מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוזלת פרמית ביטוח בריאותאלי18/10/2013
שלום, ברצוני לדעת האם ניתן לרכוש פוליסות בריאות מתוך כוונה להפעיל אותן רק במקרים של מחלות קשות, ניתוחים והשתלות או לחילופין לרכוש פוליסה עם סכום השתתפות עצמי גבוה וכל זאת על מנת להפחית את עלות הפרמיה. אם כן, האם כל החברות משווקות פוליסות שכאלה? תודה, אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוזלת פרמית ביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן20/10/2013אלי שלום,
בכל חברת ביטוח, ניתן לרכוש פוליסה המעניקה כיסוי לקטסטרופות - השתלות איברים בחו"ל, טיפולים מיוחדים בחו"ל ותרופות שאינן בסל הבריאות
מדובר בפוליסה יחסית זולה.
ו/או לרכוש ביטוח מחלות קשות - המעניק פיצוי חד פעמי בקרות מחלה או אירוע רפואי קשה.
זהו מוצר ביטוחי יקר יותר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להיעזר בי להוזלת הפרמיות
סער13/11/2013אתה יותר ממוזמן להעזר בי - זה שירות ללא עלות שאו מעניקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל ביטוח , מכבי שלי + ביטוח הראלאלי15/10/2013
אנו זוג הורים +ילדה בת 3 מבוטחים בביטוח בריאות הראל [כ1000 ש"ח בחודש לכולנו]
בנוסף יש לנו ביטוח משלים של מכבי שלי
האם כדאי לבטל את ביטוח הראל עקב כפל ביטוח ??
האם ''מכבי שלי'' מכסה לנו את מה שצריך ??
תודה מראש למשיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוח , מכבי שלי + ביטוח הראל - תגובה
מאיה יעקוביאן16/10/2013אלי שלום,
אין כפל ביטוי בין התוכנית "מכבי שלי" לבין פוליסה פרטית שרכשתם בחברת הראל, שכן, התוכנית "מכבי שלי" היא אינה ביטוח. זאת תוכנית של קופ"ח מכבי, המשמשת יותר כסוג של מועדון לקוחות, המקנה לחברים בו הנחלות נאות על כל מיני נושאים הקשורים בעיקר לאיכות חיים, כגון - משקפיים, טיפול בהסרת שיער בלייזר, טיפולים אסתטיים ועוד.
אינני יודעת איזו פוליסה רכשתם ב 1000 ש"ח ומה היקף הכיסוי בה, אולם לא אמליץ לכם לבטלה, עד לקבלת ייעוץ אישי בנושא.
לרשותך תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח פרטיא14/10/2013
שלום,
לפני כשנה אובחנתי במחלה מסויימת, וכרגע עברתי טיפול שאמור לפתור את הסימפטומים.
במחלה הזו, יכולה להיות החמרה גם לאחר הטיפול, חודשים אחרי, שנים אחרי - או אף פעם. סטטיסטית, לרוב האנשים הטיפול עוזר ואין צורך בשום דבר נוסף, אבל אם ישנה החמרה ההמלצה היא לניתוח.
הבעיה היא שהניתוח אמנם מבוצע בארץ, אבל כמעט ואין נסיון בביצוע הניתוח כאן. בחו"ל לעומת זאת יש.
האם במקרה שבו אני עושה ביטוח בריאות פרטי עכשיו, ובעוד שנה או מספר שנים צריכה ניתוח בעקבות החמרה, הביטוח יהיה בתוקף? או שזה יכנס כחריג בעקבות "מצב רפואי קודם"?
שאלה נוספת היא, האם מצב כזה שבו כן מבצעים את הניתוח בארץ אבל אני מעדיפה לעשות את הניתוח בחו"ל מכיון ששם יש נסיון רב יותר בביצוע ניתוחים מסוג זה, נכלל באופן עקרוני?
ראיתי בהרבה פוליסות שיש צורך להוכיח שסיכוי ההצלחה של הניתוח גבוהים משמעותית בחו"ל ו/או שהמצב הוא מסכן חיים. האם המלצת הרופא המטפל מספיקה במקרה כזה?
