מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכבי מבקשת שנתבע הביטוח הפרטיקתרין31/08/2014
שלום,
בני סובל מלקות בריאותית כרונית, ומבוטח ב"מכבי מגן זהב" ובביטוח פרטי.
פעם בשנה בא לבי"ח ציבורי בארץ מומחה בתחום הלקות של בני, שבודק את הילד.
לאחרונה פנתה אלי "מכבי מגן זהב" בבקשה שאתבע את חברת הביטוח הפרטית להשתתפות בעלויות הבאת המומחה לארץ, בטענה כי לפי תקנון מכבי אם המבוטח מכוסה ע"י ביטוח פרטי, החברה הפרטית נדרשת לשאת בחצי מהעלויות. בדקתי את תקנון מגן זהב ולא מצאתי דבר כזה.
האם "מגן זהב" צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכבי מבקשת שנתבע הביטוח הפרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן31/08/2014קתרין שלום,
לעניות דעתי אין לקופ"ח כל זכות לבקש ממך להפעיל ביטוח פרטי שברשותך.
במידה וקופ"ח סבורה שחברת הביטוח צריכה לקחת חלק בעלות השירות,
עליה לספק לך את השירות הנדרש ואח"כ לפנות בעצמה לחברת הביטוח ולבקש לממש את זכות השיבוב.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטיבקי17/08/2014
כמה בערך משלם ביטוח בריאות על ניתוח פלסטי (ניתוח להכנסת לסת תחתונה שיוצאת החוצה)?
בתודה,
בקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פלסטי - תגובה
מאיה יעקוביאן24/08/2014בקי שלום,
בד"כ ביטוחי הבריאות אינם מכסים ניתוחים פלסטיים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פלסטי - תגובה
עו"ד אייל פייפר24/08/2014אם הביטוח מכסה ניתוחים כאלו, תבדוק בקופת חולים מה הסכום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח רפואי למטרת נסיעה לחו"לאורחת13/08/2014
היי,
אמא שלי בת 74 והיא מתכננת לטוס לארה"ב, היא לוקחת תרופות באופן קבוע של לחץ דם וסכרת כאשר היא אינה מאוזנת, מנסים לאזן אותה. רציתי לדעת האם הביטוחים הרפואים שקיימים מספקים גם שירות של רופא מומחה לסכרת או נותנים רשימה של רופאים בנושא סכרת לאיזור שבו היא תשהה(קליפורניה). מעבר לזה יש לי עוד שאלה אם היא צריכה מרשם לתרופה שחסרה לה למי היא יכולה לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי למטרת נסיעה לחו"ל - תגובה
מאיה יעקוביאן13/08/2014צהרים טובים,
חשוב שאמך תרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל הכולל גם כיסוי בגין מצב רפואי קודם.
אינני יודעת אם חברת הביטוח תוכל לספק לה מידע אודות רופאים המתמחים בסוכרת. סביר להניח שלא.
במידה והיא תזדקק לתרופה, היא תוכל לקבל מרשם מרופא מקומי ולרכוש שם את התרופה הדרושה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצהרת בריאותאורח11/08/2014
אני צריך למלא הצהרת בריאות לפוליסה של אובדן כושר עבודה.
בקרוב אני צריך לעבור ביופסיה של נגע בשפה (נפיחות שהיתה בשפה).
בהצהרת הבריאות אין שאלה מתאימה לזה.
האם בכל זאת צריך לדווח על זה לחברת הביטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן12/08/2014בוקר טוב,
חשוב לעדכן את חברת הביטוח על כך שאתה נמצא כרגע בבירור רפואי.
