מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםלידור22/01/2010
האם לבדיקת תפקודי כבד + סדרת בדיקות דם כימייה זקוקים לצום ? אם כן כמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגדי
פרופ' פליכס מור24/01/2010לבדיקות אלה יש לבצע בצום של 8 שעות (אם ניכללים שומני הדם צום של 12 שעות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, שאלה דחופהליטל21/01/2010
היי יש לי שאלה דחופה בקשר להרגשתי בזמן האחרון ואני חוששת לכך
אשמח אם תכלו לעזור לי ולהגיד לי מה אלו התסמינים שאני מרגישה תודה.
יש לי מצבים במהלך היומיום ולא משהו קבוע, שאני מרגישה חולשה,
המלווה בסחרחורות, איני מסוגלת לעמוד אלא לשבת, בחילות, הרגשה של חום וקור בגוף בו זמנית,
כאבי בטן כמו עיקצוצים.
האם אלו יכולים להיות תסמיני הריון? למרות שאני נוטלת גלולות באופן קבוע?
או שיש אופציה אחרת להרגשת החולשה?
אני בת 22 ללא מחלות קודמות, נוטלת גלולות, ומעשנת ברמה בנונית.
תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליטל
פרופ' פליכס מור24/01/2010התיאור שאת מוסרת אינו מתאים למחלה ספציפית, אך יש לבצע בדיקות כלליות כולל ספירת דם רמות ברזל, B12 חומצה פולית ותפקודי בלוטת המגן.
לא סביר שאת בהריון אם את נוטלת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם לאחר ניתוח אורטופדמשה ר"ן21/01/2010
אני בן 27, בריא בד"כ, ספורטאי. לפני כחודשיים עברתי ניתוח לשחזור הרצועה בקרסול שמאל. הפציעה כללה גם שבר בעצם השוקית. בניתוח הוחדרו לי 2 ברגים אל הקרסול. כעת לקראת ניתוח הוצאת הברגים נדרשתי לבצע בדיקות דם. בבדיקות ישנם כמה ערכים חריגים. אנא הסתכל על הבדיקות מטה ואמור לי מה דעתך.
תודה מראש,
משה
NORMAL GLUCOSE - U STRIP
NEG BILIRUBIN- U STRIP
NEG KETONES- U STRIP
1.02 SPECIFIC GRAV-U STRI
5 PH- U STRIP
NEG PROTEIN- U STRIP
NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
NEG ERYTHROCYTES-U STRIP
NEG NITRITE- U STRIP
NEG. LEUCOCYTES - U STRIP
0.92 PT-INR
10 PT-SEC
100 PT %
24.2 APTT-sec
0.09 C-REACTIVE PROTEIN
96 GLUCOSE
32 UREA
0.78 CREATININE
5.2 URIC ACID
138.4 SODIUM
3.9 POTASSIUM
8 PROTEIN-TOTAL
4.6 ALBUMIN
197.6 HDL
113.7 CHOLESTEROL-LDL calc
144 NON-HDL_CHOLESTEROL
0.4 BILIRUBIN-TOTAL
0.1 BILIRUBIN-DIRE (AST)
197 GPT (ALT)
93 GGT
91 ALK. PHOSPHATASE
6.9 WBC
5.13 RBC
14.1 HB
40.9 HCT
27.5 MCH
34.5 MCHC %
0.6 BASO %
2.5 LUC%
3.3 NEUT.abs
2.7 LYMP.abs
0.3 MONO.abs
0.4 EOS.abs
0 BASO abs
0.2 LUC abs
0.1 MACRO%
1.8 MICRO %
1.5 HYPER%
0.4 HYPO %
4.5 MICRO%/HYPO%
240 PLT
9.2 MPV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
פרופ' פליכס מור24/01/2010רוב הבדיקות תקינות.
יש הפרעה קלה בתפקודי כבד, שיכולה להגרם מסיבות שונות, כדאי להשלים ע"י בדיקות לוירוסים שגורמים נזק כבדי וכן סונר (בשאלה של כבד שומני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- crp גבוהמיכל21/01/2010
בת 42, כבר 6 שנים יודעת שיש לי נוגדן antinuclear ab adult .בבדיקות אחרונות (מאתמול) 500 לויקוציטים בשתן וcrp 2.6 .לא מרגישה צריבה במתן שתן. האם crp גבוה מעיד על דברים נוספים חוץ מתהליך דלקתי? האם יכול להצביע על מחלה אוטואימונית מסוימת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
פרופ' פליכס מור24/01/2010CRP מוגבר מאפיין מחלות דלקתיות וזיהומיות.
הוא אינו מצביע עיל מחלת אוטואימונית מסוימת.
מומלץ לבצע שתן חוזר לכללית + תרבית, ולחזור על CRP בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהלידור21/01/2010
GOT AST - 69
כאשר הנורמה נעה בין 3-44
============================
GPT ALT - 163
כאשר הנורמה נעה בין 3-50
לא שותה ולא מעשן
בראשונה נשלחתי לבדיקה חוזרת שיצאה זהה
נשלחתי בעקבות הבדיקות הלו לעשות סירולוגיה להפטיטיס B+C שיצאו שליליות !
כמו כן נשלחתי לUS לאיתור כבד שומני והתוצאות היו תקינות !
מה זה צריך להיות ?
אני ממש מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגדי
פרופ' פליכס מור24/01/2010יש לך הפרעה קלה בתפקודי כבד שלא מוסברת ע"י הבדיקות שעשית.
הסיבות האשפריות הן רבות וכוללות תופעת לוואי של תרופות ומחלות וירליות שונות.
להמשך הבירור מומלץ לפנות למומחה למחלות כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיונית מטרסו21/01/2010
ברצוני לעשות לביתי בת ה-8 חודשים בדיקת דם ,בכדי לדעת עם הכל בסדר איתה
כגון בעיות היתפתחות ,איזו בדיקה אני צריכה לדרוש מהרופא
אבקש לקבל מספר בדיקות
ולא להפנות אותי לרופא להתיעץ איתו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' פליכס מור24/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר ///
יונית מטרסו25/01/2010שלום // אני בטחה שעם אפנה לבמקום אחר לא יענו לי
אולי בכול זאות את יכול לעזור לי אפילו שזה מורכב
אני ממש דואגת
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
פרופ' פליכס מור25/01/2010מאחר ואת מתעקשת..
סוכר אוריאה קריאטנין אלקטרוליטים תפקודי כבד סידן זרחן
ספירת דם מלאה
תפקודי בלוטת התריס
שתן לככלית
במידה וכל אלה תקינים אין צורך בבדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ב.דםליאת20/01/2010
שלום.אני בת 35, עשיתי ב.דם לאחר תלונה על דלקת גרון שלא חולפת גם לאחר כמה טיפולים אנטיביוטים בתקופה של יותר מחודש.אני גם לוקחת גלולות ולכן ביקשתי גם לבדוק תיפקודי כבר וכליות.יצאו הערכים הנ"ל מסומנים באדום: MCHC 31.1 ו- ASTׂGOT 11 מה זה אומר? האם אני צריכה לדאוג? האם זה אומר משהו ביחס לדלקת בגרון שלא חולפת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
פרופ' פליכס מור24/01/2010לתוצאות הבדיקות שלך אין משמעות מיוחדת ואינן מסבירות את דלקת הגרון הממושכת.
כדאי לברר אם לא מדובר בדלקת של בלוטת התריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרע בבקשה אני לוץ מאודיעקב20/01/2010
עשיתי בדיקת דם סתמית דרך אגב והתוצאות היו
סוכר 317
טגליצירין 352
ALT 148
לאחר שבוע שהתנזרתי מסוכר ממתקים ושוטויות (אני בן 35)
התוצאות היו
סוכר 289
טגליצירין 303
ALT 167
אני מאוד לחוץ להבין מה המשמעות של מספרים אלו האם אני חולה סוכרת מה זה ALT ?
כל מי שיכול לענות לי אודה לו על כך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעקב
פרופ' פליכס מור24/01/2010שלום!
