מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ..נ'י15/09/2009
שלום .
אני אחרי ירידה של 65 קילו .. שוקלת 67.5-68 גובה 171 ,אני תלמידה בבית הספר
יש ימים שאיני נמצאת בבית לילה לפני בבית כדי להכין כריך בריא לבית הספר מלחם קל אני יושנת אצל חברה ... אז מה שאני עושה .. מבקשת בקפיטריה שבבגט קודם כל יוציאו לי את הבצק המיותר וישימו לי בתוך תערובת סלט תוניסאי [ביצה קשה תפוח"א וטונה במים ירקות [ללא רטבים למינהם ] .
אז בבוקר נס קפה +חלב דל שומן 1% ללא סוכר עם ממתיק דל קלוריות
בבצפר את הבגט שאני אוכלת אותו בשתי הפסקות גדולות
צהריים: מלפיפון ,חצי גמבה ,וכרוב חצוץ ביתי ו2 פורסות סלק .
ביניים: קלמנטינה + נס קפה חלב דל שומן 1%
ערב : סלט ירקות מבוסס על מלפיפון חצי עגבניה חצי גמבה חסה מתבלת מלח פלפל ומיץ לימון עם 100ג' גבינה בולגרית 3% ובנוסף קצת כרוב חצוץ ביתי ופרוסה סלק .
האם התפריט הזה משמין ?
וחצי בגט כפרי עשוי מחיטה מלאה ?
ומותר לאכול אותו [חצי]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכמה קלוריות זה משמין לדעתך?
עינת לב ארי15/09/2009חשוב לי לרדת לסוף דעתך, זאת על מנת לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נ'י17/09/2009לדעתי לא חסכתי בקלוריות ...
כמו שאומרים תחנתי יפה .....
אבל חוץ מיזה אני מקווה שתביני שאני נמצאת קצת במקום שנורא מפחד לעלות במשקל לאחר ירידה נהדרת.. אז לכן אני שואלת אותך כאשת מקצוע ..
ועם תוכלי להמליץ לי על מה לוותר עם אני אוכלת באותו יום בגט ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין
נ'י19/09/2009הגב .. עם אני אוכל יותר מ 1200 קל' ליום הגוף שלי אוטומטית משמין .
וזה בדוק .. שאכלתי תפריט 1200 לא הייתה ירידה במשקל ואף עליתי כמה גרמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית לפי כתיבתך...
עינת לב ארי22/09/2009את יודעת לספור קלוריות בעצמך.
שנית לפעמים ישנם מצבים קיצוניים, במיוחד לאחר דיאטה קיצונית וממושכת שבהם גם תפריט של 1200 קל' לא מאפשרת ירידה במשקל.הבעיה שמתחת לסך הקלוריות הזה הפריט יכול להיות חסר במרכיבים תזונתיים חשובים כמו:חלבונים,מינרלים,ויטמינים וסיבים תזונתיים.
בגלל מצבך הרגיש והמורכב אני מציעה לך להגיע לדיאטנית קלינית ולהתייעץ באופן מעמיק כולל בדיקות דם רלוונטיות כדי שהיא תוכל להרכיב לך תפריט הרצוי והמתאים למצבך הנוכחי.
צר לי שמעבר לעצות הללו איני יכולה לעזור יותר במסגרת הפורום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי. נראה כי הבעיה שלך היא
עינת לב ארי19/10/2009יותר נפשית ( פחד לעלות במשקל) ופחות גופנית. אני לא יכולה לקחת אחריות ולתת המלצות להוריד מזון דרך הפורום. אני מציעה לך שתגשי לדיאטנית קלינית שתמדוד לך את אחוזי השומן,ף היקפים, תראה את גרף הירידה במשקל בשנה האחרונה, תתן לך יומני אכילה ורק לאחר מכן תרכיב יחד איתך, בזהירות את התפריט המתאים.
דרך אגב, לאחר הורדת משקל כה משמעותית יש התרגלות של הגוף לסך קלוריות נמוך ועל כן אני מאינה לך שאת יכולה לעלות במשקל בתפריט של 1200 ק"ל. השאלה היא אם קיצוץ בקלוריות יעזור לך לרזות עוד ואם לא יהיו נזקים כתוצאה מכך. יתכן ואת פשוט צריכה לקבל את משקלך הנוכחי ולהיות שלמה איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)