מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרמסטריל כתחליף לאוורל 50מלי נסים08/06/2020
שלום רב,
הוצע לי דרמסטריל במקום אוורל 50. האם זה ממש תואם אוורל ואין ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמסטריל
ד``ר איתן פאר13/06/2020זהה לאוורל אבל לא לאוורל קונטי המכיל גם פרוגסטרון ההכרחי למי שיש לה רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מלי13/06/2020תודה רבה עזרת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורל קונטי, אנג'ליק, נטילה יחד עם סטטיניםנעמה07/06/2020
שלום רב,
השתמשתי באוורל קונטי שנים רבות, והייתי ממש מאוזנת ומאד מרוצה.
(לפני כן כל מיני תחליפים בגלולות, שגרמו לי למיומות, דימומים, ירידה בחשק ועוד) בחצי שנה אחרונה התקשיתי להשיג אוורל קונטי וכעת נאמר לי שהופסק הייצור/ שיווק. ערכתי תחקיר והגעתי ליבואן החדש (המוצר נמכר לחברת פארמה אחרת, והיבואן לארץ הוחלף) נאמר לי שעד אוקטובר לפחות לא יהיה.
הרופא נתן לי מרשם למדבקות אחרות שגם לא ניתן להשיג, וגם אין להן אותו הרכב כמו לאוורל קונטי, ושאם לא אשיג להתחיל אנג'ליק.
נגמרו לי כל המדבקות ועלי להתחיל אנג'ליק.
גלולות נוטלים בדרך כלל לפני השינה, אבל לפני השינה אני נוטלת סטטינים (סימבקור 10 מ"ג).
א. האם ניתן לקחת יחד?
בארוחות יש לי כל מיני תוספי מזון, ולאחרונה גם סימבלטה לכאבי גב נוירופטיים עם הקרנה.
ב. אני מאד חוששת שעם האנג'ליק יחזרו לי כל תופעות הלוואי הקשות שהיו. וזה יגרום כמובן לירידה באיכות החיים.
אשמח לשמוע ממשתמשות אנג'ליק על חווית השימוש. לטוב ולרע...
ג. האם יש למישהו מידע אחר בנוגע למועד חזרת אוורל קונטי לשוק הישראלי? (בפורומים בחו"ל קראתי על חזרה כבר ב2.20)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לאסטרמון קונטי
נעמה07/06/2020מאחר ולא ניתן להשיג את האוורל קונטי,
הרופא רשם לי דרמסטריל - שגם אותו אין בבתי המרקחת, ועד כמה שאני קוראת מכיל רק אסטרוגן ללא הפרוגסטרון...
ראיתי כאן באתר המלצה לעבור לאסטרמון קונטי.
לפי מה שאני רואה באינטרנט הוא מעין תחליף לאוורל קונטי, אבל בבתי המרקחת אומרים לי שאין שום תחליף לאוורל קונטי.
ואין להם אותו. אז בנות (קופ"ח הכללית) איפה אתן משיגות אותו? האם הוא פועל עליכן ממש כמו האוורל קונטי?
אני מאיזור הדרום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליך למדבקות אוורל Evorel 50אילנה07/06/2020
ראיתי בשרותי בריאות כללית שכתחליף ל-Evorel 50 מוצע Dermestril 50. האם אכן תחליף אחד לאחד? נדמה לי שבשונה מאוורל את המדבקה הזו צריך להחליף כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמסטריל
ד``ר איתן פאר13/06/2020את צודקת , כל יום מדבקה
זהה לאוורל אבל לא לאוורל קונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אוורל קונטי - מחפשת תחליףרונית בנדטו07/06/2020
אבקש שתחזרו אליי בבקשה. משתמשת כבר 11 שנה באוורל קונטי, יש חוסר ואי אפשר להשיג, לא מוצאת חלופה, המלצת עם אסטומון קונטי, אני לוקחת חצי מדבקה, איזה מילון שווה לאוורל קונטי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטראמון קונטי כתחליף לאוורל קונטי
ד``ר איתן פאר13/06/2020מכיל מינון מעט נמוך יותר של אסטרוגן ולכן לא רצוי לחתוך לחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אביאנה מכילה אסטרוגן?נירה להב02/06/2020
אני בת 70 ולאחרונה, אובחנה אצלי תת-פעילות של בלוטת התריס ונרשמה לי תרופה יוטירוקס. בעלון מצוין כי אם לוקחים תרופות המכילות אסטרוגן , אזי ספיגת הכדור יוטירוקס, נפגמת.
אודה על הבהרה לגבי תכולת אסטרוגן בכדורי אביאנה.
תודה על ההתיחסות
נירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה
ד``ר איתן פאר13/06/2020אכן מכילה אסטרוגן
בד'כ המינון הנמוך לא אמור להשפיע על תפקודי בלוטת התריס אבל ניתן לעקוב לפי בדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של שמוש בואגיפארםסיגל01/06/2020
בת 54, המחזור הפסיק לפני שנה. בעקבות תלונות על יובש בנרתיק הרופא רשם לי ואגיפארם ואמר לי במשך שבועיים לקחת יום כן יום לא ואח"כ פעמיים בשבוע (טבליות לתוך הנרתיק)
נטלתי עד כה 3 טבליות ועברו 6 ימים.
1. מדי יום יש הכתמה דמית קלה, האם זו תופעה נורמלית או שעלי להפסיק את הנטילה? האם זה מעיד על גדילת רירית?
2 עדכנתי את הרופא שיש לי לופוס, הוא אמר שזה לא בעייתי כי מדובר על טיפול הורמונלי מקומי. יחד עם rאת בעלון לצרכן כתוב במפורש (אם הבנתי נכון) שמצב של לופוס
עשוי להיות בעייתי.
האם לדעתך אני יכולה להמשיך להשתמש בתכשיר בעקבות שני הסעיפים שציינתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגיפם, דימום
ד``ר איתן פאר13/06/2020צודק הרופא שלך, ואגיפם לא נספג למחזור הדם ולכן בטוח לשימוש
לגבי הדימום לגשת לרופא שלך לבדיקת עובי וסדירות רירית הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לתחליף למדבקות אוורלשרון31/05/2020
שלום רב.
לאחר תקופה ארוכה של שימוש יעיל ביותר במדבקות אוורל 50 ואוורל קונטי (לאור תופעות מוקדמות וקשות של גיל המעבר - בעיקר גלי חום קשים), עברתי לאחרונה לשימוש בכדורים (מאחר ולא ניתן להשיג את המדבקות).
נרשם לי אביאנה ומאחר וחזרו גלי החום (בעוצמה פחותה) נרשם לאחרונה אקטיבל. עכשיו גם גלי חום וגם יובש בנרתיק.... יש תחליף מוצלח יותר למדבקות שעשו את העבודה בצורה מושלמת? חברה במאוחדת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לאוורל קונטי
ד``ר איתן פאר31/05/2020במכבי פארם יש תחליף טוה הנקרא אסטראמון קונטי.. תבקשי מחברת מכבי לרכוש לך. מאוחדת לא דאגו מבעוד מועד לתחליף ראוי.
אבל במידה ואת לא משיגה אז השילוב היותר מוצלח הוא אסטרוג'ל בג'ל ביחד עם כדורי אוטרוגסטאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוורל קונטי
גלית12/06/2020האם השיווק של אוורל קונטי אמור לחזור לארץ באוקטובר כפי שתוכנן או שידוע על שינוי? בנוסף, האם גם בכללית יש את התחליף אסטמראמון קונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאוורל קונטי
ד``ר איתן פאר13/06/2020עדין אין מועד במשרד הבריאות לתאריך חזרה של אוורל קונטי
לגבי כללית- יש צורך לברר בבתי המרקחת של הכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר והפרשות דמיות קלותרחלי27/05/2020
בת 56 עם הפרשות דמיות ממצא של סיצטה ברחם ופוליפ במואר הרחם מפחדת פחד נוראי מהבדיקה הפולשנית. למרות שעשו בדיקות אחרות כמו לקיחת ביופסיה וכו' ויצא תקין ... האם הבדיקה כואבת עם המצלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דמיות במנופאוןזה
ד``ר איתן פאר31/05/2020מחייב ברור
ובעאשר יש ממצא כמו פוליפ בחלל הרחם יש להסירו ע'י היסטרוסקופיה ניתוחית שניתן לעשות בהרדמה מקומית או אפילו ללא הרדמה- תלוי בצואר הרחם ובנסיון הרופא המבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך מרשם חדש לאסטרמון?אנה26/05/2020
שלום,
אני מטופלת במכבי עם מדבקות אוורל אבל בגלל המחסור אני אצטרך לעבור לאסטרמון. האם צריך להחליף את המרשם למרשם חדש או שבגלל שזה גנרי אפשר להשתמש במרשם הישן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירשם לאסטראמון קונטי
ד``ר איתן פאר31/05/2020ניתן לרכישה רק תמורת מירשם ורק במכבי פטארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיק האם ניתן במצבי לקחת תכשיר הורמונליסיגל24/05/2020
אני בת 54 כשנה לאחר הפסקת המחזור, מבחינת גיל המעבר מוטרדת רק מהופעת יובש נרתיקי.
