מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי כאבים עוותים כןל יום לא חןלף בככלל יכןל להיות זה מהתשפלןת מעי ?עידן19/02/2022
שלום שעשיתי סיטי בטן בפעם הראשונה היה התפשלות מעיים בצד שמאול ובמעי הדק בלי חסימה יש לי כאב חזק סצד שמאול תחתון שהכאב ללא ממקום זה כאבים עוותים שהולכים ומחןמרים מיום ליום נהיה עוותי יותר חזק שמעתי שהתפשלות מעי יכןלה לגרום לכאב עוותי ?יכול להיות שהמעי שלי מתפשל כול דקה כול כמה דקות וזה מה שגורם לי לכאביים עותים האלה ? אני רושם לך עכשיו ואני עם כאבים עוותים לא חולפים בכללל מזה ?? אני מרגיש גוש בצד שמאול לוחץ על הבטן שלי מה עוד ניתן לעשות שלחו טןתי לסיטי נוסף.רגיל עם חומר ניגוד מפחד שגם הוא יצא תקין ואז יצא מדעתי כי טני כןל יום כככה mri היה נוזל בכמוצ קטנה באגן וצקום בעמדה נמוכה יש מצב שיש לי חסימה חלקית במעעי שגורם לי חכאב עויתי הסיטי אחרון שלי לפנע שנצים עשיתי ןלא ראו התפשךןת מה חעשות זה כאב קבוע קבוע כןל יוםם אני ככה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעי רגיז. תפנה לגסטרו.
ד''ר דני רוזין19/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיטי בטן היום עם חומר ניגודדדדדינאי17/02/2022
שלום יש לי היום סיטי בטן עם חומר ניגוד מבקשים במכון צום שעתיים האם זה מספיק לפני הבדיקה עד כמה זה פוגע בבדיקה לבצע אותה רק עם חומר ניגוד בלי השתיה שצריך גם לשתות החומר המגיעל הזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שעתיים מספיק. החומר בשתיה מאד חשוב
ד''ר דני רוזין17/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע קטן בגודל 1 ס"מדני16/02/2022
שלום דר, רוזין, אני בן 48 עשיתי פעמיים אולטרסאונד, ופעמים התגלה בקע מפסעתי בגודל של 1 ס"מ מכוסה שומן, יש לי כאבים שאני מתכופף ומתיישר כבר שנה, עשו לי גם MRI לשלול קרעים בשרירי האגן ב MRI לא נמצאו ליקויים כלל, האם כדאי לנתח במצב כזה? האם להמתין? האם יש לבצע בדיקות נוספות? הכאבים לא חזקים אבל זה כבר מלווה אות כמעט שנה ומציק ביומיום אבל לא נורא. לעזרתך אודה.
לא מסוכן, אבל אם מפריע כדאי לנתח
ד''ר דני רוזין16/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת של המעי הדקקובי16/02/2022
שלום באיזה בית חולים מבצעים בדיקת פסאג כולל צילום מעי הדק בתל השומר אמרו לי שלא עושים את הבדיקה גם וולפסון לא האם ידוע לך איפה תודה
בדיקת סיטי כמעט החליפה לגמרי את הפסאז׳, ובצדק. אולי במכונים של קופות החולים…
ד''ר דני רוזין16/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עיוותים במעיים ומה גורם לכךקובי14/02/2022
שלום האם כאבים עיוותים נגרמים רק מחסימה של המעיים חלקית או מלאה ועם לא מה הסיבות לכאבים עוותים בתדירות גבוה מאוד אשמח לדעת תודה לך
לא רק מחסימה, חרוב זה מהתכווצות לא סדירה של המעי, דבר שכיח במעי רגיז
ד''ר דני רוזין14/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה חלקית של המעייםינאי14/02/2022
שלום האם חסימה חלקית של המעיים מאובחנת בסיטי בטן או רק בניתוח עם היא חלקית ולא מלאה אשמח לדעת איך מגלים חסימה חלקית של המעיים תודה תודה
סיטי בטן בהחלט יכול לעזור באבחנה
ד''ר דני רוזין14/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבית שחי שמאלמלכה13/02/2022
יש לי בבית שחי שמואול נפיחות לעומת בית שחי ימין הנפיחות קיימת כבר שנתיים היית בבדיקה והכירורג אמר לי שיש הבדלים בכללי בכל הגוף וטין מה לעשות דעתך בנושא זה אשמח לתשובה אני אשה בת 62
אם נבדקת ואין ממצא חריג, אין שינוי לאורך זמן וזה כבר שנתיים- אז לא נראה שיש מה לדאוג.
