מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בבעיהבעיה28/05/2013
היי,
יש לי כיסוי ביטוחי רק ל3 שנים מחברה פרטית על סכום קטן (פחות מ5000), וביטוח של קופת חולים סיעודי.
בגלל המצב הבריאותי שלי אף חברה לא מוכנה לבטח אותי מעבר לזה.
זה אומר שבמצב סיעודי הלך עלי ??
או שיש פתרונות עקיפים לזה ?
אציין שאני בחור צעיר וחולה במחלה כרונית שיש סיכוי טוב שאגיע איתה גם לגיל 70-80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בבעיה - תגובה
עו"ד אייל פייפר28/05/2013ערב טוב,
תעשה סקר בכמה חברות ביטוח או בביטוח קולקטיבים ותבדוק אם מישהו מוכן לבטח אותך על אף הבעיות הרפואיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש ביטוח קולקטיבי ?
בתי30/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש ביטוח קולקטיבי ? - תגובה
מאיה יעקוביאן30/05/2013ביטוח קולקטיבי, יש כיום במרבית מקומות העבודה
ובארגונים וגופים נוספים כגון - קיבוצים, ארגון נכי צה"ל ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני כמה ימים כתבתם שאין
בתי30/05/2013כמה הודעות למטה כתבתם לרועי שאין יותר פוליסות קולקטיביות בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה לדווח על אבחנות קטנטנות?רונן רו22/05/2013
שלום רב,
אני מעוניין לרכוש ביטוח סיעודי. ההשקעה כרוכה בעלות גבוהה.
מצבי הבריאותי אינו תקין במאה אחוז.
יש לי מעט בעיות "גדולות", והרבה בעיות קטנטנות.
הבעיה העיקרית שלי היא שאני היפוכונדר ובמהלך השנים הייתי אצל המון רופאים, רובם מצאו איזו אבחנה שטותית, אמרו בעל פה שהיא חסרת משמעות, ונתנו לי תרופות קלות שברובן לא השתמשתי.
אם אני אדווח על כל מה שקופץ לי לראש אסוציאטיבית, ההצהרה שלי תראה כמו חולה גריאטרי בן 120, מלאה בהערות ואיקסים על כל שאלה.
השאלה שלי היא כמה כדאי לפרט בהצהרת הבריאות?
ברור לי שמבחינה מעשית אני בריא לגמרי. אבל יש לי איזה משהו קטן שמצאו לפני 15 שנה, איזו עקמת שפעם אובחנתי אבל לא משפיעה עלי, כאב גב חולף מלפני שנתיים, תרופה שקיבלתי למשהו ולא נטלתי, איזה ספק-אסטמה ספק- אלרגיה מלפני 8 שנים שאחרי חודשיים עברה, צרבת שחלפה, איזה טינטון באוזן שאובחן כמשהו לא מהותי, איזה מיחוש שרופא עיניים הגדיר איכשהו בתיק הרפואי, איזה צילום ואקג ואולטראסאונד ובדיקת דם שעשיתי... אף פעם לא מצאו משהו מיוחד בכל הבדיקות האלה, אבל אני כבר לא יכול לזכור הכל. הייתי בעשרות הפניות במשך השנים.
אני לא יודע איפה לשים את הגבול בין הדיווח לבין הפחד שלי מ"חיתום-בדיעבד" שיכול לקרות אחרי 40 שנה ששילמתי 120 שקל בחודש.
יש לי מעט מאד אמון בחברות ביטוח שלא יחפשו אותי בסיבוב במקרה שאזדקק להן ויתחילו להגיד שלא הצהרתי על זה ועל זה.
מה עצתכם?
איך אפשר לדווח הצהרה מלאה ואמיתית, שעם זאת לא תהיה דיווח-יתר (שתציג אותי כאדם גוסס כי אני ממש לא ) , ושחברת הביטוח לא תוכל להתנער ממני ?
הגעתי למסקנה שגם אם אני ממש אנסה להזכר בהכל, תמיד יהיה איזה ביקור רופא שישכח ממני .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה לדווח על אבחנות קטנטנות? - תגובה
מאיה יעקוביאן22/05/2013רונן שלום.
בקרות מקרה ביטוח, חברת הביטוח פותחת את כל התיקים הרפואיים של המבוטח במטרה לברר את חבותה. זה יהיה חבל לרכוש פוליסה במחיר לא מבוטל וביום בו נהפוך לסיעודיים ותלויים בזולת, נגלה שאין לנו כיסוי.