אשמח לכל הבהרה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן16/10/2013צהרים טובים,
הצטרפותך לפוליסה פרטית, תהא תחת החרגה בגין הבעיה הרפואית שציינת, לרבות החמרתה ו/או כל מצב רפואי אחר הקשור אליה.
לגבי הקריטריונים לכיסוי ניתוחים בחו"ל - בכל פוליסה ישנם ניסוחים שונים המשקפים זכאויות שונות.
יש לבחון היטב את האותיות הקטנות בכדי להבין את היקף הכיסוי בפועל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
א16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן כושר עבודהעידן02/10/2013
שלום רב.
אני מבוטח בביטוח פנסיוני של מבטחים החדשה. נכה 100% עם פטור ממס.
אני מתחיל תהליך של אובדן כושר עבודה מולם.
אם מאשרים לי קיצבת נכות חודשית, האם אני יכול לקחת את כספי הפיצויים ולא לפגוע בקיצבה?
האם אני חייב להמשיך להפריש להם כסף כל חודש?
מה קורה אחרי תקופת המתנה שבה אני לא מקבל משכורת? אני יכול לבקש דמי אבטלה?האם מבטחים נותנים רטרואקטיבית על חודשים אלה קיצבה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה - תגובה
מאיה יעקוביאן02/10/2013אייל שלום,
אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום המתמחה בביטוחי מנהלים, קרנות פנסיה וביטוחי א.כ.ע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעלת ביטוח סיעודי והפסקת פרמיהעידן02/10/2013
שלום.
אני מבוטח בביטוח קבוצתי בעבודה שלי.
הפכתי לחולה סיעודי לפני כמה חודשים וחברת הביטוח אישרה זאת ומשלמת לי קיצבה חודשית.
התפטרתי בימים אלה מהעבודה עקב מצבי והביטוח בעבודתי אמור להתבטל.
האם הקיצבה תמשיך להיות משולמת למרות שאני לא אהיה מבוטח בה יותר?
או שאני חייב להמשיך את הביטוח באופן פרטי כדי לקבל את הקיצבה?
והאם גם בביטוח ה]פרטי (אם אני אמשיך אותו) אני לא אשלם פרמיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעלת ביטוח סיעודי והפסקת פרמיה - תגובה
מאיה יעקוביאן02/10/2013אייל שלום,
הביטוח הקבוצתי ממקום עבודתך, ימשיך לשלם לך תגמולי סיעוד כל עוד הנך נמצא במצב סיעודי, ללא כל קשר עם הפסקת עבודתך בפועל.
במועד בו תסיים את עבודתך, הנני ממליצה לך מאוד לרכוש ביטוחי בריאות וסיעוד פרטיים ולנצל את הרצף הביטוחי המובטח לך ואת % ההנחה.
על פי תקנות הפיקוח, אדם אשר נמצא במצב סיעודי ומקבל תגמולי ביטוח מהפוליסה, פטור מתשלום דמי הביטוח (בגין הכיסוי הסיעודי).
ברצוני לאחל לך בריאות שלמה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגמול סיעודיmiris27/09/2013
שלום.
לפני מספר חודשים רכשתי פוליסת סיעוד לסכום ביטוח של 5,000 ₪ לכל החיים עם תקופת המתנה של 60 חודשים מאחר ויש לי ביטוח בקופ"ח.
בפוליסה עצמה כתוב לגבי התגמול הסיעודי הוא יהיה צמוד למדד אך החל מהתשלום ה-37 יחושב התגמול הסיעודי בהתאם לתוצאות ההשקעה במסלול ההשקעה "מסלול כללי -גימלא" . בהמשך מובהר כי "סכום הרווחים יכול להיות חיובי או שלילי" ובהמשך מובהר עוד כי "בין אם התשואה החודשית אליה התגמול הסיעודי מוצמד הינה חיובית ובין אם היא שלילית ישוערך התגמול הסיעודי בשיעור התשואה החודשית לייחוס".