במידה ותוצאות הביופסיה יהיו תקינות, תוכל לבקש חיתום מחודש.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח רפואי וסיעודיאנה10/08/2014
שלום לכם,
הגיע אליי, דרך חבר משותף, סוכן ביטוח של אחת החברות הגדולות וניסה לשכנע אותי לעשות אצלו ביטוח רפואי+סיעודי וכל מיני הרחבות והכל ב-580 ש"ח לחודש. אני בן 42, רווק, בריא וללא היסטוריה של מחלות משפחתיות. זה מחיר הגיוני???? לדבריו זהו הביטוח הכי טוב שמכסה הכל...
הוא טען שבינואר 2015 יחול שינוי בביטוחים של קופות החולים, ושביטוח זה יבטל אף את הצורך בביטוח המשלים.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי וסיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן11/08/2014בעז שלום,
לא ניתן לדעת האם המחיר הגיוני, שכן, לא פירטת את שמות התכניות והנספחים המוצעים.
בנוסף, לפני רכישת ביטוח שכולל הכל מהכל, צריך לבצע איתור צרכים ולבחון האם יש צורך אמיתי בכל זה או שנכון יותר להסתפק בביטוח בעל היקף כיסויים אחר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולדנה06/08/2014
שלום....אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול. הבעיה היחידה שלי זה שאני טסה עוד כמה חודשים וצריכה להספיק לפני זה כי שאני חוזרת אני מתחתנת... היה לי ביטוח בריאות וזה בוטל לי ולא ידעתי. השאלה שלי אם אתחיל מחדש תביטוח בריאות מתי אוכל לעשות ניתוח בבית חולים פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
מאיה יעקוביאן07/08/2014דנה שלום,
למיטב זיכרוני כבר פנית אלי עם השאלה.
אנא השלימי את המידע בכדי שאוכל לסייע לך...
1. האם הביטוח שהיה לך כלל כיסוי לניתוחים פרטיים?
2. האם בחריגי הפוליסה אין חריג בגין ניתוחי קיצור קיבה למיניהם?
3. האם בעת הצטרפותך לביטוח לא נקבעה לך החרגה בגין עודף משקל?
4. מתי בוטל הביטוח?
5. האם חברת הביטוח שלחה לך מכתבי התראה ומכתב ביטול?
6. האם יש איזשהו הסבר שניתן לתת לחברת הביטוח, מדוע הופסקו התשלומים?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול - תגובה
עו"ד אייל פייפר07/08/2014שלום רב,
אם הביטוח בוטל, עליך למלא הצהרת בריאות חדשה, וככל הנראה חברת הביטוח תחריג את כל מה שקשור לבעיית השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיmiris05/08/2014
שלום.
לפני כשנה רכשתי פוליסת סיעוד מסוג "עתיר כבוד" לסכום ביטוח של 5,000 ₪ לכל החיים עם תקופת המתנה של 60 חודשים מאחר ויש לי ביטוח בקופ"ח.
בפוליסה עצמה כתוב לגבי התגמול הסיעודי הוא יהיה צמוד למדד אך החל מהתשלום ה-37 יחושב התגמול הסיעודי בהתאם לתוצאות ההשקעה במסלול ההשקעה "מסלול כללי -גימלא" . בהמשך מובהר כי "סכום הרווחים יכול להיות חיובי או שלילי" ובהמשך מובהר עוד כי "בין אם התשואה החודשית אליה התגמול הסיעודי מוצמד הינה חיובית ובין אם היא שלילית ישוערך התגמול הסיעודי בשיעור התשואה החודשית לייחוס".
מצד אחד תשלומי הפרמיה שהמבוטח משלם צמודים למדד ולמבטח יש אף זכות להעלות את סכום הפרמיה אחת ל-5 שנים למרות שמדובר בתוכנית עם פרמיה קבועה.
מהצד השני לפי הבנתי החל מהתשלום ה-37 אין שום בטחון לקבל את סכום הגימלה החודשית בסך 5,000 ₪ כשהוא צמוד למדד בגלל המנגנון של שערוך הגימלה בהתאם להשקעות. אם יהיו הפסדים לחברה הרי שסכום הגימלה עלול להיות נמוך מסכום הביטוח שנערך.