יש לך סכרת ועליה ברמת הטריגליצרידים שמלווה אותה.
עליך לקבל טיפול והדרכה לגבי הסכרת.
רמת ALT מוגברת מעידה על נזק לכבד, ככל הנראה משנית לכבד שומני.
גש לרופא שלך (או למרפאת סכרת) לקבלת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שאלה חשובהמתן20/01/2010
אני בן 19. חייל..
בבדיקת דם FERRITIN יצא לי 38.7
האם זה נמוך?
מה זה אומר?
ומה זו הבדיקה הזו
בנוסף
בבדיקת WBC שעשיתי תוצאה היא 4.13 כאשר ערך הנורמה המינמלי הוא 4.60
בדיקה MCH השעשיתי תוציאה היא 26.1 כאשר ערך הנורמה המינמלי הוא 27
האם יש קשר בין הבדיקות?!?!?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתן
פרופ' פליכס מור24/01/2010פריטין הוא חלבון בדם שמשקף את מחסני הברזל בגוף.
הוא נמוך בחוסר ברזל וגבוה במצבים דלקתיים.
הרמה שללך ניראית תקינה (יש לבדוק את טווח הנורמה במעבדה שביצעה הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתיפעת20/01/2010
האם כדאי/מומלץ לקחת חומצה פולית ללא רקע של מחלות כלשהן ובלי קשר להריון.
אם כן, מה המינון לגברים ומה לנשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
פרופ' פליכס מור24/01/2010אין המלצה למתן חומצה פולית ללא חסר מודגם או לפני הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - בדיקת שתן...נועה20/01/2010
היי,
אני בת 27 לאחרונה התלוננתי על כאבים בבטן (תחתונה ועליונה),בחילות וצמרמורות, נשלחתי לבצע בדיקת Helico. Pylori Breath tst הבדיקת יצאה שלילית אך אני עדיין סובלת מכאבים ובחילות, אני מטופלת באומפרדקס.
היום בצעתי בדיקות דם ושתן, בדיקות השתן יצאו חריגות ורציתי לדעת אם יש קשר.
להלן התוצאות:
Leucocytes (U) 500.00
Erythrocytes (U) 25.00
Leucocytes (U)/Field 2.00
Erythrocytes (U)/Field 4.00
Mucous (U) ++
Squamous Epithelial Cell ++
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ד''ר אופיר אביזהר20/01/2010הממצאים בשתן יכולים להעיד על זיהום בדרכי השתן, בעיקר אם יש תלונות כמו כאב וצמרמורת. יש לדעתי לעשות תרבית שתן. אם יש חום וצמרמורת פני לרופא/ת המשפחה - אולי יש צורך גם בטיפול אנטיביוטי.
כאב בטן תחתונה בבחורה צעירה- כדאי אולי גם לשלול בעיה גינקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה...
נועה20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדמיקי20/01/2010
כבר כמה שנים שתפקודי הכבד גבוהים מהרגיל :
ALT - GPT - 107.52 כשה נורמל הוא 5.00 - 40.00
ALT - GOT - 88.37 - כשה נורמל הוא 5.00 - 40.00
חוץ מזה בשל עייפות - עשיתי שוב בדיקות למחלת הנשיקה בה חליתי לפני מספר שנים והתוצאות:
MONOCYTES - 9.20 - כשה נורמל הוא 2.00 - 9.00
EBV EBNA - IGG - POSITIVE 164.00 - כשה נורמל הוא 0.00 - 5.00
לפי המעט שקראתי - כל התוצאות הללו מראים על דלקת כלשהי.
האם יש קשר? מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקי
ד''ר אופיר אביזהר20/01/2010הנוגדנים מסוג IgG שציינת מצביעים על זיהום בעבר ב-EBV ולא על זיהום נוכחי.
האבחנה המבדלת של רמת אנזימי כבד מוגברים מעט נסקרה כאן בהרחבה בעבר. אם זה מצב שקיים מספר שנים אני מניח שנעשה ברור בסיסי לפחות, ואם לא - כדאי לבצע. אני מתכוון בעיקר ל-US בטן עליונה (כבד שומני????) וסרולוגיה לנגיפי כבד נפוצים (בעיקר לנגיפי כבד מסוג B ו- C).