ברצוני לציין כי הנני חולת לופוס (מאוזנת) מזה 7 שנים וכי בנוסף אובחנתי כבעלת apla מעבדתי בלבד מאז ההריון האחרון (לפני כ 17 שנים) מאז נאסר עלי לקחת תכשירים הורמונליים.
לאור הנ"ל, שאלתי היא האם אוכל לקחת וג׳פארם מקומי בצורת טבליות? האם אופן נטילה כזה לא מסכן אותי מבחינת הנטייה לקרישיות בגלל הapla?
האם לחילופין היית מציע תכשיר אחר? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגיפם והפרעות קרישה
ד``ר איתן פאר24/05/2020אין כל בעיה להשתמש בואגיפם גם עאשר יש הפרעות קרישה. לא נספג מהנרתיק ולא גורם לקירישיות יתר
שבועיים ראשונים כל יום ולאחר מכן 2-3 בשבוע קבוע כל החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר פאר המון המון תודה!!!!
סיגל24/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרמון קונטי - איזה חלק של המדבקה מדביקים? (חום או שקוף)חנה23/05/2020
האם המדבקה שאותה יש לשים על הגוף היא החלק השקוף או החלק החום האטום? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטראמון קונטי
ד``ר איתן פאר24/05/2020החלק השקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרמון קונפי
חנה24/05/2020קיבלתי ממכבי אסטרמון קונפי שמיוצר על ידי הקסל. כשמוציאים את המדבקה מאריזת האלמונים החלק שבא במגע עם האריזה דביק. לאחר שמסירים את הפלסטר החום אז גם הצד השני דביק. איזה צד צריך להדביק לגוף? מה עושים כדי שהצד הדביק שנשאר חשוף לא ימשוך אליו לכלוך שגורם למדבקה לרדת מהעור? האם זאת תופעה ידועה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטראמון קונטי
ד``ר איתן פאר31/05/2020החלק הדביק ולא החלק החום
להסרת כתמים או שמן תינוקות או מסיר לק של לוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרמון קונטי
אהובה11/06/2020שלום רב,
למה מיועדת המדבקה החומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרמון קונטי - גיל מעברדנאל אלטין23/05/2020
האם אסטרמון קונטי משמש כתחליף לאסטרוגן ופרוגסטרון? אני שואלת כי הגניקולוג שלי התעקש על השילוב בין השניים מאחר והמרשם שנתן לא נמצא במלאי בשום מקום... ושאלה נוספת: האם יפתור יובש וגינאלי, גרד ותחושה מאוד לא נעימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרמון קונטי
ד``ר איתן פאר23/05/2020אכן זה התחליף שיש רק למבוטחות מכבי לאוורל קונטי וניתן לרכישה רק במכבי פארם.
לא פותר את היובש הנרתיקי. זה מחייב טיפול מקומי ע'י ואגיפם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לפצל לאסטרמון 50 וכדורי אוטרוגסטן
לא רופאה26/05/2020האסטרמון 50 תחליף גנרי שמכבי מביאים לאוורל 50 מכיל רק אסטרוגן זהה לזה שיש בגוף, בלי הפרוגסטין הסינטטי שיש בקונטי.
במקומו אפשר כדורי אוטרוגסטן 100 שמגילות פרוגסטרון טבעי זהה לזה שיש בגוף. אני לוקחת אותם לבליעה אבל ניתן להשתמש בהם גם בספיגה וגינאלית (זה כדור רך שמכיל את הפרוגסטרון בתוך מעט שמן).
אצלי השילוב הזה גם פתר את בעיית היובש.
אני מטופלת, לא רופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכים
ד``ר איתן פאר31/05/2020התחליף הנכון ךמי שיש לה רחם הם מדבקות אסטראמון קונטי ולא השילוב שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוג'ל במקום ליויאל ותופעות לוואיאור21/05/2020
אני מטופלת בליויאל שגורם לי לפצעים, פגמנטציה ושיעור בפנים ומעוניינת לעבור לשימוש באסטרוג'ל, האם צריך לשלב משהו נוסף עם האסטרוג'ל? ושאלה נוספת האם זה משפיע גם על עור הפנים (שיעור, פצעונים ופגמנטציה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לואי מליביאל
ד``ר איתן פאר23/05/2020אבו הצדק עימך. על התופעות שאת מתארת יכולות להגרם ע'י ליביאל.
במידה ויש לך רחם את חייבת כם אוטרוגסטאן ביחד עם האסטרוג'ל. בנידה ואחרי כריתת הרחם אסטרוג'ל יספיק ללא כל תוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 8 ימים לפני המועד - ברקע שרירןענת20/05/2020
שלום רב
בת 48.5. שרירן כמעט 7 ס"מ קיר קדמי פונדס.
מחזורים מאד קשים עם קרישי דם בעיקר ביום הראשון. פעם אחרונה הגיעה וסת 27.4 ואתמול היה לי דימום קל שהתגבר עד כדי צורך לשים תחבושות. בדיקת אולטרה וגינאלית למעקב אחרי שרירן בוצעה לפני 5 ימים וחוץ מגופיף צהוב והשרירן הידוע הכל תקין. פאפ בוצע לפני שנתיים תקין. מודאגת ולא יודעת מה הסיבה לדימום. האם זו ווסת שהקדימה,שהרי הווסתות שלי סדירים או כתוצאה מהשרירן?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת דימום ושרירן
ד``ר איתן פאר23/05/2020לא השרירן גורם לדימום אלא הגיל והגניסה לטרום גיל המעבר. לפרטים מפורטים בנידון ניתן לקרוא בדף הפייס בוק שלי " איתן פאר- גיל המעבר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת הורמונים באיחור רב בגיל המעברנגה20/05/2020
ד"ר פאר שלום רב.
אני עמוק בגיל המעבר. בת 58. סירבתי בטיפשותי להורמונים, רוצה להתחיל עכשיו.
יש אוסטאופניה וגם אוסטאופורוזיס בחוליה מותנית. כולסטרול גבוה עם רובד טרשתי קטן בקרוטיס. קראתי מאמר שלך... שהורמונים בשלב כזה לא סבבה.
מה עושים?
מה עם מדבקות? אולי פחות מסוכן.
ממש אשמח לתשובה מהירה,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת הומונים שנים לאחר הפסקת המחזור
ד``ר איתן פאר23/05/2020במידה ויש הרבה משקעים טרשתיים בולטים וגורמים להצרות של עורקי הצואר- הקרוטיס- הרי שפספסת את חלון ההזדמנויות
במידה ורק משקעים שטחיים ללא חסימות והפרעות זרימה ניתן לקבל מדבקות הורמונליות
ובתנאי שאת לא מעשנת !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נגה23/05/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
ריקי ברוך31/05/2020היי. גם אני לא נטלתי הורמונים לשמחתי כי ברור לי שהם לא מעניקים הגנה מושלמת ואני ממש חושבת לעומתך שנהגתי נכון. כדי לשמור על עצמי מול אוסטופורוזיס ולהישאר באוסטופניה לאורך השנים האחרונות אני מקפידה ליטול סידן אמורפי-דינסיטי והוא מחולל אצלי פלאים. תאמיני לי שהוא טוב יותר מהורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן דנסיטי - אין גבול לציניות
דבורה07/06/2020אין גבול לציניות , להשתמש בפורום הזה לפרסומת.
אני עצמי נוטלת את הנ"ל כבר שנתיים... ולהפתעתי האוסתאופניה רק החריפה... למרות הדנסיטי...
זה ממש לא המקום כאן לקידומי מכירות.
ההורמונים ניטלים לא רק בשל בריחת סידן , גם מהרבה סיבות אחרות. ויש הרבה נשים שהם ממש מצילים ומשנים להם את איכות החיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)