שאלתי היא : הרי מדובר בביטוח סיעודי ולא בהשקעה בשוק ההון שבה המשקיע בוחר לקחת סיכונים . כיצד יתכן שבתוכנית ביטוח סיעודית אין ודאות לגבי קבלה של סכום הגימלה החודשית והמבוטח נדרש להשתתף בסיכוני ההשקעה של המבטח. הדבר נראה מנוגד לרעיון של ביטוח סיעודי.
פניתי לחברת הביטוח ותשובתם היא שהתוכנית אושרה על ידי המפקח על הביטוח.
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן05/08/2014צהרים טובים,
משרד האוצר מאפשר לחברות הביטוח להשקיע את כספי הציבור בביטוחים הסיעודיים, כמו גם בקרנות הפנסיה וביטוחי המנהלים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח רפואי +ביטוח לחו"ל לתושב חוץאליאור19/07/2014
שלום,
אני ובן זוגי המחזיק באשרת ב/1 מתוקף הליך חיים משותפים, מעוניינים לצאת מהארץ ל - 3 ימים, לא הצחנו למצא חברה אשר תבטח אותו לנסיעה, האם יש אופציה לעשות זאת? אשמח מאוד למיידע בעניין זה.
עניין נוסף הוא שאנו מנסים לעשות לו ביטוח בריאות באופן כללי אך בחברות השונות נאמר לנו שהויזה שלו היא ויזת עובד זה ורק מעסיק יכול לבטח אותו, אך הוא לא הגיע עם מעסיק ואין לו את הויזה זו ממעסיק, מה ניתן לשות?
תודה רבה
ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח רפואי +ביטוח לחו"ל לתושב חוץ - תגובה
מאיה יעקוביאן20/07/2014אליאור שלום,
לצערי, אין לי מידע אודות ביטוחים שניתן לבצע לשוהים באשרה מסוג זו.
ייתכן שהתשובה היא דווקא לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל בארץ שלו,
כפי שתיירים רוכשים טרם הגעתם לישראל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת 2 מבטחיםאורח13/07/2014
עשיתי ניתוח פרטי.
כעת אני רוצה לתבוע את חברת הביטוח הפרטית ואת קופ"ח.
שתיהן התחייבו לפני הניתוח לשלם את עלותו.
ושתיהן *לא* מכסות את כל עלות הניתוח.
אבל שתיהן דורשות קבלה מקורית.
כיצד תובעים את שתיהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת 2 מבטחים - תגובה
מאיה יעקוביאן14/07/2014בוקר טוב,
את הקבלה המקורית, עדיף למסור לקופ"ח.
לחברת הביטוח ניתן להגיש קבלה נאמן למקור או צילום קבלה + אישור מקופ"ח על כך שהקבלה המקורית נמסרה להם + אישור על גובה ההחזר שתקבל ממנה.
בפועל, הגשת תביעה לשני גורמים אפשרית, אך לעולם לא תקבל יותר מהסכום שהוצאת בפועל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת 2 מבטחים - תגובה
עו"ד אייל פייפר14/07/2014שלום רב,
תביעת שתי חברות ביטוח אפשרית אולם לא תוכלי לקבל מעבר לסכום הניתוח אותו שילמת.
תבחרי לאיזה חברה להגיש את החשבונית המקורית ולחברה השנייה תגישי נאמן למקור.
הייתי מציע לך להגיש את החשבונית המקורית לחברה ממנה תקבלי פיצוי גבוה יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףדנה07/07/2014
שלום אני צריכה עזרה דחוף . אני רוצה לעבור ניתוח לקיצור קיבה.. אני רוצה אצל רופא מסויים שעובד באסותא. הבעיה זה שאין לי ביטוח בריאות פרטי.. ואני מתחתנתת שנה הבאה אז רוצה לעבור כמה שיותר מהר ולהיות רזה ביום חתונתי. השאלה שלי היא איזה ביטוח פרטי אני יכולה לעשות שיכסה וגם שאוכל להתחיל להשתמש בו.. על איזה ביטוח אתם ממליצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
מאיה יעקוביאן07/07/2014אנה שלום,
כל ביטוח פרטי כרוך במתן הצהרת בריאות וחיתום.