האשליה הזו יכולה לגרום לאכזבה גדולה ביום בו תזדקק לה.
עדיף יהיה להצהיר על כל בעיה שיש לה תיעוד בתיק הרפואי.
כמו כן. ניתן לעבור תהליך חיתום במספר חברות ולבחור את הפוליסה עם תנאי החיתום המקלים ביותר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל התשובה כללית מדי
אני22/05/2013תשמעי,
מה שכתבת ברור לי לגמרי
אבל
מצד שני
כפי שהסברתי לך - אני לא באמת זוכר הכל לפרטים .
ישנן אבחנות ובדיקות שעברתי לפני למעלה מ10 שנים ואני זוכר רק באופן כללי ומעורפל
בחלק מהמקרים אני גם לא זוכר מה בדקו ומה מצאו
בתיק שלי בקופת החולים למשל , רשומים שמות רופאים ותאריכים שביקרתי אותם מלפני 15 שנה - שכבר אין לי מושג מה היה שם . ראיתי למשל 2 בדיקות אולטראסאונד לב שעשו לי לפני 17 שנה בעודי נער.
אבל אין פירוט באתר קופת החולים מדוע הופניתי אליהן ומה מצאו אם בכלל .
מאז אין לי בעיות לב, אז אף פעם לא בדקו אותי מעבר לזה... אבל אולי כאן שמעו איזו איוושה או רישרוש שמופיע ומתועד? מי יודע?
אז מה אני אמור לעשות במצב כזה?
את מבינה מה אני שואל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
אני22/05/2013אולי יש דרך לדרוש מחברת הביטוח לבדוק את התיק הרפואי שלי לפני שאני משלם לה 40 שנה פרמיות ?
פשוט לחתום על ויתור סודיות רפואית כבר עכשיו ושתחליט אם היא מוכנה לקבל אותי, בלי שזה יהפוך לרולטה רוסית ?
זה פשוט נראה לי משחק מעוות כזה, שבו אני אמור לנחש מה יש לי (וממילא אני לא רופא ולא יודע ב100% איך לענות על השאלות שלהם ) , והם אחרי המון שנים מנסים להתחמק מתשלום בתואנות של "הסתרה" למרות שזה הדבר האחרון שאני מנסה לעשות .
איך אפשר לשלם להם פרמיות ולהיות שקטים שהם באמת יכבדו את ההסכם וישלמו ברגע האמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
מאיה יעקוביאן23/05/2013רונן שלום,
חברות הביטוח לא פותחות תיקים רפואיים בעת החיתום.
יחד עם זאת, אתה לא לבד במערכה.
אתה יכול לבקש מסוכן הביטוח שלך שישב אתך יחד ויסייע לך למלא.
יש היום לחברות הביטוח שאלונים מפורטים מאוד לכל נושא המופיע בהצהרת הבריאות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות - המשךשרה20/05/2013
ראשית, תודה על המענה המהיר.
הבעיה שלי היא האם הסעיפים בביטוח פלטינום לא מקבילים לאלו שבביטוח כלל.
אני משוכנעת שאתם מכירים את ביטוח פלטינום.
לגבי ביטוח כלל אציין מס' סעיפים:
- השתלות בחו"ל וטיפולים מיוחדים בחו"ל.
- תרופות: שיפוי בגין תרופות שאינן נכללות בסל הבריאות.
- כיסוי מורחב לניתוחים, כיסויים רפואיים נלווים לניתוחים וטיפולים מחליפי ניתוח.
- כיסוי הוצאות בגין טכנולוגיות רפואיות-ביצוע ניתוח בגין תאונה או מחלה פעילה תוך
שימוש בטכנולוגיות רפואיות.
- ביטוח סיעודי: תשלום עד 60 חודשים.
- שירותים אמבולטוריים.
- כתבי שירות: מוקד מידע טלפוני, ביקור רופא, ייעוץ פסיכולוגי, רפואה משלימה.
- עזרה ראשונה בשיניים.
אבקש לציין כי את מושלם+סיעודי אין בכוונתי לבטל.
מדובר רק בפלטינום. ראיתי שיש שם הנחה בטיפולי שיניים (יש לי ביטוח שיניים של הפניקס) ומדובר גם על נשים הרות (אני בת 56 וילדים נוספים לא יהיו לי).
