פורום הסרת משקפיים בלייזר - יש לך שאלה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שטפי דם בעין לאחר ניתוח לאסיק
    מאי
    31/08/2010

אני שבוע לאחר ניתוח לייזר לאסיק האם הגיוני כי עדיין יש לי שטפי דם כמו פיצוץ של נימים בעין והיא אדומה מעט בחלקים מסויימים?
    וכמו כן יש חלק בעין שנראה טיפה צהבהב?
    אנא ענו על שאלותיי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/09/2010

מאי שלום רב,
    הדימומים הנ"ל הם תופעה שכיחה לאחר ניתוח מסוג אינטראלאזיק והם נספגים תוך תקופה של חודש ימים.
    בברכה, פרופ' ישראל קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי \ היכן יבוצע ניתוח IntraCor
    בני
    31/08/2010

שלום רב,

אשמח לקבל מידע לגבי הניתוח החדש שמתבצע ללא חיתוך הנקרא IntraCor
    מכיוון שתחום ניתוחי העיניים מאוד מתקדם פה בארץ אשמח לדעת מה ידוע כאן על הטיפול מכיוון שבחברות להסרת משקפיים לא ידעו לתת לי תשובות.

בתודה

בני

לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתי \ היכן יבוצע ניתוח IntraCor

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    02/09/2010

בני שלום,
    שלום רב. אין עדיין במכון שלנו ניתוח מסוג INTRACOR. ניתוח זה מבוצע בתוך הקרנית ע"י אינטראלייזר, החותך עדשה פנימית מתוך הקרנית ומוציאים אותה דרך פתח קטנטן. השיטה מורידה עד 4 מספרים לערך, אך לא מטפלים עדיין בצילינדר. אינני יודע היכן משתמשים בשיטה זו בעולם.
    לדעתי כדאי לחכות עוד שנתיים שלוש לפיתוח נוסף של שיטה זו.

בברכה פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי
    דן
    28/08/2010

שלום רב דוקטור.
    לפני מספר ימים התייעצתי עם רופא עיניים והוא אמר לי שישנה תופעת לוואי,אמנם נדירה, לאחר ניתוח לייזר המכונה גלאוקומה. רציתי לדעת האם הלייזר באמת גורם לזה,אני רוצה לעבור את הניתוח אבל אני קצת חושש?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• תשובה-תופעות לוואי

פרופ' ישראל קרמר
    02/09/2010

דן שלום,
    מחלת הגלאוקומה אינה קשורה כלל וכלל לניתוחי הלייזר. לעיתים לאחר ניתוח הלייזר נותנים טיפות סטרואידים לתקופה ארוכה יחסית ואז הלחץ התוך עיני עולה, ואז מטפלים בו ומורידים אותו ע"י טיפות להורדת לחץ. לחץ תוך עיני גבוה איננו גלאוקומה.
    בברכה
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי שמש לפוטבול
    רן
    28/08/2010

עברתי ניתוח לפני כשלושה חודשיםPRK אצל ד"ר לוינגר
    אני רואה טוב (בבדיקה לאחר חודש עדיין לא ראיתי מושלם אבל זה השתפר)

ביום יום אני מרכיב משקפי שמש
    רציתי לשאול אם באימונים/משחקי פוטבול ביום המשקפי שמש הללו לקסדה תהיה טובה
    Oakley 60% Grey Eye Shield

חשוב שהמשקפיים יסננו קרינה 100%
    או שבנוסף עוצמת האור שהמשקף מסנן גם חשוב ?

