מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיזליאור14/07/2010
שלום
אני באמת רוצה לדעת תשובה שהמון המון זמן אני מנסה לקבל מהרופאים אח לא מקבל,הייתי המון אצל גסטרואים רופאים כללים וגם במיון אח לא קיבלתי עד היום את התשובה
אני כבר מי זה שנה או שנתים בערך סובל מכאבים בבטן לפעמים שמואל לפעמים ימין(מדובר בבטן תחתונה )אני אומנם לא סובל מיז ה כול הזמן ,יכול להיות חודש שהכול בסדר מבחינת יצאות יש לציין שאני כול יום נכנס לשירותים בתחילת היום,לפעמים קשה יותר לפעמים קל יותר הגסטרוא שאני מטופל אצלו אומר שיש סיכוי לחיידק בקיבה עשיתי בדיקת נשיפה עדין מחכה לתשובה וכול רופאי הגסטרוא להיום אמרו לי שמדובר במעי עצבני רגיש או קיבה רגיזה איך שנקרא לזה,יש לציין שאני הבנאדם הכי רגוע בעולם
סמתי לב לפעמים שהכאבים באים לי אחרי יציאה כלומר שזה לא יציאה מושלמת,הכוונה שחלק מן הצואה נחתך באמצע ונשאר בפנים אני מקבל כאבים בצד סליחה על הפירוט אבל חייב לומר שביום שזה קורה לי כול היום
ולרוב היציאות בסדר שיוצא הכול ואז אני מרגיש נהדר כול היום ,אני לוקח תתרופה מודל שהרופא אמר לי שיש סיכוי שזה יעביר לי תמעי רגיז לצמיתות
האם יש קשר בין הדברים?אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר יעקב מאור15/07/2010אחד המאפיינים של מעי רגיש הינו שינוי ביציאות עצירות או שלשול המלווים לכאב הבטן. אין קשר בין עצבנות למצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור16/07/2010זה מתנה שקיבלתי לכול החיים או שזה עובר?
אני לא מכיר תצמי בצעירות שלי סובל מדבר כזה זה התחיל עכשיו שנה שנתים תקופה של סבל
הרופא אמר לי שמודל במשך חודש או חודשיים יעביר לי את זה לתמיד זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור17/07/2010המחלה אינה "עוברת" אך קיימת אפשרות של היעדר תסמינים לפרקי זמן ממושכים. זה קורה תוך טיפול לעיתים ספונטנית ללא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליאור18/07/2010האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור18/07/2010חד משמעית לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות מדאיגותאדית14/07/2010
שלום, אני בת 63, וקיבלתי לפני שבוע תוצאות בדיקות מאוד מדאיגות וחורגות באופן משמעותי את הנורמל.
ALKP- 193 (30-120
ALT- 434 (0-31
AST- 220.20 (10-31
GGT-254.30 (0-38
לפני כחודשיים קיבלתי מרופא העור הנחייה לקחת תרופה בשם למיזיל ולהיות במעקב ובדיקות דם.
כאשר ראה את התוצאות של הבדיקות לאחר חודשיים נבהל והורה לי להפסיק את התרופה לאלתר. חשוב לציין כי בבדיקות שנערכו לפני חודש ימים נמצאו אותם פרמטרים בין גבולות הנורמל.
בגיל צעיר (10) בארגנטינה, היה לי היפטיטיס (היקטריסיה קטראל) עקב הידבקות, כך שיש לי הסטוריית מחלות כבד. אך מאז ועד היום הכל היה בסדר.
האם יש לי סיבה לדאגה??
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדית
ד''ר יעקב מאור15/07/2010ניראה שיש לך דלקת כבד משנית לטיפול בלמיזיל. יש להמנע ממתן תרופה זו לאלתר (כמו-גם תרופות אחרות שאת נוטלת ועלולות לפגוע בכבד). עליך להיות בבירור ובמעקב הדוק של מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ERCPאורית14/07/2010
האם קיימת בעיה בביצוע בדיקת ERCP עם רגישות לG6PD?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ד''ר יעקב מאור15/07/2010אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה..הודיה14/07/2010
שלום, אני בת 21, בריאה בד"כ. סובלת מאנמיה זה כמה שנים..
