מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גסטריטיסנירה09/11/2011
שלום רב, אני בת 29
בעקבות חיידק ההליקו בקטר נגרמה לי דלקת ברירית האנטום שנקראת גסטריטיס. מזה 4 שנים סובלת
טופלתי ע"י כל מיני כדורים אך לשווא.
ועדיין קיימים לי מידי פעם כאבי בטן נורא נורא חזקים ושריפה בבטן העליונה.
איזה טיפול עוד אני יכולה לקחת? נמאס לי כבר מכל הרופאים אף רופא לא עזר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטריטיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011בהחלט יתכן ואין קשר לחיידק. יתכן סוג של מעי רגיז שדומה כאבים בקיבה.קשה לתת יעוץ לגבי טיפול דרך הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית09/11/2011
שלום פרופ'
האם יש חשש בהדבקה בהפטיטיס סי מנשיקות צרפתיות ,מזמוזים וכו', ללא מגע מיני? אני לחוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011לא ממש- גם נדיר דרך יחסי מין ולא מומלץ קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הקאות ושלשולים חוזרפאן09/11/2011
שלום רב!
סליחה מראש על האורך......
בת 25, בריאה בדר"כ חוץ מזה שוירוס של בחילות ושלשולים תוקף אותי כל הזמן, התחושה פשוט נוראית!!! נראה שמדובר בוירוס מכיוון שמלווה גם בחום, זה יכול לתקוף אותי אפילו פעמיים בשבוע, באחד מהפעמים לפני כחודשיים איפילו אושפזתי בבית חולים בעקבות סיבוך שהוביל לעצירת שתן, עברתי בירור מעמיק אצל רופא גסטרו בקופת חולים שכלל גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, בדיקות דם, שתן, צואה לפרזיטים ואולטרסאונד בטן וכל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין! זה נמשך ככה כבר למעלה משנה ( אחרי שילדתי את ביתי - ייתכן ויש קשר ללידה?)
זה לא קורה אחרי משהו מסויים שאני אוכלת, אני לא אוכל בכלל אוכלת אוכל מטוגן, חריף, שומני ואפילו לא אוכלת מחוץ לבית מחשש שהאוכל לא טרי וכו'...
במשך התקופה הזו ירדתי כ 15 ק"ג, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל הזמן הוירוס הנוראי הזה תוקף אותי שוב ושוב? האם יש משהו חלש בגוף שלי? אני נורא מתוסכלת בבקשה עיזרו לי!!!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הקאות ושלשולים חוזר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011אני לא בטוח שמדובר על וירוס. הירידה במשקל ועצירות שתן וחום מרמזים על מחלה כלשהיא.
יתכן משהו נדיר כגון porphyria . צריך להמשיך בבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיפול היעיל ביותר בהתאם לממצאיםיעקב09/11/2011
שלום רב
אימי במעקב המוטולוגיה עקב לימפומה של התרסריון קיבלה טיפול כימוטרפי עם תגובה כרגע חצי שנה ללא טיפול
נעשה אנדוסקופיה -וושט תקין קיבה-קפלים מעובים נוקשים,פריכים ומדממים בקלות צבר של אותם קפלים בקרדיה נראה כתהליך תופס מקום.נלקחו ביובסיות מרובות
תרסריון נבדק לעומק-תקין
שאלתי בהתאם לקובץ המצורף מה הטיפול הנידרש אם אין גרורות או תאים סרטניים
BIOPSY
GASTRIC MUCOSA WITH EDEMA
NO TUMOR IN THIS MATERIAL
NEGATIVE FOR H.PYLORI
אבקש לדעת איזה טיפול הכי יעיל כיום לוקחת אמפרודקס ומנת דם כל שבועיים מאחר וסובלת מאנמיה בבדיקת דם אחרונה המוגלובין היה 12.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הטיפול היעיל ביותר בהתאם לממצאים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011התמונה בגסטרוסקופיה מעלה חשד לתהליך בקיבה- יתכן לימפומה. הביופסיה פשוט לא מספיק עמוקה.
מציע נסיון חוזר עם גסטרוסקופיה ולשקול אולטראסאונד אנדוסקופי לבחון האזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון כאבי בטן-התיעצותרותי09/11/2011
בת 45-סובלת בשנה האחרונה מכאבי בטן תחתונה בדר"כ בצד שמאל , הכאבים מופיעים לאחר התרוקנות (לעיתים לאחר שלשול ולעיתים אחרי עצירות).
בדיקות שנעשו :קולונוסקופיה וCT בטן תקינות למעט ממצא של סעיפים מרובים.
אולטרסאונד בטן תקין אף הוא.
אובחנתי לפיכך כסובלת ממעין מעי רגיש והומלץ על משככי כאבים כגון פפברין.
הכאבים חזקים ונמשכים כ-12 שעות כל פעם והפפברין לא עוזר לי.
שאלתי - האם האבחנה נראית נכונה וכל מה שנותר לי זה לחפש כדורים חזקים יותר ?
האם יש קשר אולי לסעיפים ומה אפשר עוד לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון כאבי בטן-התיעצות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011אנני בטוח שיש קשר לסעיפים אך יתכן בעיה בקרקעית האגן.
מציע להבדק אצל מומחה בתחום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'יארדיה למבליהיעלי09/11/2011
שלום!!
ברכות על פורום זה - אין ספק שהוא נותן מענה לאלו שזקוקים להתייעצות.
אובחנתי לפני כעשרה ימים כנושאת ציסטות של הטפיל למבליה.
התחלתי טיפול במטרונידזול למשך 6 ימים 250 מ"ג 3 פעמים ביום.
במהלך הטיפול חלה הטבה משמעותית. החיוניות והתיאבון חזרו!!! (לאחרי חודשיים של בחילות, הקאות, שלשולים וירידה במשקל)
כעת, 3 ימים לאחר סיום הטיפול - כל הסימפטומים חזרו.
אני יודעת שיש טינידזול, אך גם יודעת שרבים המקרים שגם תרופה זו לא עוזרת - כנראה בגלל פיתוח עמידות (?)..
חוששת לקחת את התרופה, וששוב הטפיל יחזור.
כיצד אתה ממליץ להמשיך מכאן?האם יש המלצה לטיפול מסוים כדי שהפרזיט יחוסל אחת ולתמיד?
לתשובתך אודה,
יום טוב!!!
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'יארדיה למבליה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011לפני שחוזרים על טיפול יש לבדוק שעדיין יש גיארדיה בצואה.
לא כדי לבסס האבחנה רק על סימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
יעלי09/11/2011במידה ובצואה אכן מתגלה ג'יארדיה (מחר אני עושה את הבדיקות)
על איזה טיפול אתה ממליץ? האם טינידזול או בשילוב עם תרופה נוספת? אני באמת רוצה שיחוסל אחת ולתמיד (בעיקר בגלל ההנחה שהמטרונידזול למשל לא עזר כמעט).
תודה שוב,
ליל מנוחה!!
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת...דנה3509/11/2011
היי, אני לא גרה בישראל - ובזמן האחרון היו לי כאבים בבטן חזקים עם מלא מלא גזים
עשיתי בדיקות הרופא אמר לי שיש לי small intestine BACTERIAL OVERGROWTH
קיבלתי אנטביויטקה (2 סוגים חזקים) וברוך ה' הגזים נעלמו...ואני מרגישה טוב, הייתי אצל הרופא לבדיקה כללית, והרופא אמר לי שעכשיו זה עבר, אבל זה יכול לחזור שוב בערך מ-6 חודשים לשנה (לפי מטופלים שהיו לו)
1) האם זה נכון?
2)יש משהו שאני יכולה להמנע ממנו? כדי שזה לא יחזור שוב
3)ממה זה נובע? והאם זה לכל החיים? ומה זה בכלל?????? מה יש לי? סליחה מה היה לי...
כרגע אני נוטלת כדורים של פריוטביקה פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/11/2011לא ברורה לי אם עשית בדיקה להוכיח ריבוי חיידקים- בדיקת נשיפה.
זה נכון שיש מצבים כאלו וזה יכול להחזור.
לרוב יש בעיה עם תנועה של המעי ויש מחלת כבד קשה.
לעתים טיפול אנטיביוטי עוזר עם גזים אך זו לא סיבה מקובלת לטיפול כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחור פנימי וקושי ביציאותroseee08/11/2011
כשאני נכנסת לשרותים אני מרגישה שנוצר לי פתח צר ליציאות ואני מתרוקנת מעט מאד משהו חסום למעבר . עשיתי קולונוסקופיה וראו טחור פנימי , האם טחור פנימי יכול להקטין את המעבר ואם כן צריכה עזרה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחור פנימי וקושי ביציאות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/11/2011לא נראה לי שזה קשור לטחור פנימי וממליץ שתפנה לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת גזים בבטן והטיפול בהמיכאל08/11/2011
בוקר טוב.אני בן 39 ומאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מבעיה מטרידה-גזים בבטן במהלך כל היום ובעיקר אחרי הארוחות.כל סוג מזון גורם לתופעה.לפני מספר שנים נטלתי בהמלצת רופא המשפחה קרבוסילן שגרם לי לתופעות לוואי.ביומיים האחרונים נטלתי כמוסת פרוביוטיקה פעם ביום והתופעה השתפרה בצורה משמעותית.
שאלותיי:האם יש צורך בבדיקות דם?האם כמוסות הפרוביוטיקה בטוחות לשימוש?האם יש פתרון אחר לבעיה?
יום טוב.מיכאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת גזים בבטן והטיפול בה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/11/2011נשמע לי כמו מעי רגיז ויש דווחים שפרוביוטיקה יכולה לעזור. לכן אפשר להמשיך.
אין צורך לבדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לקוליטיסמרי08/11/2011
שלום !! אני בת 45 לפני חודש אושפזתי לחשד לקוליטיס ( בוצע CT בלילה בבי"ח) או תחום נשים (אנדומטריוזיס) לאחר חודש עשיתי קולונוסקופיה והיא תקינה . האם בביצוע קולונוסקופיה היו צריכים להשאר סימנים כלשהם לעדות של קוליטיס?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לקוליטיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/11/2011אני לא יודע אם קבלת טיפול לקוליטיס ולא אך הייתי מצפה שיהו סימנים בקולונוסקופיה לאחר חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירוזיסאורית07/11/2011
שלום
רציתי לדעת האם יש להגדיל את עמות החלבונים בצירוזיס, אם כן עד כמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירוזיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/11/2011לאבדרך כלל כלכלה דלת חלבון עם שחמת מתקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקוציטים בצואה כעדות לפטריה?איתי07/11/2011
שלום , האם המצאותם של לוקוציטים בצואה
יכולים להעיד על מצב דלקתי שנגרם מפטריה במערכת העיקול
( ולווא דווקא בשל טפיל, חיידק, או וירוס)?
עם הממצא הזה של המעבדה- יש לי עקצוץ בלשון
ותחושה לא נוחה כאשר אני שותה משקה חם או אוכל חריף .
בעבר היתה לי קנדידה על הלשון כתוצאה משמוש רב באנטיביוקטיה
לברונכיטיס , (קנדידה זו טופלה ונעלמה בניסטטין+ דקטרין ג'ל.)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקוציטים בצואה כעדות לפטריה? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/11/2011לוקוציטים בצואה יכול לרמז עם דלקת במעיים. בדרך כלל לא קשור לקנדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזק מאוד תוך כדי יציאהתמי07/11/2011
בת 41
לפני יומיים הרגשתי טוב, ואז בערב במהלך יציאה אחז אותי כאב מאוד חזק
כמו לחץ מפי הטבעת שהקרין עד לכל הבטן, ולאחריו היתה לי בחילה וראיתי הכל שחור
והתעלפתי, התעוררתי אחרי מספר שניות. יש לציין שזה לא קרה לי בעבר. לא היו דימומים.
ביקרתי במיון ושם ביצעו לי בדיקה של ספירת דם שיצאה תקינה. במישוש בטן רכה
ביצעו אקג והיה תקין ושלחו אותי הביתה עם הסבר שיכול לקרות מצב כזה מכאבים של יציאה,שיש קשר בין כאב ובבטן להתעלפות. ושאם יקרה שוב אז רק לבצע אקו לב.
רציתי לברר מה יכולה להיות הסיבה של הכאב עצמו, האם יש סיבה לדאגה או שיכול להיות כאב כזה כתוצאה מלחץ בזמן יציאה ומה ההסבר לכך?
לא אמורים לבצע סריקת אולטרסאונד במיון או שבטן רכה מעידה על כך שאין צורך?
תודה
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חזק מאוד תוך כדי יציאה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/11/2011אפשר להתעלף מכאבים.
יתכן שיש פיסורה בפי טבעת ומשהו צריך לבדוק אם לא בדקו במיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
תמי07/11/2011האם פיסורה בפי הטבעת יכולה לעבור מעצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/11/2011כן ברוב המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עזיםשי07/11/2011
שלום. יש לי בן בגיל 24 שסובל כבר 4 חודשים רצוף מכאבי בטן יום יומיים אשר לא פוסקים לרגע. הם לפעמים נחלשים והרבה פעמים מהזמן הם חזקים מאד. הכאבים בהתחלה התחילו בצד ימין למטה וקדימה ואח"כ החלו כאבים בבטן במרכז. התופעה של הכאבים הללו מלווים בשילשולים לא סדירים וביציאות לא סדירות. הבן שלי כבר 4 חודשים ללא תאבון כלל ואפילו סלידה מאוכל שפעם כל כך אהב. הילד רזה מ-65 ק"ג ל-60 . התופעה מלווה גם בבחילות אין סוף וכעת הבחילות הן בעיקר אחרי האוכל. להלן הבדיקות שעברנו: דם סמוי, פרזיטים, בדיקות דם כלליות מורחבות כולל בלוטת התריס, אולטרא סאונד בטן ואברים פנימיים,CT בטן כולל טחול, לבלב, כיס מרה,אדרנלים,מעי דק, מעי גס, ואברי מין פנימיים. הכל נמצא תקין. נבדק HIV ונמצא תקין. עשה בדיקות לאלרגיה לחלב ולצליאק (קמח) ונמצא תקין. עבר בדיקות גופניות אצל רופאים בכירים, וכן היינו בחדר מיון באיכילוב בהתקף כאבים חזקים מאד, וגם שם לא נמצא שום ממצא. עשה לפני שבוע בדיקת אולקוס ונמצא תקין. הכאבים הם לפעמים חזקים כל כך שהוא ממש מתקפל. אף רופא שהיינו אצלו לא נתן דעתו אפילו פעם אחת לתרופה לשיכוך הכאבים החזקים. נתנו לו אופטלגין שממש לא מזיז לו, ואני לא רוצה על דעתי לתת משכחים אחרים. הבעיה היא שכל רופא יושב איתנו 15-20 דקות, נותן לנו לעשות בדיקות אחרות שעד עתה לא פתרו את הבעיה ואנחנו מטורטרים 4 חודשים בין רופאים ופרופסורים למינהם של הקופה וגם רופאים פרטיים שלא עזר לנו כלל. האם אפשר להפנות אותנו לרופא מומחה אמיתי שיכול לפתור את הבעייה. האם יש דרך כל שהיא לפתור את הבן שלי מהכאבים הללו שכל כך מפריעים למהלך החיים שלו וכל כך גורמים לי סבל וכאב. נשארו לנו 3 בדיקות אחרונות אשר ייערכו בעוד מס' חודשים: קולונוסקופיה, אנדוסקופיה וכודר לבליעה עם המצלמה. לבדיקות אלו נקבע מועד של בעוד כחודשיים וחצי. עד אז מה אנו יכולים לעשות כדי לפתור את הבעיה. אשמח לקבל תשובתך המקצועית, כולל איזו תרופה לשיכוך כאב אפשר לתת לו כדי שלא יסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן עזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/11/2011קשה לתת אבחנה דרך הפורום כמובן.ֿהתיאור וכל הבדיקות התקינות מחשידות למעי רגיז אבל הירידה במשקל לא טיפוס.
נראה לי שצריך לעבור בדיקה אצל רופא אחד שיתן חוות דעת על הכל וינסה לתת טיפול למעי רגיז( אם כי טיפול תרופתי לא מאוד מוצלח).
אני מניח שהבדיקות שהוא צריך לעבור תהינה תקינות אך יש לעשותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד ימיןמיכל06/11/2011
שלום מזה כשבוע יש לי בחילה, סחרחורת, כאב בבטן בצד ימין - לפעמים תחתון ולפעמים במותן. PCR יצא 0.56 שזה קצת מעל הגבול העליון. אבל כל שאר בדיקות הדם תקינות.
בנוסף כבר חודש יש לי גוש קשיח באיזור חיץ הנקבים.
כמו כן יש לי אנדומטריוזיס, והשבוע התחלתי לקחת גלולות.
מה יכולה להיות הסיבה לתופעות ? האמנם הכל נובע מהאנדומטריוזיס ? אם התחלתי לקחת גלולות, האם הכאב לא היה אמור להפסיק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצד ימין - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/11/2011אנני יודע מה זה ה pcr.
אם יש תלונות חדשות ונטילת כדור חדש יתכן שיש קשר בניהם ומציע להפנות לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)