ד''ר דני רוזין13/02/2022בכל מקרה צריכה מעקב שד שגרתי מסודר, ובמסגרת זו גם נבדק בית השחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עם גרורות לכבדענת10/02/2022
שלום רב
אני בת 43,בגלל כאבים בפי הטבעת עשיתי קולונסקופיה בה נמצא בגובה 12 סנטימטר גידול חוסם אנדוסקופית .עשיתי MRI לכבד ופט סיטי ונמצא שיש לי 2 גרורות לכבד ועוד בלוטה בשורש המזו .נפגשתי עם אונקולוג והוא רוצה להתחיל לטפל בכימותרפיה .אני מפחדת שבנתיים הגידול יעשה חסימת מעיים עד שהכימותרפיה תתחיל להשפיע ואז יהיה ניתוח בתנאים מסכני חיים .האם אני צודקת או שכך מקובל להתחיל בכימו ולא בניתוח ועוד שאלה לדוקטור היא האם זה נקרא גידול מעי גס או גידול רקטום והאם יש סיכוי שבהמשך יכרתו לי את הגרורות בכבד אם אגיב לכימותרפיה או שבכל מקרה מכיוון שיש גם קליטה בבלוטה בשורש המזו אזהמחלה גרורתית מחוץ לכבד ואין טעם לנתח את הכבד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות טובות שמתלבטים בהן הרבה…
ד''ר דני רוזין10/02/2022לאור יעילות הטיפולים בימינו הנטיה אכן לטפל קודם והסיכון להתקדמות וחסימה תוך טיפול אינו גבוה, אם זה יקרה יהיה צורך בסטומה אבל אם הגדול יגיב היטב זה יכול להימנע.
צריך לראות את היקף הגידול אחרי טיפול אבל עקרונית בלוטה במזו אינה מונעת ניתוח הכבד.
הרקטום הוא חלק מהמעי הגס אבל יש התייחסות מיוחדת- לא כל כך בגלל שוני בגידולים כמו שוני באנטומיה ובאפשרויות הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע ליד גוש שומני -האם מסוכן?אנונימית10/02/2022
בת 33
קיים אצלי כ7 שנים גוש שומני באיזור בית השחי שעדיין לא הסרתי (די גדול)
אני מעוניינת להתקעקע על היד קרוב לגוש שומני בבית השחי
האם זה מהווה סיכון /בעיה בגלל הגוש השומני?
אשמח לתגובה מהירה🙏🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בעייתי
ד''ר דני רוזין10/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בעור השד השמאלי וגם בימני אם כי פחותאתי09/02/2022
בוקר טוב בת 55ללא מחזור כבר כבר כשנתיים שמה ה לב שיש לי מין שינוי בעור השד השמאלי וגם בימיני עם כי פחות מניחה שלא משנה עם בדיוק כמו הצד השמאלי של השד אבל אותם סימניים גם בשד הימיני כן עשיתי ממוגרפיה וויצא בסדר וגם אולטרא סאונד וגם תקין גם קילוף עור או קשקשי בשני השדיים אבל כל פעם בצד אחר מה זה יכול להיות אשמח לתשובה
יכול להיות תוצאה משינויים הורמונליים. אפשר להתייעץ גם רופא עור, וכירורג שד לבדיקה ידנית
ד''ר דני רוזין09/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במפשעה בין הירך למפשעהדנה06/02/2022
שלום!יש לי גוש בין הירך למפשעה,תת עורי שטחי,2.5 ס"מ,גבולות סדירים,ללא הצטברות נוזלים וללא ממצאים חריגים,טיבו לא ברור והומלץ על m r iהגוש נמצא אצלי קרוב לשנה וללא כאבים!אני מפחדת עד מאוד,3 רופאים נתנו חוות דעת שונה.האם יש מצב שזה סרטני?
סיכוי נמוך ביותר. יותר סביר שזה גוש שומני. תשלימי את הבירור
ד''ר דני רוזין06/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היפוקוגאני זה אומר שזה סרטני?
דנה08/02/2022שכחתי לציין כמה פרטים!מעדיפה שתקרא את הבדיקה!האם היפוקוגאני,זה אומר שזה סרטני???מצרפת לך את הבדיקה של הus
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היפואקוגני זה תיאור של איך זה נראה באולטרסאונד, אין לזה זה קשר אם סרטני אומלא
ד''ר דני רוזין09/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש תת עורי שטחי בין הירך למשפעה
דנה20/02/2022לאחר התיעצות עם 2 רופאים כירורגים,הם טוענים כפי שאמרת שזה גוש שומני או צ'יסטה או ליפומה!השאלה שלי,למה המפענח us רושם שטיבו אינו ברור?האם לא ניתן לזהות גושים הללו בus ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולטרסאונד עולם מראה, לא תשובה פתולוגית, ולכן רבים נוהגים לא להתחייב לאבחנה מסויימת
ד''ר דני רוזין20/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזיע רק בצד אחד של הגוףרחל06/02/2022
שלום רב, אני מזיע רק בצד אחד של הגוף. צד ימין,
לכל אורך הגוף. צד שמאל נשאר יבש.
אינני יודע אם זה כך מאז ומתמיד או רק בשנים האחרונות. בן 69.
האם יכולה להיווצר בעייה כלשהי? סתימת בלוטות או משהו אחר? בתודה, ר.ג.ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא צפויה בעיה מזה, אבל ממליץ להתייעץ עם נוירולוג. הזעה היא תגובה עצבית.
ד''ר דני רוזין06/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע אפיגסטרי/טבורי בדופן הבטן ורקמת החיבורסיון04/02/2022
שלום ד"ר רוזין
האם בקע בדופן הבטן מעל הטבור פוגע בלינאה אלבה בצורה שפותח אותה? האם גם בה נוצר בקע או רק קצת הרחקה? האם הבקע מחליש את כל המעטפת הזו?
וכן אם ניגשים לניתוח מתישהו זה מערב את הרקמה הזו? פותחים אותה? תופרים אותה?
...??
תודה 🙌* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבקע הוא בליניאה אלבה… האם יש גם הרחבה שלה והתרחקות השרירים-
ד''ר דני רוזין04/02/2022זו כבר שאלה נפרשת, לא נדיר שיש שילוב של דיאסטזיס (היפרדות שרירים) ובקע, אלו כביכול דרגות שונות של התהליך- חולשה ומתיחה, ובהמשך קרע. אבל יש גם לא מעט מצבים בהם יש בקע קטן בלי היפרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפרדות זה אומר שגם הלינאה נפרדה? ואם כן עתידה להמשיך להימתח עד קרע?
סיון04/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היפרדות זו התרחקות של השרירים בכלל מתיחה (והחלשה) של הליניאה אלבה.
ד''ר דני רוזין04/02/2022לעתים (לא תמיד) מופיעים בה קרעים ואז נותר בקע- לרוב באיזור הטבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בקע קטן עם שומן ועם היפרדות קלה
סיון04/02/2022משמע שככל הנראה יש פגיעה בריקמה ובלינאה אלבה עצמה? האם בניתוח פתוח במידת הצורך מתקנים גם את הריקמה הזו?
בחשיבה שלי אם מחזקים את כל הריקמה מסביב אז זה יתרום לאזור הבקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברע רטן עם היפרדות קלה לרוב לא דורש התערבות בכלל… אבל אם כן וההיפרדות קלה
ד''ר דני רוזין04/02/2022לרוב לא נוגעים בה- כי מורכבות הניתוח עולה בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה לשאלתי
סיון04/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף.. הריקמה הזו ככל הידוע לי
סיון04/02/2022סופר חזקה.. האם פעילות גופנית אינטנסיבית של משקל הגוף ומתיחות באזור זה יחלישו וימשיכו למתוח את הריקמה?
