מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשובבבב17/01/2013
שלום
שאלה קצת מצחיקה אבל מעניין אותי לדעת. אני צריך לעבור בשנה הקרובה ניתוח מסוים שיש 2 שיטות לעבור אותו השיטה השניה שהיא היותר מתקדמת לא מכוסה על ידי קופות החולים, השאלה שלי זה האם יש אפשרות לעשות היום ביטוח משלים ולעבור את הניתוח בעתיד ומה הזמן המינימלי שאפר לעבור את הניתוח מיום עשיית הביטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת אני די לא מבין בעניין הזה ואני רק יודע שאני יכול לעבור את זה עם ביטוח פרטי והשאלה שלי מה האפשרויות שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
מאיה יעקוביאן20/01/2013שלום,
במידה והניתוח הדרוש לך, בשיטה המועדפת, מכוסה במסגרת הביטוח המשלים בקופ"ח בה הנך חבר, תוכל להצטרף לתוכנית הביטוח המשלים ולאחר תקופת אכשרה של 6-12 חודשים (תלוי בסוג התוכנית ובקופ"ח), תוכל לעבור דרכם את הניתוח.
באשר לביטוחים פרטיים, ההצטרפות אליהם מותנית במתן הצהרת בריאות ובעיות רפואיות קיימות, אינם מכוסות בביטוח מסוג זה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח פלטניום בקופת חולים כלליתגלעד12/01/2013
שלום.
אני מבקש לשאול האם ביטוח פלטניום בקופת חולים בנוסף למושלם כדאי כבורי ועבור אישתי .
אני בן 63 ואשתי בת 55 שנה .
מה דעתכם והמלצתכם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח פלטניום בקופת חולים כללית - תגובה
מאיה יעקוביאן20/01/2013גלעד שלום,
כללית פלטינום כדאית בעיקר עבור מי שנזקק לטיפולי שיניים ומעוניין לבצע אותם במרפאות ההסדר של קופ"ח כללית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך ביטוח סעודי של חברת דקלהנחום10/01/2013
שלום רב!
תודה על התשובה המהירה .
אני בן 65 לפני 7 שנים עברתי נתוח מעקפים כרגע בריא ושוחה כמה פעמים בשבוע .
אישתי בת 59 עם סכרת קלה .
עלי לציין שסכומי התשלום עבור הביטוח הם לאחר החרגה שנילקחה בחשבון לי ולאשתי .
יש לי ולאשתי ביטוח סעודי בכללית מושלם של כ 6165 ש"ח ל 5 שנים כרגע בחברת דקלה , בנוסף יש לי ולאישתי ביטוח סעודי קבוצתי בחברת הראל דרך מקום העבודה על סך של כמה אלפי שקלים ובנוסף ביטוח רק לי בחברת כלל על סך של 3000 שח ל 3 שנים .
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ביטוח סעודי של חברת דקלה - תגובה
מאיה יעקוביאן10/01/2013נחום שלום,
קשה לי מעט לייעץ לך ללא בחינה עמוקה של הדברים.
כעקרון עלות מחיתו של אדם סיעודי מוערכת כיום ב 6,000 ש"ח - 8,000 ש"ח לסיעוד בבית ו- 17,000 ש"ח - 25,000 ש"ח לסיעוד במוסד.
בכדי לדעת אם דרושה לכם תוכנית ביטוח נוספת ו/או הרחבת התוכנית הקיימת.
צריך לדעת את היכולות הכספיות תחילה.
מה גובה הפנסיה, האם יש ברשותכם נדל"ן / נדל"ן מניב, השקעות, קרנות השתלמות, ביטוחי מנהלים, קצבאות ייחודיות וכד'.
לאחר שתדעו זאת, תבחנו אם הביטוח הסיעודי באמצעות קופ"ח והביטוח הפרטי הקיים, עונים על הצרכים. במידה ולא, יש צורך להוסיף.
ציינת שאתה ואשתך מבוטחים בביטוח סיעודי קבוצתי - סביר להניח שהוא עתיד להסתיים בשל התקנות החדשות. בתום ביטוח זה, תוכלו לעבור לפוליסה סיעודית פרטית של חברת הביטוח ללא הצהרות בריאות ואף לקבל הנחה.
אני מציע לכם להקדיש מעט מזמנכם ללמידת הנושא או לחילופין לקבל ייעוץ פרטי מעמיק, טרם קבלת ההחלטה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליסת סיעוד שבוטלהיפה08/01/2013
שלום!
יש לי חברה שהצטרפה לפוליסת סיעוד קבוצתית של קופ"ח ביוני 1997. היא סובלת מבעיות בריאות שונות שהלכו והחמירו, וכיום היא בבית אבות. חברת הביטוח ביקשה לפני כשנה בערך עוד פרטים על מצב בריאות, והיום היא קיבלה מכתב שמכיוון שלא הצהירה על בעיות בריאות שהיו ביום חתמית הפוליסה, הם מבטלים לה את הפוליסה החל מדצמבר השנה, והם טוענים שאם היו יודעים על מצבה אז, לא היו מבטחים אותה, ולכן הם מבטלים את הפוליסה.
יש סיכוי לקבל מהם משהו על 15 שנה של תשלומים? היא שילמה מידי חודש כ50 ש"ח בהוראת קבע..
אני מבינה שלביטוח היא לא סכאית אבל מה עם כל הכסף ששילמה?
תודה
יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסת סיעוד שבוטלה - תגובה
עו"ד אייל פייפר08/01/2013שלום רב יפה,
המקרה שאת מתארת עם דקלה חוזר כאן בפורומים כל פעם.
לצערי, דקלה תמיד מנסה את מזלה תוך שהיא מנצלת את הקשישים.
הייתי מציע לך לא לוותר ולבדוק את הסיכויים מול חברת הביטוח.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אני עושה את זה?
יפה21/01/2013ומה בדיוק אני אומרת להם?
אני צריכה עו"ד? הרי שכר עו"ד יכול לעלות מעבר לעלות הכוללת של מה שמגיע לה..
תודה
יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אני עושה את זה? - תגובה
עו"ד אייל פייפר21/01/2013היי יפה,
צרי איתי קשר למשרד בפרטים המפורטים למטה ואנסה לסייע לך
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לב וזכויותרחלי05/01/2013
שלום לכולם אנו זוג בני 62/64. לפני כחודשיים נתגלה לפתע אצל בעלי מום בלב שהצריך ניתוח דחוף ביותר הרופאים החליו את כל הקנה (לא חלק הכל) כולל המסתם בעלי במצב גופני לא טב מאד חלש ולא מתפקד הגשנו לביטוח לאומי בקשה לדמי אבטלה שעד להיום לא אושרה. השאלה שלי היא אחרי ניתוח כזה בעלי לא יוכל לחזור לעבוד במקצועו כנגר זו עבודה פיזית שלא מתאימה לו יותא האם ביטוח לאומי יתמוך בנו בגמלה כלשהיא? האם זה נכות? מה זכויותינו. אנו זוג ללא בית וללא חסכונות כרגע הילדים תומכים בנו אודה על כל עזרה בנדון בתודה. רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לב וזכויות - תגובה
מאיה יעקוביאן06/01/2013רחלי שלום,
מדברייך ניתן להבין כי מדובר במצב של אובדן כושר עבודה. במידה ולבעלך יש ביטוח מנהלים / קרן פנסיה / ביטוח אובדן כושר עבודה, בהחלט ניתן להגיש תביעה ולקבל גמלה חודשית.
בנוסף, ניתן להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי בגין נכות, אובדן כושר עבודה ובמידה ומצבו הרפואי מזכה - גם גמלת שירותים מיוחדים.
יש באפשרותכם לפעול לבד מול ביטוח לאומי או לחילופין לפנות לאחת מהחברות העוסקות במימוש זכויות ולהיעזר בהן.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודידני04/01/2013
שלום. מרב הצעות, אני כבר יוצא מבולבל. מציעים לי ביטוח סיעודי ע"י קרנות השוטרים, ע"י קופת חולים מכבי ועוד. אני סובל(ומטופל) מיתר לחץ דם, אפילפסיה, מדלל דם, גב תחתון. האם כדאי לעשות באמצעות מכבי, שיודעים על בעיותי, או בחברה באמצעות המשטרה (אני מזמן גמלאי) והאם שם יעלה לי הרבה יותר בגלל דיווח על הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר05/01/2013שלום רב,
אמליץ לפנות למאיה יעקוביאן מהפורום ולהתייעץ איתה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן06/01/2013דני שלום,
ביטוח סיעודי הוא מוצר בעל חשיבות רבה.
במידה והצטרפותך לביטוח הסיעודי של קרנות השוטרים אינה כורכה במתן הצהרת בריאות, הצטרף אליה עוד היום!!!
בהמידה ונדרשת הצהרת בריאות, אני מציעה שתמלא טופסי הצטרפות הן לפוליסה של מכבי והן לפוליסה של קרנות השוטרים ותבדוק האם מי מהן יסכימו לקבל אותך לביטוח ובאילו תנאים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיאלישבע02/01/2013
אני בת 65 ויש לי מושלם ופלטיניום בקופ"ח כללית. לאחרונה התעניינתי לגבי ביטוח סיעודי. האם מה שיש לי לא כולל ביטוח סיעודי? ומאיזה גיל אפשר לעשות ביטוח סיעודי בחב' פרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר02/01/2013שלום רב אלישבע,
ניתן לעשות ביטוח בחברת ביטוח בכל גיל זאת בהנחה וחברת הביטוח תסכים לקבל את המבוטח בכפוף למצבו הבריאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודימיסלף ברנרדו31/12/2012
רוצה לברר, אני חבר מאוחדת, 18 שנה משלם ביטוח סיועדי.
עם אני עובר לקופת חולים כללית, לא מקבל ביטוח סיעודי שנתיים רישונים.
אני בן 68, גר בטבריה, ולא מרוצה ממאוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן01/01/2013בוקר טוב,
עזיבת קופ"ח מאוחדת, תגרום להפסקת הביטוח הסיעודי בגינך.
ביטוח זה, מנוהל כיום בחברת הפניקס.
עם עזיבתך את הקופה, יש באפשרותך לפנות לחברת הפניקס ולבקש לרכוש ביטוח סיעודי פרטי בתנאי כיסוי דומים, תוך שמירה על רצף ביטוחי (ללא הצהרת בריאות וללא תקופת אכשרה).
המעבר לפוליסה הפרטית כאמור, יוביל לעליה משמעותית מאוד בדמי הביטוח החודשיים.
בקופ"ח כללית, ישנו ביטוח סיעודי המנוהל ע"י חברת דקלה. הצטרפות לביטוח זה היא כנגד הצהרת בריאות וחיתום. יש לקחת בחשבון כי בעיות רפואיות קיימות, יוחרגו.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודידני28/12/2012
שלום. בן 63. גמלאי משטרה מאז 01.01.01, מוכר כנכה בביטוח לאומי 100% כללית ו-64% רפואית. סובל מאפילפסיה שמגיבה לתרופות, לחץ דם גבוה, מדלל דם, בעיות בגב תחתון. האם כדאי לי לעשות ביטוח סיעודי, ומה עלותו (בערך) לפי בעיותי? (לציין שיש הסכם למשטרה עם חברת ביטוח). ולאילו סעיפים צריך לשים לב?
מאיה יעקוביאן30/12/2012דני שלום,
ביטוח סיעודי הנו מוצר הכרחי לכל אחד ואחת מאתנו.
עלות מחייתו של חולה סיעודי בישראל, נעה בין 7,000-8,000 ש"ח לסיעוד בבית
ל- 17,000 - 26,000 ש"ח לסיעוד במוסד.
כל מי שסכומים אלו אינם מצויין בכיסו, טוב יעשה אם ירכוש ביטוח סיעודי.[
כיום, הביטוחים הסיעודיים המוצעים, הם מאוד שבלוניים מבחינת הגדרת מקרה הביטוח. יש לשים לב בעקר לסכום תגמולי הביטוח ולתקופת ההמתנה.
לאור מצבך הרפואי המתואר, סביר להניח שלא בקלות תוכל לרכוש מוצר ביטוחי זה.
אני מציעה שתפנה לכל חברות הביטוח במקביל ותמלא הצהרות בריאות.
