פורום הסרת משקפיים בלייזר - יש לך שאלה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח asa
    ספיר חבורה
    05/08/2011

שלום
    רציתי לדעת כמה זמן אחרי הניתוח הזה אני יכול לחזור לתפקוד מלא ותקין?(נהיגה בעיקר )

רציתי לדעת עוד משהו הבנתי משאלות בפורומים אחרים ורציתי לדעת יותר לעומק אם יש מצב שעד ההחלמה הסופית אני לא אראה 6:6 מלא ואם כן האם אני אראה יותר גרוע מעכשיו ?
    תודה מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח asa

הוספת תגובה

• ניתוח asa - תגובה

ד``ר עמי הירש
    07/08/2011

שלום רב,
    כשבועיים שלושה לאחר ניתוח זה תגיע לראייה שתאפשר נהיגה 6:12 או טוב יותר התוצאה המיטבית תגיע כעבור כחודשים מהניתוח.

בברכה , ד"ר הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס צלילה לאחר הסרת משקפיים
    דור
    04/08/2011

שלום רב,
    לפני כחודשיים עברתי בהצלחה איטרלאסיק וויבפרונט, האם יש בעיה לעשות כעת קורס צלילה? (עומק 30 מטר)
    בתודה מראש,
    דור

לבדיקת התאמה
    סגירה
    קורס צלילה לאחר הסרת משקפיים

הוספת תגובה

• קורס צלילה לאחר הסרת משקפיים - תגובה

ד``ר עמי הירש
    07/08/2011

דור ,תהנה בקורס הצלילה,לא צריכה להיות כל בעייה .
    תיתכן ותהייה צריבה בעיקר לאחר ריקון המסיכה בעומק רב כך שיתכן שבתום הצלילה תחוש צורך בשטיפת העיניים.

בברכה , ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לאסק
    טל
    02/08/2011

שלום, אני אחרי ששלושה שבועות מניתוח לאסק קסטם ויו.
    ומהשבוע השני התחלתי לשים את הסטרודקס 4 פעמים ביום.. אמרו לי טיפה בכול עין.. ואם מרגישים פספוס ניתן עוד אחת..
    לעיתים אני מרגישה שכביכול פיספסתי ואני שמה עוד טיפה.. אבל יכול להיות שזאת רק הרגשה ולא פיספסתי כלל..
    שאלתי היא, האם מסוכן לשים 2 טיפות בכול עין?

ושאלה נוספת, אם בטעות יש לי ריס בעין.. איך ניתן להוציא אותו בזהירות?

שאלה אחרונה, אם אומרים לי לשים את הטיפות 4 פעמים ביום.. חייב להיות במרווחים שווים? נגיד כול ארבע שעות או שאפשר לשים ואחרי 4 שעות לשים שוב, ואחרי 5 שעות שוב.. כי לא תמיד כול ארבע שעות אני במקום שאני יכולה לשים..
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• ניתוח לאסק - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/08/2011

דנה שלום רב,
    אין זה מבוכן לטפטף 2 טיפות סטרודקס במקום טיפה אחת. לא קורית שום בעיה.
    לגבי ריס שנפל לתוך העין, ניתן לשטוף אותו עם טיפות מסוג רפרש או טירס נטורל בכמות גדולה, או שטיפה עם זרם מים רגילים מהברז.
    רצוי לטפטף את הטיפות בצורה סדירה של בוקר, צהריים, אחה"צ-ערב, ולפני שינה. זה לא חייב להיות מדוייק.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קוצר ראיה יכול להשתפר?
    יעקב
    02/08/2011

אהלן.

אני בן ~ 23 ושוקל לעבור ניתוח להסרת משקפיים. ידוע לי שכדי שהניתוח יהיה "שווה את הכסף" עדיף שהראיה תהיה מיוצבת הרבה זמן.
    ובכן, אני מסתובב עם אותם משקפיים כבר 4 שנים ורואה איתם טוב. ממוצע העדשות הן 3D (יש לי קוצר ראיה)
    הייתי במכון להסרת משקפיים ובדקו את הראיה שלי והם מצאו שהראיה שלי היא לא 3- אלא 2.5- .
    הלכתי למכון האופטיקה ששם עשו לי את המשקפיים שלי ונבדקתי שוב והם גם אומרים שהראיה שלי היא 2.5-.

עתה יש שני אפשרויות:
    1) כאשר התאימו לי את המשקפיים לפני כמה שנים פשוט טעו והתאימו לי מספר גדול מדי והעין שלי פשוט "מפצה" על זה כעת ע"י כווץ שלא לצורך
    2) או שהראיה שלי "השתפרה" בחצי דיופטריה עם הזמן.

א) כיצד יכולה הראיה להשתפר עם הזמן? מעולם לא שמעתי על מישהו עם קוצר ראיה שהמספר שלו קטן עם הזמן.
    ב) האם ייתכן שבעוד כמה שנים טובות הראיה שלי תשתפר עוד יותר?
    ג) האם שווה לי לעבור את הניתוח (נניח בצד את הסיכונים הרפואיים והאי-נוחות והמחיר) ?

תודה רבה מראש!

לבדיקת התאמה
    סגירה
    האם קוצר ראיה יכול להשתפר?

הוספת תגובה

• האם קוצר ראיה יכול להשתפר? - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/08/2011

יעקב שלום רב,

יתכן מאוד וחלה טעות בהערכת דרגת קוצר הראייה, ולעיתים עקב כיווץ שרירי העיניים מקבלים תוצאות שונות ב-0.5 דיאופטר.
    לא סביר שהראייה השתפרה, יותר סביר להניח שהיו הבדלים בבדיקה עקב כיווץ השרירים הפנימיים של העין. ישנה דרך לנטרל כיווץ שרירים זה, ואצלך צריך להשתמש בשיטה זו לפני ההחלטה על ביצוע טיפול הלייזר. אנו משתמשים בשיטה זו במכון שבו אני מנתח-"עיניים".

קוצר הראייה לא ישתפר אצלך בעתיד.

כדאי לבוא למרפאתנו בעזריאלי ולעבור בדיקה בשיטה שלנו.
    ניתן לקבוע תור במוקד שמספרו 3122*

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטרל כווץ שרירים

יעקב
    04/08/2011

אתה מתכוון להרחבת אישונים, לא?
    בדקו לי גם עם הרחבת אישונים וזה היה 2.5D.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לאסק
    מיה
    02/08/2011

ביום חמישי שעבר עברתי ניתוח לאסק. הכאבחפ כבר עברו מלבד צריבה מידיי פעם. אך הראייה לא טובה עדין- משמע אני יכולה לקרוא כיתוב בטלויזיה אך רואה עכור מאוד. מתי זה יסתדר? אמורה לחזור לעבודה השבוע, אך לא מסוגלת לנהוג....

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לאסק - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/08/2011

מיה שלום רב,
    ההחלמה הרפואית והראייתית היא איטית יחסית לניתוח המקביל שנקרא אינטראלאסיק או לאזיק, עקב תהליכי ריפוי ארוכי טווח המתרחשים באיזור ליטוש הלייזר מתחת לעדשת המגע הרפואית.
    יש להעזר בסבלנות עד לריפוי שלם של פצע הליטוש, שיכול לקחת כשבועיים בערך.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לניתוח
    עומרי
    01/08/2011

האם אני יתאים לניתוח לייזר אם עד כה לא הלכתי עם משקפיים (בגלל שהמספר שלי נמוך)?או שההתאמה לניתוח קשורה בכלל לסוג העין ולא על ההיסטוריה של העין?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    התאמה לניתוח

הוספת תגובה

• קשה לדעת אם המספר שלך יציב

עידית
    05/08/2011

אם יש לך משקפיים אבל לא השתמשת בהם זה בסדר כי עדיין אפשר לבדוק אם מאז שעשית את המשקפיים (נגיד לפני 3 שנים) ועד היום המספר נשאר אותו דבראז בסדר. אבל אם אין לך אפילו משקפיים אי אפשר לדעת אם המספר שלך יציב או שהשתנה בשנה האחרונה ותצטרך לחכות ולעקוב קצת על המספר כדי שלא ינתחו אותך עם המספר הנוכחי ובעוד חצי שנה היה שינוי שייאלץ אותך לעשות ניתוח תיקון....

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לניתוח - תגובה

ד``ר עמי הירש
    07/08/2011

שלום רב,
    כלל לא מקובל לנתח אם המספר שלך הוא מ-0.75 או 1.0 שכן כפי שאתה מתאר. ניתן להתנהל ללא משקפיים (בנתונים אלו) במהלך רוב שעות היממה.

בברכה , ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח LASEK
    מיה
    31/07/2011

לפני כארבע ימים עברתי ניתוח לאסק. נכון להיום הצריבה והכאבים בעיניים עברו אך אני מתקשה מאוד בראייה. משמע אני יכולה לקרוא וכו' אך רואה עכור ומטושטש מאוד אף יותר מיום הניתוח עצמו.האם זה בגלל שיש עדשות מגע בעיניי. מתי אראה טוב? מאוד מוטרדת? מה עליי לעשות?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח LASEK

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה...

מיה
    01/08/2011

אשמח למענה מהיר לשאלתי.....

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה.....

מיה
    01/08/2011

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת צילנדיר אם מספר משתנה
    יונתן
    31/07/2011

שלום לרופאים,
    רציתי לדעת אם ניתן להוריד רק צילינדר בניתוח לליזר (מספר 3.5 כל עין)
    המספר שלי השתנה עם השנים וירד מ4 בערך ל0 לפי הבדיקה האחרונה.
    המספר עצמו השתנה לי כל שנתיים אם זכרוני אינו מתעה אותי, כיום אני בן 22.
    האם זה מתאים לניתוח ? כי הבנתי שמספר שעדיין משתנה לא מנתחים, למרות שיותר חשוב לי הצילנדר כי בלעדיו אני לא אצטרך משקפיים כרגע.

והאם המספר יכול ליחזור למישהו שאצלו המספר משתנה בכזאת תדירות?

ד"א
    כל שיטת ניתוח מצריכה חיתוך של הרשתית?? פשוט אני פוחד שזה מתי שהוא יזוז לי ממכה בעין, בכל זאת אני צעיר שעושה קצת שטויות פה ושם אז זה מה שהכי מלחיץ אותי בעיניין של הניתוח.

תודה רבה על העזרה שלכם ועל ההפעלה של הפורום.
    יום טוב. ובהצלחה במחאה.

לבדיקת התאמה
    סגירה
    הסרת צילנדיר אם מספר משתנה

הוספת תגובה

• הסרת צילנדיר אם מספר משתנה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    31/07/2011

יונתן שלום,
    ניתן להוריד את הצילינדר שציינת ע"י לייזר. הצילינדר הוא כמו מספר לכל דבר (וגם מטשטש את הראיה באותה מידה).
    יציבות המספר הינו נתון חשוב. לא כל כך הבנתי את השינוי (ב 4 מספרים!) שעליו אתה מדווח - זהו שינוי מאוד נדיר. אני ממליץ כי תגיע לבדיקת התאמה וכך נוכל לדעת בוודאות עם מה יש לנו עסק והאם ניתן לטפל בלייזר.
    לא בכל סוג טיפול חותכים את הקרנית (ולא את הרשתית). יש טיפול שנקרא PRK או A.S.A ובו לא חותכים את הקרנית, אלא הטיפול מתבצע על גבי הקרנית.
    שיהיה בהצלחה.
    פרופ' אור קייזרמן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת צילנדיר אם מספר משתנה - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

יונתן שלום,

נראה לי די חריג שהמספר יורד מ- 4 דיאופטר ל- 0 ויש לברר זאת בצורה יסודית על ידי בדיקות מדוקדקות של מבנה הקרנית וצורת הצילינדר. אם ישנו שינוי כל כך דרסטי יש לחכות ליציבות עד החלטה לגבי ניתוח לייזר.
    לגבי שיטת הניתוח, קיימת שיטה שבה לא מבצעים חיתוך של קליפה מהקרנית אלא מבצעים שיוף בלבד על ידי ליטוש של שטח פני הקרנית השטחיים, ללא כל שלב של חיתוך. זהו טיפול יותר בטוח, לא חודרני וקל יחסית, אך ההחלמה לאחריו ארוכה.
    כדאי להגיע לבדיקת התאמה במרפאת "עיניים" במרכז עזריאלי בת"א כדי לוודא את התאמתך לניתוח מסוג זה.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות, לגבי המספר המשתנה

יונתן
    04/08/2011

אני זוכר שבכיתה ב' בערך (גיל 7) הביאו לי את המשקפיים שהיו מידה בין 3 ל4 (קרוב ל4)
    והיום היא כבר 0 לפי בדיקה אחרונה, ככה שירד ואני בעצמי די התפלאתי והבנתי זה די נדיר.

האם קיים בתיק הרפואי שלי כל הבדיקות והשינויים שחלו במהלך השנים? והאם ניתן לאתר את זה בבדיקה שלפני וככה לעקוב אחרי השינויי ולהבין אותו טוב יותר??

אם אני יעשה את הניתוח אני בהחלט ילך על שיטה ללא שום חיתוכים (כדי שבעתיד לא יזוז לי החלק החתוך מהעין)

אבל האמת שיש קצת זמן לזה אני כרגע חוסך כסף לדברים אחרים והבנתי שהשיטות ללא החיתוך הם היקרות יותר.

שוב תודה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות.
    ליז
    31/07/2011

שלום,
    אני 5 שבועות אחרי ניתוח לאסק.
    ואני רוצה לדעת אם בעקבות יובש בעיניים רואים קצת מטושטש?
    עד עכשיו השתמשית בטיפות דמעות מלאכותיות סיסטיין, והרופאה שלי אמרה לי לעבור להיפו טירס, כי היפו טירס אוכל להשתמש יותר מ-3 4 פעמים ביום. קיים עוד הבדל בין הטיפות?
    בנוסף האם החום בחוץ גם משפיע על היובש בעיניים? יש קשר?
    שאלה נוספת אם בטעות נגעתי בעין בעפעף זה בסדר? או עדיין להמנע?
    תודה.

לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמה שאלות.

הוספת תגובה

• כמה שאלות. - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

ליז שלום רב,

באופן כללי ההחלמה הראייתית אחרי ניתוח לייזר מסוג לאסק כמו גם PRK או ASA היא איטית והדרגתית ומלווה לעיתים ביובש העלול לגרום לטשטוש הראייה.
    אני ממליץ על טיפות יעילות יותר לטיפול ביובש הנקראות הילוקומוד שמבוססות על עיקרון של משאבה עם מיכל סטרילי ולכן ניתן להשתמש בהן באופן סטרילי לתקופה ארוכה יחסית.
    חום האויר יכול להחמיר יובש עקב איוד יתר של שכבת הדמעות וגם מיזוג אויר מגביר יובש.
    נגיעה בעפעף איננה מסוכנת, אך יש להזהר מפגיעה בקרנית, באיזור הניתוח.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט שאלות על ניתוח שעבר ביום רביעי
    אחד
    30/07/2011

שלום לכולם ,
    ביום רביעי האחרון עברתי ניתוח מסוג אינטראלאסיק ויש לי כמה שאלות :
    1.שטפי דם בעיניים תוך כמה זמן עוברים לרוב?

2.שאלה שתישמע קצת מוזר - היום התחלתי את עניין הטיפות ורשום שהזמנים הם בין 08:00 ל23:00 (5 פעמים ביום במרווחים של 3 שעות) השאלה היא האם הכוונה למקסימום 5 פעמים ביום? כי אני מסיים את ה-5 שלי ב9 בערב והולך לישון בסביבות 12 או שיש צורך לעוד פעם?

3.ישנו טישטוש בבוקר שלאחר זמן מה הראייה מסתדרת - האם זה טבעי ? תוך כמה זמן זה חולף?

4.האם לאחר הביקורת שמתבצעת לאחר שבוע , בהנחה שהכל תקין האם החזרה לשגרה יכולה להיות במלואה? אני עובד מול מחשב כ6-8 שעות כל יום מה מומלץ לעשות?

תודה לכם

הוספת תגובה

• יש תשובות?

אחד
    31/07/2011

תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט שאלות על ניתוח שעבר ביום רביעי - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

שלום רב,

1. שטפי דם חולפים תוך מס' שבועות.
    2. אין מקסימום, אך יש מינימום של 6 פעמים ביום, היות ויש להקפיד על מינון של כל 3 שעות מ 7-8 בבוקר ועד 23-24 בלילה.
    3. הטשטוש נובע מיובש או בצקת הקרנית בזמן השינה ולכן אני ממליץ על טיפול על ידי טיפות ויסקוטירס ג'ל ללילה - לפני השינה.
    4. כן, ניתן לחזור לעבודה שגרתית מול מחשב, אך יש להשתמש בטיפות ליובש בזמן העבודה מול מחשב (טיפות ללא חומר משמר).

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד...

אחד
    01/08/2011

מה שאתה אומר בעצם מאוד מטעה ועוד מדובר על הוראות של קולגה שלך לאותו מקום עבודה.
    על פי הרישום נאמר 5 פעמים ביום , בלי הגדרת מינימום ואילו כאן אתה אומר לי 6 פעמים - על אילו מהדברים אני צריך להסתמך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד... - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/08/2011

שלום רב,
    לכל רופא מדיניות טיפול ספציפית לו, אך לגבי יש לטפטף כל 3 שעות, פירושו 6 פעמים ביממה, כלומר מ-7:00 בבוקר ועד 12:00 בערב (24:00) לערך.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה לא שואל את הרופא שניתח אותך

עידית
    05/08/2011

הרופא שלי (אני לא אכתוב שוב את השם שלא תחשוב שמישהו משלם לי כי ממש לא) זמין עבורי 24 שעות 7 ימים בשבוע. כי זה אולי ניתוח קצר אבל מדובר בעיניים שלנו! ואם משהו לא נראה לך - תיגש למיון! זה לא צחוק והרופא צריך להיות זמין עבורך בכל שאלה מתי שאתה צריך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות FML והילו-קומוד
    ליאת חשן
    30/07/2011

הטיפות החדשות הביאו ימים של שקט לעיניים החדשות שלי. תודה רבה לפרופסור קרמר.

לבדיקת התאמה
    סגירה
    טיפות FML והילו-קומוד

הוספת תגובה

• טיפות FML והילו-קומוד - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

ליאת שלום רב,

אני שמח שהטיפות מסוג FML עוזרות לך והטיפות מסוג הילוקומוד מקילות עליך.
    יש להמשיך עם המינון על פי ההוראות שקיבלת.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים אחרי קיורטן
    מורן
    30/07/2011

שלום,
    סיימתי טיפול עם כדורים שנקראים קיורטן (כמו רקוטן) , אחרי כמה זמן מסיום הטיפול אוכל לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים.

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים אחרי קיורטן - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    31/07/2011

מורן שלום,
    יש להמתין חצי שנה ללא הכדורים ואז ניתן לעבור את הטיפול.
    הסיבה היא שהכדורים גורמים לחוסר דמעות ויובש בעיניים.
    שיהיה בהצלחה.
    פרופ' אור קייזרמן.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים אחרי קיורטן - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

מורן שלום רב,

לאחר סיום טיפול של רואקוטאן יש להמתין כחודש ימים לערך עד לבדיקה לפני ניתוח לייזר להסרת משקפיים וכן גם עד לניתוח עצמו.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רואה טוב אחרי ניתוח לאסיק
    אלדד חלפון
    30/07/2011

עברתי ניתוח לאסיק ב 03.11 מצבי לפני הניתוח צילנדר 4.5 ימין 5.5 שמאל
    בבדיקה האחרונה שעברתי נשאר לי צילנדר 1.5 ימין 2 שמאל והראייה שלי בשתי העניים ביחד כרגע 6\6.
    אני עובד הרבה מול המחשב ומרגיש שאני מאמץ מאוד את העיניים וסובל מכאבי ראש
    שתי שאלות:
    1. נאמר לי שעם הזמן הראייה בשתי העיניים תשתפר ותגיע ל 6.6
    כמה זמן?
    2. זאת הפעם הראשונה שנאמר לי שבדיקת ראיה בודקים עם שני העינים פתוחות ועל פי זה נקבע הראייה מבחינתי יש הבדל גדול בראיה בין שני העינים?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לא רואה טוב אחרי ניתוח לאסיק

הוספת תגובה

• לא רואה טוב אחרי ניתוח לאסיק - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

אלדד שלום רב,

1. לעיתים יש להמתין מספר חודשים עד להתייצבות הראייה ושיפור חדות הראייה עקב תהליכי ריפוי לאחר ניתוח לאזיק ועקב יובש החולף לאחר מספר חודשים.
    2. בודקים בדרך כלל חדות ראייה של כל עין לחוד ורק אחר כך שתי עיניים יחד. יתכן מאוד וכל עין מתרפאה בקצב שונה ולכן החדות שונה בכל עין בנפרד.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרודקס
    טל
    28/07/2011

שלום, אני אחרי שבועיים מניתוח לאסק קסטם ויו.
    ומהשבוע השני התחלתי לשים את הסטרודקס 4 פעמים ביום.. אמרו לי טיפה בכול עין.. ואם מרגישים פספוס ניתן עוד אחת..
    לעיתים אני מרגישה שכביכול פיספסתי ואני שמה עוד טיפה.. אבל יכול להיות שזאת רק הרגשה ולא פיספסתי כלל..
    שאלתי היא, האם מסוכן לשים 2 טיפות בכול עין?
    תודהה

לבדיקת התאמה
    סגירה
    סטרודקס

הוספת תגובה

• הלו????

דנה
    31/07/2011

מישהו??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה כללית בקשר למחירים
    יורם
    26/07/2011

שאלתי היא תאורטית בלבד
    האם אצל כל החברות המחירים דומים או שיש חברות שאצלם זה יקר יותר
    לדוגמא אני קיבלתי ניתוח ב 12.5 אלף שקל בעיינים על ניתוח PRK עם לייזר כשאני מבוטח במכבי .

האם יש עניין ללכת לחברות אחרות לקבל הצעות מחיר או ללכת לעיינים ?
    הסכום הזה טיפה גבוה בשבילי האם חברות אחרות עושות את אותו ניתוח בדיוק בעלות נמוכה יותר ?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה כללית בקשר למחירים

הוספת תגובה

• היי

טל
    26/07/2011

אני לפני שנותחתי.. הלכתי ל-CARE ולעיניים..
    והבעיה שתיארת, גם הייתה לי..
    בCARE הציעו לי ב-8000 ואילו בעיניים ב-12000 לא את אותו ניתוח בדיוק..
    בעיניים הם מציעים בשיטה שנקראת לאסק קאסטם ויו.. שלאסק ו-PRK זה אותו דבר רק מה שמיוחד כאן זה הקאסטם ויו.. עושים באמצעות לייזר שזה מותאם אישית לעין שלך..
    אני ממליצה לך על עיניים.. אבל בסופו של דבר בחירה שלך:)
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה