מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןשלי...18/08/2010
שלום אני בת 28 שסובלת זה שנים מכאבי בטן נוראים עשיתי כבר את הבדיקה שמחדירים צינור לגרון ויצאה תקינה זה היה לפני 4 שנים. לפני כמה חודשים עשיתי בדיקת צואה ולא נמצא דימום
הכאבי בטן האלה הולכים ובאים כמו צירים הצואה שלי קשה אני מתאמצת וגם אני לא נכנסת הרבה לשירותים ממה זה יכול להיות ??? כל חלב גם שאני שותה עם זה שוקו או חלב בבוקר עושה לי גם כאבי בטן ועם זה ישר לשירותים . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן מעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק18/08/2010אין הרבה מחלות אשר גורמות לתלונות כל כך הרבה שנים עם בירור תקין. יתכן גם חוסר רגישות ללקטוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אומגה 3 מרווה מרושתת...א.ס18/08/2010
אחיין של בעלי בן ה-8 התחיל לקחת אומגה 3 מרווה מרושתת עקב בעיות קשב וריכוז..
ברצוני לדעת האם התרופה הזאת משפיעה על הכבד ואני שואלת זאת מכיוון שעוד לפני שלקח את הכדורים התגלו אצלו בעיות בכבד כלומר עלייה בתפקודי כבד...
אז רציתי לדעת האם האומגה 3 מרווה מרושתת שאומרים שזה טיבעי אכן משפחעה על הכבד...תודה רבה אשמח לתשובה במייל בהקדם..
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר של איזה חברה הוא לוקח?
יואל פיק14/05/2014תראי, יש מספר חברות שמשווקות מרווה מרושתת ועלייך לעצור את השימוש בכמוסות שלהן! כמה שיותר מהר יותר בריא!
יש כמוסות מרווה מרושתת של חברת אינהרב ואמברוזיה סופבהרב, האנשים בפרונט הם ארז שקד, ופרופסור שמואל אדלשטיין..
הכמוסות האלה הן לא באמת מרווה מרושתת, אלה הן זיוף וכרגע מורידים אותן מהמדפים, במקום מרווה מרשותת הם הכניסו חומר רגעיל לכמוסה שנקרא פרילה קטון שהוא אסור למאכל אדם!! אני מאוד מקווה שזה לא מה שהבן שלך לוקח היום - הכמוסות משווקות בקופסא שחורה.
ממליץ לך להחזיר ולבדוק את בנך!
מרווה מרושתת זה מוצר מצויין, ובריא ביותר, אך עלייך לבדוק האם גם את נפלת לקומבינה של אדלשטיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
ד''ר סטיבן מלניק18/08/2010כעיקרון כל תרופה יכולה להשפיע על הכבד אבל צריך בדיקה של רופא כבד על מנת לראות סיבת ההפרעה. יתכן מחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ד"ר מלניק...
א.ס22/08/2010אבל האם התרופה הספציפית הזאת יכולה להשפיע על הכבד עוד יותר ממה שיש לילד?
מדובר כאן על תרופה שאומרים שהיא טיבעית לחלוטין...אתה שמעת על התרופה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ס
ד''ר יעקב מאור23/08/2010ככל הידוע אומגה 3 אינו גורם נזק כבדי. יש צורך ביעוץ מומחה למחלות כבד בילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה בצהבת Bלילי +תודה17/08/2010
בן זוגי נשא של צהבת B
האם נתן להדבק מבן זוג שהוא נשא צהבת B על ידי נשיקות צרפתיות?
האם נתן להדבק על ידי סקס אורלי בלי שתהיה שפיכת זרע בפי האשה?
במידה ומקבלים חיסון לצהבת B ו בדיקת דם מראה שיש נוגדנים במידה מספקת, האם אז ניתן לקיים מגע מיני עם נשא צהבתB ללא קונדום ולא להדבק בצהבת B ?המון ,המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר b
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2010כל נוזלי הגוף יכולים להעביר b - כולל כל מגע מיני. חיסון עם התפתחות של נוגדנים נותן הגנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת Bלילי +תודה17/08/2010
ני בת 40 .כנראה שחליתי בעבר בצהבת B בלי לדעת .הרופא אמר שיש לי נודגנים יותר מ1000( הרבה שנים יש לי אותה רמה של נודדנים). ושאיני נשאית אין לי האנטיגן ואני לא מדבקת ושיש לי חיסון.
הכרתי חבר שהיה כנה אתי וספר לי, שהוא חלה בעבר גם בלי לדעת ובמקרה גלו שהוא חלה בצהבת B .לרוע מזלו הוא הפך לנשא אך הוירוס נמצא אצו בטיטר נמוך .הוא לא מקבל טיפול. אין לו בעיות בגלל זה ,והוא במעקב תמידי.