אודה לכם אם תעזרו לי להחליט לגבי הפלטינום (אני משלמת כבר שנתיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות - המשך - תגובה
מאיה יעקוביאן20/05/2013שרה שלום,
עיקר הכיסויים של התוכנית כללית פלטינום הם-
צמצום ההשתתפות העצמית בגין ניתוחים פרטיים. הגדלת הכיסוי לשתלים בעת ניתוח. כיסוי לניתוחים בחו"ל והנחות על טיפולי שיניים.
מפנייתך, עולה כי את מכוסה היטב בביטוח בריאות פרטי בכל הנוגע לניתוחים פרטיים וכן בביטוח שיניים ומכאן, שבהחלט ניתן לשקול את המשך החברות בתוכנית הפלטינום.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאותשרה18/05/2013
אני חברת קופ"ח כללית. ברשותי ביטוח מושלם+סיעודי+פלטינום.
במקום עבודתי עשו לנו ביטוח בריאות קולקטיבי בחב' כלל.
שאלתי לגבי ביטוח פלטינום שאני משלמת עליו כ-58 ש"ח, בעוד שעל הביטוח של כלל אנו משלמים רק 16 ש"ח.
שאלתי: האם אין כפילות בין 2 הביטוחים, והאם כדאי לי לבטל את ביטוח הפלטינום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות - תגובה
עו"ד אייל פייפר19/05/2013לא.
מותר לבטח ביטוח בריאות בשני מקומות.
לעניין הביטול לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן19/05/2013שרה שלום,
התוכניות שרכשת בקופ"ח כללית והביטוח שעשו לך בכלל, אינם יוצרים "כפל ביטוחי".
יחד עם זאת, יש לבחון את הצרכים הביטוחיים ואת תוכן התוכניות ולבחון האם באמת כל אלו נדרשים לך במקביל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניית מבטחים לקבלת מסמכים רפואייםבתיה16/05/2013
שלום רב ,
ראשית תודה על קיומו של הפורום ועל עזרתכם ,
אבי מקבל מבטחים כבר כמה שנים עקב מחלה נפשית כרונית ומתמשכת זה מספר שנים.
קיבלנו מכתב מהם שמבקש להעביר מסמכים רפואיים + מכתב בדיקה רפואית תקופתית.
במכתב של בדיקה רפואית תקופתית הם מבקשים מסמכים מרופאים מטפלים ולחתום על טופס הצהרה מאד חודרני לפרטיות כמו כן מידעיים אותנו כי יתכן ויזומן לועדה על ידי רופא מטעמם. מצוין בפנייתם כי במידה ואבי לא יעתר לאחד מהדרישות עם יכולים להפסיק את תשלום הפנסיה או לגרום לעיכוב התשלום.
האם זה חוקי מצידם ?
מסמכים רפואיים וחוות דעת הרופאים שלו כמובן שאין בעיה להעביר וגם לא שיעבור ועדה רפואית, העניין הוא שהם רוצים לעשות לו בדיקה כלכלית ... זה חוקי ?
בנוסף מבקשים לחתום על טופס בו נאמר :
"כמו כן הנני נותן בזאת לכל עובד רפואי ואו מוסד רפואי שיקומי קופת חולים ,צה"ל משהב"ט , משרד הבריאות משרד רווחה או כל מי שיש בידיו מידע להעבירם לקרן הפנסיה את כל הפרטים ללא כל יוצא מן הכלל.
בנוסף הנני נותן בזאת רשום לעובד משטרת הגבולות עובד משרד הפנים משרד איכלוסין רישום כניסה יציאה מהארץ..
אני משחרר בזה את מחזיקי המידע ואת העובדים המשרתים פועלים מחובת שמירה על סודיות מידע סודיות רפואית ללא כל טענה או תביעה בקשר למסירת מידע זה.
שוב אני שואלת,, האם זה חוקי כל הבקשות הללו ? מותר להם על פי דרישתם להחתים את אבי על ויתור סודיות רפואית מכל גורם במדינה ? אין לו מה להסתיר , אבל זה נראה לי דרישה ממש דרקונית מוגזמת וחדירה לפרטיות שאין כמותה.
שאלה אחרונה, במידה ואבי היה בחו"ל בחודש שעבר לצורך ביקור של בתו שחיה בחו"ל לרגל הולדת נכדה, האם זה משפיע על החלטתם להמשך תשלום הפנסיה?
תודה וסליחה על בליל השאלות וחוסר הסדר,
בת דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניית מבטחים לקבלת מסמכים רפואיים - תגובה
מאיה יעקוביאן19/05/2013בתיה שלום,
פעמים רבות, חברות הביטוח מאשרות תביעות מתמשכות, לתקופות קצובות, במטרה לבחון מעת לעת, האם חל שינוי במצבו הרפואי של המבוטח והאם מקרה הביטוח עדיין מתקיים ותקף.