פרסמתי לפני חודש את אותה השאלה ולא נענתי, אשמח אם תוכלו לענות לי
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה
    משקפי שמש לפוטבול

הוספת תגובה

• תשובה-משקפי שמש

פרופ' ישראל קרמר
    02/09/2010

רן שלום, סוג משקפי השמש איננו חשוב לאחר ניתוחי לייזר מסוג PRK. באופן כללי יש להשתמש במשקפי שמש כהות. דרגת הסינון איננה חייבת להיות מדוייקת. מספיקה דרגה מעל 90%

בברכה פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רן

דר' סלע
    16/09/2010

מה שחשוב במשקפי השמש זה איכות מסנן הקרינה.
    כיום משתמשים במסנן קרינה 400 UV, מה שאומר הגנה מירבית מהקרינה המזיקה (שהיא אורכי גל קצרים מ 400).
    ה- 60% הרשום בשאלה אינו בעל חשיבות לנושא ההגנה מקרינה, אלא רק לכהות העדשה ובכך למניעת הסינוור (שזהו דבר אישי - תלוי כמה אתה רגיש לאור).
    עדשה עם 400 UV יכולה להיות גם שקופה לגמרי ותהיה בעלת הגנה מירבית מקרינת השמש.
    ולכן אין בעיה עם המשקפיים שרכשת.
    כמובן יש לוודא שלכל משקפי שמש יש תו תקן אירופאי (המסומן ב ce) ומצביע על כך שלא סתם כתוב 400 UV.
    בד"כ משקפי שמש "ממותגים" יהיו בעלי הגנה מירבית.
    בברכה ובזהירות בפוטבול.

צחי סלע אופטומטריסט ראשי - care תיקוני ראיה בלייזר.

הכותב הינו מנהל רופאי בחברת care vision ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים
    אפרת
    27/08/2010

שלום רב!
    ביצעתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר ב-2 מכונים. המספר שלי במשקפיים -7.5 ו1.5 צילינדר בעין אחת ו -7.5 ו 2.5 צילנדר בעין שנייה. עובי הקרנית שנמדד בבדיקות ההתאמה הינו 470.
    ב-2 המכונים נאמר לי שאני מאוד גבולית (בגלל עובי הקרנית ), אבל כן יכולה לעבור את הניתוח אך, אין שום אפשרות תיקון בעתיד. במכון אחד נאמר לי באופן וודאי שישאר לי מס' בין -1 ל -0.5 בעין עם הצילנדר הגבוהה יותר.
    התעניינתי לגבי אפשרות חלופית ומצאתי כי קיים ניתוח השתלת עדשה שהוא יותר מסובך והרבה יותר יקר אולם, אין נסיגות במס' בד"כ והוא הפיך.
    רציתי לשאול לדעתכם מה עדיף עפ"י הנתונים המובאים לעיל? וכן לגבי ניתוח השתלת עדשה- אני סובלת מאי סבילות לעדשות מגע (לאחר שימוש של שנים), יש סיכוי שהעין שלי תדחה את העדשה בניתוח השלת עדשה? יש אנשים שלא מתאמים להשתלת עדשה?
    מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח זה קראתי באינטרנט כי הסיכונים הם: קטרקט, גלאוקומה מה אחוז לפתח מחלות אלה והאם ניתן למנוע אותם למרות הניתוח? כמה זמן מבצעים בארץ ניתוחי השתלת עדשה והאם זה מספיק לקבוע שהניתוח בטוח?
    לתשובתכם אודה,
    בברכה,
    אפרת 

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להסרת משקפיים

הוספת תגובה

• עוד מידע חשוב!!! אישונים רחבים...

אפרת
    27/08/2010

יש לי אישונים שמתרחבים מאוד בחושך... בערך 6-8 מ"מ אולי יותר (בבדיקת לניתוח לייזר בדקו ואמרו שאפשרי לבצע ניתוח ואני יודעת שלא מבצעים באישון שיותר מ8 מ"מ). בכל אופן קראתי עכשיו בכתבות על השתלת עדשה כי לא מבצעים הניתוח כאשר ישנם אישונים רחבים! האם נסתם הגולל ועליי להישאר עם משקפיים לנצח?????????. האם יש מוצא גם לכך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

ד''ר נדב בלפר
    28/08/2010

כל מה שתיארת נשמע הגיוני לחלוטין. אכן המספרים נשמעים גבוליים. הנקודה היא הגישה: את מנסה לחפש פתרון לבעיה שמפריעה לך (משקפיים או עדשות), והרופאים מספרים לך מה ניתן להציע לך, יתרונות וחסרונות. אם אינך "לא מתאימה" את זו שמחליטה על הניתוח.
    לעניין השאלה: יש מדידות ומדדי התאמה גם לניתוח השתלת עדשה (יש 2 סוגים כאלו). יש סוכיו וב שתוכלי להתאים לאחד מהם. חפשי קצת על ICL ו- ARTISAN או ARTIFLEX .... ליותר פרטים.
    העדשה המושתלת בעין אינה באותו מיקום כמו עדשת מגע ולכן לא יכולה ליצור אותו גירוי על הקרנית ומתחת לעפעף כמו עדשת המגע.
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אפרת
    28/08/2010

ד"ר בלפר שלום

ראשית תודה על התשובה המהירה.
    1) קראתי על סוגי העדשות שציינת, לגבי הארטיפלקס, קראתי כי ניתן להשתיל עדשת ארטיפלקס עד צילנדר 2 (לי יש 2.5 בעין אחת... ו-2 בשניה) בנוסף, התווית נגד להשתלת עדשת ארטיפלקס היא אישון עד גודל 7 מ"מ בחושך. כפי שציינתי האישונים שלי מאוד מתרחבים בחושך נראה לי שיותר מ6 מ"מ... 

2) לגבי הארטיזן קראתי כי התווית הנגד היא אישון עד 7 מ"מ....

3) ולגבי ICL קראתי כי אתם כבר לא משתלים עדשות אלו כיוון שהם כרוכות בסיכונים (קטרקט, גלאוקומה)

א. האם יש התפתחות בהשתלת עדשות וכן ניתן להשתיל עדשה שנתפסת בקשתית (ארטיזן, ארטיפלקס) למרות הנתונים שצויינו לעיל?
    ב. האם אתם עדיין מבצעים השתלת עדשה בין העדשה הטבעית לקשתית (ICL) והאם התגברו על הסיכונים הכרוכים בכך?
    ג. בנוגע ללייזר (במידה והשתלת עדשה לא באה בחשבון) קראתי כי במכונכם "עיניים" ישנו מכשור חדיש הפותר בעיית ההילות והסנוורים שעשויים להיות לבעלי אישונים רחבים, אך הדבר כולל הרחבת משטח הליטוש (אם הבנתי נכון..) בהתחשב בנתונים ( -7.5 צילנדר 2 ו 2.5 ועובי קרנית 470) יש אפשרות להשתמש בשיטה זו? מה העובי הקרנית המינימלי (והבטוח) שמשארים אחרי "שיוף" קרנית בלייזר והאם זה העובי שישאר לי? האם זה בטוח מספיק או עדיף לוותר לחלוטין על הלייזר (לא דיברו איתי על סיכונים אלא רק שלא יהיה אפשר לבצע ניתוחי תיקון בעתיד)?

* חשוב לי לקבל אינפורמציה בכדי לדעת האם יש טעם בכלל, לקחת חצי יום חופש ולנסוע לירושלים (אני מהמרכז) או שבגלל הנתונים הבעיתיים אין טעם להגיע לבדיקת התאמה.

בתודה מראש,
    אפרת

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

ד''ר נדב בלפר
    28/08/2010

אני אוהב יסודיות וחשיבה.
    יש ממש בכל דברייך: לכל פעולה יש יתרונות וחסרונות. בהחלט עדיין מבצעים ניתוחי ICL בעולם ובארץ. לשם תשובה טובה חשובה המדידה המדוייקת של האישון (6-7 מותר, 8 - לא)
    יש מכון עיניים גם בתל אביב - אין צורך לנסוע לירושלים
    בכל מקרה - שווה חצי יום ואף יותר - לא?
    בזמן בדיקת ההתאמה שאלי הכל ותיעני ספציפית למדידות עינייך
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

אפרת
    28/08/2010

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• משך הזמן עד לראייה תקינה
    אביב
    25/08/2010

שלום,
    אני מעוניין לדעת כמה זמן נמשך כל התהליך מהבדיקה הראשונית ביותר עד למצב בו הראייה תקינה.
    כמובן שזה תלוי במכון אבל באופן כללי כמה זמן נמשך כל העניין הפרוצדורלי מהבעת הרצון לבצע את הניתוח ועד אשר הראייה תקינה לאחר הניתוח.
    האם זה משהו של מהיום להיום, או משבוע לשבוע?כאשר אני פונה למכון על מנת לבצע את הניתוח האם הנוהלים השונים שצריכים להתבצע עד הניתוח לוקחים זמן רב?

וכל מה שנאמר פה יכול להסתכם במשפט אחד: האם יכולה להיות לי ראייה תקינה בעוד חודש מהיום?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    משך הזמן עד לראייה תקינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    26/08/2010

שלום רב,
    עפ"י בדיקת ההתאמה ייקבע
    א. האם אתה מתאים לטיפול לייזר?
    ב. במידה וכן, לאיזה סוג של טיפול
    תהליך ההתאוששות מהניתוחים השונים כרוך בפרקי זמן משתנים. ככלל, כעבור כחודש הראייה תקינה

בברכה
    דר' הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אביב
    26/08/2010

עוד לא הייתי בבדיקת התאמה. מהשאלה שלך אני מבין שמשך הזמן תלוי בסוג הטיפול(?).
    אני הייתי רוצה לדעת עם כל התהליך מהתחלתו ועד למצב שהראייה תקינה כרוך בהרבה טיפול משרדי ממושך (בירוקרטיה) ובדיקות שונות?
    *בממוצע (ללא תלות בסוג הטיפול והמכון), תוך כמה זמן מרגע בדיקת ההתאמה הניתוח מתבצע?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך החלמה מניתוח LASEK
    שחר
    24/08/2010

שלום רב,

עברתי שבו שעבר ביום שלישי 17/08/2010 ניתוח להסרת משקפיים ע"י ד"ר לוינגר משיטת הלאסק.

ידוע לי שתהליך ההחלמה עד שרואים 6/6 הוא כחודש ימים.

שאלתי היא האם בתקופה הנ"ל עדיף לעשות כמה שפחות מאמץ עם העיניים כדוגמה עבודה עם מחשב (רוב עבודתי היא מול מחשב) וצפייה בטלויזיה וכדומה.
    והאם זה ייפגע בהחלמה וימנע מלהגיע לראייה אופטימלית אם אני משתמש במחשב ועושה את פעולותי היומיומיות באופן רגיל.

אדגיש שכרגע בעת שימוש במחשב אני עדיין רואה מטושטש ולא חד
    תודה מראש ,

שחר

לבדיקת התאמה
    סגירה
    תהליך החלמה מניתוח LASEK

הוספת תגובה

• שלום שחר

ד''ר נדב בלפר
    24/08/2010

חזור בהדרגה לפעילות רגילה תוך הפחתה בזמן מחשב והפסקות תכופות. וכן השתמש הרבה בתחליפי דמע
    תתחדש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר וניתוח מהעבר
    דנלה
    24/08/2010

לפני 11 שנה עברתי ניתוח לב פתוח כ8 חודשים מיד לאחר הניתוח היה לי דלקת מסביב ללב, לאחר 8 החודשים האלה הכל עבר ואני לא מטופלת בשום תרופה מזה כ10 שנים כלום כלום, מה שכן ישנם מצבים בהם נותנים טיפול אנטיביוטי לפני פעולות או סיטואציות שעלולים לגרום לחדירת חיידקים לדם והפעולות הם: טיפולי שיניים ,כריתת שקדים או אדנואידים,פעולות במערכת העיכול והשתן,ניקוז כירורגי של חומר מזהם וברונכוסקופיה
    אני מעוניינת לעבור ניתוח לייזר בעיניים מסוג לאסיק הייתי כבר בבדיקת התאמה ונמצאתי כמתאימה לניתוח מהסוג הזה רציתי לדעת אם זה יכול להוות בעיה שעברתי ניתוח לב והאם אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה או משהו

אשמח לתגובה מהירה אני מעוניינת לקבוע תאריך לניתוח במיידי

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר וניתוח מהעבר

הוספת תגובה

• נשמע לי שאין קשר

ד''ר נדב בלפר
    24/08/2010

שווה להתייעץ עם הקרדיולוג
    וכן - סביר לקחת טיפול אנטיביוטי מונע - אם כי זו נחשבת פעולה ניתוחית מאד לא חודרנית או מזוהמת
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עליית מספר לאחר ניתוח לייזר
    ליאת
    24/08/2010

שלום,
    עברתי ניתוח לייזר לפני כ-3 שנים. לאחר הניתוח התקבלה תוצאה טובה בה עין אחת רואה 6/6 ועין אחת רואה 5/6. לפני כחודש עברתי בדיקת עיניים וגיליתי שיש לי מספר של חצי בכל עין. האם זה קשור ל"איכות" הניתוח או למנתח שניתח אותי???? הרי קבלתי תוצאה מעולה בסוף הניתוח... או שזה היה בלתי נמנע, ולא משנה איפה ואיך הייתי עוברת את הניתוח- המספר היה עולה מסיבות שאינן קשורות ניתוח.... רופא העיניים שבדק אותי נתן לי להרגיש שזה קשור לניתוח והמנתח.... (אבל הוא לא אובייקטיבי כיוון שגם הוא מנתח, ולא עברתי את הניתוח אצלו....)

תודה רבה,
    ליאת

לבדיקת התאמה
    סגירה
    עליית מספר לאחר ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• ממש לא

ד''ר נדב בלפר
    24/08/2010

שלום ליאת
    מספר המשקפיים הנחוץ לעינינו יכולה להשתנות בכל עת - אין לנו שליטה על כמה , מתי ולמה.........
    במילים אחרות זה היה כנראה משתנה בכל מצב, כל מנתח או שיטת ניתוח וגם........ אם לא היית עוברת ניתוח
    תהני ממינוס חצי לעומת (מה שהיה לך קודם) + מינוס חצי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לבן 18, קרנית דקה
    א.ב.
    24/08/2010

אני בן 18 וחצי, לפני גיוס,מרכיב משקפיים מגיל 9, עדשות מגיל 15. מספרים: עין שמאל 2.75 - ,יציב לאורך זמן, עין ימין4.15 - , גדל מידי שנה ברבע מספר. בבדיקה לפני ניתוח נמצאה קרנית בעובי 480.הומלץ לי לעשות ניתוח ולתקן בעין ימין רבע מספר עד חצי מספר יותר בהנחה שזה יכסה את העליה שאולי תהיה. לגבי עובי הקרנית נאמר לי שאין זו בעיה אפילו לתקן עד מספר במידת הצורך. השאלה: האם כדאי ובטוח לעשות את הניתוח כיום (אני הכי רוצה בעולם) או לחכות להתייצבות מלאה?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לבן 18, קרנית דקה

הוספת תגובה

• שאלה קשה

ד''ר נדב בלפר
    24/08/2010

עד מתי תחכה - גיל ה....... מה.
    אם כרגע המספר משתנה ברבע לשנה - הוא נחשב יציב למדי (אף פעם אין ודאות לגבי כמות וזמן השנוי הבא), וההצעה שתיארת נשמעת פתרון טוב
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה ועבודה מול מחשב
    מיכל
    21/08/2010

אני עובדת מול מחשב.
    לפני זמן מה הייתי בבדיקה והומלץ לי לעבור ניתוח מסוג PRK.
    דיברתי עם המקום עבודה שלי והם הסכימו שאקח מספר ימי מחלה עבור הניתוח.
    השאלה שלי היא - כמה ימי מחלה אני צריכה לקחת? כמה זמן עלולה לקחת החלמה מניתוח PRK, כדי שאוכל לחזור לעבוד מול מחשב?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    החלמה ועבודה מול מחשב

הוספת תגובה

• במקרה שיגרתי

ד''ר נדב בלפר
    21/08/2010

ניתן לשוב לעבוד מול המחשב לאחר כשבוע בהדרגה
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שיוף הקרנית
    דן
    19/08/2010

שלום רב.
    יש לי מספר 8 בעין ימין ו7.5 עם צילינדר 0.75 בעין שמאל.
    הומלץ לי לעשות ניתוח בשיטת הASA.
    רציתי לדעת כמה מעובי הקרנית יירד בניתוח אם אעשה אותו? וגם באופן כללי מה טווח העובי שמורידים בכל שיטה? ובמה זה תלוי? והאם הורדת חתיכה מהקרנית לא פוגעת בעתיד בראייה ?
    תודה רבה.

לבדיקת התאמה
    סגירה
    שיוף הקרנית

הוספת תגובה

• השיוף ברוב המכשירים היום

ד''ר נדב בלפר
    20/08/2010

הוא כ 15-20 מיקרון לכל מספר דיופטר.
    לא מורידים ב ASA חתיכה מהקרנית.. אלא "משייפים" אותה - מעצבים את צורתה האופטית מחדש
    תלוי במספר שיש לתקן ובעובי הראשוני של הקרנית...... זה חלק מהדברים שבודקים בעת בדיקות ההתאמה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר האם מתאים לי?
    מוטי
    19/08/2010

שלום רב,

ברצוני לדעת עם ניתוח לייזר יכול לתקן לי את הראייה אם אני מספר -7 וראייה 6/10
    האם ניתוח יכול לפתור לי תבעיה?

תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר האם מתאים לי?

הוספת תגובה

• מסכים - שאל רופא בזמן בדיקת...

ד''ר נדב בלפר
    20/08/2010

ההתאמה - בכל מקום בו תיבדק ייבדוק אותך רופא עיניים מומחה בתחום
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה גיל אפשר לעשות את הנתוח?
    תומר
    18/08/2010

מה סיכוי ההצלחה שלו?

מה התופעות לוואי שלו?

וכמה עולה?

הוספת תגובה

• מגיל 18 שנים

ד''ר נדב בלפר
    18/08/2010

חשוב לדון בכך אישית לכל אחד
    בכללי - זו הרצאה ארוכה -יש הרבה מאמרים - גם בעברית, המפרטים תשובות לשאלותיך
    המחיר שונה - תלוי בסוג הניתוח ומקום הניתוח
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות לא עוברת בעין
    אלעד רחמים
    18/08/2010

שלום רב.
    עברתי ניתוח לפני שנה בשיטת חיתוך הקרנית ומאז הראיה שלי מצוינת, למעט לפעמים בלילה קצת סנוור מאורות אבל הבעיה מהרכזית שלי היא שיש בכל עין שני פסים קבועים אדומים שלא עוברים ולא משנה מה תמידד נשארים? עשיתי לפני חצי שנה בדיקה במרפאה והרופא המנתח אמר שהכל תקין והביא לי טיפות ליובש. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש מה לחשוש והאם זה יעבור? תודה רבה!

לבדיקת התאמה
    סגירה
    אדמומיות לא עוברת בעין

הוספת תגובה

• יובש הוא סיבה טובה

ד''ר נדב בלפר
    18/08/2010

אילו אולי כלי דם גדושים ?? לא נשמע מסוכן
    שאל את מי שבודק אותך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה