מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בארט - הסרה בגלי רדיומיצפטיל27/08/2010
מישהו שמע על הטיפול/פרוצדורה רפואית,
שהיא בעצם סוג של גסטרוקופיה ושימוש בגלי רדיו להסרת רירית בארט ?
במידה וכן, אשמח למעט פרטים :
1. האם יש למישהו לינק להסבר באנגלית על הפרוצדורה ? (
2. הבנתי שהנ"ל הגיע לאיכילוב, מישהו יודע מתי אמור להיות פעיל, והאם יש במקומות נוספות בארץ ?
3. האם הטיפול הנ"ל נפוץ בעולם ? כמה שנות ניסיון (בערך) יש לו בעולם ?
4. האם יש ביכונים בפרוצדורה ?
(שמעתי על סיכון שחלק מרירית הבארט עלולה לחדור עמוק יותר, לא תראה יותר על פני השטח בבדיקות המעקב,
אבל תמשיך להתפתח ואף עלולה להפוך לממאירה בעתיד, מבלי שניתן יהיה לזהותה)
5. האם הפרוצדורה אפשרית גם כאשר מדובר בבארט ללא דיספלזיה,
או שללא דיספלזיה אין אינדיקציה והרופאים לא יסכימו לבצע את הפרוצדורה ?
6. האם ביטוח משלים של קופת חולים ו/או ביטוח בריאות פרטי עשויים לממן פרוצדורה כזו בארץ ו/או בחו"ל ?
(במיוחד כאשר אין דיספלזיה, ואולי במצב כזה הניתוח נחשב אלקטיבי (?))
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצפטיל
ד''ר יעקב מאור28/08/2010ראה תגובתי בפורום גסטרואנטרולוגיה שיבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת להודעה לבלירוביןמשה26/08/2010
שכחתי לציין את גילי 65 באם זה חשוב וזו פעם ראשונה שהיה לי שינוי בבילירובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר יעקב מאור28/08/2010OK
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילירוביןמשה26/08/2010
ליפני יומיים קיבלתי את הבדיקות דם כל שלושת תיפקודי הכבד היו בתוך המסגרת רק הבילירובין שצריך להיות 1.20 עד מ 0.30 היה לי 1.24 זאת אומרת עברתי במעט האם יכולה להיות טעות בבדיקה או לא צריך להתייחס למעט שעברתי ביחס מספרי של 4 עשיריות . הרופאה שלי אומרת שהיא מתייחסת לכל המיכלול זאת אומרת ששלושת תיפקודי הכבד תקינים ואם הבילירובין עבר במעט זה נראה לה בסדר אבקש את חוות דעתך
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר יעקב מאור28/08/2010לא ניראה שקיימת בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ggt ast alt וALKP-Alkaline Phosphatאיתי26/08/2010
שלום דוקטור,
אני בן 23 לצערי ב 2 בדיקות דם שעברתי נמצאו רמות גבוהות מידי
ALKP-Alkaline Phosphatase-פעם ראשונה 154 פעם שנייה 144
alt פעם ראשונה52 אחכ 48
וggt יצא 63 פעם אחת פעם שנייה זה כבר זה 88
איאסטי יצא תקין-31
נשלללו לי האפשרוית להפיטיסיס
מזה לעזעזעל יכול להיות? ממה זה נובע זה ממש מלחיץ אותי
אני מתאמן בח"כ אוכל נכון ובריא פעם בשבוע ברור שאני יוצא ושותה אבל לא נראה לי
שזאת הסיבה
אודה לך אם תסביר לי מזה יכול להיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי
ד''ר יעקב מאור28/08/2010מקור האנזים פוספטזה הבסיסית הינו בכבד ובעצם. יש ראשית לברר את המקור באמצעות בדיקות דם ולאחר מכן להתמקד במהות הבעיה. באם הבעיה מקורה בכבד מדובר ככל הניראה בגירוי דלקתי של דרכי המרה שיש לברר את הגורם לה ביעוץ עם מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםיפה26/08/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקת PARIETAL CELL Ab ויצא חיובי 1:20.
מה זה אומר בבקשה?
האם הערך 1:20 הוא הנמוך ביותר לפני שמגדירים את התוצאה כחיובית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר יעקב מאור28/08/2010מדובר ברמה נמוכה של נוגדנים כנגד תאי הקיבה המפרישים חומצה. המשמעות ניקבעת על פי הסיבה של תסמינים ובדיקות אחרות שהביאו לביצוע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאילנה26/08/2010
שלום
בעלי בן 29, בריא בדרך כלל, עוסק בפעילות גופנית. מאז ומעולם הוא סובל מכאבי בטן לפני מתן צואה והולך לשרותים לעיתים קרובות.
