מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותריטה06/01/2010
התחלתי דיאטה לפני שבועיים התפריט שלי בבוקר נס קפה עם רבע כוס נס קפה בלי סוכר אחרי שעה לחמנייה קלה עם כפית לבנה או גבינות עד 5% או פסטרמה וירקות ביניים פרי ונס קפה
צהריים חזה עוף ןתפוח אדמה בינוני אפויים בתנור וסלט ירקות וכוס סירופ דיאט פריגת
ביניים כוס נס קפה בלי סוכר עם חטיף אינרגי של 80 קלורי או פרי או שתי פרוסות לחם מלא וכפית ממרח שוקולד או חלבה בלי סוכר
לפני אימון במכון כושר של שעה אוכלת פרי
אחרי אימון עוד פרי
ערב שתי פרוסות לחם מלא ביצה קשה או פסטרמה או כפית חומוס רגיל וירקות ושני מלפפונים חמוצים
האם התפריט שלי מאוזן או יותר מדי אוכל עד עכשיו ירדתי במשקל 1.5 קילו והמשקל נעצר אני מתאמנת 3 ימים במכון כושר עם מאמן אישי לשעה ו 2 ימים מתאמנת במכון לבד עושה הליכונים או תרגילים לבטן או שיעור של עיצוב וחיטוב
אני בת 37 משקל 63 גובה 158* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נס קפה עם חלב
ריטה06/01/2010תיקון כוס נס קפה עם רבע כוס חלב
ובצהריים אני גם אוכלת דג אפוי בתנור עם תפוח אדמה אפויה במיקרוגל וכפית טחינה או קופסה קטנה טונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריטה
סיון דוד06/01/2010ראשית, ירידה סבירה במשקל נעה בין 0.5-1 ק"ג בשבוע , כלומר בשבועיים בין 1-2 ק"ג, כךשאת יורדת בקצב טוב אך אני הייתי בודקת אם הירידה היא במסת השומן נטו ללא פגיעה בשריר. את יכולה לבדוק זאת במשקל מיוחד שיש בד"כ בחדרי כושר שמודד את חלוקת הרקמות בגוף- שריר ושומן ולעשות השוואה בהמשך. חוץ מזה את גם יכולה להרגיש ירידה בהיקפים שמתלווה לירידה במסת שומן , ללא פירוק שריר.
התפריט שלך חסר בחלבונים , הייתי מוסיפה מוצרי חלב בבוקר באופן קבוע - בארוחת ביניים לאכול יוגורט בנוסף לפרי. לאכול ביצה לפחות 4-5 פעמים בשבוע (אם את לא סובלת מכולסטרול ובריאה בד"כ).לגוון ולאכול גם חזה הודו/קציצות/דג אפוי. 20 דקות לפני אימון מומלץ לאכול פרי, ולא שעה קודם. ארוחת ערב חשוב לאכול בסמוך לסיום האימון ולא לחכות יותר מ-45 דקות.
בטטה עדיפה על פני תפוח אדמה כיוון שמכילה יותר סיבים תזונתיים.
התמידי לאכול ירקות ב-5 צבעים במהלך היום כיוון שלכל ירק תרומה שונה לגוף.
מה בנוגע לשתיית מים? הייתי מורידה נס קפה אחד ביום ומוסיפה שתיית מים.
מקווה שעזרתי
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)