ככלל ההשפעה של פעילות מאומצת על הרקמות הרבה פחות משמעותית ממה שמייחסים לה.
ד''ר דני רוזין04/02/2022אפשר להמשיך על פעילות שהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס פילונידלי שיטות וטיפוליםנחום04/02/2022
שלום ד"ר ותודה על המענה ותפעול הפורום,
לפני כשבועיים פניתי לרופא המשפחה עקב כאב חזקים ונפיחות גדול אך מורגשת רק במישוש ולא במבט, באיזור עצם הזנב.
הרופא איבחן אבצס פילונידלי, ומשום שזו פעם ראשונה החליט לטפל באוגמנטין ומשחה אנטיביוטית למשך שבוע.
הטיפול עזר מאוד וכעת ללא כאבים כלל אך נשארתי עם מספר שאלות:
1. השאלה העיקרית שממש מטרידה אותי כל יום - קראתי שבמידה וזה יחזור אצטרך לעבור ניתוח כריתה הכולל חודש במיטה (!)
עבורי זה סיוט ואני נורא מפחד מהמצב הזה.
האם זה באמת תמיד המצב או שקיימות שיטות אחרות לטפל במצב? אם כן מה הן ועד כמה נפוצות בארץ? מה משך ההחלמה בשיטות האחרות, האם יש שיטות שלא מדובר על מספר שבועות? רק אבהיר - כשאני שואל על החלמה הכוונה מבחינתי לחזור לפעילות ספורטיבית.
2. האם החור הקטן )דרכו נכנסות השיערות) צפוי להסגר? במידה ולא, מלבד שמירה על היגיינה, כיצד ניתן למנוע הדלקה של האיזור?
3. אני שבוע לאחר הטיפול באנטיביוטיקה, אין כאב אך נותרה נפיחות נוקשה, קטנה בהרבה מזו שהייתה בהתחלה אך עדיין מורגשת במישוש - האם צפויה להעלם? במידה ולא תרד הנפיחות האם עליי לפנות לכירורג?
4. האם כל עוד אין כאב אפשר להתעלם מהמצב או שחובה לגשת לניתוח אחרת המצב יחמיר?
קראתי את רוב המידע בנושא שמצאתי באינטרנט והוא רב ומגוון, בין היתר תרחישי אימים וניתוחים גדולים ומסובכים בעלי זמני החלמה ארוכים מאוד, אני נלחץ ולא מפסיק לחשוב על כך. אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן.
שוב תודה רבה על עבודת הקודש ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנטיה היום המקובלת אצל הרבה מנתחים היא לבצע ניתוח קטן בהרדמה מקומית של כריתה מוגבלת של הפתח עצמו וניקוי מתחתיו
ד''ר דני רוזין04/02/2022ההחלמה והחזרה לפעילות הרבה יותר קלים ומהירים לעומת ניתוחי הכריתה הגדולים, יש אחוז מסויים של הישנות שניתנת לטיפול. בצורה דומה, אם צריך.
סינוס קטן שלא מפריע אפשר להשאיר אבל אם כבר היתה דלקת ונשאר גוש דלקתי סביר להניח שכדאי לנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר לשאלתי
נחום04/02/2022תודה רבה על המענה המהיר ד"ר
הרגעת אותי מאוד!
נקווה לטוב ושלא נצטרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו בדיקה יותר טובה לבדוק את המעי הדקיניר31/01/2022
שלום איזה בדיקה יותר טובה לבדוק את המעי הדק קפסולה או סיטי אנטגרופיה לבדוק את המעי הדק ...תודה
תלוי מה השאלה ומה מחפשים. לא כל בדיקה היא ״יותר״ או ״פחות״ טובה, לבדיקות שונות יש שימושים שונים
ד''ר דני רוזין01/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)