מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פיריוןר.ד21/03/2013
שלום רב
אני נמצאת בטיפולי פריון-כעת בהפוגה אך אני צריכה להמשיך תוך חודש חודשיים
אני בריאה ואין לי כל בעיה רפואית
אני מעוניינת לעשות ביטוח בריאות פרטי
האם אני צריכה להצהיר על טיפולי הפריון שאני עוברת? בשאלון הסטנדרטי לא היתה שום שאלה רלוונטית לנושא
והאם ניתן לקבל על טיפולים אלו החזרים מסויימים-אני עושה את הטיפולים באופן פרטי.
אודה לתשובתכם
ר.ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פיריון - תגובה
עו"ד אייל פייפר21/03/2013יש לבדוק אם הפוליסות מכסות טיפולי פירעון
מכל מקום ככל הנראה חברת הביטוח לא תבטח אותך על עניין הפוריות
גם אם חברת הביטוח הייתה מקבלת אותך עם בעיות פוריות לביטוח קיימת תקופת האכשרה שבה אין כיסוי ביטוחי
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת אכשרה
ר.ד21/03/2013תודה על תשובתך המהירה
מה לגבי אחרי תקופת האכשרה?
בתקווה שלא אצטרך אבל אם עדיין אהיה בטיפולים הם מחויבים להשתתף בהוצאות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פיריון - תגובה
עו"ד אייל פייפר21/03/2013יש לבדוק אם הפוליסות מכסות טיפולי פירעון
מכל מקום ככל הנראה חברת הביטוח לא תבטח אותך על עניין הפוריות
גם אם חברת הביטוח הייתה מקבלת אותך עם בעיות פוריות לביטוח קיימת תקופת האכשרה שבה אין כיסוי ביטוחי
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פיריון - תגובה
מאיה יעקוביאן23/03/2013שלום.
חברת הביטוח בכל מקרה לא תכסה בעיה רפואית קיימת. על כן. גם אם הפוליסה המכסה טיפולי פריון וגם בתום תקופת האכשרה לא יינתן כיסוי לנושא זה.
כמובן שהצטרפות לפוליסת בריאות קבוצתית ללא חיתום תיפעל באופן אחר ואז כן יינתן כיסוי בתום דנת הביטוח הראשונה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודידניאל20/03/2013
בעלי בן 38 מצב בריאותי תקין לחלוטין מלבד עודף משקל .
בעלי עבר מקופת חולים ככלית שבה היה לו ביטוח סיעודי ופלטינום לקופת חולים מכבי והופתעתי לקבל סירוב במכבי סיעודי לא מוכנים לקבל אותו בשל עודף משקל זה הגיוני? מה עושים? אין לי אפשרות לחזור לקופה הקודמת כיוון שעבר תאריך ההיתחרטות וברגע שיגיע 1.5 הוא יהיה משוייך לקופה החדשה ויבוטל לו אוטומטית הסיעודי בכללית ובמכבי הוא ישאר ללא ביטוח סיעודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן21/03/2013יש לכם אפשרות לפנות לדקלה ולרכוש דם ביטוח סיעודי פרטי ללא הצהרת בריאות.
הביטוח הפרטי יהיה יקר משמעותית אך הוא הפתרון היחיגי להערכתי.
במידה ומעוניינים בפתרון זה. יש לפנות לחברת דיקלה ולהסדיר את המעבר ללא דיחוי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר21/03/2013במצבכם יש לפנות לדקלה ולבטח את עצמכם ללא הצהרת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכבי סיעודי זהבאלכס19/03/2013
שלום,
לאחרונה קיבלתי דו"ח שנתי ממכבי, ושמתי לב שאני משלם מכבי סיעודי זהב, בלי שהצטרפתי או חתמתי על טופס כלשהו. אני בן 30, ולא בטוח עד כמה כדאי לי להחזיק בביטוח מסוג זה כרגע. משלם כרגע בסביבות 23 שקלים לחודש. האם כדאי לי להמשיך בביטוח זה, או שכדאי לבטל, ולהצטרף בגיל מאוחר יותר? ואם כדאי להחזיק בביטוח מסוג זה בכזה גיל, האם מכבי סיעודי הוא המומלץ בסכום זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכבי סיעודי זהב - תגובה
מאיה יעקוביאן21/03/2013אלכס שלום.
הביטוח הסיעודי לחברי מכבי הוא המשתלם ביותר מבין קופות החולים.
לצערנו. מצב סיעודי עלול לקרות לכל אחד ובכל גיל. כתוצאה מתאונה או מחלה. הנני ממליצה לך שלא לבטל את הביטוח. מדובר בעלות סמלית לביטוח בעל חשיבות עליונה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך פנייהסבטלנה12/03/2013
תודה רבה על המענה.כלומר גם אם הכיסויים לא נוצלו בביטוח המשלים או בביטוח הסיעודי או שלא קיימת עדות לחתימה על טופס ההצטרפות אבל התשלומים רצים כבר מזמן,אני מבינה שבשני המקרים אין זכאות לבטל את הביטוח ולקבל החזר פרמיות.הבנתי נכון ?
לגבי תקופת האכשרה,יש אופציה לגשר על התקופה ע"י תשלום מראש על כל התקופה ? לגבי המועד של כניסת הביטוח לתוקף מבחינת הכיסויים,כלומר גם אם התביעה להחזר הוגשה לאחר תום תקופה אין אפשרות להחזר רטרו על עיסקה לטיפול שנסגרה בזמן תקופת ההמתנה או לפני ההצטרפות לביטוח ? אם אפשר להסביר מדוע לא בשני המקרים,אם כפי שציינתי התביעה הוגשה לאחר תקופת האכשרה ?
(חודש לפני שהקופה יצאה עם תוכנית חדשה סגרתי עיסקה לטיפולים שהביטוח החדש מכסה).
תודה מראש ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך פנייה - תגובה
עו"ד אייל פייפר13/03/2013לעניין החזר אין אפשרות להחזר כפי שאמרתי לך בתשובה הקודמת.
לעניין גישור של תקופות האכשרה ניתן לגשר על התקופה בביטוחים פרטיים באמצעות הצגת פוליסת ביטוח ממבטח קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פנייה - תגובה
מאיה יעקוביאן13/03/2013סבטלנה שלום,
במקרים חריגים, קופות החולים מאשרות תשלום רטרואקטיבי כנגד קבלת שירות לפני תום תקופת האכשרה.
הדבר כרוך בהגשת בקשה לוועדת הערר של הביטוח המשלים.
היות ובמקרה שלך לא מדובר בשירות רפואי חיוני, אלה בנושא קוסמטי, אינני בטוחה שהקופה תיענה בחיוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוחים משלימיםסבטלנה11/03/2013
שלום ! רציתי לשאול מספר שאלות.
1.לי ולאימי יש ביטוחים משלימים של קופת חולים מכבי וביטוח סיעודי.במידה ולא ניצלנו את הכיסויים שהביטוחים מציעים (מגן כסף,מגן זהב וסיעודי) יש אופציה לבטל את הביטוחים ולקבל חזרה את הפרמיות ששילמנו ?
2.אימי לא זוכרת שהיא חתמה על הצטרפות לביטוח משלים והיא לא כל כך שמה לב לתשלומים,האם אנחנו רשאים לדרוש מקופת החולים העתק של טופס ההצטרפות ולקבל זיכוי של הפרמיות או בגלל שהתשלומים רצו במשך כמה שנים והיא לא שמה לב ,זה הופך את זה לבעיה שלה ?
3.מזה מספר חודשים שהפסיקו לחייב אותה על ביטוח סיעודי אבל הוא לא מבוטל,במקרה הצורך חס וחלילה היא תוכל לתבוע את הביטוח כי התשלומים לא יורדים עקב טעות שלהם או שהיא תהיה לא תהיה זכאית כי היא לא שילמה תקופה ? בלי קשר למקרה ביטוח, הם יכולים פתאום לדרוש את כל הסכום על כל התקופה ?
