מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה למניעת / הפחתת כיניםשיר06/04/2010
שלום
ביתי בת ה-9 נדבקת שוב ושוב בכינים ,בבית הספר .
האם ישנה תזונה מומלצת על מנת להפחית את התופעה ? האם ישנם מאכלים שכדי להימנע מהם ?
אנו מקפידים על הגיינת הראש ומסרקים במסרק כינים כל ערב . בבוקר היא הולכת נקייה ושבה עם הכינים.. אולי יש משהו בתזונה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים ותזונה
שרית עטיה-שמואלי10/04/2010הי
שאלה מעניינת .
לא מכירה קשר כזה.
מנסיון שלי עם ביתי הדבר היחיד שמונע הדבקה חוזרת זה סירוק יומיומי עם מסרק צפוץ וטיפת שמן רוזמרין מאחורי האוזן כל בוקר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנת נעררועי02/04/2010
שלום רב וחג שמח.
אני נער בן 15 מכיתה ו' הייתי ילד מלא אך לא שמן , עם ישבן גדול לצערי.
כרגע אני בכיתה ט' ומצבי רק מדרדר אני כול היום אוכל ומעלה במשקל היום משקלי מגיע ל- 75 ק"ג וגובהי 1.65 מטר. הבטן גדלה והישבן עוד יותר.
הייתי רוצה לבקש ייעוץ מה לעשות..
תודה
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לציין
רועי02/04/2010חשוב לי לציין שהשמנה נגרמת ע"י כך שאני כול שעה מחפש מה לאכול ולוקח משהו לאכול. ניסיתי כבר כמה דיאטות באף אחת מהם לא הצלחתי לעמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
שרית עטיה-שמואלי04/04/2010הי רועי
מציעה לך להצטרף לאחת מקבוצות המיועדות לנוער לשינוי הרגלי אכילה.
דיאטה היא אורח חיים . ולא תפריט שכתוב בו בדיוק מה צריך לאכול.
יש קבוצות כאלו כמעט בכל המרכזים הרפואים היום. אם אתה לא מוצא נסה לנתיעף עם רופא המשפחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה=>02/04/2010
מה עושים כשלא אוהבים לאכול כלום בפסח?
לא מצות,לא משתגעת על תפוחי אדמה פעם בשבוע בשר עוף השאר זה חביתות ירק מעדנים 0-3 אחוז פריכיות חלב ירקות ופירות
לא אוהבת דגים ,בשר אוכלת רק כי אמא רבה איתי
אני בת 16.5 שוקלת 60 גובה 173
אני אוכלת בערך: 4פירות 3 מעדנים 5 פריכיות דקות ירקות כפית שמן ביצה ביום חלב בערך 250 מ"ל גלידה דלת שומן 50 ק"ק ליחידה אני אוכלת 2-3 אני מרגישה שיש לי סוכר נמוך אני הרגל נרדמת לי סחרחורת חולשה ואני חייבת לאכול שוקולד קטן ..או סוכריות גומי 2-3 יח' אני לא שותה עם סוכר והפירות בעלי השפעה קצרה מאד
השינה גרועעעע ..קמה כל יום ב 6.30 ומתעוררת מלא והולכת לישון ב 11 כל היום עייפה אני משתגעתתתתתת .. בנוסף בגלל שאני לא מקבלת מחזור אני שותה גלולות לדעתי די חזקות בגלל שירדתי 75 קילו בשנה וחצי שנתיים ...