במסגרת מעקב אחר האנמיה ביצעתי בדיקות דם בתאריך 28.5 בהם הייתה עלייה קלה בתפקודי הכבד
רופאת המשפחה המליצה שנחזור על בדיקת הדם לאחר כחודש, ביצענו שוב, ושוב..עלייה קלה..
הרופאה החליטה על ביצוע אולטראסאונד בטן כדי לבדוק האם הכבד שומני..
באולטראסאונד בטן נמצא תהליך בעל אופי סונוגרפי שפיר בבטן העליונה והמליצו על ביצוע CT ויעוץ גסטרולוג.
אני ממש בלחץ.
יש סיבה לדאגה ?
....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודיה
ד''ר יעקב מאור15/07/2010לא ניראה שיש מקום לדאגה אך בכל מקרה עליך להגיע ליעוץ מומחה למחלות כבד. באם את נוטלת גלולות הייתי ממליץ להפסיקן בשלב זה בגלל קשר ידוע בין בטיפול הורמונלי לחלק מגידולי הכבד השפירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיה - ממצאיםפנינה14/07/2010
שלום,
בצעתי גסטרוסקופיה (במסגרת בירור לאנמיה וירידה במשקל), והתוצאה היא:
ושט תקין, מעבר ושט קיבה 35 ס"מ, קיבה כולל היפוך - אודם באנתרום, ביופסיות (1). שוער תקין, בצל התריסריון וחלקו השני תקינים. הפעולה נסבלה היטב ללא סיבוכים.
פעולה נוספת: ביופסיה.
אבחנה אנדוסקופית: Antral Gastropathy.
מה המשמעות של תוצאת הבדיקה?
לשם מה נלקחה ביופסיה?
מה עושים הלאה?
האם יש מקום לדאגה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה
ד''ר יעקב מאור15/07/2010מדובר בדלקת קלה בקיבה שנובעת על-פי-רוב מזיהום בחיידק ההליקובקטר פילורי. הביופסיות נועדו לודא את המצב כולל נוכחות החיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפאת גסטרוחסוי14/07/2010
שלום , ברצוני לדעת איזו מרפאת גסטרו נחשבת כיום למרפאת הגסטרו הטובה ביותר במרכז הארץ?התאכזבתי מטיפול בבית חולים מסוים, ולכן אני רוצה לנסות מרפאה אחרת..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאור15/07/2010בכל בתי החולים בארץ קיימת מחלקה טובה לגסטרואנטרולוגיה ומחלות כבד. יש מחלקות המתמחות בסוגי בעיות מסויימים או בטיפולים מסויימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חייב עזרה!עדן13/07/2010
שלום!
לפני כחודש חזרתי מטיול שנתי.חזרתי הביתה ובאוטובוס הרגשתי לא טוב והקאתי בפה.
10 דקות אחר כך הגעתי הביתה,הרגשתי בסדר סוף סוף אני בבית:פתאום הרגשתי משהו עולה לי בוושט הלכתי לשירותים והקאתי חזק.
רופא אמר לי שהייתיבשתי ואני צריך לשים אניפוזיה.אז לא שמתי ורציתי ולהשתקם בעצמי.
אחרי יומיים הרגשתי טוב ואז התחיל כאב בטן חזק מאוד.הרופא אמר שתפס אותי וירוס בבטן.
ונתן כדורים {איפרדקס}.
לקחתי 2 שבועות והרגשתי סבבה ושהפסקתי לקחת הכאב חזר.מאז אני ישן בישיבה הולך לשירותים כול דקה {פיפי}ופעם ביום קקי.עכשיו מבחינתי זאת לא הבעיה_הבעיה היא שקראתי שהרבה אנשים חלו השנה בזה אך שילשלו והקיאו.אני לא משלשל ולא מקיא!!!