שאלתי במידה ואנו מקיימים יחסים ללא קונדום ,האם זה בעייתי בשבילי ,שאני יש לי כבר נוגדנים לצהבת B ?תודה על העזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2010במידה שיש לך נוגדנים בטיטר שאמרת אז אין סכנה להדבק ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ביציאהדודה17/08/2010
שלום
אחיינית שלי בת 12 ומאז שנולדה סובלת מבעיות ביציאה.
בממוצע נכנסת פעם בשבוע וחצי לשירותים ומן הסתם זה מלווה בכאב וייסורים.
ההורים שלה ניסו הכל (לא רופאים) מיצים למינהים שייקלו עליה, פגלקס ועוד ועוד.
שהיתה קטנה יותר הלכו להוועץ עם רופא ולא נתנו להם תשובה ממשית.
אודה לעזרתך ועצה בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית יציאה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2010אין לי הרבה מה להציע למעט שיש להפנות לרופא גסטרו ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת טומוגרפיה ממוחשבת עקב מימצא ב US בטןשולי16/08/2010
שלום!
אני בת כ-50 אם לשלושה ילדים.
ביצעתי בדיקת טומוגרפיה ממוחשבת עקב מימצא ב US בטן, סיכום המימצאים:
תהליך אקסופיטי בסגמנט 4B של הכבד, יכול להתאים ל-HCC או ל-FNH ADENOMA
תהליך היפודנסי באדרנל השמאלי-יכול להתאים לאדנומה
PELVIC CONGENSION SYNDROME
אני מוזמנת לכירורג בבי"ח קפלן לשם המשך בירור.
אני לחוצה מאוד בנושא המימצאים! אודה על תשובה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2010hcc זה גידול ממאיר אך שני הדברים האחרים שפירים. לעתים רבות mri עוזר להבדיל.
הלֹלהבדיל. ה hcc בדרך כלל מופיע בכבד חולה מראש עם שחמת.
מציע גם להגיע למרפאת כבד בקפלן (0894413109 ןלמרפאה פנימית אצלי 08-9441304
לאחר ביצוע mri של הכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שולי17/08/2010תודה ד"ר נכבד, מחר יום ד' 18.8.10 אני בקפלן בשעה 10:00 במח' כירורגית א' בפגישה שסודרה בגלל היותי עובדת מערכת "כללית", אני מקווה שאוכל לקבל פרטים נוספים ולהמשיך בירור.
יום טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכיבה...יעקב16/08/2010
שלום לך אני סובל מכאב כרוני קשה ומשתמש במשככי כאבים וזריקות הכאב הכרוני הוא כבר שנים ומטופל במרפאת כאב אני יודע מהיותי קטן שיש לי רגישות בקיבה אני גם מאוד עצבני כנראה הקיבה רגישה לעצבים שלי עכשיו יש לי שוב בעיות בקיבה כאבים כאלה הרופאה המליצה לי על גסטרו השאלה שלי האם זה יכול להיות בגלל משככי הכאבים או העצבים שלי אני משתדל לשמור על תזונה נכונה וטובה מה עלי לעשות אני מפוחד ומודאג אציין שאני בן 28
אודה לך מאוד מה עלי לעשות לטפל במצב..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2010יכול להיות עקב עצבים אך זו אבחנה של שלילה ואני מציע להבדק על יד גסטרוסקופיה פעם אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהאבי15/08/2010
שלום לפורום המכובד
לפני כ - חודשיים לערך היו לי כאבים בגב כף רגל,קיבלתי מאורטופד אביטרן לקחתי רק 2 כדורים מיד אחריהם הרגשתי כאבים בחלק העליון של הבטן,מבדיקה שלי הבנתי כי מדובר בתרופות נאסדיס הגורמות לאולקוס או כיב קיבה,ניגשתי לגסטרולוג וזה נתן לי לעשות בדיקת גסטרוסקופיה בזמן שחיכיתי לבדיקה ביצעתי בדיקת נשיפה ונמצא כי יש נוכחות של חיידק הלקובטרי ניתן לי טיפול משולש של 10 ימים מוקסיויט וקרדריקס ו חודש ימים אומפרלה כיום אני לאחר האנביוטיקה ביום ה 12 וממשיך לקחת אומפרולה ( אומפרדקס ) הייתי רוצה יעוץ האם להמתין עד חודש לאחר סיום האומפרולה לבצע שוב בדיקת נשיפה או לבצע גסטרוקופיה חשוב לציין שאני בדרך כלל בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרוסקןפיה
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2010זה תלוי בגילך. אם אתה צעיר ןמרגיש יותר טוב אנני חושב שיש צורך לבצע גטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דםברוך15/08/2010
שלום!
אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה המשמעות של הבדיקות הבאות:
HEPATITUS Bs Ab > 1000 mlU\ml
HEPATITUS Bs Ag - negative
HEPATITUS Bc Ab tot. - positive
HEPATITUS Be Ab - positive
HEPATITUS C Ab - negative
האם אני מודבק במחלה? אם כן, מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2010הבדיקות כאן מצביעות על זיהום בעבר עם hbv אך אנני יכול לומר אם אפשר להדבק. יש צורך לבדוק hbv dna על מנת לענות על השאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבתשירי15/08/2010
עשיתי חיסון לצהבת כשהייתי תינוקת (לפני כ-15 שנים).
השאלה שלי היא אם עדיין הנוגדנים בגופי או שצריך לחדש את החיסון?
אני אמורה להתנדב במד"א וביקשו מאיתנו לבדוק זאת.
אשמח לתשובה בהקדם.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת
שירי15/08/2010שכחתי לציין שאני מדברת על צהבת B
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhbv
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2010בדרך כלל יש תאי זכרון שנותנים הגנה אפילו אם הרמןת נמוכות של הנוגדנים. אבל מאחר שאת בסיכון עקב העבודה במד"א מציע לבדוק רמת נוגדנים ואם פחות מ10 להשלים חיסון נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת
שירי15/08/2010קודם כל תודה על התגובה המהירה.
שאלה נוספת - איך בודקים את הנוגדנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2010בדחקת דם פשןטה דרך הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי בדיקת ct המצרכים טיפול המשךאליס15/08/2010
אני בת 46 אמא ל-5 ילדים מתוכם שלישייה,
בבדיקה ct הממצא : "שתי קשריות קטנות עד 7 מ"מ באונה תחתונה מימין וקשריות זעירות באונה תחתונה משמאל בקוטר 5 מ"מ , תוכן פקאלי רב לאורך הקולון אינו מאפשר דיון על דופנותיו ".
ברצוני לציין שקבלתי זריקות פרגונל וכוריגון, עברתי כריתה של החצוצרה ןתוך כדי הנתוח ניקו גם הידבקויות,לא היו לי מחלות יסוד שהם בריאות ...
אשמח שתסבירו לי את ממצאי הבדיקה, מהו המונח קשריות...,תוכן פקאלי רב...,
כמו כן אילו בדיקות ,צילומים עלי לבצע , לאילו רופאים עלי לפנות ...
אשמח אם תעזרו לי .
בתודה מראש והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2010לא ברור לי איפה הקשריות- אם בחזה אז יש לראות רופא ריאות. תוכן פקאלי הוא צואה במעי. כלומר עצירות. יש להתייעץ עם רופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדאילת14/08/2010
אני כבת 48. בבדיקת דם לפני כחודש וחצי התגלו באקראי תפקודי כבד גבוהים יחסית . ALT ׁ50 ו AST 35. אני בעלת משקל תקין BMI , 21.5 , עם זאת פרופיל השומנים שלי מצביע על LDL/ גבוה (163) , HDL ( 60) וטרגליצרידים (155).
בעקבות ממצאי הבדיקות התחלתי בדיאטה דלת שומן, פעילות גופנית יומיומית. כמו כן אני נוטלת נוסטרולים ( אלטמן). ברצוני לבצע בדיקת דם בתום שלושה חודשים. האם עלי לבצע זאת קודם בשל ממצאי תפקודי הכבד? או האם עלי לבצע בדיקות נוספות?
תודה מראש על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילת
ד''ר יעקב מאור14/08/2010באם תמשיך ההפרעה באנזימי כבד יש צורך בבירור הכולל בדיקות דם ואולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- אילת
אילת14/08/2010לא הבנתי מתשובתך, האם עלי לבצע כבר בדיקה חוזרת או האם אני יכולה להמתין ולבצע את בדיקת הדם בעוד חודש וחצי ( ביחד עם פרופיל השומנים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילת
ד''ר יעקב מאור19/08/2010בעוד חודש וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס בי וכבד שומנירוני14/08/2010
שלום רב,
בעבר חליתי בהפטיטיס בי ובאחת הבדיקות גם נקבע שיש לי כבד שומני. נראה היה לי כי נרפאתי תודה לאל (ותודה לרופאים המסורים של ביילינסון). לאחרונה ממש, לפני ימים אחדים, עלו הערכים של תפקודי הכבד שלי כלהלן:GOT ׁASTׂ- 57
ו-GPT ׁAUTׂ 86
להלן תוצאות הבדיקות שעשיתי בעניין ההפטיטיס בי מאפריל 2009 ומיולי 2009:
HEPATITIS Bs Ab
0.26 negative mIU/ml
HEPATITIS Bs Ag
negative
HEPATITIS Be Ag
negative
HEPATITIS Be Ab
positive
תוצאות הבדיקה ביולי 2009:
HEPATITIS Bs Ab
12.16 positive mIU/ml
וכל היתר כמו בבדיקה הקודמת באפריל 2009. פלוס:
MICROALBUMIN-U SAMP
24.90 mg/L
CREATININE- U SAMPLE
204.6 mg/dl
MICROALBUMIN/CREAT
1.217 µg/mg crea
שאלתי: בזמנו הבינותי מרופא המשפחה שהבראתי מהפטיטיס בי וכי נתגלו נוגדנים. שאלתי: האם התגלו נוגדנים כנדרש וההפטיטיס ב"ה לא יחזור? אני בסדר? למה עלו לי לפני ימים אחדים הערכים של תפקודי הכבד? אציין, כי אני נוטל בקביעות כל יום בבוקר כדור מסוג קרסטור להורדת הכולסטרול - האם זו הסיבה?