מצד אחד תשלומי הפרמיה שהמבוטח משלם צמודים למדד ולמבטח יש אף זכות להעלות את סכום הפרמיה אחת ל-5 שנים למרות שמדובר בתוכנית עם פרמיה קבועה.
מהצד השני לפי הבנתי החל מהתשלום ה-37 אין שום בטחון לקבל את סכום הגימלה החודשית בסך 5,000 ₪ כשהוא צמוד למדד בגלל המנגנון של שערוך הגימלה בהתאם להשקעות. אם יהיו הפסדים לחברה הרי שסכום הגימלה עלול להיות נמוך מסכום הביטוח שנערך.
שאלתי היא : הרי מדובר בביטוח סיעודי ולא בהשקעה בשוק ההון שבה המשקיע בוחר לקחת סיכונים . כיצד יתכן שבתוכנית ביטוח סיעודית אין ודאות לגבי קבלה של סכום הגימלה החודשית והמבוטח נדרש להשתתף בסיכוני ההשקעה של המבטח. הדבר נראה מנוגד לרעיון של ביטוח סיעודי.
פניתי לחברת הביטוח ותשובתם היא שהתוכנית אושרה על ידי המפקח על הביטוח.
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגמול סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר29/09/2013שלום רב
ממליץ בחום לפנות למאיה יעקוביאן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגמול סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן29/09/2013שלום,
אינני מכירה מוצר ביטוחי כזה. באיזו פוליסה מדובר?
באיזו חברת ביטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר עבור ניתוח משתי חברות ביטוחיעקב22/09/2013
ברשותנו ביטוח פרטי בשתי חברות ביטוח שונות וכן ביטוח משלים בקופת חולים. בן משפחה עבר ניתוח פרטי שעלותו גבוהה. על פי נתונים ראשוניים ההחזר מקופת חולים ומחברת ביטוח (אחת) לא מכסים את כל ההוצאה. מאחר ומסיבות שונות אנו משלמים לשתי חברות ביטוח עבור פוליסות שמכסות את המקסימום, נשאלת השאלה אם בשעת הצורך ניתן להפעיל את שתיהן בנוסף לשב"ן של קופת חולים. כל חברת ביטוח מבקשת את החשבונית המקורית או את החשבונית לאחר שקופת החולים ציינה מהו הסכום שהחזירה. האם ניתן, אם בכלל, להגיש חשבונית שכזאת לחברת ביטוח נוספת.
מודה עבור התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר עבור ניתוח משתי חברות ביטוח - תגובה
עו"ד אייל פייפר23/09/2013בהחלט.
ניתן לתבוע משתי חברות ביחד .
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעקב27/09/2013תודה רבה עבור התשובה. בשל ההוצאה הכספית הגדולה אכן תביעת שתי חברות ביטוח עשויה לכסות את העלויות. מאחר ואני חסר כל ידע בתחום ברצוני לשאול האם חברות הביטוח מכסות סכום מסויים בלי קשר לחברה אחרת או שהן משלימות (מקזזות) תקבולים מחברה אחרת.
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
עו"ד אייל פייפר29/09/2013שלום רב
ניתן לתבוע שתי חברות והפיצוי הוא סכום שקבוע בפוליסת הביטוח.
לצורך ידיעת הסכום אנא פנה לסוכן הביטוח ואו לחברת הביטוח.
הסכום שישולם לך משתי חברות הביטוח לא יעבור את עלות הניתוח בפועל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב לבטח ביטוח סיעודינטע10/09/2013
שלום. ביקשתי להצטרף לחברת דיקלה לביטוח סיעודי קבוצתי דרך קופת החולים. לבקשת החברה, הועברו, בנוסף לתיק הרפואי שלי, חוות דעות מניירולוג וקרדיולוג אשר העידו על מצב רפואי תקין לחלוטין. על אף כי הנני בריאה סירבה חברת הביטוח לקבל אותי לביטוח בטענה שחוות הדעת אינן מספקות. דעתי היא כי סירובה נובע מהעובדה כי בעבר חליתי בסרטן ואולם היום אני בריאה לחלוטין. פניתי למפקח על הביטוח וזה ענה לי תשובה לקונית כי לכאורה זו זכותה.