כל מה שציינת בפנייתך, הוא שיגרתי. למרות חוסר הנעימות שבדבר...
לעניות דעתי, אין בשהייתו של אביך בחו"ל, בכדי לפגום בזקאות לקבלת המשך הגמלאות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות ברשותכםמיכאל ב15/05/2013
היי
אני בן 32
יש לי שני כיסויים סיעודיים:
1. קופת חולים מאוחדת, בפרמיה משתנה, כיסוי בגובה 5000 שקל כשיפוי.
2. ביטוח הראל , בפרמיה קבועה - כיסוי של 4000 כפיצוי.
השאלה:
האם אני מכוסה בצורה סבירה, או שבעוד כמה שנים עם עליית תוחלת החיים ושיפורים ברפואה, יתברר ש"השמיכה קצרה מדי" מבחינת טווח הכיסוי (3-5 שנים), ומבחינת הגובה של הפיצויים ?
האם הפרמיות של מאוחדת ( פרמיה משתנה) יכולים לעלות בצורה משמעותית בעוד 40-50 שנה, דווקא בזמן שאהיה בסיכון סיעודי גבוה?
האם רכישת פוליסה סיעודית לכל החיים באמת נחוצה, או בגדר "מותרות" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות ברשותכם - תגובה
מאיה יעקוביאן16/05/2013מיכאל שלום,
לתחום הסיעוד, יש לגשת מתוך ראיה רחבה והבנה של היכולת הפיננסית של הלקוח.
יש לקחת בחשבון קרנות פנסיה וביטוחי מנהלים, נדלן מניב, נכסים, השקעות וכו' וכן, קצבאות עתידיות מהמוסד לביטוח לאומי.
לאחר שתדע מה עומד לרשותך, תוכל גם להבין את החסר וכיצד למלא אותו בצורה נכונה.
סיעוד בבית - העלות החודשית היא 5,000-8,000 ש"ח .
סיעוד במוסד - מתחיל בכ- 17,000 ש"ח
לצערינו, ככל שהרפואה מתקדמת יותר, תוחלת החיים של האדם הסיעודי מתארכת.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהרועי212/05/2013
נגיד שאני עושה פוליסת בריאות או סיעוד באופן פרטי ואיכשהו מתקבל,
איך אפשר להמנע לגמרי מסכנת החיתום בדיעבד??
אפשר לדרוש מחברת הביטוח לעיין בתיק הרפואי שלי לפני שהיא מקבלת אותי או משהו כזה?
אני מפחד פחד מוות מהצהרות הבריאות . אתה כותב מפשפש בזיכרון ומציין כל שטות, ובסוף הם נזכרים שהיה לך רישרוש בטחול בגיל 6 ולא משלמים פיצוי אחרי ששילמת פרמיות שנים רבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
מאיה יעקוביאן16/05/2013רועי שלום,
המפקח על הביטוח אוסר על חברות הביטוח לערוך חיתום בעת תביעה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליסה סיעודית קולקטיביתרועי11/05/2013
שלום רב,
רציתי לשאול באיזה סוג מקומות עבודה לדעתכם מציעים לעובדים להצטרף לביטוח סיעודי (לכל החיים) ללא מילוי הצהרת בריאות ?
והאם לאחר הצטרפות לפוליסה כזו ניתן להמשיך גם במידה ועזבתי את מקום העבודה?
בנקים? עבודה בחברת ביטוח? עבודה בשירות המדינה? אני בכיוון?
שואל כי אני סובל מנכות ולא יכול להתקבל בדרך אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסה סיעודית קולקטיבית - תגובה
מאיה יעקוביאן12/05/2013רועי שלום,
לצערי, המפקח על הביטוח אינו מאפשר לערוך ביטוחים סיעודיים קבוצתיים כפי שנעשה בעבר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שמעתי שההנחיה היא רק מ2014
רועי212/05/2013וגם אז יהיו בין 3-5 שנים שהפוליסה הקבוצתית עוד תהיה בתוקף בתוך הארגון (הם קונים פוליסה קבוצתית לטווח של כמה שנים) .
בכל מקרה זה רק משנה הבאה , לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שמעתי שההנחיה היא רק מ2014 - תגובה
מאיה יעקוביאן12/05/2013כבר היום לא ניתן למכור פוליסות סיעודיות קבוצתיות.
