מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות דםיעל19/01/2010
שלום,
עשיתי לאחרונה בדיקות דם ויצאו כמה תוצאות שהייתי רוצה לדעת מדוע:
1. RF - כתוב שהטווח הוא 0-15. התוצאה שלי הייתה 10.600000>
האם זה אומר שהתוצאה תקינה? אני לא אם התוצאה היא פחות מ-10 או פחות ממליונים. אם זה פחות מ-10 מדוע לא כותבים כמה בדיוק כדי שאדע בוודאות שאין בטווח התקין?
2. BILIRUBIN TOTAL יצא 1.6 ו BILIRUBIN DIRECT יצא 0.28. הראשון הוא מחוץ לסוגריים.
3. EOS יצא מהסוגריים (פלוס). מה זה אומר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
פרופ' פליכס מור19/01/2010לשאלותייך:
1. RF הינה בדיקה לדלקת פרקים אם התוצאה בטווח התקין- אין בעייה (הערך האבסולוטי בתוך הטווח התקין לא חשוב).
2. עלייה קלה של בילירובין בזמן צום (שלפני הבדיקה) היא שכיחה ונובעת מפגם גנטי שאינו דורש בירור (בייחוד אם הממצא ידוע מבדיקות דם קודמות).
3. עליית אאוזינופילים נובעת בד"כ מאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה אפלסטיתשולי18/01/2010
האם יש טיפול לאנמיה מסוג זה?
הבנתי שיש אנמיה אפלסטית ראשונית - מולדת
ואנמיה אפלסטית נרכשת.
האם תוכל לפרט מעט על ההבדלים בניהם
תודה רבה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולי
ד''ר אופיר אביזהר19/01/2010את השאלה יש להפנות להמטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילורובין+פריטןאפי18/01/2010
בס"ד
שלום אני כבן 30 בעבר סבלתי מאסתמא , הייתה לי צהבת של ילדים וכמו כן אני סובל מאסתמא של העור וגירויים בעור
לאחרונה עשיתי בדיקת דם ויצא לי
בילורובין טוטאל 1.5 mg/dl
בילורובין ישיר 0.3 mg/dl
בילורובין לא ישיר unconjaction 1.2 mg/dl
בילרובין בשתן שלילי negativ
ferittin 296 שהגבול עד 266
Eosinophils % 7.1 אבל ערך מספרי של 0.54
Erythrocytes (U)בשתן 25 cell/ul
ויטמין בי 12 יצא 314 בטווח הנורמה
כמו כן ברזל -166
תפקודי כבד נורמאליים ALKP-Alkaline Phosphatase----94.6
ALT (GPT)--26
AST (GOT)--26
האם יש מקור לדאגה ??:(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפי
ד''ר אופיר אביזהר19/01/2010אני לא רואה מקור לדאגה.
הבדיקות סה"כ תקינות.
אם אתה נוטל תכשירי ברזל אין בכך צורך.
התוצאה היחידה שיש לשים לב זה אריתרוציטים (כדוריות דם אדומות) בשתן, שלא אמורות להיות שם. לפני שעושים ברור כדאי לחזור על הבדיקה.
מעקב רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה +כדוריות אדומות
אפי19/01/2010בס"ד
תודה רבה על ההענות המהירה
אני דאגתי שמא יש לי בעייה בכסד בגלל עליית בילורובין +פיריטין גם יחד .. אבל אני מבין ממך שאין מקור לדאגה , ואנני נטול תוספות ברזל כלל..
לגבי הכדוריות האדומות , אני זוכר שגם שהייתי קטן היו מופיעות לי כדוריות אדומות בשתן ,
האם זה מסוכן ? איזה טיפול קיים ?
האמת ש אני גם מטיל שתן הרבה ביום וגם לא כמות ככ גדולה לפעמים . תמיד שהייתי נכנס לשירותים צבוריים גברים היו משתנים דקות ארוכות בעוד שאני תוך כמה שניות מסיים את הטלת השתן שלי .. ( אןלי בגלל זה אני מטיל שתן לפחות 10-15 פעמים ביום ?)
בברכה "()* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפי
ד''ר אופיר אביזהר19/01/2010העליה בבילירובין היא מינימלית ובחלק הבלתי ישיר. קרוב לודאי בתופעה בשם GILBERT, שאין לה משמעות קלינית או פרוגנוסטית (כלומר על העתיד).
לכדוריות דם אדומות אין עקרונית מקום בשתן. אם מדובר בתופעה כרונית אולי כדאי להתייעץ באורולוג או בנפרולוג. יתכן שכדאי לעשות לפחות פעם אחת US של הכליות ודרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי beta-hcgאלי17/01/2010
שלום
ערכנו בדיקת דם להריון,והתוצאות
beta-hcg חיובי iu/l 10648
מחזור אחרון 13/12/2009
אז מזל טוב אנחנו יודעים שאנחנו בהריון . יששששששששששששששששש
שבוע חמישי +
אבל שאלתנו היא האם הערך הזה
א- נורמלי ???
ב- אולי הריון של תאומים ???? (הלואייייייי)
בתודה מראש - א- ו' ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר18/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום עזרה בבקשהדניאל17/01/2010
שלום,
שמחה שיש פורום כמו זה ..:)
אז ככה אימי שתהיה בריאה בת 62
היא חשה כבדות ויש לה התקפי אכילה זועתיים..וממש גורם לה לאי נוחות וזה מעיין בולמוס בלי שליטה.היא לוקחת אלטרוקסין כדור של 50 מג לדעתי.ולאחרונה בבדיקות אחרונות קפצו לה הערכים ל7.!! שזה הזוי היה לה 3.קודםלכן בעקביות.. וכנראה שגם הכולסטרול שלה גבוה בזמן האחרון זה ממש דברים של זמן אחרון..:(
אודה על שימת לב לבדיקות.ועל הדרכה בכיוון תץודה
glucose-94 ldl- 136.8
hdl-52.8 fe-70.0
hemoglobin-12 mcv-91.
mch-29.1 albumin- 4.3
sgot-23 sgpt-23
cholesterol-224
triglycerides-170
risk factor 3.78(מה זה אומר?) tsh-7.88
urea 41
creatinin-0.7
uric acid 3.2
tot.protein- 7.4
מקוה שזה בסדר.הרופא שלח אותה לדיאטנית אחרי שהיא כמובן ביקשה.! אבל שום טיפול אחר..לא כולסטרול ולא אנדוקרין..
עזרה בבקשה דואגת לה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום!
פרופ' פליכס מור17/01/2010לפי הבדיקות האם לא מאוזנת מבחינת בלוטת המגן, יש צורך להעלות את מינון האלטרוקסין תוך מעקב של TSH. לכן, יש להוועץ ברופא מטפל או באנדוקרינולוג.
תת תרסיות יכולה לגרום לתחושת כבדות, לעליה ברמת הכולסטרול, אך אין קשר ישיר להתקפי האכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
דניאל17/01/2010ראשית תודה!
תיקון קטן והערה .
הערכים שהיו לה בעבר היו 5 ולא 3 כמו שרשמתי בטעות.בכל קמרה כיום זה 7.
אציין שלא היה לה כולסטרול לפני זה-האם הערכיםשיש לה כרגע מצריכים טיפול תרופתי ?
מאחר וזה בלוטת התריס ..חילוף חומרים שמאופיין בזה..ורעב..=השמנה..לא??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
פרופ' פליכס מור19/01/2010ערכי הכולסטרול אינם מצדיקים טיפול תרופתי.
תת פעילות בלוטת המגן יש לה השפעה על חילוף חומרים, ויכולה לגרום לעלייה במשקל אך אין "התקפי אכילה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאל19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילורוביןטל16/01/2010
בס"ד
הי אני כבן 30 עשיתי לאחרונה בדיקת דם והתוצאות של הבילורובין היו כדלהלן | | Bilirubin Total |1.5
Bilirubin Conjugated | 0.3 ....Bilirubin Unconjugated | 1.2
הבילורובין בשתן יצא שלילי.. אני מודאג ? ה זה מסוכן ..
אני סובל מאסתמא של העור וסבלתי בילדותי מאסתמא נשימתית , כמו כן קבלתי צהבת כשהייתי ילד .. ועשיתי פעם חיסון נגד צהבת בי אך לא השלמתי אותו , כמו כן התחסנתי נגד קדחת צהובה לפני 3 שנים ..