את השלמת תהליך ההצטרפות, תשלים בחברת הביטוח שתסכים לבטח אותך בתנאי החיתום המקלים ביותר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואת ביטוחי בריאותifu23/12/2012
שלום רב,
יש לי כמה ביטוחי בריאות, האם יש גוף מוסמך שיכול לעשות לי השוואה בנושא? הייתי רוצה לבטל ביטוח שיש לי חפיפה. ניסיתי לעשות סדר בצורה עצמאית והגעתי למבוי סתום. הנושא מאוד מבולגן והייתי רוצה לעשות סדר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואת ביטוחי בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן23/12/2012אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודיאלון18/12/2012
בדיעבד נודע לי כי אני מבוטח בביטוח סיעודי לאחר שהחלמתי ממחלה קשה. האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח על התקופה בה הייתי חולה?
מאיה יעקוביאן18/12/2012אלון שלום,
ניתן להגיש תביעת סיעוד עד 3 שנים ממועד קרות מקרה הביטוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר19/12/2012שלום רב,
ניתן לתבוע 3 שנים אחורה אולם יש לקחת בחשבון כי חברת הביטוח יכולה לטעון לשיהוי בהגשת התביעה ולהפחית את התשלומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר19/12/2012שלום רב,
ניתן לתבוע 3 שנים אחורה אולם יש לקחת בחשבון כי חברת הביטוח יכולה לטעון לשיהוי בהגשת התביעה ולהפחית את התשלומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע לעשות ביטוח סיעודי?דגנית03/12/2012
לפי מיטב הבנתי במקרה של אישפוז במוסד ובקשה לקבלת קוד ממשרד הבריאות כל סכומי הביטוח הסיעודי עוברים למשרד הבריאות. אם כך, מדוע לשלם פרמיה במשך שנים כה רבות?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לעשות ביטוח סיעודי? - תגובה
מאיה יעקוביאן05/12/2012דגנית שלום,
אני חושבת שהבנת לא נכון.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף בטוח סיעודירחל30/11/2012
בעקבות השינוי בבטוח הסיעודי הקבוצתי האם חולה שמקבל כבר תשלומים מהביטוח יופסקו התשלומים לאחר השינוי/הפסקת החוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף בטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר01/12/2012לא. חברת הביטוח תמשיל לשלם בהתאם לפוליסה הישנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהאסתי29/11/2012
מאיה יעקוביאן תודה על תשובתך בקשר להתנהלות מול חברת הביטוח. עזרת לי לא לעשות שגיאה והרגעת אותי לגבי העתיד. חן חן. אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה - תגובה
מאיה יעקוביאן05/12/2012בשמחה, תמיד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלון רפואי, אופן מילוי וויתור סודיאלעד428/11/2012
שלום ,
בזמנו מילאתי דרך סוכנות ביטוח טפסי הצטרפות לביטוח מחלות קשות בפניקס.
הביטוח כלל רק טופס אחד - שאלון רפואי , אותו פיקססתי לסוכנות.
אחר כך קיבלתי בדואר ניירת שמאשרת את הצטרפותי.
השאלה היא:
1. האם הגיוני שחברת ביטוח תקבל אותי רק על סמך שאלון רפואי עם פרטים אישיים, ללא כל חתימה על מסמך נוסף? או שיש כאן בעיה?
2. בשאלון הרפואי לא חתמתי על ויתור סודיות רפואית אלא רק על זה שאני מצהיר שכל הפרטים נכונים. האם הדבר הזה תקין ? האם החברה יכולה להתנער ממני במקרה ביטוח כי לא חתמתי מלכתחילה על ויתור סודיות ?
סוכן ביטוח שפגשתי אמר שזה שיש רק שאלון רפואי, שאין חוברת הצטרפות , ובעיקר זה שאני לא חתמתי על הסודיות הרפואית בטופס השאלון ידפוק אותי במקרה שאצטרך אותם .... אבל אני לא יודע כמה לסמוך עליו ...
מה דעתכם על כך ??
בתודה. אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלון רפואי, אופן מילוי וויתור סודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר29/11/2012שלום רב אלעד,
אני לא כאן בעייה, שכן חברת הביטוח קיבלה אותך לביטוח על סמך שאלון רפואי.
לעניין ויתור סודיות רפואית- חברת הביטוח יכולה להחתים על ויתור סודיות רפואיות גם במועד מאוחר יותר או בעת קרות מקרה ביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)