מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד לרדת במישקל אחרי הריוןמירב23/12/2007
ערב טוב
אני שנה אחרי לידה אני לא שמנה אך הבטן טרם ירדה גובהי 1.76 משקלי 84
במהלך ההריון היב לי בכרת ועכשין אין אבל אני שומרת .
בבוקר אני אוכלת 2 פרססות לחם קל עם גבינה צהובה +שתיה נס קפה +1סוכזית פה מתחילה הבעיה שאני אחרי זה רוצה משהוא מתוק אז אני לוקחת 4 פתי בר ועד לארוחת צוהרים לא מכניסה כלום. בארוחת צוהרים אני אוכלת בשר +מרק+אורז+ירקות+ פרי. אחרי צוהרים שוב שןתה נס קפה עם חתיף דגנים ללא סוכר.ובערב אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם טונה ,גבינה ,ובשעה 21.00 פרי ובשעה 23.00 גיל+2 חופנים של פייר 1 של נסטלה האם זה בסר או שאת ממליתה על משהוא אחר הבעיב שלי בעיקר מתילה כשבוע לפני מחזור אני מחפשת מתוקים מה עושים
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
רוני גוטליב24/12/2007האם את מניקה עדיין?
בכל מקרה, ידוע שלפני מחזור יש תשוקה למתוקים עקב שינויים הורמונליים. אם את שומרת על תפריט מאוזן כל החודש אין זה נורא אם במשך 3 ימים תחרגי מהתפריט הקבוע ותרשי לעצמך לגעת במתוקים במידה.
התפריט שתארת אכן מאוזן. אמנם לא ציינת כמויות אך נראה שאת מגוונת במזון בריא, מזין ומשביע.
נסי להחליף את הגבינה הצהובה לגבינה עם פחות אחוזי שומן, וכדי להשביע את עצמך בזמן רעב הכיני ירקות חתוכים מתוקים כמו גזר או גמבה במקרר שיהיו מוכנים לך בכל עת שתצטרכי אותם.
אם תוסיפי פעילות גופנית תוכלי להפחית ממשקלך, לחטב את שרירייך וגם להגן על עצמך מסכרת, אשר מחקרים מראים שללא פיקוח ופעילות גופנית, היא עשוייה לחזור בעתיד.
התייעצי עם מדריך כושר כיצד לבחור ואיך לבצע את הפעילות כדי שתתאים לך ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מירב24/12/2007ערב טוב
אני לא הנקתי בכלל ואני נה וחודש אחרי ההריון
השאלנ שלי האם התפריט של ארוחת בוקר 2 פרוסות עם לחם קל +גבינה צהובה 5 אחוז ואחרי זה 4 פתיבר זה בסדר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת בוקר
רוני גוטליב24/12/2007לארוחת בוקר מה שציינת מתאים בהחלט. שימי לב שכדאי מאוד להוסיף גם ירקות. 5-8 מנות (מנה=ירק אחד) ליום לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)