הדבר אינו נראה לי הגיוני ולכן שאלתי היא- האם חברת הביטוח רשאית לסרב "ככה סתם"? האם כדאי לי לפנות לבית המשפט? בנוסף, דיקלה סרבה להעביר לי את תנאי הרישיון שלה. האם מחובתה להעיבר לי אותם? ואם לא היכן אוכל לאתרם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב לבטח ביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר11/09/2013שלום רב,
לחברת הביטוח זכות לסרב לבטח אותך.
הסיבה היא שחברת הביטוח הינה גוף כלכלי ששוקל את הסיכונים שהוא מעוניין לקחת על עצמו.
לעניין הרישון תנסי באתר של המקפח על הביטוח.
שנה טוב וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות בתקופת חלדשירי02/09/2013
שלום יש. לי ביטוח בריאות קולקטיבי מהעבודה בתקופת החלד ביטוח זה לא משולם כי אין לי תלוש. משכורת האם בתקופה זו אני לא יכולה להשתמש בביטוח? ביצעתי ניתוח קיסרי ואי ממתינה להחזר ואז ראו שלא שולמה פרמיה. כי אני בילד אודה. על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות בתקופת חלד - תגובה
עו"ד אייל פייפר03/09/2013שלום רב
ממליץ לך לפנות לסוכן הביטוח ולבדוק את תנאי הפוליסה אם יש כיסוי
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת כליה בבי"ח ציבורייוסי11/08/2013
שלום
אני סובל מאי ספיקת. כליות
יש לי כבר תורם מהמשפחה
קופת חולים מכבי + מגן זהב
יש לי ש"ביטוח. בריאות טופ מנורה נספח 932
אני פניתי לסוכן שלי והם פנו למתאמת במנורה והם ענו תשובה שהבקשה מאושרת ואקבל אחרי השתלה את גימלת ההחלמה למשך שנתיים
שאלתי למה אני לא גם מקבל 50% מערך טופס 17.
וענו שזה פרק אחר ולא נמצא בפרק השתלות
רציתי. לציין שעברתי כמה פעמים על הנספח ויש סעיף אחד שכתוב שאם מקבלים שיפוי מסעיף ד השתלות אי אפשר לקבל שיפוי על סעיף ניתוח
יש לציין גם גימלת החלמה וגם פיצוי 50% מטופס 17 מוגדרים בנספח כ"פיצוי" ולא שיפוי
האם אני צודק בכך ???
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת כליה בבי"ח ציבורי - תגובה
מאיה יעקוביאן11/09/2013יוסי שלום,
יש חשיבות גדולה לאותיות הקטנות. חשוב לקרוא את הפוליסה במלואה, לרבות פרק המבוא, ההגדרות והחריגים, הגדרות מקרה הביטוח והחריגים המתייחסים לכל פרק ומתווספים על אלו המפורטים במבוא.
אני מציעה לך לפנות ליועץ המתמחה בתחום לקבלת עזרה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות דקלה או הראלדן09/08/2013
שלום יש לי שאלה
נכון להיום יש לי שני ביטוחים לכל המשפחה
1 "מגן ניתוחים וטיפולים לקיבוץ" מורחב א' ו ב' של דקלה
2 "קרנות 2000" של השוטרים של חברת הראל
כל אחד מהם עולה כ 160 ש"ח בחודש והם מכסים (נראה לי ) אותו דבר
איזה מהם לבטל?
תודה מראש
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות דקלה או הראל - תגובה
מאיה יעקוביאן11/09/2013דן שלום,
שתי הפוליסות טובות מאוד ודומות זו לזו.
כמובן שאין צורך בשתיהן, שכן רק חברות הביטוח נהנות מהכפל הביטוחי הזה.
