מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמה לניתוחנדב28/06/2011
שלום לכולם,
אני מרכיב משקפיים עם דיופטר 9 לערך וצילינדר 4-5,
הקרנית שלי צרה,
האם אני עדיין נכלל בקבוצת האנשים המתאימים לניתוח בשיטה מסוימת כזו או אחרת ?
תודה,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה לניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר29/06/2011נדב שלום רב,
עקב העובדה שהקרנית שלך דקה על פי דבריך, ומס' המשקפיים שלך גבוה מאוד 9.0 - עם צילינדר 4-5 ההצלחה הגבוהה ביותר תושג ע"י עדשה תוך עינית עם צילינדר, אם יש מספיק עובי אז ניתן לעשות טיפול ע"י שיוף לייזר להורדת משקפיים.
בברכה , פרופסור קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני הייתי נזהרת מתשובות כאלה
רעות גליקסברד30/06/2011לפי התיאור שלך ייתכן שאתה לא מתאים לניתוח כזה, שעלול להחריף מאד את בעיית הראייה שלך, למצב של אל חזור. אני בדוק היטב את מידת התאמתך לניתוח במקום שאינו בעל אינטרסים שתעשה את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח הסרת משקפייםאסי25/06/2011
היי
יש לי יובש מזה הרבה זמן בעין. האם אני יוכל לעשות ניתוח להסרת משקפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה לשאלתך
פרופ' קייזרמן27/06/2011השאלה כללית מאוד וכדי לענות עליה במדויק יש צורך בבדיקה קלינית לא קצרה.
הרופא צריך לבדוק מהו הגורם ליובש ומהי חומרתו. על פי תשובות לנתונים אלו יחליט האם אתה מתאים לניתוח ולאיזה סוג ניתוח.
ישנם מספר גורמים העלולים ליצור יובש - לדוגמא בלפריטיס - דלקת של בלוטות על קצה העפעף. טיפול בדלקת יפתור את בעיית היובש.
אתה מוזמן להגיע לבדיקה ולקבל תשובה.
בברכה,
פרופ' אור קייזרמן
מומחה לרפואת עיניים ולהסרת משקפיים בלייזר
מנהל רפואי care vision ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח הסרת משקפיים - תגובה
ד``ר עמי הירש27/06/2011שלום רב,
יש לבצע בדיקת התאמה במסגרתה יבוצעו בדיקות מיוחדות לנושא תפקוד וכמות הדמעות. עפ"י התוצאות תדע אם באמת אתה סובל מיובש והאם ניתן לבצע טיפול לייזר בעיניך.
בברכה ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חפיפת ראש והרטבת העיניים לאחר נתוחענת25/06/2011
שלום רב,
ביתי בת ה-18 עברה ניתוח הסרת משקפיים בשיטת אינטרה לאסיק, ביום חמישי האחרון. נאמר לה כי אחרי 3 ימים תוכל להתקלח בחופשיות, לחפוף את השיער ולהרטיב את העיניים. האם זה לגמרי בטוח להרטיב את העיניים כעבור 3 ימים? זה מעורר חשש.....
תודה,ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפת ראש והרטבת העיניים לאחר נתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש27/06/2011שלום רב ענת,
להרטיב את העיניים בעדינות, והחפיפה עם השיער אחורנית (בדומה לעמדת חפיפה במספרה).
בברכה ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר-- הודעה עדכניתטל24/06/2011
היי, הייתי בבדיקת התאמה "בעיניים" והציעו לי ניתוח לאסק קסטם ויו.. מה ידוע עליו?
ואילו במכון CARE הצציעו לי או LASIK או PRK .. ובעיניים אמרו שאני לא מתאימה ללאסיק..
איך יכול להיות הבדל בין שתי המקומות?
דבר שני,בCARE אמרו לי שאין לי יובש בעיניים ואילו בעיניים אמרו שיש לי קצת יובש..
מזה אומר? האם זה יפגע בניתוח?
איך יכול להיות הבדלים משמעותיים בין המקומות מבחינת מידע? והבדל משמעותי מבחינת עלות הניתוחים.. הבדל של 4000???(בעיניים)
וו שאלה אחרונה, האם אחרי לידה המספר חוזר?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר-- הודעה עדכנית - תגובה
ד``ר עמי הירש27/06/2011שלום רב טל,
אם בעיניים אמרו לך שאת מתאימה ללאסק קסטם ויו סימן שהרופא החליט שעדיף לא לפתוח פתח בקרנית (באינטראלאסיק או לאסק) להחלטה זו קיימות סיבות רבות, פני לרופא הבודק ובקשי הסבר נוסף.
לגבי יובש בעיניים השאלה האם ב-CARE הדבר נבדק.
לגבי מחיר לעולם אל תתפשרי על הצעת מחיר הזולה ביותר שכן כמו בתחומים אחרים בחיים לעיתים הזול הופך להיות לייקר ביותר..
בברכה ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם מה שהוצע לי מחזיק יותר זמן?
טל27/06/2011תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם מה שהוצע לי מחזיק יותר זמן? - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/06/2011טל שלום
אין הבדל במשך הזמן שהניתוח מחזיק בין לאזיק ללאסק. לאמיתו של דבר שני הניתוחים יכולים להחזיק לכל החיים ומצד שני בשניהם גם תיתכן לפעמים נסיגה קלה של המספר אחרי מספר שנים.
לגבי התאמה או אי התאמה ללאזיק אני מציע לשאול את הרופאים בשני המכונים מדוע לדעתם מותר או אסור לעשות לאזיק.
לגבי היובש - נראה ששני המכונים מסכימים שהיובש שלך קל ולא מהווה בעיה לניתוח (אחרת היום פוסלים אותך מניתוח). הגדרת יובש קל יכולה להשתנות ממקום למקום וזה יכול הלסביר את ההבדל במושגים.
פרופ' אור קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- נטילת תרופות בזמן ניתוחהילה23/06/2011
שלום ,
אני נוטלת אסטו בקביעות 20 מ"ג ליום
ועומדת לעבור את הניתוח , האם ניתן לשלב את התרופה בביטחה עם כל התרופות שנותנים לאחר הניתוח?דגש על המשככי כאבים ,כדורי שינה והשאר תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת תרופות בזמן ניתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש27/06/2011הילה שלום רב,
אין כל בעיה עם נטילת תרופות מסוג משככי כאבים, וכדור לשינה בנוסף כדורי אסטל בקביעות. אך אין להגזים עם מס' הכדורים לכאבים במשך היום ולשינה לא יותר מכדור אחד מסוג גותדורמית.
בברכה, ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- התלבטות בין סוגי הניתוחשי21/06/2011
אני בן 20 ומתגייס רק עוד שנתיים לשירות קרבי (השירות נדחה מסיבות אישיות ולא רפואיות). נמצאתי מתאים גם לניתוח ה- לאזיק(חיתוך) וגם לprk(שיוף).
האם ישנה עדיפות כלשהי לניתוח של השיוף מחשש לפגיעה בעין במהלך השירות הצבאי?
האם פגיעה ישירה בעין והזזת המתלה גורמת לנזק בלתי הפיך או שיהיה צורך רק בתיקון קל?
מצד שני הבנתי שישנה סבירות גבוהה לעכירות בעין לאחר ניתוח prk. גם כאן אני שואל - האם זהו נזק בלתי הפיך או שאפשר לטפל בעכירות בצורה קלה?
כלומר, במידה ו2 הסיבוכים הללו קרו- איזה מהם עלול להיות יותר מסוכן?
סליחה על הבלאגן בשאלה ותודה רבה!
(אשמח לתשובה מד"ר הירש או מפרופ' קרמר שאותם אני מכיר כבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין סוגי הניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר26/06/2011שי שלום רב,
ניתוח שיוף הלייזר בלי חיתוך קליפה מסוג PRK הוא עמיד יותר בפני חבלות ישירות לקרנית והעין לאחר הניתוח, ולכן אני ממליץ עליו לחיילים בכוחות הלוחמים, חיר, צנחנים, גולני וכן לאנשים אשר עוסקים בספורט מסוג קרב מגע, גודו, קרטה וכדומה.
לגביי ניתוח הלאזיק או אינטרא לאזיק, פגיעה ישירה בקרנית לאחר הניתוח עלולה לפגוע בקטיפה הנחתכים בזמן ניתוח זה, ואם סיבוך זה קורה הרי הוא דורש פינוי דחוף למרכז כרורגי וניתוח דחוף שבו מנסים להחזיר הקליפה למקומה וליישרה שתוצאותיו לעיתים לא מושלמות.
לכן לחיילים קרביים עדיף באופן כללי לעבור ניתוח מסוג PRK לגבי העכירות שנשאלה על ידך , אני משתמש בחומר הנקרא מיטומצין (MMC) המונע היוצרות של עכירות ברוב הגדול של המקרים לגבי העכירות אם היא מופיעה היא בדר"כ חולפת לאחר טיפול ע"י טיפות סטרואידים במשך 3 חודשים.
בברכה , פרופסור קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתלבטות בין סוגי הניתוח - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/06/2011שי שלום
לחיילים קרביים מומלץ לעשות PRK ולא לאזיק כיוון שחבלות לעין עלולות לפתוח את החתך הניתוחי. לגבי עכירות אחרי PRK - הדבר נדיר כיוון שאנו משתמשים בחומר מונע עכירות ואם זה קורה יש לזה טיפול עם טיפות של סטואידים.
פרופ' אור קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח חוזר?שירי20/06/2011
שלום,
נותחתי אצלכם לפני כ6 וחצי שנים, ועד לפני כחצי שנה ראיתי מעולה ואף המלצתי מאוד על הניתוח. אולם, בחצי שנה האחרונה אני חשה כי ראייתי מדרדרת. האם יש מה לעשות?
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר? - תגובה
פרופ' ישראל קרמר29/06/2011שירי שלום רב,
עלייך לבוא לבדיקה על מנת לשקול תיקון,אם המספר התייצב.
בברכה ,פרופסור קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תופעות לוואי אחרי שבועייםאורטל14/06/2011
שלום,
עברתי ניתוח אינטראלאסיק לפני שבועיים.
בהתחלה הכול היה מעולה, ללא שום תופעות לוי וראיה חדה לחלוטין.
עכשיו העיניים מתחילות לצרוב לי קצת , כמו הרגשה של יובש או עייפות וכדומה.
אני מרגישה צורך מדי פעם פשוט לעצום את העיניים לכמה דקות.
- אני עובדת מול מחשב. אם זה קשור.
האם המצב לא צריך להשתפר ככל שהזמן עובר? הגיוני שההרגשות האלו יגיעו רק אחרי שבועיים ?
תודה,
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי שבועיים - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/06/2011אורטל שלום רב,
עפ"י מה שאת מתארת מדובר בבעיית יובש שלרוב מתפתח כשבועיים לאחר ניתוח אינטראלאסיק, עבודה מול מחשב מחמירה את היובש כתוצאה מחוסר מצמוץ מספק. אני ממליץ לך להשתמש בטיפות מסוג הילוקומוד או הילו-ג'ל כל שעתיים בהפרש של חצי שעה מהתרופות שאת לוקחת במקום הריפרש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה
אורטל14/06/2011תודה על התגובה, פרופסור,
מה השם המדוייק של הטיפות ? אפשר לקנות בלי מרשם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאילו טיפות?
אורטל16/06/2011תודה על התגובה,
מה השם המדוייק של הטיפות? האם הן דורשות מרשם?
כרגע אני משתמשת רק בדמעות מלאכותיות - הטיפות האלה במקום הדמעות או בנוסף ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתופעות לוואי אחרי שבועיים - תגובה
ד``ר עמי הירש15/06/2011שלום אורטל,
המצב בהחלט אמור להשתפר. בישיבה מול עמדת מחשב מומלץ בשבועות הראשונים לאחר הניתוח לבצע הפסקה למספר דקות כל שעה , ובהתאם לתנאי הסביבה (מזגן, חלונות סגורים)וכן להשתמש בטיפות ההרטבה כפי שהומלץ.
בברכה ,
ד"ר עמי הירש
מנהל מרכז רפואי "עיניים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חודש אחרי PRKערן09/06/2011
עברתי לפני חודש PRK ..המספרים שלי כולל הצילינדר עמדו על מינוס 10 ( המספר מינוס 7 וצילינדר מינוס 3)
ראייה עדיין לא מובנת ,קשה לראות ואני מרגיש גרוע.
מה ההסבר?!? אני אמור להמנע ממשהו.
אני ישבתי אחרי הניתוח 2 שבועות בחדר חשוך לגמרי בלי אור וחשיפה לחוץ
גם אחרי שנארתי בבית, מהה ההסבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש אחרי PRK - תגובה
ד''ר נדב בלפר10/06/2011זמן הריפוי יכול להמשך גם חודש
הקפד על הטיפול ובכל מקרה של ספק - כדאי להיבדק על ידי רופא עיניים
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- עד כמה מסוכן הניתוח השתלת עדשה תוך עיניתד``ר עמי הירש08/06/2011
רציתי לדעת איפה אפשר לעשות בארץ ניתוח של השתלת עדשה תוך עינית.
לפני הצבא עשיתי בדיקות במרפאת "עיניים" והם אמרו לי שזה הניתוח היחיד שמתאים לי בגלל שיש לי קרנית מאוד דקה...
אבל זה עלה הרבה מאוד כסף ( בזמנו איזה 20,000 ש"ח אם אני לא טועה)
לשאלתי האם יש עוד מקומות מומלצים שאפשר לעשות בהם את הניתוח?
ובכללי עד כמה מסוכן הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עדשה תוך עינית - תגובה
פרופ` אירית בכר08/06/2011צביקה שלום רב
גם באסותא אופטיק מבצעים ניתוחים אלו.
הסכון בנתוח זה גבוה יותר מאשר בנתוח להסרת משקפיים המתבצע על הקרנית. ישנם סוגים שונים של עדשות ובהתאמה גם הסיכון הכרוך בהשתלתן.
בבדיקת ההתאמה שתבצע ימליצו לך על העדשה המתאימה ובהתאם לכך יפורטו הסיכונים שבהשתלתה.
בברכה
ד"ר אירית בכר
מנהלת רפואית
אסותא אופטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההשתלת עדשה תוך עינית - תגובה
ד``ר עמי הירש15/06/2011שלום רב צביקה,
נכון לימנו אלה מחיר השתלת עדשה תוך עינית גבוה יותר 25.000 ש"ח לשתי העיניים.
אכן זוהי פעולה כירורגית המתבצעת בתוך העין . אך באם נמצאת מתאים לפעולת ההשתלה אתה יכול להיות רגוע שכן במרפאות עיניים ביצעתי אלפי ניתוחים מסוג זה, וכמו בכל ניתוח ההמלצה היא כי תוודא נסיונו של הרופא המנתך בניתוח זה.
בברכה , ד"ר עמי הירש
מנהל רפואי רשת "עיניים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משקפייםרון08/06/2011
שלום
אני כבר עם משקפיים 10 שנים יש לי חוסר ראייה משמעותי מהטלוויזיה אני לא יודע איך אתם מחשבים את זה בשתי העניים אני לא רואה 6\6 איך שידוע לי 2\6 בשתי העניים מה האפשרות לעשות ניתוח ולהסיר את המשקפיים ומה ההצלחה וכמה זה עולה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים - תגובה
פרופ` אירית בכר08/06/2011יניב שלום רב
הנתונים שפירטת לוקים בחסר ויש עוד הרבה פרמטרים שצריך להתייחס אליהם לפני החלטה על נתוח, אם בכלל.
כמו כן, טווח המחירים הוא גדול בהתאם לאפשרויות השונות הקיימות היום בתחום.
נשמח לייעץ לך באסותא אופטיק. בדיקת התאמה הינה ללא תשלום.
בברכה
ד"ר אירית בכר
מנהלת רפואית
אסותא אופטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- בנג'י לאחר אינטראלאסיקאלעד07/06/2011
שלום לכולם,
בעוד מספר שבועות אני נוסע לתקופה קצרה לחו"ל.
ברצוני לדעת האם חודש ושבוע לאחר ביצוע אינטראלאסיק יש מניעה לבצע קפיצת בנג'י?
האם קיים סיכון כלשהו? או לחילופין אין כל חשש?
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנג'י לאחר אינטראלאסיק - תגובה
פרופ` אירית בכר08/06/2011אלעד שלום רב
לא הייתי ממליצה לבצע קפיצת בנג'י תקופה כה קצרה לאחר נתוח אינטרלאסיק, מחשש שהריפוי אינו מלא.
לעומת זאת,אין בעיה בקפיצת בנג'י לאחר נתוח PRK/ASA.
בברכה
ד"ר אירית בכר
מנהלת רפואית
אסותא אופטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה
אלעד09/06/2011היי ד"ר,
תודה על תשובתך.
ככלל, מהו פרק הזמן הנכון לחזור לבצע פעילות בהן יש סיכוי לפגיעה בעין החל מבנג'י או אפילו למשחקים ספורט עם כדור?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר לאחר שימוש ב orthokאורי ח.06/06/2011
שלום,
רציתי לדעת כמה זמן לאחר שימוש בעדשות orthok אפשר לעבור ניתוח לייזר במידה ומנצאתי מתאים, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הרכבתי orthok
אורי ח.07/06/2011שלום,
אני הרכבתי ortho-k מספר שנים, ,
ולאחר כחודש הפסקה, נעשו לי הבדיקות ונמצאתי מתאים...אני מעריך שבין חודש לחודשיים
לאחר הפסקת השימוש ב ortho-k ניתן לעשות את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח לייזר לאחר שימוש ב orthok - תגובה
פרופ` אירית בכר08/06/2011אורי שלום
מסכימה. לרוב יש צורך ב"הפוגה" של חודש- חודשיים לפני שניתן יהיה לבצע את הנתוח. לעיתים אף יותר. יש צורך להמתין עד לחלוף השפעת העדשה הקשיחה על הקרנית שלך לפני בצוע כל פרוצדורה ניתוחית
בברכה
ד"ר אירית בכר
מנהלת רפואית
אסותא אופטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אכירות טישטוש קשים אחרי לאסקטלי04/06/2011
דלום, עברתי ניתוח לאסק לפני שלושה וחצי שבועות. בעין אחת הראיהה חזרה ואילו בימנית אכירות קשה, טיטוש. הייאוש ממש גדול. לצאת החוצה ניתן לזמן קצר מאוד כי העיניים כואבות והישיבה ליד המחשב לזמן קצר ביותר. האם כן אשאר לתמיד? אנא תנו לי תשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכירות טישטוש קשים אחרי לאסק - תגובה
ד``ר עמי הירש06/06/2011לא,
בניתוחי הLASEK קצב ההתאוששות בין 2 העיניים יכול להיות שונה.
לפי מה שאת מתארת התאוששת יפה ומהר בעין אחת והקצב איטי יותר בעין השנייה. יש להמתין את פרק הזמן המקובל של כ3 חודשים לפני החלטה אם לבצע טיפול מתקן ואם לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תחושות בזמן הניתוחשירן01/06/2011
הייתי רוצה לדעת ממי שעשה את הניתוח בשיטת החיתוך כמה הוא כואב. אני נורא חוששת מהניתוח ואני לא רוצה לעשות את שיטת השיוף כי זמן ההחלמה ארוך מדיי ולא מאפשר לי לשבת כל כך הרבה זמן בבית.
מהי התחושה שמרגישים בזמן הניתוח? מהי התחושה שמרגישים בזמן שהטבעת נמצאת סביב העין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כואב בכלל
אלעד01/06/2011היי ,
אין לך ממה לחשוש זה בכלל לא כואב גם במהלך הניתוח וגם אחרי.
בזמן הניתוח מרגישים טיפה לחץ על העיניים בגלל הטבעת אבל זה ממש למספר שניות.. תחושה קצת לא נעימה אבל זה לא כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתחושות בזמן הניתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש06/06/2011שירן שלום,
סוגי החיתוך מתחלקים, נכון לימינו, ל2 שיטות לפי המכשור הקיים במכונים השונים.
בשיטת הLASIK החיתוך הינו עם מכשיר מכאני לעומת שיטת הIntra lasik בה החיתוך מתבצע ע"י מכשיר ליזר.
התחושה בעזרת שימוש במכשיר הלייזר בטכניקת הIntra lasik הינה קלה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)