מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוטמקסהדר28/10/2013
היי! זה אולי יישמע טפשי אבל אני חייבת לברר... רק עכשיו קלטתי שכתוב על הבקבוקון שיש לשמור עליו במצב אנכי. במידה והוא לא היה במצב כזה (נישא בתיק וכו') האם זה פוגע ביעילות התמיסה או החומר הפעיל? והאם תמיסה לבנבנה זה צבעו הטבעי או מעיד על בעיה בתמיסה? אשמח לתשובה בהקדם...מן הסתם קצת בלחץ שאני עלולה לפגוע בעיניי או בהחלמה מהניתוח...תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוטמקס - תגובה
ד``ר אליה לוינגר28/10/2013שלום רב,
אין שום בעיה הדבר החשוב ביותר זה לנער את הבקבוק לפני השימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משקפייםמיטל24/10/2013
שלום ,
לפני 3 וחצי שנים עברתי נתוח לייזר בעיניים מוצלח מאוד לפני כשנה ילדתי לראשונה
והים אני חשה ירידה בראיה האם זה סביר שאחרי 3 שנים כבר אני אתחיל שוב לראות מטושטש ?
ומתי ניתן לעשות ניתוח תיקון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים - תגובה
ד``ר אליה לוינגר24/10/2013שלום רב,
אני ממליץ לפנות לבדיקה ולהעריך את מצבך. יתכן ויש השפעה מסוימת גם של ההריון והלידה על השינוי במספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה נא עזרתכםרונה23/10/2013
שלום רב, יש לי אלרגיה בעיניים שמתבטאת באודם קל בציד העין ולפעמים שריפה קלה, הרופא נתן לי רסלטט או אופטילסט לקחתי אופטילסט הבעיה כשאני משתמשת בטיפות זה ממש שורף ונעשה אודם שעובר לאחר חצי שעה .. האם זה טבעי? האם האלרגיה תעבור לבד ללא הטיפות? לא נוח לי לקחת טיפות ואין לי תור קרוב לרופא מה עצתך ? נא עזרתך מקווה שתעזור לי .. תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נא עזרתכם - תגובה
ד``ר אליה לוינגר24/10/2013שלום רב,
צר לי אך זהוא לא הפורום המתאים לשאלה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלהשימי22/10/2013
יש לי עייניים סופר רגישות אחרי 5 שנים עם עדשות מגע הגעתי למצב שהעין דוחה אותה אחרי 5 דקות נהיו לי מלא גידי דם בעין שנשארו קבוע ומתחזקים מידי פעם עד היום שורפות לי העיניים והעיניים אדומות קבוע עשיתי את כל הבדיקות אומרים הכל תקין דוחפים לי סתם טיפות ואין שינוי שנה וחצי אני עם משקפיים רציתי לעשות ניתוח עשיתי בדיקת התאמה אמרו שאני מתאים ל-2השיטות המספר שלי מינוס 4 בשתי העיניים באיזה שיטה היית ממליץ לי לעבור את הניתוח שהעין הכי פחות תסבול עכשיו ובעתיד איזה שיטה יוצרת פחות ''טראומה לקרנית''לאסיק או P.R.K ?
בחור צעיר בן 25
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר28/10/2013שימי שלום רב,
צר לי אך עדיין לאט אוכל להמליץ לך על שיטה מתאימה מאחר וחסרים לי מספר נתונים הקשורים לבדיקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמה אתה רוצה לדעת אענה לך הכל....
שימי29/10/2013תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיפות להורדת מספרשני14/10/2013
1.האם הטיפות מורידות מינוס, פלוס,צילינדר או גם וגם?
2.האם כאשר מפסיקים עם הטיפות המספר חוזר לקדמותו?
3. האם הטיפות גורמות לעליית לחץ תוך עיני ועלול להיווצר גלאוקומה?
אשמח לתשובה מפורטת על פי הסעיפים תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות להורדת מספר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר14/10/2013שלום רב,
קשה להעריך את האפקט של טיפות להורדת המספר, בעצם פעילות הטיפות על הורדת המספר מתבצעת ע"י הורדה של הלחץ בתוך העין ושינוי בקמירות העדשה.
הטיפול מתאים לתיקון של מינוס מספר.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- סטרואידיםשני14/10/2013
מה תופעות לוואי של שימוש ממושך בסטרואידים לעיניים לאחר ניתוח לאסיק?
הכוונה האם יש נזק לגוף, עור? עיניים וכו? אשמח לפירוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים - תגובה
ד``ר אליה לוינגר14/10/2013שלום רב,
הנזק הראשוני הקצר טווח שיכול להיות בשימוש ממושך בסטרואידים, הינו עליית לחץ תוך עיני, במידה וממשיכים בטיפול לתקופת זמן מאוד ממושכת, יכולה להיות לכך השפעה על העדשה בתוך העין.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תיקון בשיטת ניתוח שונהעדי08/10/2013
שלום רב.
עין שעברה לפני 6 שנים ניתוח בשיטת LASEK ניתן לבצע בה תיקון בשיטת שונה
(כמו LASIK) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון בשיטת ניתוח שונה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/10/2013שלום רב,
שאלה זו נשאלה בפורום אחר. אני ממליץ לך לקרוא תשובתי המפורטת.
בברכה,
דר' אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיפות עיניים אחרי LASEKעדי07/10/2013
לרופאים שלום.אני בן 26 ועברתי לפני כשנתיים ניתוח LASEK.לאחר הניתוח נשאר לי קצת מספר 0.5 - וצילינדר 1.00 - בעין שמאל.
מזה 4 חודשים אני משתמש בטיפול אלפגן ויש ממש שיפור בחדות הראייה.
עשיתי בדיקת ראייה ונשאר 0.5 - צילינדר ללא מספר.
האם ההשפעה קיימת רק כאשר משתמשים בטיפות? כלומר מתי שאפסיק אז המצב יחזור לקדמותו טרם השימוש בטיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים אחרי LASEK - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/10/2013שלום רב,
אני שמח ל/שמוע על ההשפעה הטובה של הטיפות ועל שיפור בחדות הראייה. מצד שני, יש סיכוי שבמידה ותפסיק את הטיפול בטיפות תהיה שוב נסיגה בחדות הראייה. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל ולשקול אפשרות להקטין מינון הטיפות
בברכה, דר' אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- בבקשה תענו לשאלתירונה01/10/2013
שלום רב, היה לי וירוס בעין לפני חצי שנה ,טופלתי במשך שבוע בדקסאמיצין ולאחר מכן באופלקס וזה עבר בשלום רק נשארו לי כתמים סביב הקרנית השתמשתי בגנטיל וגם זה עבר , היום יש לי רק יובש ומשתמשת בגנטיל לפי הצורך.. האם הוירוס נשאר בעין רדום ושב להטריד לאחר תקופה זו? או שזה רק אם חלילה תהיה הדבקה מחדש? בבדיקת רופא עיניים תמיד היה הכל בסדר... אני ממש רוצה להירגע ולהשאיר את הסיוט מאחור... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לשאלתי - תגובה
ד``ר אליה לוינגר03/10/2013שלום רב,
אני שמח לעדכן אותך כי ההדבקה בוירוס בעיניים בד"כ חד פעמית ולאחר הדבקה זו נוצר חיסון טבעי של העין נגד הוירוס.
במידה ואת חשה בטוב הסיפור מאחוריך.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר בפעם שנייהקרן30/09/2013
האם' אפשר לעבור ניתוח לייזר שוב. נותחתי לפני כ16 שנה בלייזר -ניתוח מוצלח. היום הראייה נחלשה שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר בפעם שנייה - תגובה
פרופ` אירית בכר30/09/2013במרבית המקרים ניתן לבצע טיפול ליזר נוסף, אך יש לעבור בדיקת התאמה מלאה כמו כל מועמד . רק כך ניתן לדעת אם ניתן לבצע את הטיפול. אם תתקשרי למרפאה יתכן כי בתשאול נכון ניתן לכוון אותך באופן ראשוני ללא צורך בהגעה למרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- החלמה מ prkגיא29/09/2013
שלום רב
לפני 16 יום עברתי ניתוח הסרת משקפיים בשיטת trans prk.
לאחר הניתוח כאשר הייתי עם העדשות הטיפוליות ראיתי טוב.
לפני כעשרה ימים הסירו את העדשות ומאז אני רואה מטושטש לרחוק ולקרוב
דבר המקשה עליי מאוד בתפקוד יומיומי וכן מלחיץ מבחינת השאלה האם הניתוח הצליח שכן האמירה לאחר הסרת העדשות הייתה כי הראייה תתייצב לאחר כיומיים.
מבדיקה שערכו לי במכון לפני מספר ימים עולה כי כעת אני בפלוס ולא במינוס גדול כפי שהייתי טרם הניתוח.
