מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לממוגרפיהויוי30/01/2008
עשיתי ממוגרפיה לפני כמה ימים ולפי התשובה כתוב: "שד ימין - שתי קשריות אובליות עד 0.6 ס"מ , גבולות חדים." המלצה היא להשלים עם אולטרהסונד. השאלה שלי היא : מה המשמעות של התשובה והאם זה משהו שצריך להדאיג אותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לממוגרפיה
ד''ר אריה אריש31/01/2008יש שני גושים בעלי גבולות מוגדרים, ההשלמה ע"י סונר לראות אם מדובר בציסטות.
בדיקות ההדמיה אינן מספיקות יש לשלב בדיקה ידנית ע"י כירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ggtרוני29/01/2008
שלום דר אריה, ברצוני לדעת למה נשאר ערך גבוה של ggt 84 לאחר כריתת אונה שמאלית בכבד ולמה זה גורם? בפתולוגיה נכתב כי נגע סב קםפסולרי מאוניות כבד בגדלים שונים המובדלים ע"י מחיצות פיברוטיות המכילותץ כלי דם מורחבים ושגשוג עצום של צינוריותץ מרה פה ושם נראה פלאומורפיזם, בבסיס הגבעול מעבר לרקמת כבד שמורה, נראים תסנינים פריפוטאליים כבדחים ביותר בתוך הנגע.האם הגידול עלול לחזור? ולמי לפנות ממוטרדת בת 37, תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ggt
ד''ר אריה אריש30/01/2008היכן ומדוע נותחת? האם הייתה ביופסיה לפני הניתוח? מתי בוצע הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני31/01/2008דר' אריש שלום , נותחתי לפני כחודש לא בוצעה ביופסיה לפני הניתוח בשל חשש מדימום, הגידול שהוצא בגודל מעל 5 ס"מ, הניתוח בוצע באופן פרטי, אודה לך על כל אינפורמציה והסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני31/01/2008דר אריש שלום, אודה לך אם תוכל להסביר לי מהו פלאומורפיזם? מהם תסנינים כבדים ביותר בתוך הנגע, האם הכוונה לדלקת?כמו כן מה הוא שגשוג עצום של צינוריות מרה, האם גידול מסוג זה היה יכול להפוך לממאיר ללא הכריתה?
רוני31/01/2008שלום שוב דר, מכיון שקראתי כי הינך עוסק במחקר על התחדשותו של הכבד לאחר כריתה נרחבת אבקש לדעת מנסיונך מה משך ההחלמה מכריתת אונה שמאלית וומה פרק הזמן הדרוש להתחדשות, איזה בדיקות צריל לבצע ע"מ לדעת וכן מה מבחינה סטטיסטית? תודה רבה. אודה לך גם על התיחסות מבחינת כריתת אדנומה / FNH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' אריש - המשך
רוני13/02/2008דר' אריש מדוע אתה לא עוןנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת28/01/2008
בלוטות שומן בבית השחי - האם ישסיכוי שיהפכו לממאירות אם לא מורידים אותן? יש לי בלוטה כזו כבר הרבה זמן. אני לא הולך לניתוח כי אני מפחד מאוד . האם זה מסוכן להמשך? אני בן 53. מעולם לא נותחתי ויש לי פחדים מטיפולים כירורגיים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אריה אריש30/01/2008אם מדובר בבלוטת שומן שנמצאת זמן רב ללא שינוי הן בגודל והן בתסמינים (כלומר לא החלה פתאום לכאוב) אז הסיכוי שמדובר בגידול ממאיר הינו קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות אחרי ניתוחיםאורה5826/01/2008
שלום,
הנני בת 50+ , לפני כ-8 שנים עברתי ניתוח טבורי למעי גס כלוא ואח"כ שוב בקע חוזר שתוקן עם רשת ובשילוב כריתת כיס מרה, סה"כ 3 ניתוחים בבטן.
בשנה האחרונה הופיעו כאבים שבחודשים האחרונים הפכו לבלתי נסבלים בבטן.
עברתי בירור סי טי שהמליץ על קולונוסקופיה, עברתי גם אנדוסקופיה וגם קולונוסקופיה.
אובחן ספאזם במעי הגס.
מהי המשמעות והאם זה גורם לכאבים כאלה שמתפשטים לכל הבטן עם עייפות וחולשה ?
או האם כאבי הבטן שמרתקים אותי למיטה הם כתוצאה מהדבקויות מ-3 הניתוחים בבטן ואם כן מה הטיפול להדבקויות אלה?
לציין כי אני סובלת מעודף משקל.
אודה מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות אחרי ניתוחים
ד''ר אריה אריש27/01/2008תסמונת מעי רגיז בהחלט יכולה לגרום לכאבי בטן מפושטים לעתים טורדניים ביותר, אם אכן זה כך פני לגסטרואנטרולוג ולדיאטנית.
הדבקויות יכולות לעתים לגרום לכאבי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול שומניעמית24/01/2008
שלום, הסירו לי גידול שומני מהחלק התחתון של הגב, הוא עדיין בבדיקה אצל כירורג . האם יתכן כי באותו מקום יתפתח לי גידול אחר? כלומר האם המקום הזה מועד לפורענות או שלא ניתן לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול שומני
ד''ר אריה אריש27/01/2008אם אכן מדובר בגידול שומני והוא הוצא בשלמות אז הסיכוי שיוםיע גידול נוסף באותו מקום הוא קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבליעהמלי22/01/2008
שלום רב,
בת 25. מזה כשבועיים יש לי קושי בבליעה (בליעת רוק, לא אוכל), תחושה לא נעימה בצוואר. בבדיקה ידנית של כירורג היום הוא אמר שלא מדובר בבלוטת התריס ושכנראה מדובר בבעיה גאסטרו'. יש לי כמה שאלות :
1- האם בדיקה ידנית מספיקה בשביל לשלול גידולים/קשריות באזור הצוואר/בלוטת התריס או שעדיף להתעקש על אולטרסאונד צוואר?
2- קושי בבליעה התחיל אחרי שסיימתי טיפול של 30 ימים בכדורי פאמו 20 לטיפול בכאבי בטן עליונה. לא היתה בעיית קושי בבליעה לפני הטיפול בפאמו.. הקושי גם מורגש כמשהו מכני שמפריע.. האם בכל זאת מדובר בבעיית גאסטרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעה
ד''ר אריה אריש23/01/2008מאחר שבלוטת התריס היה מאוד שטחית בד"כ כירורג מנוסה מוצא בבדיקה ידנית אם יש הגדלה של הבלוטה.
עצתי היא שתפני הן לרופא אף אוזן וגרון והן לרופא גסטרואנטרולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטוגרפיהשני21/01/2008
בתי בת שנתיים וחצי חלתה לפני כשבועיים בדלקת בדרכי השתן.
לאחר קבלת עירויים בבי"ח ואנטיביוטיקה במשך שבועיםם בבית הומצלץ לנו לבצע
בדיקת ציסטוגרפיה.
רציתי בבקשה לדעת איך מתבצעת הבדיקה ומה היא אמורה לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטוגרפיה
ד''ר אריה אריש23/01/2008ציסטוגרפיה הינה צילום של שלפוחית השתן, מחדירים צנטר לשופכה, מזריקים חומר ניגודי ומצלמים. היא בודקת את מערכת השתן התחתונה והאם קים מש שנקרה רפלוקס כלומר עליה של שתן מהשלפוחית לשופכנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה מלאהיונה20/01/2008
שלום, עלי לעבור ניתוח בלסת, אני מתלבטת בין הרדמה מקומית להרדמה כללית, במקומית כי אני אהיה ערה לראות הכל והפחד עשלול לכאוב עוד יותר. ובמלאה - הסיכונים המוכרים. מה לעושת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה מלאה
ד''ר אריה אריש23/01/2008להרדמה כללית יש סיבוכים אפשריים ותופעות לואי לאחר ההרדמה שאינם מצויים בהרדמה מקומית. החסרון הגדול של ההרדמה המקומית הוא האפשרות שתרגישי בזמן הניתוח את הפעולות ללא שתרגישי כאב. עלייך לשקול היטב את אי הנוחות היחסית מול הסיבוכים ותופעות הלואי של ההרדמה המקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיניב18/01/2008
מה הסיפטומים של דלקת בדרכי השתן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אריה אריש20/01/2008הסימפטומים הם בד"כ צריבה דחיפות ותכיפות במתן שתן, לפעמים חום ודם בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לכאב בבית שחימלי16/01/2008
תודה רבה על התייחסותך,
בת 25. פיברואדנומה קיימת בשד כבר כשנתיים, אני נמצאת במעקב כל חצי שנה בגללה. בהתחלה חשבו שיש לי 2 פיברואדנומות צמודות בגודל 1.5 ו-1.2, ובסוף נאמר לי שהגוש השני הוא בלוטת הלימפה - זה היה לפני חצי שנה. הרופא לא התרגש מהתוצאות, ולא אמר לי שמדובר בבלוטת לימפה מוגדלת... הצלחתי להקדים את התור לעוד שבוע וחצי, אבל נורא נלחצתי מתגובתך -
1- זה חשוד שיש בלוטת לימפה בגודל כזה בצמוד לפיברואדנומה?
2- האם תוך חצי שנה יכול להתפתח משהו ממאיר חס וחלילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לכאב בבית שחי
ד''ר אריה אריש17/01/2008בלוטת לימפה מוגדלת בבית השחי יכולה להופיע לאחר תהליך זיהומי או דלקתי בגפה העליונה ובשד, אך גם כתוצאה מתהליכים אחרים.
העובדה שיש בלוטה מוגדלת אינה מעידה בהכרח על תהליך גידולי, אך יש צורך לשלול תהליך כזה באמצעים שונים, הראשון מבינהם הוא הבדיקה הידנית ע"י רופא כירורג, זו הסיבה שיעצתי לך לפנות בהקדם לכירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשדענת14/01/2008
שלום רב,
אני בת 30, ומקבלת מידי חודש זריקת דקפפטיל 3.75 לטיפול באנדומטריוזיס, עד כה קיבלתי 9 זריקות.
בשבועיים האחרונים התחלתי להרגיש מידי יום כאב חד בצידו של השד השמאלי, הכאב מופיע למספר דקות ואח"כ נעלם.
האם יכול להיות שהכאב הוא כתוצאה מזריקות הדקפפטיל??
האם יש צורך ללכת להיבדק אצל כירורג שד?
ובכלל מאיזה גיל רצוי להיבדק אצל כירורג שד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשד
ד''ר אריה אריש16/01/2008את צריכה להיבדק ע"י כירורג שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית13/01/2008
לבני בן השנתיים וחצי, יש כבר למעלה מחודש צואה לבנה.
בהתחלה לא ממש התייחסתי לנושא, אבל בימים האחרונים התחלתי להלחץ.
הרופא נתן לי לעשות לו בדיקות דם מהוריד ואני מחכה לתשובות.
אבל...מה זה יכול להיות?
ד''ר אריה אריש16/01/2008אני ממליץ לך להיבדק ע"י גסטרואנטרולוג ילדים עם תשובות הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגוש בגודל זיתויקי09/01/2008
שלום ד"ר אמרתי שאני יחזור .אז ככה הייתי באולטראסנד וכמו שאמרת זה גוש שומני.וככה רשום.באזור הממצא המשושי מודגם גוש ואקוגני אובלי תת עורי בגודל 27 מ"מ ועומק 13 מ"מ גבולות הגוש חדים והמבנה אחיד מתאים לליפומה קיים משטח הפרדה ברור בין הגוש לבין השריר מתחתיו..וזה שבדק אותי אמר שזה יכול לגדול וצריך להיות במעקב אצל הרופא.ואם אני רוצה לנתח את זה אז אני צריכה פלסטיקאי. הגוש הוא בזרוע ביד שמאל.ד"ר רציתי לדעת למה הכוונה .במכתב ואם אני צריכה לנתח אז איך זה הולך פלסטיקאי עולה כסף איך זה הולך?או שזה לא יכול לגדול ולא חובה לנתח?תודה ד"ר אשמח אם תענה לי ואשמח לקבל תגובות מכולם.יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לגוש בגודל זית
ד''ר אריה אריש11/01/2008אין צורך ללכת לפלסטיקאי, את יכולה להינתח אצל כירורג.
הגוש בהחלט יכול לגדול.
המלצתי היא להסיר את הגוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש
ויקי11/01/2008תודה ד"ר האם זה הרדמה מקומית? ולמה לא צריך פלסטיקאי לא נישאר סימן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש
ד''ר אריה אריש17/01/2008קרוב לודאי שהניתוח יתבצע בהרדמה מקומית, צלקת תהיה בכל מקרה: גם אם הניתוח יתבצע ע"י פלסטיקאי וגם אם יבוצע ע"י כירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח פונדופליקציה בקיבהאורן08/01/2008
לדר אריה אריש שלום רב אני אחרי שני ניתוחים של פונדופליקציה בקיבה לתיקון בקע ורפלוקס. מאז הניתוח האחרון שעברתי ליפני כשנתיים אין לי יום מנוחה עים תלונות של כאבים.קשיים בבליעה
לחץ בבטן. נפיחות ואי נוחות אפיגסטרית החליפו לי בעיה והוסיפו לי בעיות הרפלוקס אומנם הישתפר והיום אני סובל מכל התלונות שציינתי חזרתי מיספר פעמים אל הרופא המנתח הוא אומר שהוא לא יודע מה לעשות והרים ידיים ואני נישארתי עים הבעיה מחפש רופא שיעזור לי או שיפנה אותי לעזרה מרופא מומחה . קיבלתי מהרופא המנתח מיכתב סיכום שכתוב בו אים אני מעוניין בביטול חלקי או מלא של הפונדופליקציה וידוע שהכאבים הם מהניתוח ולא אני הבאתי אותם על עצמי לציין שבכלל לא היו לי כאבים ליפני הניתוח בגדול יש לי בעיית הצירות באזור וושט קיבה ושאני סובל מכליאה של אוויר כמה שאני אחזור לרופא המנתח זה יהיה לשווא לטענתו הוא לא יודע מה לעשות . ואני נישארתי ככה עים הסבל מחפש רופאים שיעזרו לי בימקום שגם אים הוא לא יודע מה לעשות . היה צריך להפנות אותי ולהמשיך לידאוג לי . דר אריש אני מבקש אים תוכל לייעץ לי במתן פיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח פונדופליקציה בקיבה
ד''ר אריה אריש11/01/2008שלום רב
האם ביצעת גסטרוסקופיה או צילום בליעה? האם המעבר מוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדים נפוחיםטולמן08/01/2008
שלום,
אני מטפלת שבוע בדלקת בשקדים, הנפיחות אינה עוברת , להיפך רק מחמירה, באילו מצבים צריך להסיר אותם ומתי אפשר להמשיך לטפל באיזה שלב אני צריכה ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים נפוחים
ד''ר אריה אריש11/01/2008פני לרופא אף אוזן וגרון, יתכן שהאנטיביוטיקה לא מתאימה ולכן הדלקת מחמירה.
בדלקות חוזרות יש לשקול הוצאה של השקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר אריש שלום
אורן20/01/2008ביצעתי את כל בירור הבדיקות שכללו בתוכם גסטוסקופיה וצילום בליעה יש רופיאים שטוענים שהמעבר בוושט מוצר ויש שלא אין עדיין החלטה או פיתרון כבר שנתיים מאז הניתוח פונדופליקציה שעברתי מה אתה מציע לי לעשות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר אריש שלום
ד''ר אריה אריש27/01/2008מה אומר המנתח שלך? האם הוא הסתכל על הצילומים?
במידה שיש היצרות ניתן לבצע הרחבות, בד"כ כל המסתכלים תמימי דעים כשיש היצרות.
עצתי לך לפנות למנתח עם כל תוצאות הבדיקה ולשמוע ממנו את חוות דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)