פוליסות קיימות אשר מתחדשות במהלך 2013, ניתן יהיה להאריך עד סוף דצמבר 2013
ישנם ארגונים שלהם פוליסה קיימת שתהא תקפה לעוד שנה או שנתיים ובתום התקופה, תסתיים לחלוטין.
אינני יודעת לומר לך לאילו ארגונים יש כרגע פוליסה כזאת פעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שמעתי שההנחיה היא רק מ2014 - תגובה
מאיה יעקוביאן12/05/2013כבר היום לא ניתן למכור פוליסות סיעודיות קבוצתיות.
פוליסות קיימות אשר מתחדשות במהלך 2013, ניתן יהיה להאריך עד סוף דצמבר 2013
ישנם ארגונים שלהם פוליסה קיימת שתהא תקפה לעוד שנה או שנתיים ובתום התקופה, תסתיים לחלוטין.
אינני יודעת לומר לך לאילו ארגונים יש כרגע פוליסה כזאת פעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני אמור לעשות בתור מישהו עם
רועי212/05/2013בעיות בריאות , שלא יכול לעשות פוליסה כזו ??
לרדת מהארץ?
להתאבד כשאני מגיע למצב סיעודי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ביטוח רפואי פרטי מסבסד טיפולטלי10/05/2013
אני מחפשת ביטוח רפואי פרטי שדרכו יהיו עלויות של טיפול פסיכולוגי הכי זולות.מכירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ביטוח רפואי פרטי מסבסד טיפול - תגובה
מאיה יעקוביאן12/05/2013טלי שלום,
בד"כ טיפולים פסיכולוגיים, ניתנים במסגרת כתבי שירות המצורפים לפוליסה.
השירות ניתן באמצעות מטפלים שבהסדר עם החברה, בעלות יחסית נמוכה, של 80-100 ש"ח לטיפול.
אני מאמינה שניתן לצרף כתב שירות כזה לכל פוליסת בריאות, בכל חברה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיפאולינה02/05/2013
שאלתי היא למה אדם שכבר נבדק ע"י הביטוח הלאומי ונמצא זכאי למירב הנקודות ולהחזקת עובד זר וגם אישור לעובד זר, צריך לעבור שוב את ההשפלה של הבדיקה של חברת הביטוח. האם הם לא סומכים על הבדיקה של הביטוח הלאומי? האדם מושפל עד אפשר ועוד פעמיים? אימי ממש בוכה שאמרנו לה שצריכה לעשות שוב בדיקה. בכל הפרסומים של ביטוח סיעודי בטלויזיה לא מציינים עובדה זו שלא בכל מקרה מקבלים ואנו בידיים של אחות או רופא שמחליט לפי מצב הרוח או הוראה שקיבל מהחברה המבטחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן02/05/2013פאולינה שלום.
לצערי. הגדרת הסיעוד של חברות הביטוח לא תמיד תואמת את ההגדרות של המוסד לביטוח לאומי. מדובר בגמלה מתמשכת וחברת הביטוח דורשת לברר את חבותה. חשוב מאוד לנסות ולהתגבר על חוסר הנעימות ולהתכונן היטב לקראת המפגש.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי מדקלה מה הם זכויותי בביטולאפריים17/04/2013
הביטוח אצלם.
זה הסיפור:
דקלה רשמה החרגות מופרזות שבינן לבין המציאות אין שום דמיון.
הם לא משיבים לבקשתי המפורשת בכתב, בטפסים רשמיים שלהם, וטלפונית, לברור מקור הרישום המופרז וביטלו.
מזה חודשים ארוכים אני נענה בהבטחות סרק, מטורטר "בלך ושוב" מטלפנית לטלפנית, ותשובה איין.
גם שרות לקוחות, לא טרחו לענות לתלונה בכתב, למעט אישור שהתלונה הגיעה.
קצה נפשי ב"דקלה" וההתנהלות הדוחה שלהם ואני רוצה להתנתק.
איך עושים את זה ומה הם זכויותי?
האם אוכל לקבל חזרה את כל הכסף ששילמתי עד כה ובאילו תנאים?
תודה מראש
אפריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי מדקלה מה הם זכויותי בביטול - תגובה
מאיה יעקוביאן17/04/2013אפרים שלום,
ניתן לבטל את הפוליסה ע"י שליחת מכתב בקשה לביטול.
יחד עם זאת, יש לחשוב היטב על הייתרונות והחסרונות שבביטול הפוליסה.