בימים האחרונים, לאחר מתן צואה, אחרי שהוא מוריד את המים, צפות במים קליפות בגוון שחור, כמו רקמת עור יבש, נוטה לצבע שחור-שקוף.
מלבד זאת, אין תסמינים יוצאי דופן.
הוא לא מוכן ללכת להיבדק, אני דואגת מעט ורוצה לשאול האם זהו תסמין למשהו מדאיג?
איזה סוג של בדיקה עושים במצב כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
ד''ר יעקב מאור28/08/2010לא ניתן לאבחן דרך הפורום וממליץ להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה צהבת Cחסוי25/08/2010
קראתי שכדי להדבק בצהבת C דרושה כמות יחסית גדולה של דם לוריד.
מה הסיכוי להדבק בצהבת C אם:
1. השתמשתי בטעות באותה מברשת שיניים של מישהו שהוא נשא של הוירוס.
2. היה לי פצע קטן כתוצאה משפשוף (לא ירד ממנו דם אלא היה מביק כזה) שבא במגע עם נוזל נרתיק של נשאית.
3. קיום יחסי מין עם נשאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010אין סטטיסטיקות לכל תרחיש. מה שידוע הוא:
1. סיכון להעברת לאחר דקירה במחט חלולה מחולה מזוהם 1:300.
2. העברה בין בני זוג נשואים שנים רבות הינה פחות מ- 1 אחוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה. שאלה אחרונה
חסוי25/08/2010תודה על התשובה המהירה.
היית אומר שהדבקה דרך מברשת שיניים פחות סבירה מדרך מחט חלול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010לאין ערוך פחות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AFPקרן25/08/2010
בבדיקות עוקבות מידי חצי שנה אלפא פטו פרוטאין:
1. 3.58
2. 3.01
3. 4.11
הכל בטווח הנורמה, אך האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AFP- תיקון
קרן25/08/2010בבדיקות עוקבות (3-6 חודשים) של אלפא פטו פרוטאין למעקב אחרי הפטיטיס בי:
1. 3.58
2. 3.01
3. 3.46
4. 4.11
ממה נובעת התנודתיות? האם זוהי עליה מדאיגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר יעקב מאור25/08/2010הערכים תקינים ואין משמעות לתנודתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK
ד''ר יעקב מאור25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל25/08/2010
שלום,
רציתי בבקשה לדעת מה אסור לאכול יום לפני בדיקת US בטן עליונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר יעקב מאור25/08/2010דרוש צום של 6-12 שעות לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת C?דני25/08/2010
שלום,
לפני שנה בדיוק פניתי למיון עקב כאבי בטן עליונה בצד ימין ובחילות. עשו לי בדיקת דם שכללה תפקודי כבד, אולטרא סאונד כבד. הכל יצא תקין חוץ מזה שנאמר לי שיש לי את תסמונת גילברט (בגלל בילירובין גבוה).
המשכתי לברר כי כאבי הבטן לא נעלמו לי ועשיתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. הכל יצא תקין. אבחנו אותי כסובל ממעי רגיש.
הכאבים נעלמו בהדרגה.
כיום, שנה אחרי חזרו לי הכאבים בצד ימין עליון של הבטן, קצת בחילות ומלא גיהוקים. ראוי לציין שאני משתעל (צינון) וגם נמצא בלחץ נפשי.
עשיתי חיסון לצהבת B לפני 16 שנה. היום אני בן 25.
יכול להיות שהכאבים שלי נובעים מזה שאני נשא של צהבת C?
מה אתם ממליצים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוי לציין.
חסוי25/08/2010עשו לי בשנה שעברה 2 בדיקות דם:
הראשונה: ALT:19
Bilirubin total:4.20
Bilirubin direct:0.50
Bilirubin indirect:3.70
GGT:18
CRP:0.27
השניה (אחרי חודש וחצי):
Gamma GT:15
sgot:14
sgpt:12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010פנה למומחה לגסטרואנטרולוגיה ליעוץ פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010הפטיטיס C אינה סיבה מקובלת לכאב בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה
חסוי25/08/2010גם אם זה מצד ימים עליון של הבטן? (איפה שהכבד)
מהם התסמינים לצהבת C?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור28/08/2010הפטיטיס C על-פי-רוב חסרת תסמינים. התסמין העיקרי אם קיים הינו עייפות. כפי שציינתי כאב בטן אינו תסמין של הפטיטיס C.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCV PCRקרן25/08/2010
האם <600 IU/ml ( קטן מ...) משמעו בדיקה תקינה ב- HCV RNA PCR?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ד''ר יעקב מאור25/08/2010לא יש צורך לבצע בדיקה איכותית (בניגוד לכמותית) שהיא רגישה יותר (סף הגילוי 50 יחידות למ"ל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן25/08/2010אני רק רוצה להיות בטוחה- הבדיקה הזו לא הצליחה לגלות את הנגיף???
אבל יש צורך בבדיקה שמזהה בערכים נמוכים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ד''ר יעקב מאור28/08/2010אכן, כוון שתתכן כמות נגיף נמוכה מ- 600 אך גבוהה מ- 50.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'יארדיה לאמבליהעידו24/08/2010
לבני בן ה-2.5 התגלה ב-4 באוגוסט הטפיל גיארדיה לאמבליה. גילינו זאת בעקבות בדיקת מעבדה שעשינו משום שהקיא והחל לשלשל + חום. הוא קיבל פלג'יל במשך כ-6 ימים, לקראת סוף הטיפול לא היתה הטבה בשילשולים והוספנו קלבטן (בהמלצת הרופא). בתום הטיפול המצב מעט השתפר, אך כעבור 3 ימים החל שוב לשלשל כ-10 פעמים ביום, לאחר מכן כ-3 פעמים ביום. שוב הלכנו לרופא ושוב קיבל פלג'יל במשך שבוע 5CC. אנו עומדים לקראת סיום השבוע של התרופה, אך השלשולים ממשיכים בין פעמיים לשלוש ביום. הילד רזה במשך השבועות האחרונים. שאלתנו היא מה עלינו לעשות כעת? האם לחזור לרופא או לסיים את הטיפול (נותר עוד יום וחצי) ולהמתין שיעבור לבד?
בתודה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ד''ר יעקב מאור24/08/2010עליכם לפנות למומחה למחלות העיכול בילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ברגלייםא24/08/2010
שלום,
אשמח לקבל תשובה האם יש קשר לבצקת ברגליים להפטיטיס C?
כמו כן האם יש טיפול? ומה זה אומר?
אשמח מאוד לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר יעקב מאור24/08/2010בצקות ברגליים יתכנו כאשר במקרים בהם הפטיטיס C התקדמה לשחמת הכבד או במיקרים נדירים בהם יש פגיעה כליתית הקשורה להפטיטיס C. ברוב המקרים אין קשר בין הבצקות לבין הזיהום בנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתשואל24/08/2010
שלום רב
האם צרבת גורמת להקאות ושלשולים
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל
ד''ר יעקב מאור24/08/2010הצרבת הנובעת לרוב מחזרת חומצה מהקיבה לושט עלולה להתלוות בתחושות של בחילה ועלית תוכן מזון אך לא שלשול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית תפקודי כבד בנשא הפטיטיס ביגלית22/08/2010
שלום,
אבי נשא א- סימפטומטי של הפטיטיס בי ( HBS Ag שלילי, HBe Ag שלילי ).
מזה כ- 9 חודשים תנודות בערכי ALT ( עליה עד ל- 103, ירידה עד ל- 47 ושוב עליה ל- 73). לציין כי ערכי בסיס של ALT סביב 25.
שאר הבדיקות תקינות ( מספר בדיקות ) - HBV DNA תקין, US תקין, AFP תקין.
אבי לא נוטל תרופות, גם לא תוספים, אלטרנטיבי וכו'.
אנחנו לא מצליחים להבין ממה נובעת העליה בתפקודי כבד ודי מיואשים.
האם יתכן ונדבק בהפטיטיס D ? אם כן- מה הטיפול? ומה הפרוגנוזה?
הרופא אמר כי אם לא ירד לערכי הבסיס, הוא ממליץ על ביופסיה. אנחנו לא ששים לפרוצדורה כירורגית. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קרן23/08/2010האם יש סיבה לדאגה?
יתכן ונגרם נזק בלתי הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאור23/08/2010ראה תשובתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאור23/08/2010קיימות אפשרויות אבחנתיות שונות כולל זיהום משני בהפטיטיס D ויש בהחלט צורך לבדוק כוון זה. חיתכנו סיבות אחרות לעלית האנזימים כגון כבד שומני. הבירור דורש התיעצות עם מומחה למחלות כבד. לעיתים ישצורך בביופסית כבד כדי לאשש את האבחנה וכדי לקבוע את חומרת הנזק לכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)