תודה רבה לתשומת הלב, שבוע טוב וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר יעקב מאור14/08/2010לעיתים כייל הנוגדנים להפטיטיס B יורד מתחת לסף הניתן לגילוי. ניראה כי החלמת מהפטיטיס B וכי הסיבה לעלית האנזימים אינה קשורה לזיהום בנגיף זה. קרסטור עלול לגרום לעית אנזימי כבד. לרוב אין לעליה זו חשיבות מבחינת נזק לכבד. במקביל ממליץ כי תעברי בירור לסיבות אפשריות אחרות לעלית אנזימי הכבד באמצעות בדיקות דם ואולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת בארטקספר14/08/2010
יש לי את בעיית הריפלוקס, שגרם ליפני כמה שנים לדאגה מאוד גדולה .
ולאחר מספר בדיקות , וגילו שיש לי תסמונת בארט באור בין 2 ל 5 סנטימטר .
אני יודעת שאולי זו שאלה שלא תוכולו לענות לי עליה , אבל אני קצת מודאגת
אם אני לוקחת לוסק אבל במקום פעמיים , כמו שהרופא אמר לי , אני לוקחת רק פעם אחת ליפני השינה ,
המיטה שלי מוגבההת אבל אני תמיד מתעוררת למטה , ןלא שומרת על הדיאטה .
זאת אומרת שותה קוקה קולה , שותה קפה , אוכלת חריף ,אכלת עגבניות ,לפעמים גם מעשנת ,ועוד ועוד .....
אבל למרות שאני לא שומרת על הדיאטה ,אין לי את ההרגשה שהאוכל עולה לי ,בחילות וכו ..
גם כאשר אני לפעמים נחה בצוהוריים , ושוכבת אחרי שאכלתי רק לעיתים רחוקות אני מרגישה שהאוכל עולה .
בקיצור יש לי בדיקה השבוע , ועכשיו אני קצת מתחילה לדואג .
לפי כול הנתונים , הסרטן יכול להתפתח אצלי ?
ובמידה ושיש לי סרטן , הייתי מרגישה שהתסמינים של הריפלוקס היו גוברים ? האם זה מעיד על בואו של הסרטן?
אשמח לתשובה שבת שלום
ממני קספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קספר הרוח
ד''ר יעקב מאור14/08/2010אין קשר בין התפתחות סרטן ברירית על שם ברט לבין תסמינים של צרבת, חזרת מזון לאחר ארוחות ודומיהם. כמובן דרוש מעקב של גסטטרוסקופיות וביופסיות לאיתור שינויים קדם ממאירים הקרויים דיספלזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת Bדני13/08/2010
שלום
לפני 4 חודשים היתה לי צהבת ונכן להיום הבדיקות כבד תקינות.
יש לי בדיקות שרציתי לעת עליהן תשובה, עשיתי אותם לפני כמה ימים.
hepatitis bs b positive 401
hepatitis bc igm positive
hepatitis bc ab tot positive
hepatitis be ag negative
hepatitis be ab positive
האם אני מדבק במגע דם ויחסי מין?
ואם כן יש טיפול?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאור14/08/2010ניראה כי החלמת מהפטיטיס B ובאופן עקרוני אינך מדבק כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת B
דני14/08/2010תודה על התשובה.
אבל מה הכוונה באופן עקרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד"ר מאור יעקב15/08/2010תתכן עדיין אפשרות של קיום נגיף פעיל בכמות מזערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת B
דני15/08/2010הבנתי. אז מה ההמלצה שלך בנוגע לקיום יחסי מין עם חברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור19/08/2010באם מדובר בחברה קבועה הייתי ממליץ כי תקבל חיסון להפטיטיס B ובאם תתחסן (כפי שניתן לראות בבדיקת דם) ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים. עד להתחסנות הייתי ממליץ על יחסי מין מוגנים בקונדום. באם החברה אינה קבועה הייתי ממליץ לקיים יחסי מין מוגנים בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)