחה כל הזמן כמו הריון ומציק לי שאנשים כל הזמן חושבים שאני בהריון זה מייאש אותי.

בבקשה תעזרי לי ותכווני אותי לאן ללכת באיזור חיפה ???? אני צריכה תמיכה ומעקב לא הולך לי לבד לרדת.......
    לעזרתך אודה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי קרן, על פי מה שאת מתארת יש

עינת לב ארי
    24/07/2009

מקום לחשש כי את סובלת מהפרעת אכילה. אני מציעה לך לנסות ולהגיע למרפאה להפרעות אכילה של רמב"ם או לדיאטנית שמומחית בתחום. אם את מקופת חולים מכבי את יכולה לקבל עזרה במרפאה להפרעות אכילה שבצ'ק פוסט.

לא ניתן יהיה לעזור לך ללא טפול מעמיק בסיבות להתפתחות התקפי הזלילה של שוקולדים וגלידות. אני לא מציעה לך לנסות דיאטה נוספת, היא רק תחמיר את המצב כפי שנוכחת כבר.
    שיהיה בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו