מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המנגיומה טיפולי פוריות והריוןלחוצה08/07/2010
שלום,
אני בת 28 בד"כ בריאה. לפני 4 שנים התגלתה המנגיומה קטנה בכבד - מאז ועד לפני 9 חודשים הייתי במעקב קבוע.
לפני 9 חוד' התחלתי טיפולי הפריה חוץ גופית (גונל F, דקפפטיל, אוביטרל פרוגסטרון לסוגיו ובטיפול האחרון והמוצלח מנופור) אז גודלה היה 2 ס"מ
כעת בהריון שבוע 16.
האם הטיפולים (הורמונים ושאיבות) יכולים לגרום לגדילה של ההמנגיומה?
מה המשמעות של ההמנגיומה בהריון? האם עליי להיות בהריון בסיכון?
יש לציין מתחילת ההריון המטומה בין הקרומים ודימום לסרוגין (האם ייתכן קשר??)
תודה,
לחוצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
ד''ר סטיבן מלניק08/07/2010לא ברור אם יש קשר בין הורמונים לבין המנגיומה בכבד.
בכל מקרה מציע לבצע US של הכבד עוד פעם לבדוק הגודל. רוב הסיכוי שלא צריך מעקב והערכה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בקיבהמירי07/07/2010
שלום
אני בת 20 ויש לי בחילות עזות מכל דבר שאני אוכלת אין לי תיאבון ואני בקושי אוכלת ארוחה אחת ביום. אני מתקשה לבלוע כל דבר שאוכלת.
עשו לי תבחין נשיפה לגבי החיידק הליקובקטר פילורי וכתוב ערך 0.59. מה זה אומר? יש לי חיידק או לא?
הייתי אצל גסטרואנטרולוג והראתי לו את דף התשובה והוא כתב שהתבחין נשיפה יצא חיובי וכתב שיש לי HP חיובי.
אז אני לא מבינה מה זה אומר, יש לי את החיידק או שאין לי?
בדף התשובות כתוב ערך 0.59 תשובה שלילית כאשר הערך הינו מתחת ל5 מעיד על העדר חיידקי הליקובקטר פילורי.
ולעומת זאת הגסטרואנטרולוג כתב אין ספק שיש HP חיובי.
בבקשה אשמח לקבל תשובה מהירה. יש לי את החיידק?
קיבלתי תשובות שונות ואני לא מבינה אם יש לי חיידק HP או לא?
בבקשה אשמח לקבל תשובה, אני לא מבינה כל כך מה יש לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ד''ר יעקב מאור07/07/2010למיטב ידיעתי התשובה מצביעה על מבחן נשיפה שלילי דהיינו היעדר עדות לנוכחות חיידק הליקובקטר פילורי. יתכן והמומחה לגסטרואנטרולוגיה איבחן את נוכחות החיידק בשיטה אחרת כגון ביופסיה מרירית הקיבה.
בכל מקרה אינני סבור שיש קשר בין התסמינים ובין נוכחות החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
מירי08/07/2010שלום ד"ר
אני לא עשיתי ביופסיה אז על פי מה הגסטרואנטרולוג יכול לאבחן שיש זיהום?
מה יכול להיות שיש לי? מומלץ לעשות במצב כזה גסטרוסקופיה?
יש לי פצעים בפנים וכל מה שעשיתי לא הצלחתי להיפטר מהם האם יכול להיות שיש קשר בין הפצעים לזיהום בקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
ד''ר יעקב מאור08/07/2010אינני סבור שיש קשר בין התסמינים ובין נוכחות החיידק.
אינני יכול לענות לך מדוע אובחן חיידק הההליקובקטר פילורי אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותנוסה07/07/2010
שלום רב לכם,
ברצוני לקבל יעוץ לגבי הקאות בשליש השני של ההריון, ראוי לציין שמתחילת ההריון לא סבלתי מדבר, ורק השבוע אני סובלת מכאבים ,צרבת, הקאות וכמעט ללא הפסקה..
הייתי במעקב אצל גסטרו לפני ההריון ונאלצתי להפסיק את התרופות בגלל ההריון ומאז לא הלהכתי לבדיקה חוזרת..
מה עליי לעשות עכשיו???התור לרופא הגסטרו לוקח בערך חודשיים!!
אשמח לקבל עזרה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010לא ניתן להגיע לאבחנה דרךהפורום. בדרך כלל יתכן הקאות עקב לחץ על הקיבה של העובר והרחם הגדול. יש תרופות נגד רפלוקס שניתן לקבל בהריון. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל והוא יכול להפנות לרופא גסטו ולבקש תור דחוף אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות
נוסה07/07/2010שניה, הקאות ללא הפסקה כמעט לא ישפיעו על העובר והתפתחותו??? הרי האוכל לא נשאר הכל יוצא אחרי הארוחות אפילו המים!!
אנ י מודאגת קצת, לגבי התור הדחוף פניתי לרופא ואני עדיין בהמתנה לא קיבלתי תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסה
ד''ר יעקב מאור07/07/2010יש הצדקה לטיפול דחוף אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בקיבהנריה07/07/2010
חמותי אשה בת 90 עברה לפני שנה וחצי ניתוח הסרת ושט בעקבות סרטן הוושט. מאז סובלת קשות מתופעות שונות בעיקר בעיות קשות באכילה.מקיאה לרוב, כאבי בטן, הגיעה למשקל של 44 ק"ג.(היתה בסביבות 70 לפני המחלה).
בגסטרוסקופייה שעשתה עכשיו הממצאים:"הודגם פגם מילוי דיי גדול עם גבולות לא סדירים. פגם בעקומה הקטנה של הקיבה 3 ס"מ בולט לחלל הקיבה ומכוייב בחלקו האמצעי".
מה לדעתך משמעות הממצאים.
המון תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבה
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010יתכן חזרה של הגידול בושט וצריך לחכות לתשובה של ביופסיה.
לא ברור מה ניתן להציע עקב הגיל של המטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה דחופה - קבלת תשובות מבדיאשמח לעזרתכם06/07/2010
שלום רב.
מזה זמן רב סובל מבעיות של שלשולים תכופים...ללא כאבי בטן.
בבדיקה שביצעתי התקבלו התשובות הבאות:
STOOL-DIRECT לא נמצאו פרזיטים
ASCA (IGG) 14.89 UNITS ( 0.00- 20.00) (......*..) Negative
ASCA (IGA) 80.97 UNITS ( 0.00- 20.00) (.........)*Positive
כל שאר הנתונים היו תקינים.
אשמח בבקשה לקבל דעתכם בנושא,
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010יכול לרמז על דלקת במעי אבל יש חשיבות ליעוץ פורמאלי של רופא גסטרו. בדיקת דם בודדת לא מאפשר קביעת אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברוטסטענת06/07/2010
שלום רב,
אני בת 32, יש לי HCV ובעיה אוטואימונית שטרם אובחנה בדיוק (ייתכן היפטיטיס אוטואימוני אבל לא בהכרח). פיברוטסט שעשיתי (שנתיים ברציפות) יצא תקין.
השאלה שלי היא האם פיברוטסט יודע לזהות רק נזק מהיפטיטיס סי או גם כזה שנגרם ע"י היפטיטיס אוטואימוני? (אני מתלבטת האם לבצע ביופסיית כבד למרות שאינני מתכננת טיפול בקרוב.)
תודה רבה,
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברוטסט
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010חשוב להגיע לאבחנה ופיברוטסט לא מאפשר אבחנה בין הפשרויות.
יש חשיבות לטפל בדלקת אוטואימונית במהירות כאשר בדרך כלל בHCV יש זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי06/07/2010
הופנתי ליעוץ רגיל לגסטרו עי רופאת המשפחה שלי בגלל עצירות ודימום על נייר הטואלט
לפני כחודשיים שלושה היצאות היו נורמליות פעם אחת ביום בחודשיים האחרונים חל שינוי יציאה אחת ב4-5 כאבי בטן מלווים בעת מתן צואה דימום קל על נייר הטואלט וכאבי בטן תחתונה בצד ימין
מה תהליך הבידקה אצל רופא גסטרו?
באם עליי לחשפוף איברים מוצנעים בבדיקה זו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010כמו בדיה אצל כל רופא הוא יקבל אנמנזה מהחולה ולאיר מכן ביקה פיזיקלית. יהי חשוב לעבור בידקה רקטלית עם חדירה של אצבע של הרופא לפי הטבעת. כנראה לאחר מכן יהיה צורך לעבור בדיקה של קולונוסקופיה.
ככל בדיקה אצל רופא במקצועיות ובשמירה של כבוד המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקהיעל06/07/2010
שלום רב,
בבדיקות שערכתי היום התקבלה תוצאה של 115 בפוספטאזה בסיסית.זה עדיין בטווח הנורמה אבל מאד גבוה חעומת בדיקות קודמות שלי שנעו בין64 ל90 בשנים האחרונות.על מה מרמז הדבר והאם יש מקום לדאגה.יש לציין כי סיימתי להניק במשכ שנה לפני חודש.
בברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010אני לא חושב שי הרבה חשיבות לשינוי בבדיקה בקרב תחום הנורמה. מציע מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בדיקת תפקודי כבראמיר05/07/2010
שלום רב,
בבדיקה שגרתית של תפקודי כבד התקבלו התוצאות הבאות:
ALT - 73
AST - 45
ALK.PHOSPHAT - 73
HDL - 30
LDL - 119
CHOLESTOROL - 189
TRIGLYCERIDES -195
בן 34, גובה 181 משקל 98. שומן בעיקר באזור הבטן.
לא שותה אלכוהול בכלל, יחד עם זאת, לפני הבדיקה צרכתי במשך מספר ימים כדורים כנד הצטננות (בנוסף לכדור נגר אלרגיה מסוג טלפסט)
אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי הנתונים , כמו כן, המלצה לגבי המשך הטיפול.
האם יש קשר בין הנתונים לבין התרופות שצרכתי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010יכול להיות הרבה דברים - כולל כבד שומני וגם משני לדלקת חריפה. מציע קוד כל להחזור על הבדיקות ולהתייעץ עם רופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהלימור05/07/2010
אני לוקחת לנטון בקביעות בגלל חשד לרפיפלוקס....בתקופה האחרונה אני נתקלת בכל בוקר שאני צריכה לשירותים בחולשה נוראית ותחושה של רעד וזיעה ולפעמים גם דופק מואץ עד שאני מתפנה ועושה צואה שגם זה הפך להיות עינוי בשבילי בכל בוקר וגם כאבים בבטן ובגב..כל בדיקות הדם שלי תקינות...כולל גסטרוסקופיה....וגם מצטרף לכל התחושות האלה חוסר אויר ממה כל זה ומה עלי לעשות...אודה על עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק07/07/2010מציע להבדק אצל רופא גסטרו. לא ניתן להגיע לאבחנה ממה שמופיע בםפורום וללא בדיקה של רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- smooth muscle abשוקי04/07/2010
שלום,
בתוצאה של הבדיקה הנ"ל התקבל חיובי חלש (קיבלנו את התוצאה חודש לאחר שלקחו את הדם)
לפני מס' חודשים תשובת אותה בדיקה הייתה שלילית.
הבדיקה נעשתה בגלל עליה של נוגדני כבד ALT בשנה האחרונה מ 50 ל 85 ל115 ול145. בבדיקה האחרונה ירדו שוב ל80. AST היה גם הוא מוגבר וחזר לנורמה בבדיקה האחרונה (32).
חשוב לציין שעברתי כריתה של בלוטת התריס עקב פפילרי על רקע השימוטו.
שאלתי מה משמעות התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות
ד''ר סטיבן מלניק04/07/2010אין מספיק ניתוניחם להגיע חאבחנה ולא בטוח מה המשעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שוקי05/07/2010שלום,
בהמשך לתשובתך,שאר בדיקות הדם שנעשו תקינות כולל בדיקות לנוגדנים שונים. TSH נמוך (0.3).
בנוסף אני רוצה לשאול האם יש משמעות לכך שקיבלנו את התשובה חודש לאחר שהדם נלקח. תמיד הבדיקה עורכת זמן רב כ"כ?
האם יתכן שאמינות הבדיקה נפגעה בגלל הזמן הרב שעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו,
שוקי05/07/2010ANA PATTERN יצא שלילי אך ציינו 1:160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקי
ד''ר יעקב מאור07/07/2010הכוונה שתוצאה שלילית נחשבת במיהול של הדגימה ל- 1:160 או פחות (1:80, 1:40 וכדומה). קבלת תשובות נמשכת זמן רב כשהבדיקה אינה מבוצעת באופן שיגרתי ואוספים דגימות רבות עד לביצוע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדטל04/07/2010
שלום.
לפני כשבועיים עשיתי בדיקת דם לבדיקת תפקודי כבד, והתוצאות לא היו כ"כ טובות. עוד לא הלכתי לרופא שייבחן את התוצאות אך אני מודעת לזה שיש לי בעיה כלשהי בכבד מכיוון שבעבר כבר נאמר לי שהכבד שלי מורחב. רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לשפר את תפקודי הכבד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך אבחנה
ד''ר סטיבן מלניק04/07/2010לפני טיפול צריך אבחנה וממליץ שתפנה לרופא גסטרו וכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס סי והדבקהראובן04/07/2010
שלום רב,
לא ברור אם זה המקום לשאלה אבל אנסה
אני נשא של הפטיטיס סי ורציתי להתעניין אם יתושים יכולים לגרום להדבקה,אני אסביר את השאלה,במידה ויתוש עוקץ אותי ועובר אחרי למישהו אחר לידי, האם יש מעבר דם? האם יש סכנת הדבקות? אני מאוד מוטרד מהשאלה בימים האחרונים ואודה לתשובתכם.
בברכה,
ראובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
ד''ר סטיבן מלניק04/07/2010ברמה טאורטית אולי אבל בפועל נדיר ביותר וכנרטאה אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרדקס- שאלה חשובהדניאל03/07/2010
שלום רב,
האם התרופה אומפרדקס במינון של 20 מ"ג ליום מטפלת גם בכיבים/אפטות במעי הדק? אם כן, למשך כמה זמן בד"כ נהוג ליטול תרופה זו במקרים אלו?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאור03/07/2010אומפרדקס הינה תרופה הבולמת יצור חומצה בקיבה ואינה יעלה לטיפול בכיבים במעי הדק. יש חשיבות עצומה לאבחן את הסיבה להווצרות הכיבים במעי הדק: שימוש בנוגדי דלקת, מחלת קרון ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובולין מעט נמוךרויטל03/07/2010
שלום,
בבדיקת תפקודי כבד שעשיתי נמצא גלובולין=1.9 , כאשר המינימום הוא 2.
מלבד זה, כל הבדיקות תקינות.
האם יש לכך משמעות? האם זה קשור לתזונה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאור03/07/2010יש צורך בבדיקה ספציפית של סוגי הנוגדנים השונים לאיתור רמה נמוכה שלהם-חסר חיסוני חלקי. אין קשר לתזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)