באופן כללי הסיבות השכיחות לעליה קלה באנזימי הכבד הן מחלה וירלית, השמנה, יתר טריגליצרידים בדם, תרופות, אלכוהול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
מיקי20/01/2010עשיתי אולטרסאונד ואין ממצאים לכבד שומני.
עברתי בעבר הרבה טיפולי פוריות שהצריכו כמות אדירה של תרופות. - האם יכול להיות שהבעייה בכבד היא כתוצאה מכך ואם כן איך מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי
ד''ר אופיר אביזהר24/01/2010בהחלט תרופת הן סיבה נפוצה להפרעה בתפקודי הכבד. איני יודע אילו תרופות לקחת ואיני מומחה לענייני פוריות, אך אם חלפו חודשים מאז הטיפולים ואין שיפור כדאי להתייעץ במומחה כבד. ההפרעה אינה קשה, וחשוב לעקוב ולראות שאין החמרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר שאלה חשובה מאוד! תודהמתן19/01/2010
שלום.
אני חייל בן 19 וחצי.
ביצעתי אתמול בדיקות דם.. והתוצאות קצת חורגות מהרגיל........
אשמח לחוות דעתך:
אני דיי לחוץ האמת........
בבדיקת WBC התוצאה היא 4.13 כאשר ערך הנורמה המינמלי הוא 4.60
האם זה תקין? כי זה מחוץ לגרף התוצאה התקין.......
בנוסף-
בדיקה MCH התוציאה היא 26.1 כאשר ערך הנורמה המינמלי הוא 27
האם זה תקין? כי זה מחוץ לגרף התוצאה התקין...........
אני בריא בדכ
מה הסיבה לתוצאות אלו לדעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתן
פרופ' פליכס מור19/01/2010תשובות:
כדוריות לבנות מעט נמוכות -יכול להיות כתוצאה ממחלה ווירלית.
MCH מעט נמוך- לא משמעותי -יכול להיגרם מחוסר ברזל.
כללית אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B12 וחמצה פוליתיעל19/01/2010
אני מתכננת להיכנס להריון בקרוב ואני לוקחת חומצה פולית כבר 6 חודשים.
אני גם צמחונית.
בבדיקת דם שעשיתי אתמול יצא שהחומצה פולית היא מחוץ לנורמה (מעל 54). בטוח שזה בגלל הכדורים, אבל האם יש סיבה לדאגה? האם יותר מדיי זה לא טוב?
אני צמחונית ותמיד בבדיקות B12 יצא לי ערך נמוך. לאחרונה לקחתי כדורי B12 וגם בכדורי החומצה הפולית יש קצת B12. יצא לי ערך B12 של 956 (מחוץ לסוגריים) אבל קראתי שאם לוקחים חומצה פולית התשובה של ה B12 יכולה להיות שקרית. מדוע זה כך? ואיזו בדיקה עליי לעבור כדי לקבל תשובה מהימנה של B12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
פרופ' פליכס מור19/01/2010לפי ידיעתי אין סיכון ברמות גבוהות של חומצה פולית או B12.
אני לא חושב שאת צריכה בדיקה אחרת של B12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' מוריעל19/01/2010
תודה רבה על תשובתך. ניסיתי לענות בשרשור הקודם ללא הצלחה.
האם התשובה שקיבלתי ל RF תקינה? בטוח שזה 10 ולא מיליון?
לגבי BILIRUBIN, בבדיקות דם הקודמות שלי זה היה תקין. יש מה לדאוג?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
פרופ' פליכס מור19/01/2010משאלתך הבנתי שתשובת RF היא קטן מ-10 שזה תקין.
לא סביר שהתשובה היא מיליון- אין ערכים כאלה.
לגבי הבילירובין- חשוב גם לראות את יתר תפקודי הכבד, וספירת הדם, אם הם תקינים אזי להמשיך במעקב בילבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)