אני השמח עם תוכלו לעזור לי בתפריט מתאיםם ... אני גם שותה שוקו מ 100 מל חלב וחצי כפית קקאו
אני שותה נס ותה בערך 3 כוסות ביום בדר"כ אני צורכת 1500 קק .. ועכשיו רק 1300+- וזה ממש משפיע .. ולפעמים שאני רואה שהגעתי מאד נמוך מבחינה קלוריותת אני דוחפת בכח חטיף במבה או משהווו אני לא יכולה יותר אני חלשה תמיד קר לי ואמרו לי שטבעי למי שיש סוכר נמוך משתין המון ואני נכנסת איזה 7-8 פעמים לשירותים והבטןנפוחה מה עושים? אני אכלתי קניידלעך ולא אהבתי דגים רק טונה במים ובתוך סלט וזה קורה פעם ב שבועיים .. בבקשה תעזרו לי עם תפריט שמכיל גם ממתקים בגלל סוכר נמוך מכיון שפירות לא עוזרים וניסתי מצה עם שוקולד לארוחת ערב ולא מתתי על זה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
שרית עטיה-שמואלי04/04/2010הי
לפי מה שכתבת אני מבינה שאת מודעת היטב למה שאת אוכלת.
אין פתרון פלא . ממליצה לך בחום ולאו דוקא קשור לפסח להתיעץ באנשי מקצוע כמו דיאטנית דרך קופת החולים כדי להתאים לך תפריט שמתאים לך .
לגבי פסח - מה עם אורז ? תירס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות מענת
ענת מטיאש06/04/2010רעות שלום
למי שיש סחרחורת כדאי ראשית לעשות בדיקות דם
ולכן מה שמומלץ לראות ממה נובע ירידות הסוכר ואז לאזן עם תפריט עדיף עם פחממות מורכבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדיאטניותאמירה28/03/2010
שלום, בני בן השנה לוקה ב-PKU רציתי לדעת מה ניתן לתת לו בפסח לאכול הוא צריך להגיע ל-16 אחוז חלבון כש-12 זה הדייסה...ירקות מותר לו האם יש עוד אוכל חטיפים שהוא יוכל לאכול בין ארוחות הדייסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענת
ענת מטיאש28/03/2010בעקרון אפשר עוד פירות וחלבונים יש גם בשקדים בכבישה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל28/03/2010
שלום שמי דן.
יש לי שדיים די גדולות.רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי להקטין אותם?
איזה תרגילים?
בתודה,דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
דניאל28/03/2010שכחתי להזכיר שאני בן 13 שוקל 64 וגובהי 1.63.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן
ענת מטיאש28/03/2010דן שלום
צריך לשלול בעיות הורמונליות וכדאי לבדוק תקינות הורמונים אצל רופא אנדוקרינולוג ואז לבדוק אם יש עודף משקל כדאי לרדת למשקל הרצוי ובנוסף תרגילי כושר תרגילים לשיפור החזה ושרירי הטרפז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהאלון26/03/2010
אני מרגיש שהתזונה שלי לא נכונה ויש לי משקל עודף..משקלי הוא 63 גובה 1.71 והייתי שמח אם תציעי לי תפריטי תזונה..או איך להתחיל את התהליך וכמה ק"ג אני צריך להוריד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון
ענת מטיאש28/03/2010אלון שלום
המשקל שלך לא עודף אולי אתה מרגיש כך בגלל מיועט פעילות גופנית תכתוב מה אתה אוכל ואני אראה אם זה בסדר בעקרון מומלץ להגביר פעילות ארובית כמו הליכה ריצה כל יום ותרגילי עיצוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שבעה חודשיםמיכל26/03/2010
שלום
בתי בת שבעה חודשים כבר אוכלת פירות וירקות והתנסתה בעופ
היא אוכלת כרגע חמש ארוחות ביום כשאחת מהן היא או מנה של פרי או מנה של ירק
כמה ארוחות היא צריכה לאכול ביום של מוצקים וכמה חלב כי בבקבוק היא אוכלת בין 130 ל180 ולא יותר
האם זה מספיק?
כמה בארוחה של מוצקים היא צריכה כי נראה לי שהיא אוכלת משהו כמו 140 מל של רסק בארוחה
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ענת מטיאש28/03/2010שלום מיכל
בגיל הזה צריך לאכול באמת רק 2 ארוחות אחת על בסיס פרי ואחת על ירק לפחות 150 זה ארוחה שירק כולל גם בשר אם לא מסימת עדיף להשלים בדיסה
לגבי הכמות של הדיסה אם לא מספיק בארוחה אחת אל תדאגי היא תשלים בארוחה הבאה כך שתינוק יודע לוסת היטב את מצב שובע ורעב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדיי לעשות דיאטה ?עדן25/03/2010
שלום קוראים לי עדן אני בת 13 גובהי הוא 175 ומשקלי 60 ק"ג האם אני צריכה לעשות דיאטה ואם כן כמה להוריד ואיך לעשות את הדיאטה ???
מחכה לתשובתך תודה D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדן
ענת מטיאש28/03/2010שלום עדן
אינך צריכה לעשות דיאטה להרזיה להפך את במשקל נמוך מדי בשביל הגובה בגיל זה מסוכן להתחיל דיאטות מחשש להתפתחות הפרעות אכילה אני ממליצה לבנות לך תפריט מאוזן ותרגילי ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצות לפעוטותאורלי22/03/2010
אוטוטו פסח ושאלתי היא האם ניתן לתת לילד בן שנה ו 7 חודשים מצה רטובה?
אני מניחה שמצה יבשה מאוד מסוכנת.
האם מומלץ בכלל?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
שרית עטיה-שמואלי24/03/2010הי
זה מאוד תלוי בילד.
את יכולה לנסות ממש מעט ולבדוק . כמובן להרטיב היטב
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים לילדה סוכרתיתעדי16/03/2010
יש לי ילדה בת 10 , סוכרתית מאוזנת היטב עם לנטוס, אינסולין קצר ומשתדלת לא לאכול שטויות, רציתי לדעת אם יש צורך בתוספים כלשהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדה סכרתית
ענת מטיאש16/03/2010איזה תוספים את מתכונת מבחינת איזון הסוכר? כי את מצינת שהיא מאוזנת .עליה לבדוק שארוחות מתאימות למתן אינסולין כדי שלא יוצר מצב של היפו גליקמיה או היפר.מן הסתם עלי זית בחליטה עוזרים לווסת רמת הסוכר בדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לפסח לילדה בעלת עודף משקלקרן15/03/2010
שלום רב, ביתי בת 9 סובלת מעודף משקל, חשש לכבד שומני וכמו כן עצרותית. ביתי נמנעת ממזונות רבים ולכן קשה לנו עם התזונה ביום יום.
ברצוני לעזור לעבור את תקופת החג כי קשה לה מאוד. היא נמנעת ממצות ולכן כל הזמן רעבה..
אשמח לקבל טיפים ....
תודה מראש וחג שמח
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אני אוכל לעזור
=>16/03/2010את יכולה להכין לחמניות מקמח מצה מלא ..
ולאכול 1-2 ולהימנע ממוצרים מטוגנים וכו'..וכל דברי המתוקים והמאפה בפסח...
בנוסף פירות וירקות בשפע .. וגם קטניות יכול להיות טוב בשבילה .. ולהוסיף לשלט כפית שמן זית ..
גבינות ויוגורטים עד 3 אחוז אבל מידי פעם כפית שוקולד גם כן .. ביצה מבושלת טונה סחוטה מהשמן היטב או טונה במים עם כפית מיונית ומלפיפון חמוץ....
אני גם לא אוהבת מצות לכן אוכלת לחמניות .. אני אוכלת די הרבה ..אז אני מקווה הטיפים שלי יעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת התשע
ענת מטיאש16/03/2010שלום רב
לפי מה שאת מתארת קים מצב פתולוגי וחשש לכבד שומני זה מצב עקב כנראה השמנת יתר .האם בקרתם אצל דיאטנית ליעוץ אישי? טיפים לחג לא יעזרו כמו יעוץ והתאמה לגוון ירקות ופירות ביום יום כי בפסח יש יותר פחממות ולכן אם ננאמר לה שתאכל ירקות והיא לא אוכלת אז זו בעיה שצריך לטפל באופן אישי ולכן נשמח אם תתיעצי עם דיאטנית באופן אישי להתאמת המזונות לפי קבוצות המזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל=>12/03/2010
האם משקלי תקין ?
הגובה173
משקל 59.5-60.5
האם אני צריכה להוריד במשקל או מומלץ לעלות במישקל?
אני בת 16.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
שרית עטיה-שמואלי14/03/2010הי תמי
את נמצאת בחלקו התחתון של הטווח התקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
=>14/03/2010שזה אומר...?
מומלץ לעלות במשקל או מה ההמלצה שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי
שרית עטיה-שמואלי24/03/2010הי תמי
התשובה תלויה בהמון גורמים. מציעה לך חהתיעץ עם דיאטנית דרך קופת החולים. אפילו יעוץ חד פמי יכול לעזור לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהת לתינוקת 11 חודשטלי10/03/2010
שלום רב,
רציתי לדעת מה אני יכולה לתת לה כבר לאכול.
יש לציין שהיא אוכלת מרק עם מלוא הירקות בצהריים ופרות בבוקר וכמובן השלמות של הבקבוק.
היא קטנה רזה ועדינה.
בארוחות אני נותנת לה מזון אצבעות כמו קציצה רכה ופסטה.
לחם היא נחנקת מזה...האם לא לתת לה בשלב זה?...
האם מותר כבר לתת ביצה?< גם החלבון וגם החלמון??
האם תוכלו לתת לי דוגמא לתפריט יומי בשבילה?...תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה פסחו על שאלתי!!!?????
טלי20/03/2010למ ה לא עונים לי!!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב פסחו על שאלתי!!מקפיצה פעם שניה!
טלי24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
ענת מטיאש28/03/2010טלי שלום
לגבי התזונה חשוב לדעת שאת יכולה לתת לחם את החלק הרך וכדי להעלותה במשקל כדאי מאד להוסיף שקדיה שקדים טחונים בכבישה קרה להוסיף שמן זית למאכלים
לגבי ביצה אפשר גם קודם חלמון אחכ חלבון
התםפריט צריך להיות אישי ולכן אין אפשרות לכתוב תפריט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסה לתינוקתנעמה07/03/2010
שלום!
ביתי בת חצי שנה ניזונה מהנקה מלאה, מסרבת לבקבוק, לאחרונה החלה טעימות של ירקות ופירות ואוכלת יפה מאוד מכפית. שתי שאלות - אחת - כמה פעמים ביום אפשר לתת לה מחית ירקות/פירות וומהי הכמות הרצויה לגילה? שניה - אני רוצה לתת לה בערב דייסה שאולי בזכותה תישן יותר בלילה אך איני רוצה לתת לה מהדייסות המוכנות של מטרנה לדוג'. איזה דייסה ניתן להכין לה (קוואקר/קורנפלור/סולת...)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה מענת
ענת מטיאש07/03/2010שלום רב
החל מגיל 4 חודשים יש לתת טעימות ומגיל חצי שנה ניתן לבסס ארוחה על פירות כלומר 150 מלל פרי וכן ירקות עם בשר טחון וקצת אורז או פחממה במקום הנקה
יש להתחיל בהדרגה.
לגבי הדיסה בערב כדאי להוסיף שבולת שועל ולא קורנפלור להתחיל עם כפית ולעלות לכף עד 2 כפות לכל 180 מל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 צמחית-לבעיות קשב וריכוזמיוחס שלמה06/03/2010
מוצר חדש יחסית המופץ בשוק-אומרים "תגלית מהמכון הוולקני של משרד החקלאות"ושמעתי עדויות של משתמשים שילדיהם חוו את המוצר ונפתרה לחלוטין הבעיה עם הילד.האם ידוע בצורה מסודרת על התכשיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלמה מענת
ענת מטיאש07/03/2010שלום רב
ידוע במחקרים הקשר של אומגה 3 לתפקוד תקין של המח .כמו כן ידוע שילדי ישראל נמצאים במקום נמוך מאד בעולם מבחינת יחס אומגה 3 לאומגה 6 קרי,שמן סויה וכו ולכן זה חשוב לתת לכל ילד וגם לסובלים מבעיות קשב אומגה 3.יש הרבה מחקרים על כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)