לא מזמן עשיתי בר מצווה והכאב היה גדול אבל אחר כך הוא נרגע.אבל ממשיך לכאוב.הרופא אמר שאם הייתי משלשל הייתי מבריא אבל לא,הוא אמר שאני גם בטח מתרגש ממשהו.ואני לא יודע מימה!!!
חייב עזרה דחוף11
עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
עדן13/07/2010אני בן 13
12/07* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
ד''ר יעקב מאור15/07/2010אני סבור שהרופא שלך צודק ובאם אתה לא חש בטוב עליך לחזור אליו ולבצע את הטיפול שימליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה צהובה.סקרנית.13/07/2010
ד''ר שלום רב.
ביצתי לפני כשבוע בדיקת פסאג' של המעי הדק.
שתיית הבריום כנראה גרמה לצואה שלי להיות לבנה-צהובה וקשה.
חשבתי שהדבר יימשך כיום יומיים אך חלף שבוע מאז.
האם עליי לדאוג?או שזה טבעי..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנית
ד''ר יעקב מאור15/07/2010שינוי בצואה לאחר צילום עם בריום יכול להמשך כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Urobilinogen גבוהשושנה13/07/2010
שלום רב,
מזה כשבוע אני סובלת מכאבי בטן, הקאות ושלשולים. לאחר כ-5 ימים נשלחתי לעשות בדיקות
דם, בתוצאות הבדיקות יצא:
Urobilinogen - 4
ALT (GPT) - 65 - כאשר הנורמה הגבוה היא 31
AST (GOT) - 53 - כאשר הנורמה הגבוה היא 31
מה זה מסמן? כיצד ניתן לטפל בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושנה
ד''ר יעקב מאור15/07/2010הפרעה קלה באנזימי הכבד. באם לא קיימים תסמינים יש צורך לחזור על הבדיקה בעוד כחודש. בינתיים בהתיעצות עם רופא המשפחה להפסיק נטילת תרופות העלולות לפגוע בכבד ולהמנע משתית אלכוהול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בילירובין - 4 mg/dlליפז13/07/2010
אבא שלי בן 63, סובל מסכרת ושומנים בדם (מטופל בכדורים).
בבדיקות הכלליות האחרונות שביצע יצאו התוצאות החריגות הבאות (בשאר המדדים אין חריגות):
Glucose (b) 143, HbA1C 7.1, AST (GOT) 39, CK 930, Bilirubin 4
באשר ל-CK לאורך השנים האחרונות, התוצאות פחות או יותר דומות. הערכים של ה-AST והבילירובין מעולם לא היו מעבר לנורמה.
אבי נוטל לאחרונה משככי כאבים בשל בעיות עמוד שדרה (תחתון וצווארי + הירדמות שתי אצבעות בכף יד שמאל - תור לבדיקת EMG באוגוסט) - אטופן באופן קבוע, וזריקת Flexin+Voltaren חד פעמי.
ובאופן קבוע נוטל את הכדורים הבאים: Gluben, Metformin, Tritace, XATRAL, Pravalip, Cartia, Alloril.
איזה המשך בדיקות עליו לבצע על מנת לברר את העליה בתפקודי כבד ובבילירובין? האם השינוי יכול להיות כתוצאה מנטילת התרופות?
תודה רבה,
ליפז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפז
ד''ר יעקב מאור15/07/2010מאוד סביר שההפרעות המעבדתיות נובעות מנטילת תרופות ובעיקר תרופות משככות דלקת כמו אטופן וולטרן ותרופות להורדת כולסטרול כמו פרוסטטין. ה- CPK עלה ככל הניראה משנית לתרופה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת קולונוסקופיהדניאל13/07/2010
שלום רב,
אני בן 21, עברתי בדיקת קולונוסקופיה+אילאוסקופיה בעקבות חשד למחלת קרוהן לאחר קפסולת וידאו של המעי הדק. אשמח לקבל ממך הסבר עבור משמעות התוצאות:
טיב ההכנה: סבירה. האנדוסקופ הוחדר עד לצקום אשר זוהה עפ"י פתח התוספתן והשסתום האילאוצקלי. הצקום נבדק. אינטובציה של האילאום הטרמינלי- רירית מעט היפרמית ועם השטחה קלה ללא אפטות- נלקחו ביופסיות. המעי הגס כולל רקטום והיפוך- רירית מעי הגס בעלת ציור כלי דם, ברק והאוסטרציה תקינה. הבדיקה נסבלה היטב וללא סיבוכים.