4.בנוגע לתקופת אכשרה שנדרשת לטיפול מסוים,יש אפשרות לגשר על תקופת האכשרה ע"י תשלום כל הפרמיות מראש עבור התקופה ?
במידה וטיפול מסוים שדורש תקופת אכשרה (הסרת שיער בלייזר) בוצע בזמן תקופת האכשרה אבל הבקשה להחזר לקופה הוגשה בתום תקופת האכשרה,ניתן לקבל את ההחזר ? האם יש זכאות במקרה כזה ?
סליחה על ריבוי השאלות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוחים משלימים - תגובה
מאיה יעקוביאן11/03/2013סבטלנה שלום,
1. לא ידוע לי על מקרים בהם הוחזרו למבוטחים פרמיות בגין שנים עברו.
2. יש חשיבות גדולה מאוד להסדרת החוב הסיעודי שכן, גם כך, חברות הביטוח מערימות פעמים רבות קשיים על המבוטחים. אין צורך להוסיף ולתת להם סיבות אמיתיות לא לשלם תביעות. גם אם מדובר בטעות שלהם, אמך תאלץ לבסוף לשלם רטרואקטיבית או לא תהיה זכאית לשירות כלל.
3. המועד הקובע הוא מועד ביצוע הטיפול בפועל ולכן, ביצועו בעת תקופת האכשרה לא יזכה אותך בהחזר כספי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוחים משלימים - תגובה
עו"ד אייל פייפר11/03/2013שלום רב,
לשאלתיך לא ניתן לפנות לחברת הביטוח ולבקש החזרי פריימיות שכן אם היה מקרה ביטוח חברת הביטוח הייתה משלמת לכם את הכספים.
תגשי לסניף קופת חולים הקרוב למקום מגורייך ובקשי מהם את מסמכי ההצטרפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדת זרה בהריוןאבירן לוי10/03/2013
שלום רב
אשתי אזרחית ברזיל הנמצאת בארץ בתהליך של שלוש שנים לקבלת תושב ארעי עדיין נחשבת כעובדת זרה עם ויזה ב1.
יש לנו ביטוח של חברת מנורה עם כיסוי רפואי של הכללית, כאשר כיסוי הריון חל רק מהשנה השנייה להפעלת הביטוח, נכון להיום היא מבוטחת אך הכיסוי אינו כולל את מרבית הבדיקות ואנו נאלצים לשלם לכל הגורמים (ביטוח לאומי דרך העבודה שלה בארץ, ביטוח פרטי לקבלת כיסוי רפואי, ועכשיו גם למרפאות פרטיות) חייב לציין שמרגע שהיא תקבל תעודת תושב ארעי היא זכאית לקופת חולים וכך הנטל ירד מעלינו, המצאנו למשרד הפנים את תעודת הנישואין שלנו החתומה ע"י שגרירות ישראל בברזיל ועדיין לא קיבלנו אישור השאלה מתחלקת לשלוש
1. האם יש אפשרות לקבל החזר מביטוח לאומי או קופת החולים לאחר הרישום וקבלת התעודה מכיוון שאנחנו נשואים ובתהליך עוד לפני ההריון?
2. בלי קשר אשתי משלמת ביטוח לאומי מס הכנסה וביטוח בריאות כחוק, אך לא זכאית לשום שירות מהמדינה ולכן אנו נאלצים לשלם פעמיים וגם שלוש האם יש לנו זכות לקבל החזר מביטוח לאומי בגין הכפילויות?
3. איך ניתן לזרז את תהליך קבלת תעודת הזהות כדי שנוכל לבטח אותה באחת מקופת החולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת זרה בהריון - תגובה
מאיה יעקוביאן11/03/2013אבירן שלום,
אינני מתמחה בתחום מתן שירותי בריאות לעובדים זרים ו/או תושבים ארעיים.
עם היכרותי את המערכת מצדדים אחרים, אני מתקשה להאמין שניתן יהיה לקבל החזר רטרואקטיבי לאחר קבלת האישור המיוחל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה ממושכתמאוהבת06/03/2013
שלום,
אני סובלת כבר שבועיים משפעת ממושכת ולא הגעתי לעבודה. זו פעם ראשונה שאני עובדת כשכירה ואיני יודעת מהן הזכויות שלי לחלוטין. כמה ימי מחלה מגיעים לי ואם עברתי את המכסה, יש טעם לפנות לביטוח לאומי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ממושכת - תגובה
עו"ד אייל פייפר06/03/2013היי,
לכל עובד מגיע 1.5 של מחלה לכל חודש עבודה.
תפני למעסיק ותדרשי את זכוייתיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי מקופת חוליםמוטי24/02/2013
שלום רב.
אבא שלי בן 70 פנסיונר המקבל קיצבת זיקנה +פנסיה ממבטחים.
אבא שלי מאושפז בבית חולים ומיועד לניתוח מעקפים שאלתי היא:
איזה זכויות מקופת חולים כללית ( מבוטח סיעודי בכללית דיקלה)מגיע לאבא שלי עקב היותו בקרוב סיעודי לתקופה מסויימת, זכויות רק מקופת חולים .
אני יודע שיגיע לאבא שלי טרום גמלת סיעוד מביטוח לאומי וכנראה גם יאשרו לו גימלה זמנית לכמה חודשים, האם יגיע לו עוד משהו חוץ מגמלת סיעוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך שאלה גם על אמא שלי
מוטי24/02/2013אמא שלי פנסיונרית מקבלת רק קיצבת זקנה (נכות)
אמא שלי היתה בגימלת סיעוד מביטוח לאומי כמה חודשים בשנת 2010 .
כיום היא נמצאת שוב כבר כמה חודשים בגמלת סיעוד מביטוח לאומי אחרי הפסקה של כמה חודשים.
האם מגיע לה על תקופת 2010 ועל התקופה שנמצאת כרגע משהו מביטוח סיעודי מקופת חולים?
האם אפשר לתבוע רטרטאקטיבית גם ממהגימלה שהיתה לני שנתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך שאלה גם על אמא שלי - תגובה
מאיה יעקוביאן26/02/2013מוטי שלום,
תביעות בתחום הבריאות / סיעוד ניתן להגיש עד 3 שנים מקרות מקרה הביטוח.
הביטוח הסיעודיע לחברי הכללית נותן תגמולי ביטוח למי שאינו יכול לחבצע בכוחות עצמו 3 מתוך 6 פעולות יומיומיות, וזאת, לאחר תקופת המתנה של 90 ימים.
במסגרת כללית מושלם, ניתן כיסוי להתעמלות שיקומית לחולי לב, לבית החלמה ולמנוי למשדר קרדיולוגי. אני מציעה שתפנה לקופ"ח לבדיקת הזכאות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל התרופותאבי21/02/2013
איזה סוג של ביטוח מממן תרופות שאינן בסל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל התרופות - תגובה
מאיה יעקוביאן21/02/2013ביטוח פרטי אשר ניתן לרכוש בכל חברת ביטוח, בו ישנו סעיף לכיסוי זה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת זכויות ביטוח סיעודי של דקלהגלית ר.ל.12/02/2013
שלום רב,
שמי גלית ואני מבקשת לעבור מקופ"ח כללית לקופ"ח לאומית. ברשותי ביטוח סיעודי מטעם חברת דקלה. אני מודעת לעובדה כי קופ"ח לאומית עובדת עם חברת הביטוח "הראל", על כן אני מבקשת לדעת האם במעברי בין הקופות אני עלולה להפסיד את הוותק והזכויות שצברתי בביטוח הסיעודי בחברת דקלה או שישנה דרך שאוכל עדין לשמור על זכויותיי?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת זכויות ביטוח סיעודי של דקלה - תגובה
מאיה יעקוביאן12/02/2013גלית שלום,
הביטוח הסיעודי לחברי קופ"ח לאומית מנוהל בחברת כלל בריאות ולא בהראל.
במעבר לקופ"ח אחרת, אין באפשרותך לשמור על רצף ביטוחי.
רצף ביטוחי, יכול להינתן לך באם תעברי לפוליסה סיעודית פרטית בחברת דקלה וזאת, בגין הסכומים והכיסויים החופפים.
חשוב לציין כי עלותו של ביטוח סיעודי פרטי, גבוהה משמעותית מהביטוח המוצע במסגרת קופ"ח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאותיעל12/02/2013
שלום,
אני בת 28 ומקבלת כבר כ- 4 שנים קיצבת נכות מלאה מביטוח לאומי על מחלת הפיברומיאלגיה, ואסתמה.
לפני כשנה אמא שלי עשתה לי ביטוח פרטי דרך העבודה שלה כי היה חלון הזדמנות להצטרפות ללא תצהיר רפואי.
מאז חלה החמרה רפואית במצבי ונוספו לתיק הרפואי שלי האבחנות של הפרעת שינה בדרגה קשה וסוכרת.
האם אני יכולה על סמך כך לגשת לוועדה רפואית בביטוח הפרטי על מנת לקבל קיצבה חודשית שונה וגבוהה יותר מהקיצבה של ביטוח לאומי?
ואם כן, האם הסיכויים נמוכים ובגלל לא כדאי
להתעסק עם זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן12/02/2013אפרת שלום,
אני מציעה שתקראי את תנאי הפוליסה שאמך רכשה עבורך. כך תוכלי לראות אלו כיסויים עומדים לרשותך וכיצד ניתן לנצל את זכאותך באופן מיטבי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לקופ"ח אחרתגיל12/02/2013
אני בן 30 ולא מזמן התחתנתי. אני מעוניין להחליף קופ"ח ולהיות באותה אחת כמו אשתי. אני בריא לחלוטין, חוץ מעקמת קלה בגב ולחץ דם טיפה נמוך. לא מקבל תרופות או עובר טיפולים וכו'..
על מה קופ"ח החדשה מסתכלת כאשר אני עובר אליה? אילו פרמטרים? אף פעם לא בדקתי את הסעיפים הקטנים בביטוח הבריאות שלי- מה חשוב לבדוק? יש שם כ"כ הרבה דברים שהאדם הפשוט לא באמת יודע מה הוא יקבל במקרה של מחלה או ניתוח וכו'.. איפה יש "מדריך" לביטוחי בריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לקופ"ח אחרת - תגובה
מאיה יעקוביאן12/02/2013גיל שלום,
קופ"ח חייבת לקבל כל אזרח המעוניין להירשם בה כחבר, ללא תלות במצבו הרפואי.
באשר לביטוחים המשלימים (תוכניות השב"ן) שקופות החולים מציעות - ישנם הבדלים בין התוכניות לצד דמיון רב.
גם לתוכניות אלו - ניתן להתקבל בכל מצב רפואי וללא כל מגבלה, למעט תקופות אכשרה (המתנה).
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין
מיטל31/03/2013אני בערך באותו מצב והייתי שמחה לדעת איך אפשר להחליט איזו מקופות החולים טובה יותר בעבורי או בעבור בן זוגי, מהם הפרמטרים החשובים שצריך לקחת בחשבון ואילו מהם זניחים ולא ישנו הרבה.
תשובות לשאלות שלא מופיעות באתר של קופת החולים- כמו איפה השירות באמת יותר טוב? אם חס וחלילה מגיע מצב שאכן צריך לתבוע את הביטוח, מי מהחברות עומדת בהתחייבויותיה באופן העקבי ביותר? והזריז ביותר? באיזו קופה תמיד אוכל למצוא רופא, וההשתתפות העצמית הכי נמוכה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין - תגובה
מאיה יעקוביאן02/04/2013מיטל שלום,
אני מאמינה שאין תשובה אמיתית גורפת לשאלה שלך.
קופות החולים, מחוייבות לתת לחברים סל שירותים אחיד ולכל קופות החולים יש תוכניות משלימות טובות.
לדעתי, שביעות הרצון מקופ"ח מסויימת, נובע לרוב מצוות העובדים בסניף המסויים.
על כן, מומלץ, לשוחח עם חברות/חברים הגרים באזור מגורייך, לשאול אותם על שביעות רצונם, איכות השירות, איכפתיות, גמישות וכו' ולהסתמך על נסיונם האישי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוחים לחולת טרשת נפוצהאנני25/01/2013
שלום,
לפני מעל 10 שנים אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה. באותה תקופה ניסיתי לרכוש ביטוח מחלות קשות, ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודי, אך נאמר לי שהדבר אינו אפשרי אפילו אם מחריגים את המחלה ומה שקשור בה.
היו סוכנים שאמרו לי אז לחכות 5 שנים ולנסות שוב- ואם לא חלה התפרצות נוספת של המחלה אולי אפשר יהיה לרכוש ביטוחים כאלה.
עברו מאז מעל 10 שנים ללא התקפים כלל ואני חיה חיים פעילים ורגילים. האם קיימים פתרונות ביטוח למקרה שלי, שיאפשרו לי לרכוש כאמור ביטוח מחלות קשות ו\או ביטוח בריאות ו\או ביטוח סיעודי?
(אם זה עוזר במשהו מבחינת האטרקטיביות לחברה - אולי נוכל לרכוש פוליסה גם עבור בן זוגי - שהוא בריא)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה
עו"ד אייל פייפר04/02/2013אמליץ לפנות למאיה יעקוביאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה
מאיה יעקוביאן07/02/2013אנני שלום,
אני מתקשה להאמין שחברת ביטוח תסכים לבטח בביטוח מחלות קשות ו/או סיעוד. יחד עם זאת, אני ממליצה לנסות ולהגיש בקשות הצטרפות לכל חברות הביטוח במקביל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה
רונן ריביץ20/04/2013שלום
ניתן לרכוש ביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה.
חוליםמרבים רכשו ביטוח שכזה והצליחו לקבל בעזרת הביטוח הנרכש אף משכנתא
לפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה סיעודי מושלם פלוסארז25/01/2013
אני בן 65 ואשתי בת 61, מבוטחים מאז 1999 דרך "כללית מושלם" ב"דיקלה" ב"ביטוח סיעודי".
באופן מפתיע קיבלתי היום הודעה מ"כללית כי הם שמחים שבחרתי בביטוח "סיעודי מושלם פלוס".
לא זכור לי שבחרתי בביטוח כזה, לא בע"פ ודאי לא בכתב.
איך זה קורה, האם זה אוטומטית מאז עשיתי את המושלם?
ומה המשמעות של "סיעודי מושלם פלוס" לעומת "סיעודי"?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שיטוט ברשת מצאתי את התשובות
ארז26/01/2013מסתבר שאני אחד מ- 1.8 מליון מבוטחים עליהם זה חל אוטומטית. מצטער שלא ניסיתי קודם.
ובכ"ז, אחרי שקראתי את נוסח הביטוח ומעללי חברות הביטוח, אני חש שהביטוח הזה לפחות לגבי, לא רלוונטי.
לפי פרק 9 סייגים מיוחדים, סעיף 9.2, כמעט כל מחלה יכולה להוות סיבה לסירוב, בין אם מסיבות תורשתיות או אחרות.
שלא נדבר על החרגות ששנרשמו במקרה שלי, אחת פרקים ועצמות והשניה מעיים.
האם לאור מצב זה יש טעם לדעתך להמשיך את הביטוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות לתינוקנילי21/01/2013
שלום רב,
אני מתלבטת איזה ביטוח בריאות לעשות לתינוק בן שלושה וחצי חודשים.
עדיף פרמיה קבועה או משתנה?
שווה לקחת חבילה כוללת, גם עם רפואה משלימה וייעוץ פסיכולוגי?
תודה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות לתינוק - תגובה
מאיה יעקוביאן24/01/2013נילי שלום,
פרמיה קבועה בגילאים אלו היא עדיפה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)