כמו כן יצאה לי התוצאה הבאה Eosinophils % | 7.1
אבל קראתי שמה שקובע זה הערך המספרי של האיסינופילס והוא עומד בתווך תקין של 0.54 האם יש מקור לדאגה ?
כמו כן בשתן יצא לי | Erythrocytes (U) | 25 | cell/µl שהתווך הוא עד 10 ( בילדותי גילו לי כדוריות דם בשתן )
אשמח על תגובה מהירה מכיוון שאני דואג מאוד :(
שבוע טוב ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
פרופ' פליכס מור17/01/2010לגבי הבילירובין הסיבה השכיחה לעלייה קלה של הבילירובין במקרה שלך היא הפרעה גנטית שכיחה בה יש עלית בילירובין בזמן צום- התופעה נקראת מחלת גי'לבר ואין בה סיכון.
עליה קלה באחוז האואוזינופילים -יתכן על רקע אלרגיה.
מעט אריטרטרוציטים בשתן- למעקב בילבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם בהריוןקרן14/01/2010
היי
קיבלתי תוצאות של בדיקות דם וזה נראה לי שהן לא ממש תקינות.
אני בשבוע 8 והרופא טוען שהכל תקין.
לפי מה שאני יודעת ומבינה לנשים בהריון נותנים תוספים כלשהם. למה אני לא מקבלת?
מצ"ב התוצאות:
RBC-Red Blood Cells 3.49
11.1 Hemoglobin
Hematocrit 32.3
Neutrophils 75.2
Lymphocytes 18.7
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
פרופ' פליכס מור17/01/2010יש לך אנמיה קלה, כדאי לברר את סיבתה (רמות ברזל חומצה פולית וויטמין B12)
מומלץ לנשים בהריון לקבל ברזל וחומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טובהילה14/01/2010
שלום רב,
בבדיקות דם ששלח אותי רופא הנשים לעשות יצא ערך אחד נמוך -נתרן(133)הערך הנמוך הוא 136
אני בהריון שבוע חמישי,האם תוצאה זו מדאיגה?
יש לציין ששתיתי הרבה לפני הבדיקה(אם זה קשור..)
תפקודי כליות תקינים לפי הבדיקות
אודה לתשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית,
פרופ' פליכס מור17/01/2010ירידה קלה בנתרן בדם יכולה להיגרם משתייה מרובה.
אין מקום לדאגה.
יחד עם זאת כדאי לחזור על הבדיקה (הפעם ללא שתיה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר......לידור14/01/2010
מה בודקות הבדיקות הללו............
בדיקת כימייה (SMAC)
תפקודי כבד. פנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגיא
פרופ' פליכס מור14/01/2010SMAC הכוונה לבדיקות כימיות של הדם הבודקות תפקודי כלייה, כבד ומלחים בדם.
תפקודי כבד כוללים בילירובין ואנזימים של הכבד (ALT AST GGT ALKP וכו..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךמיכל14/01/2010
שכחתי לציין, כאמור, בת 42, כבר 6 שנים מודעת להימצאותו של נוגדן antinuclear ab adult .מה הסיפור של הנוגדן הזה? אף אחד לא ממש יודע מהיכן הגיע ולאן הולך... האם אני מועדת לפורענות יותר מאחרים בכל הקשור למחלות אוטואימוניות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אופיר אביזהר14/01/2010באופן כללי - אם את לא חשה בטוב באופן מתמשך ראוי שתבדקי אצל הרופא/ה שלך. הוא יכול להחליט אם יש צורך בברור חוזר או ברור נוסף.
antinuclear ab היא לא בדיקת שגרה , אלא נעשית תוך ברור חשד לבעיות ספציפיות. מי שביקש את הבדיקה אז צריך להגיד את משמעותה. הנוגדנים אלה יכולים להופיע במסגרת מחלות אוטואימוניות שונות, אך לא די בהן כדי לקבוע מחלה כזו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתר.14/01/2010
שלום
בחור בן 22 עם פוליק אסיד 3.2 מה המשמעות?
הבדיקה היתה נמוכה פעמיים, ערכי ברזל והמוגלובין בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לר.
ד''ר אופיר אביזהר14/01/2010אם מדובר ביחידות ng/ml הרי לפי המעבדה שלי זה עדיין בנורמה, כך שחוסר אם קיים אינן רב.