תודה וכל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאור15/07/2010במעי הגס ובקטע המעי הדק שניבדק הקרוי אילאום סופי אין עדות למחלת קרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבית השחי בהריוןמיכל13/07/2010
הי,
אני בשבוע 23 (+5) ובלילה הרגשתי כאב קל בבית השחי. מול המראה ראיתי נפיחות קלה מאוד והתכהות של העור. האם הדבר נורמאלי?
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר יעקב מאור15/07/2010הפורום עוסק במחלות דרכי העיכול והכבד אנא פני לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזות בבטןגלית12/07/2010
בחצי השנה האחרונה אני מרגישה את הבטן שלי זזה בזמן מנוחה כאילו אני בהריון ואני לא, אני מרגישה בזמן מנוחה כאילו הבטן זזה לי הצידה וממש תזוזות , אני בת 37 בריאה לא כואבת לי הבטן אבל אני לא מבינה מהם התזוזות האלו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ד''ר יעקב מאור12/07/2010יתכן וריאציה של מעי רגיש - פני ליעוץ מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
גלית12/07/2010שלום רב האם אני צריכה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאור13/07/2010להערכתי לא - אבל יש להתיעץ עם מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לאחר אולטרה סאונדארז12/07/2010
הכבד-בגודל ומרקם תקין באונה ימנית הודגמה קשרית היפרקונגית כ51*64*70 ממ במימדים מתאים להמנגיומה באונה ימינת בסגמנט 7 הודגמה קשרית היפראקונגית נוספת כ7 ממ מתאים להמנגיומה באונה השמאלית בסגמנט 3 הודגמה קשרית היפראקונגית כ6 ממ מתאים להמנגיומה כיס המרה במראה תקין לא הודגמו אבנים בתוכו דרכי מרהחוץ ותוך כבדיות אינן מורחבות הלבלב במראה תקין הטחול בגודל ומרקם תקינים שתי הכליות בגודל ומבנה תקינים בכליה שמאלית הודגמה ציסטה קטנה קוטיקלית כ8 ממ בקוטר שלפוחית השתן במילוי חלקי בעל דופן דק לסיכום אין שינוי משמעותי בגודל של ההמנגיומה באונה הימנית של הכבד הודגמו שתי המנגיומות נוספות אחת בסגמנט 7 וניה בסגמנט 3 שתיהן בקוטר כ6 ממ לשאלתי מאיפה הופיעו שתי המנגיומות אמר המיקום שנמצאות וגודלן קשה לראות ושאלה אחרונה הרופא של האולטראסאונד מדוע יש שוני אמר לי שבין מכון למכון יש סטיה של 10 אחוז לפני שנה לאחר גילוי ההמנגיומה נשלחתי לבדיקו מקיפות סי טי כבד במכון שכנר ששם נרשם בסיכום הממצא מתאים ל cavernous hemangioma
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז
ד''ר יעקב מאור12/07/2010המנגיומה הינה מאגר של דם הדומה מאוד לכתם לידה. הממצא העיקרי הינו המנגיומה גדולה שאינה דורשת טיפול למעט מיקרים של הופעת תסמינים ניכרים ממנה כגון כאב עז וממושך. הממצאים הקטנים אינם משמעותיים ויתכן שהיו קטנים מכדי יכולת איבחון וכעת גדלו במעט (גם כעת הממצאים קטנים מאוד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהאלונה12/07/2010
שלום דוק
האם בבדיקה הנ"ל הרופא רואה גם בעיות בלוע,או רק מהוושט ומטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
ד''ר יעקב מאור12/07/2010ניתו לראות גם חלקים ממתרי הקול (הגרון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)