ביטול הפוליסה כצעד רגשי, לא תמיד עונה בקנה אחד עם הצרכים הביטוחיים של הלקוח.
דבר נוסף - ניתן להגיש תלונה למפקח על הביטוח במשרד האוצר. מתפקידו לבדוק התנהלות כושלת של חברות ביטוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ולאיזה החזר כספי אני זכאי?
אפריים17/04/2013שוב תודה לך מאיה על התשובה המהירה.
אודה כמובן אם תעני גם על עניין זכאות ההחזר, מדובר על שנים רבות, כמה והאם צמוד למדד, אני פשוט איבדתי אמון בהם לגמרי.
מצד אחד את צודקת לכן על הרגש אני מנסה להתגבר כבר הרבה זמן.
מצד שני, כשאני משליך מכאן ומתלונות של אחרים, על היחס אליו אני צפוי לקבל מ"דקלה", אם ובבוא העת אזדקק חלילה לשרותם, אני נוטה להתנתק מהם מחשש לעגמת נפש נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ולאיזה החזר כספי אני זכאי? - תגובה
מאיה יעקוביאן17/04/2013אפרים שלום,
בעת ביטול הפוליסה, המבוטח אינו זכאי להחזר כספי כלשהו, שכן, אם היה מתרחש מקרה ביטוח, תגמולי הביטוח היו עומדים לרשותו.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר, חבר שלי קיבל החזר, כנראה חלקי
אפריים17/04/2013מעניין למה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, שלחתי.
אפריים17/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודימתלבט16/04/2013
שלום
ברצוננו להרחיב את הביטוח הסיעודי לפוליסה לכל החיים.
1.מה קורה במקרה של פטירת אחד המבוטחים,האם הכסף שנצבר עובר ליורשים או שיש אפשרות להוציא אותו ?
2.האם יש מסלול של ביטוח סיעודי הכולל מרכיב חיסכון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן17/04/2013ביטוח סיעודי, מעניק תגמולי ביטוח במקרה סיעוד בלבד.
בכל מקרה אחר, לרבות במקרה פטירה, לא ניתן לקבל תגמולי ביטוח.
אינני מכירה ביטוח סיעודי המשלב חיסכון.
הביטוחים כיום, משלבים "צבירה" , כך שחלק מהפרמיה המשולמת מדי חודש, נצבר לזכות המבוטח ואם ביום מן הימים הוא יפסיק לשלם את דמי הביטוח, עדיין יהיה איזשהו סכום שיעמוד לרשותו בקרות מקרה הביטוח.
ואולם, לא ניתן יהיה להוציא את הסכום הניצבר, אלה במקרה סיעוד בלבד.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדם סיעודי = אדם נכהמור13/04/2013
שלום
אבקש לשאול האם אדם שנהפך להיות סיעודי (בריאותי או נפשי או תפקודי) יכול להיות נכה 100% ועקב כך לקבל פטור מתשלום מס הכנסה מההכנסות פנסיה שלו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם סיעודי = אדם נכה - תגובה
עו"ד אייל פייפר13/04/2013שלום רב
על המבוטח לעבור וועדות רפואיות שנערכות על ידי ביטוח לאומי ואשר יקבעו כי זכאי לפטור, כלומר: הפטור לא ניתן באופן אוטומטי ולא אחת קורה שאותם מבוטחים לא עוברים את וועדות בביטוח לאומי בהצלחה ומגיעים ל91 אחוז נכות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סיעודמייקל07/04/2013
שלום רב,
אשמח לדעת האם יש שוני בערכי הסילוק בין חברות הביטוח השונות?
האם יש שוני בפוליסות קופות החולים השונות בנושא סיעוד כתוצאה מתאונה טרור או פציעה?
תודה מראש,
מייקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סיעוד - תגובה
עו"ד אייל פייפר07/04/2013יש לבדוק את תנאי הפוליסה.
לצורך בירור העניין אנא פנה לחברת הביטוח אשר מבטחת אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי קטיןגיא02/04/2013
מה הזכאות של קטין (בן 15 כיום) נכה מלידה (מום גנטי מולד) ?
עד לפני כשלש שנים סיבת הנכות לא היתה ידועה, ונכון להיום אנו יודעים כי
זהו פגם גנטי נדיר.
הקטין מבוטח בביטוח סיעודי מיום היוולדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי קטין - תגובה
מאיה יעקוביאן02/04/2013גיא שלום,
באיזו נכות מדובר? מה הצורך הביטוחי? באיזה ביטוח סיעודי הילד מבוטח?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)