אם ספירת הדם תקינה (המוגלובין, MCV, כדוריות לבנות ותסיות הדם) הרי קרוב לודאי שאין בעיה.
חוסר בחומצה פולית יכול להיות על רקע חוסר תזונתי, השפעת תרופות שונות, אלכוהול, מחלת צליאק, ומצבים שונים אחרים. התייעץ גם ברופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר פיענוחשושי13/01/2010
-------
הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט
---------------------------------------------------------------- הימיכ
=========
Protein Total (B) 7.2 g/dl 6,6 - 8,3 .(...*......).
Albumin (B) 3.9 g/dl 3,5 - 5,2 .(.*........).
Bilirubin Total 0.70 mg/dl 0,30 - 1,20 .(...*......).
Bilirubin Conjugated 0.1 mg/dl 0,00 - 0,20 .(....*.....).
Bilirubin Unconjugated 0.60 mg/dl 0,00 - 1,10 .(....*.....).
תבשוחמ האצותה
ALKP-Alkaline Phosphatase 128.7 u/l 30,0 - 120, .(..........)*
ALT (GPT) 19 U/l 0 - 31 .(.....*....).
AST (GOT) 18 U/l 10 - 31 .(...*......).
GGT 57 U/l 0 - 38 .(..........)*
==============
היגולונירקודנא
==============
TSH 0.95 mIu/l 0,35 - 5,50 .(*.........).
==================
היגולוריו
==================
Hepatitis B Surface Ag NEGATIVE
Hepatitis B Surface Ab 100 mIU/ml -מ לודג
Hepatitis C Ab(EIA) NEGATIVE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואל(ת)
פרופ' פליכס מור13/01/2010הבדיקה מראה על עלייה קלה בפוספטזה בסיסית וGGT-תפקודי כבד .
הפטיטיס C שלילי, יש חיסון להפטיטיס B.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו לא תקין !!לידור13/01/2010
שלום רב
בבדיקת דם שלי היה לי ALT+GOT גבוהה !
עשיתי בדיקת דם חוזרת לאישור הערכים הגבוהים שגם שם יצא גבוהה !
נשלחתי לסירולוגיה של נגיםי כבד לאיתור צהבת הבדיקה יצאה שלילית - ללא צהבת בכל הסוגים !
נשלחתי גם ל US בטן עליונה לאיתור כבד שומני שהתגלה כתקין !!!
מה עושים מפה ? זה ממש מדאיג אותי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשניר
פרופ' פליכס מור13/01/2010הפרעה בתפקודי הכבד היא שכיחה ולעיתים לא מוצאים לה סיבה.
חשוב לדעת עד כמה (פי כמה מהגבול העליון של הנורמה) הבדיקות לא תקינות.
להשלמת הבירור ניתן לשלוח אותך למרפאת כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר פיענוח בדיקות דםשושי12/01/2010
ויטמין די 51.8
פריטין 10
כולסטרול 228.5
טריגחצריד 155 סליחה שלא יודעת במדויק השם
כולסטרול LDL 130.5
166 אלק פוספטיס
574 LDH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואל/ת
ד''ר אופיר אביזהר13/01/2010לגבי ויטמין D יש לכתוב את היחידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לויטמין די 25 0H
שושי13/01/2010ויטמין די 25 0H
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר פיענוח בדיקותשושי12/01/2010
אפשר לדעת איך התשובות בדיקה
אומנם יש לי דלקת פרקים ומקבלת תרופות מטטרוקסאט
ועוד כדורים .וגם פיברלגיה יש לי עייפות
ודום שינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובות
שושי12/01/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל/ת
ד''ר אופיר אביזהר13/01/2010הפקטור הראומטואידי וה-CRP מוגברים - קרוב לודאי עקב דלקת הפרקים שציינת.
הפוספטאזה הבסיסית (ALK PHOS) מעט גבוה. כדאי להשוות לבדיקה קודמת, ולברר עם הרופא המטפל בדלקת הפרקים אם זה אופייני למחלה. אם לא - כדאי לעקוב ולפי הצורך לברר.
שומני הדם סבירים למי שאינו בסיכון גבוה (אין מחלת לב או כלי דם ידועה, סוכרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)