אני מאמינה שהפוליסה שאליה אתה יכול להשתייך לתקופה ממושכת יותר, היא הפוליסה העדיפה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריילוקיישן לארה" בלילי07/08/2013
שלום. אנחנו עוזבים את הארץ לצורכי עבודה. מתכננים לחזור בגיל פנסייה. האם אנחנו יכולים להמשיך ולהיות מבוטחים במכבי סיעודי בעודינו ממשיכים לשלם כמובן ולקבל שירותים והחזרים כשנצטרך אפילו אם לא מתגוררים בארץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריילוקיישן לארה" ב - תגובה
מאיה יעקוביאן11/09/2013לילי שלום,
ברגע שתאבדו את מעמד ה"תושבות" ותפסיקו להיות עפ"י חוק חברים בקופ"ח, לא תוכלו להמשיך ולהיות מבוטחים בביטוח הסיעודי ו/או בתוכניות השב"ן (ביטוח משלים).
באשר לסיעוד - יש לכם אפשרות לעבור לפוליסה פרטית של חברת הביטוח, תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא בגין הכיסויים והסכומים החופפים.
ההצטרפות לפוליסה הפרטית, תהא ללא הצהרת בריאות וללא תקופות אכשרה, במידה ותצטרפו בסמוך למועד עזיבתכם את קופ"ח.
דמי הביטוח שתדרשו לשלם, יהיו בהתאם לגילכם ולפי מחירון התוכנית הפרטית אליה תבחרו לעבור.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת ביטוח דיקלהדלילה07/08/2013
האם יתכן שחולה תוגדר כסיעודית בבית חולים ואחר כך בבית אבות ועל ידי משרד הבריאות וחברת ביטוח דקלה תחליט שהיא לא סיעודית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת ביטוח דיקלה - תגובה
עו"ד אייל פייפר07/08/2013ייתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לגבות תשלום לביטוח ללא הסכמתי?מיקי30/07/2013
שלום לכם,
באיחור קל גיליתי שהסכום החודשי שגובה ממני מכבי, כולל בתוכו תשלום עבור ביטוח סיעודי שמעולם לא ביקשתי.
במעבר מהיר על הסכומים שירדו בהוראת הקבע בשנים האחרונות, לא נראית קפיצה בולטת של החיוב. זה עלה במתינות. כך שלא ברור מתי החלו אבל בטוחה שבעבר זה היה רק ביטוח בריאות.
אני רוצה לבטל מיד ולקבל החזר רטרואקטיבי. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לגבות תשלום לביטוח ללא הסכמתי? - תגובה
עו"ד אייל פייפר01/08/2013שלום רב,
לפנות למכבי לטעון את מה שאתה אומר ולדרוש החזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשבוניות נאמן למקוראלונה23/07/2013
יש לי ביטוח מושלם/סעודי+פלטינום+ביטוח בריאות פרטי.
עברתי בדיקה בבי"ח פרטי, ושילמתי באופן פרטי.
תחילה תבעתי את "מושלם"-שלחתי להם, לפי דרישתם, חשבוניות מוקריות.
כשקיבלתי את הכסף מה"מושלם" פניתי לתבוע את ביטוח הבריאות הפרטי.
רציתי לשלוח להם חשבוניות "נאמן למקור"(המקוריות נשלחו ל"מושלם"), אבל הסוכן
לא הסכים, בשום אופן, לקבל חשבוניות "נאמן למקור", וביקש שאשלח לו אישור מה"מושלם" שהכסף שקיבלתי מהם הוא בגין החשבוניות המקוריות שברשותם (טרטור)
שאלתי: האם הסוכן צדק בתביעתו, ולמה לא ניתן לשלוח חשבוניות "נאמן למקור"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבוניות נאמן למקור - תגובה
מאיה יעקוביאן29/07/2013אלונה שלום,
אין מניעה לשלוח נאמן למקור, יחד עם זאת, נדרש האישור מהביטוח המשלים
בכדי שחברת הביטוח תדע מה סכום ההחזר שקיבלת ביחס להוצאה,
ומכאן תוכל חברת הביטוח לדעת מה הסכום שהיא צריכה להחזיר.
חשוב לציין שסך ההחזר משני הגופים גם יחד, לעולם לא יעלה על סכום ההוצאה בפועל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)