קיבלתי משקפיים מגדילות אשר מקלות מעט על קריאה בטווח קרוב ומחשב אך מעייפות מאוד את העיניים.
שאלתי היא האם יש לי מה לדאוג או שמדובר בפרק זמן סביר אשר בסופו ראייתי תתייצב ואראה טוב או שמא הדבר מעיד על בעיה בתוצאת הניתוח.
כמו כן,?מהו פרק זמן סביר בו על ראייתי להסתדר?
אודה על תשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מ prk - תגובה
ד``ר אליה לוינגר29/09/2013שלום רב,
מאחר ומדובר בזמן קצר לאחר הניתוח יש צורך בסבלנות, אני ממליץ על המשך טיפול ומעקב במכון בו עברת את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח טראנס prk בזמן הנקהגלי28/09/2013
שלום
בשבוע הבא אני אמורה לעבור ניתוח טראנס prk. אני מניקה הנקה חלקית את בתי בת שנה וארבעה חודשים ורציתי לברר האם ישנה בעיה כלשהי עם הנקה הן מבחינת הניתוח, הן מבחינת התרופות הנלקחות לאחריו והן מבחינת ההחלמה- האם הכאבים ןאי הנוחות שבימים הראשונים שלאחר הניתוח הם כאלו שלא יאפשרו להניק?
בנוסף, רציתי לשאול כמה זמן למעשה נמשכים הכאבים? האם יש להיערך לקראת העדרות ממושכת ממקום העבודה? כמה זמן לאחר ניתוח מעין זה ניתן לחזור ולנהוג?
תודה מראש על כל התשובות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טראנס prk בזמן הנקה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר29/09/2013שלום רב,
ראשית מבחינת הניתוח כעיקרון ה FDA לא מתיר את הניתוח למרות שמבחינה טכנית הדבר אפשרי. מבחינת הטיפול בהנקה ללא קשר לניתוח אני מטפל בטוברקס ולא בויגמוקס.
לגבי ההחלמה אין קשר בינה לבין הנקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהtrans PRK בזמן הנקה
גלי01/10/2013האם כוונתך היא כי ה-FDA אינו מתיר את סוג הניתוח הנ"ל בכלל או אינו מתירו בעת הנקה?
לא הצלחתי למצוא על כך מידע באתר ה-FDA... תוכל להכווין אותי מעט יותר?
באשר לשמות התרופות שציינת? מה כוונתך כי ללא קשר לניתוח הטיפול הוא בטוברקס ולא בויגמוקס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהtrans PRK בזמן הנקה - תגובה
לגב ה- FDA- במהלך העבודות שבוצעו ע"י ה- FDA לבדוק את הייעילות והבטיחות של הלייזרים להסרת משקפים, אוכלוסיית המטולים לא כללה נשים בהריון ומניקות, הם פשוט הוציאו קבוצה זו מהמחקר.
לגבי שאלתך השניה- נכון, התרופאה טוברקס במקום ויגמוקס.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח השתלת עדשותאמיר24/09/2013
שלום,
אני בן 40 עם מספרים של 4.5-5 וצילנדר של 5.5 בשתי העיניים. הלכתי לבדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר ומסתבר שבנוסף הקרנית שלי מאד שטוחה (עבה אך שטוחה).
הרופא טען שע"י ניתוח לייזר לא אוכל להגיע לתיקון מלא ואשאר עם מספר כולל (מספר + צילנדר) של כ 1-1.5. הוא הציע לי ניתוח השתלת עדשות במקום תיקון לייזר, שבו אין תלות בקמירות הקרנית.
אשמח לשמוע מהרופאים בפורום מה הסיכון בניתוח (בכלל ולעומת הלייזר), האם הוא מומלץ ומספיק שכיח.
אשמח לשמוע אם מישהו עבר השתלה מסוג זה ומה ההמלצה שלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אמיר24/09/2013שאלה נוספת -
את הבדיקה עשיתי במרפאת עיניים
האם יש מרפאה נוספת (אסותא. הדסה) שקיימת טכנולוגיה שכן יכולה לתקן את הראיה שלי בלייזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך - תגובה
אני ממליץ לך לשוב ולהתייעץ שוב עם הרופא המנתח כדי שיחזור וידבר איתך על הסיכוי והסיכון שבניתוח.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך - תגובה - תגובה
פרופ` אירית בכר06/10/2013הטכנולוגיה דומה בכל המרפאות. חוקי הפיזיקה והאופטיקה זהים. תקבל יעוץ מיטבי מהרופא שבדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אטיביוטיקה לפני נתוח לייזרעינבל23/09/2013
שלום אני מיועדת לניתוח לייזר בעוד כחודש. בילדותי עברתי ניתוח לב. לפני טיפולי שיניים אני לוקחת אנטיביוטיקה כטיפול מגן מניעתי. שאלתי היא האם גם בניתוח לייזר להסרת משקפיים יש צורך שאקח אנטיביוטיקה כמו מוקסיפן. הניתוח המתאים לי הינו prk. והאם אקח בכל זאת אנטיביוטיקה לייתר ביטחון זה יפריע לניתוח? אודה לתשובתכם המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטיביוטיקה לפני נתוח לייזר - תגובה
פרופ' אור קייזרמן23/09/2013אין מניעה מנטילת אנטיביוטיקה בזמן בניתוח.
כמובן שבכל מקרה את תזדקיי לאנטיביוטיקה בטיפות עיניים לשבוע הבראשון לאחר הניתוח.
בברכה
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- יובש בעינייםרעות22/09/2013
אני בת 22 עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK ליפני שנה וחצי.
מאז הניתוח אני סובלת מיובש בעין שמאל.
היובש הוא רק בלילה כשאני ישנה. אני מתעוררת בתחושה צריבה מאוד חזקה בעין המלווה בדמעות,עין אדומה,העין כואבת, הרגשה שיש משהו זר בעין.
זה כאילו נראה שאני בוכה בעין אחת.
אני משתמשת בטיפות סיסטיין (שהמליץ לי רופא המנתח) ועד שאני לא גומרת חצי בקבוק העין לא נרגעת.
זה מצב תקין?? או שאני צריכה להיבדק?
והאם שימוש בטיפות לזמן ממושך יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן23/09/2013הייתי ממליץ להגיע לבדיקה נוספת אצל הרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהזו בדיוק התחושה שיש לבת שלי מה
שאול23/09/2013מההודעה למעלה של ASA.....העיניין גברת אנונימית הוא, שהבת שלי ניבדקה כבר פעמיים אצל המנתח, (אחרי 4חודשים מהניתוח ואחרי 7חודשים), והוא אמר שהוא לא רואה שום בעייה, פרט ליובש בעיין והוא נתן לה טיפות יקרות, (הן לא בסל התרופות), שלא עוזרות לה ביכלל....
אם היא שמה את הטיפות או לא שמה את הטיפות, היא נישארת עם אותה ההרגשה בדיוק בעיין ימין של פעם בשבוע צריבה של כמה שעות והרגשה של גוף-זר בעיין...
חשבתי שזאת בעייה של שיטת ASA החדישה, אבל אני מבין שאת עשית בשיטת PRK של החיתוך בקרנית, כמו שאני עשיתי לפני 14שנים ועד היום אני רואה 6על6 מרחוק ומקרוב ואין לי שום תחושה או יובש בעיניים, מיום אחרי הניתוח ועד היום הזה 14שנים....
מוזר, חשבתי שהבת שלי סובלת ביגלל שיטת ה-ASA החדישה....את בטוחה שעשית בשיטת PRK, החיתוך בקרנית, גברת אנונימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסליחה, בילבלתי... ש-PRK
שאול23/09/2013היא שיטת החיתוך בקרנית, אבל עכשיו ראיתי בגוגל ש-PRK זו גם שיטה מיתקדמת ללא חיתוך הקרנית....כלומר את אנונימית וגם הבת שלי עשיתן בשיטה "החדישה" ללא חיתוך ואתן סובלות.....אני עשיתי לפני 14שנים בשיטה הישנה של החיתוך בקרנית, היה לי מינוס7.5, ועד היום הזה 14שנים שאנוכי רואה 6על6 מרחוק ומקרוב ומיום אחרי הניתוח ועד היום הזה, לא הייתה לי אפילו פעם אחת טיפת יובש בעיניים....שיטה ישנה, אבל שכניראה הכי טובה.....
חבר שלי גם עשה בשיטת חיתוך-הקרנית שנה אחריי וגם הוא מיום אחרי הניתוח ועד היום רואה מעולה ואפילו טיפת יובש בעיניים אין לו, בדיוק כמוני....
חבל מאוד, הבת שלי הוטעתה וטעתה בבחירת השיטה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)