במקרה של עודף משקל, חברת הביטוח תחריג כל ניתוח או טיפול הקשור בכך
ולא תאפשר כיסוי. לא עתה ולא בעתיד.
במידה ויש ברשותך תכנית שב"ן (ביטוח משלים), תוכלי לעבור את הניתוח במסגרת זו, כנגד השתתפות עצמית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטיאסתר29/06/2014
האם קופח החולים, (אני ובעלי בלאומית), משתתפת בהוצאות על הפרייה ( אני ללא ילדים בת 30) באופן פרטי?
2. אשמח לקבל הסבר על האופן שזה מתבצע.
3. יש לי ביטוח בריאות דרך מקום העבודה-האם הוא יכול להועיל? לא ככ הבנתי את הפוליסה ובמוקד שלהם לא יודעים לענות ברור... תוכלי להסביר ע"ב הידע שלך?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן30/06/2014אסתר שלום,
במסגרת סל הבריאות, ניתן לבצע טיפולי הפריה בבתי חולים ציבוריים, ללא הגבלה בכמות הניסיונות הטיפוליים, עד להבאת 2 ילדים לעולם.
במסגרת תוכנית השב"ן לאומית זהב, ניתן כיסוי לטיפולי הפריה חוץ גופית פרטיים.
הכיסוי הנו בגין כמות טיפולים מסויימת וכנגד תשלום השתתפות עצמית, אשר נגזר מהיקף הניסיון הטיפולי, השלבים שבוצעו והאם מדובר ב- 2 ילדים ראשונים או ילד 3 ואילך.
באשר לביטוח דרך מקום העבודה- חשוב לראות את תנאי הפוליסה.
אין לי אפשרות לסייע ללא בחינת התנאים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת
אסתר02/07/2014לעבור את הטיפול עי רופא פרטי בבי"ח אסותא ברמת החייל.
השאלה עבור מה אצטרך לשלם? בקופה לא כ"כ ידעו להסביר לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת - תגובה
מאיה יעקוביאן02/07/2014אסתר שלום,
טיפולי פוריות מורכבים ממס' שלבים, כגון שאיבת ביציות, השבחת זרע, החזרת ביציות, טיפול הורמונלי ועוד. אינני יודעת מה נדרש לך ואינני יודעת על מה תידרשי לשלם.
אני מאמינה שהרופא המטפל ידע לומר לך מהם שלבי הטיפול הנדרשים לכם וכן, מה העלות שלהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריותאסתר22/06/2014
היי,
אני מבוטחת בביטוח בריאות הראל במסגרת קולקטיב. רציתי להרחיב את הפוליסה שלי , שקיים בה סעיף אמבולטורי אולם לא רחב במיוחד. השאלה: אם כבר התחלתי טיפולי פוריות , לא הפריות אלא משהו קל יותר... יסכימו לבטח אותי?
אם אעשה את הפוליסה ע"ש בן זוגי-הוא זכאי לטיפולי פוריות? הרי צריך גם אותו בסיפור...
אשמח לקבל הסבר והמלצות מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריות - תגובה
עו"ד אייל פייפר22/06/2014שלום רב,
עליך לפנות לסוכן הביטוח במקום העבודה ולבדוק אם קיים כיסוי ביטוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה אפשר את תגובתך...
אסתר22/06/2014אייל -לא ענית כלל על מה ששאלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה אפשר את תגובתך... - תגובה
מאיה יעקוביאן23/06/2014אסתר שלום,
לצערי, ביטוח פרטי הכרוך במתן הצהרת בריאות וחיתום, לא יכסה בעיות רפואיות קיימות.
גם אם טרם בוצע IVF, עדיין, סביר להניח שבתיקים הרפואיים נרשמו הערות בכל הנוגע לבירור הפוריות ולתהליכים טיפוליים.
במרבית הפוליסות הפרטיות, הכיסוי לטיפולי הפריה, ניתן במידה ושני בני הזוג מבוטחים.
יש לשים לב לסוגיה זו.
אני מציעה לך "לתקוף את הבעיה" מכיוון אחר, לפנות לאחראי על הביטוח במקום העבודה ולבחון איתו אפשרות לעדכון והרחבת הפוליסה, לרווחת הקבוצה כולה (גם אם על חשבון העובד עצמו).
אשמח לסייע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אסתר25/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודישושי19/06/2014
שלום רב יש לי ולבעלי ביטוח סיעודי בדיקלה וגם בהראל התשלום בדיקלה על אותו סוג ביטוח פי 3 מהראל היתכן?רק עכשו הבחנתי בכך דעתכם?תודה שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן22/06/2014שושי שלום,
בכדי להביע דעה, יש לבחון את 2 הפוליסות, תוך התייחסות השוואתית לכמה נושאים:
1. משך תקופת ההמתנה.
2. משך תקופת תשלום תגמולי הביטוח.
3. סכום תגמולי הביטוח.
4. כיצד מוגדר מקרה הביטוח.
לאחר בחינת נושאים אלו, ניתן יהיה להתייחס גם לגובה הפרמיה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ביטוח בריאותbenyc6105/06/2014
שלום,
יש לי ביטוח בריאות דרך מקום העבודה. רציתי להתייעץ אם ניתן להמשיך את הביטוח באופן פרטי ולהוסיף בו כיסויים מסוימים כמו אלה הקיימים בפוליסת ביטוח בריאות פרטי
הביטוח שאני מבוטח בה רשאית להפסיק את הביטוח בגלל שהודעתי שאני מעוניין להוסיף כיסויים?
תודה מראש,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי ביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן22/06/2014בני שלום,
אין קשר בין הביטוח הקבוצתי שברשותך לבין רצונך לרכוש כיסויים נוספים.
חברת הביטוח רק תשמח למכור ובשום אופן לא תבטל לך את הביטוח הקבוצתי.
ברוב המקרים, אין אפשרות להפסיק לעבוד במקום מסויים ולהמשיך להיות מבוטח בפוליסה הקבוצתית, יחד עם זאת, יש אפשרות לעבור לפוליסה פרטית של חברת הביטוח, תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא בגין הכיסויים החופפים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתאתי29/05/2014
אני תושבת חוזרת , בת 37 נשואה וללא ילדים. ואני רוצה לעבור טיפולי הפריה. נאמר לי שלצורכי הפרייה יש תקופת המתנה של 6 חודשים, האם זה נכון? אני מעוניינת להצטרף לביטוח שיתן לי כיסוי מלא ומיידי ללא המתנה. (כל יום חשוב בגילי )מה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית - תגובה
עו"ד אייל פייפר29/05/2014תעשי סקר בחברות הביטוח ותבדקי את תנאי הפוליסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית - תגובה
מאיה יעקוביאן29/05/2014אתי שלום,
במרבית הפוליסות, ישנה תקופת אכשרה ארוכה בתחום הפוריות (בין 120 ל- 180 ימים). אולם, במידה ועברתם בירור רפואי ונתגלתה בעיית פריון, חברות הביטוח יחריגו את נושא הפוריות ולא תהיו זכאים ביטוחי כלל.
הכיסוי הניתן במסגרת הפוליסות הפרטיות הוא בד"כ ל- 2 ניסיונות טיפוליים בבי"ח פרטי לילד ועד 2 ילדים, כשתקרת ההחזר בגין כל ניסיון היא כ- 10,000 ש"ח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)